Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

MAGIX Video Deluxe 2021 Premium MAGIX Video Deluxe 2021 Premium
MAGIX Movie Edit Pro Premium (2021)   Tijd voor betere video's De nieuwe versie Video deluxe 2021 Premium combineert de nieuwste technologische videobewerkingstrends, een enorme selectie van functies en...
€ 71,13 *
MAGIX Movie Edit Pro 2020 Premium Tot 1.500 effecten, titels, sjablonen & fades...meer

Productinformatie "MAGIX Video Deluxe 2020 Premium"

MAGIX Movie Edit Pro 2020 Premium

 • Tot 1.500 effecten, titels, sjablonen & fades
 • NIEUW! Snelle INFUSIE-Motor
 • Gedetailleerde kleurcorrectie & filmpjes
 • NIEUW! Professionele beeldstabilisatie
 • Invoer en uitvoer in 4K/UHD
 • DVD & Blu-ray Discs verbranden
 • Multicam- en 360°-bewerking
 • NIEUW! Videobewerking met directe preview
 • NIEUW! Automatisch verwijderen van gaten
 • NIEUW! Route-animatie
 • NIEUW! NewBlue Titler Pro 6 (waarde: € 259)
 • NIEUW! NewBlue Elements 3 Ultimate (Waarde: € 259)

 

Video deluxe tijd voor betere video's Inspireer met uw eigen video-opnamen. Nog nooit zo snel geweest. De bekroonde videobewerkingssoftware Video deluxe biedt een breed scala aan effecten, ondersteunt u met wizards - en heeft nu de nieuwe, ultrasnelle INFUSION Engine. Zo heeft u meer tijd om uw video's te maken en ervan te genieten met uw dierbaren.

Inspireer met uw eigen video-opnamen. Nog nooit zo snel geweest. De bekroonde videobewerkingssoftware Video deluxe biedt een verscheidenheid aan effecten, ondersteunt u met wizards - en heeft nu de nieuwe, ultrasnelle INFUSION Engine. Zo heeft u meer tijd om uw video's te maken en ervan te genieten met uw dierbaren.

 

1. importmedia
Heeft u talloze video's en foto's gemaakt tijdens uw reizen, vakanties of familiefeesten? Laad eerst alles in het programma, of het nu van uw videocamera, smartphone of DSLR is.

2. videobewerking
De video-opnamen zijn weer eens langer geworden dan de eigenlijke viering? Verdun snel met de praktische bewerkingsmodi van Video deluxe.

3. de afwerking missen
Sommige schoten zijn wazig, sommige te donker of te helder? Video deluxe biedt de tools die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je je favoriete onderwerpen nog steeds kunt gebruiken. Titels, fades en video-effecten maken uw film perfect.

4. huidige films
Wil je de afgewerkte film delen met familie en vrienden? Brand DVD en Blu-ray discs, deel uw films online of geniet van de resultaten op TV in volledige 4K/UHD kwaliteit.


Het bewerken van video's met minder of meer ervaring Video deluxe houdt rekening met uw bewerkingservaring. Minder geslaagde scènes volledig automatisch of individueel verwijderen. Altijd ondersteund door assistenten. Altijd snel. Altijd eenvoudig.

Video deluxe houdt rekening met uw editing ervaring. Minder geslaagde scènes volledig automatisch of individueel verwijderen. Altijd ondersteund door assistenten. Altijd snel. Altijd eenvoudig.

Redactie assistenten
Van het overzetten van uw opnames van de camera tot het branden van de afgewerkte films op DVD, u wordt begeleid door assistenten. Met de montage- en filmsjablonen is er zelfs geen tijdrovende montage nodig. Selecteer gewoon een sjabloon, voeg opnames toe, selecteer scènes - klaar! Bewerken en filmsjablonen uitsluitend in Plus | Premium


Storyboard & Tijdlijnwijze
Verander het bewerkingsoppervlak volgens uw ervaringsniveau. Kies tussen de verkleinde storyboardweergave - ideaal om te beginnen met het ordenen van uw video's - en de gedetailleerde tijdlijn.

 

Er is altijd een betere manier om video's te optimaliseren met slechts een paar klikken Wazig, slecht belicht, voor een ongunstige achtergrond? Alles kan in een handomdraai worden gecorrigeerd. Met de Video deluxe special tools komen alle opnames in de afgewerkte film terecht.

Uitstekende beeldstabilisatie
Stabiliseer wankele video's veroorzaakt door sterke wind, ontbrekende statief of actiecamera's eenvoudig en precies met de nieuwe professionele stabilisatieoplossing.

Automatische lookmatching
Slechte lichtomstandigheden of minder dan ideale camera-instellingen: Selecteer gewoon je beste opname en breng de kleurwaarden met één klik over naar alle andere scènes in je film. Exclusief in Plus | Premie

Chroma-sleutel
Aantrekkelijke achtergrond of de camera helemaal vergeten? Maak het originele schot gemakkelijk na. Nu nog sneller en preciezer met onze nieuwe Chroma Keying. Exclusief in Plus | Premie

 

Oneindig veel plezier bij het maken van video's met unieke effectenselectie Intros/Outros, fades, geanimeerde titels en routes, slow motion, fast motion, camerabewegingen, zooms. Muziek, geluidseffecten - ontdek de populaire Video deluxe effect wereld. Hoge kwaliteit, groots en voortdurend uitbreidend. Voor afwisseling en opwinding in uw films.

Tot 1.500 speciale effecten
Informatief of speels. Discreet of aandachtstrekkend in 3D-look. Vind de precies passende intro/outro, fades of titels voor uw video's in de grote effectenwereld.

Filmmuziek & geluidseffecten
De juiste muziek en soundscape maken video's heerlijk levendig. De selectie in Video deluxe varieert van klassieke filmmuziek tot rock. Van vogelgezang tot het geluid van de zee.

Onbeperkte mogelijkheden
Wij zorgen ervoor dat u nooit zonder effecten komt te zitten en dat uw video's er altijd fris uitzien. In de Video deluxe Store direct in het programma vindt u altijd nieuw geproduceerde effecten en muziek.

 

Systeemeisen
 • Besturingssysteem: Windows 10 64 Bit, Windows 8.1 64 Bit, Windows 7 64 Bit
 • Benodigd werkgeheugen: min. 1000 MB
 • Benodigde opslagruimte op de harde schijf: min. 5000 MB
 • Aanbevolen schermresolutie: min. 1024x768
 • Andere: internetverbinding voor activering
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "MAGIX Video Deluxe 2020 Premium"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken