Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
MAGIX Video Deluxe 2020
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

MAGIX Video Deluxe 2021 MAGIX Video Deluxe 2021
MAGIX Movie Edit Pro (2021) Tijd voor betere video's De basisversie van MAGIX Movie Edit Pro onderscheidt zich door de beginnersvriendelijke bediening en kan worden gebruikt vanaf onmiddellijk de laatste...
€ 40,62 *
Video deluxe 2020 Tijd voor betere video's Inspireer met uw eigen video-opnamen. Nog...meer

Productinformatie "MAGIX Video Deluxe 2020"

Video deluxe 2020 Tijd voor betere video's

Inspireer met uw eigen video-opnamen. Nog nooit zo snel geweest. De bekroonde videobewerkingssoftware Video deluxe biedt een verscheidenheid aan effecten, ondersteunt u met wizards - en heeft nu de nieuwe, ultrasnelle INFUSION Engine. Zo heeft u meer tijd om uw video's te maken en ervan te genieten met uw dierbaren.

 

Video deluxe

1. media importeren
Talloze video's en foto's gemaakt op reizen, vakanties of familiefeesten? Laad eerst alles in het programma, of het nu van uw videocamera, smartphone of DSLR is.
 
2. videobewerking
De video-opnamen zijn weer eens langer geworden dan de eigenlijke viering? Verdun snel met de praktische bewerkingsmodi van Video deluxe.
 
3. de afwerking missen
Sommige opnamen zijn wazig, sommige te donker of te licht? Video deluxe biedt de tools die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je je favoriete motieven nog steeds kunt gebruiken. Titels, diafragma's en video-effecten maken uw film perfect.
 
4. huidige films
De voltooide film moet worden gedeeld met familie en vrienden? Brand DVD en Blu-ray discs, deel uw films online of geniet van het resultaat op TV in volledige 4K/UHD kwaliteit.

 

 

Video's bewerken
met minder of meer ervaring

Wizards bewerken Van het overbrengen van uw beeldmateriaal van de camera tot het branden van uw afgewerkte films op DVD, u wordt begeleid door wizards. Met de montage- en filmsjablonen kunt u zelfs tijdrovende bewerkingen overbodig maken. Selecteer gewoon een sjabloon, voeg opnames toe, selecteer scènes - klaar! Bewerken en filmsjablonen uitsluitend in Plus | Premium

Storyboard & Timeline modus Wijzig de bewerkingsinterface op basis van uw ervaringsniveau. Kies tussen de verkleinde storyboardweergave - ideaal om te beginnen met het ordenen van uw video's - en de gedetailleerde tijdlijn.

Flexibele baanafhandeling Het geheim van het snelle videosnijden: duidelijkheid. Daarom kunt u alle tracks in uw videoproject vrijelijk rangschikken en groeperen op kleur.

 

Er is altijd een betere manier om video's te optimaliseren met slechts een paar klikken

Wazig, slecht belicht, tegen een slechte achtergrond? Alles kan in een handomdraai worden gecorrigeerd. Met de Video deluxe special tools komen alle opnames in de afgewerkte film terecht.

Uitstekende beeldstabilisatie Stabiliseer wankele video's veroorzaakt door sterke wind, ontbrekende statief of actiecamera's eenvoudig en precies met de nieuwe professionele stabilisatieoplossing.

Automatische aanpassing van het uiterlijk Slechte lichtomstandigheden of minder dan ideale camera-instellingen: Selecteer gewoon je beste opname en breng de kleurwaarden met één klik over naar alle andere scènes in je film. Exclusief in Plus | Premie

Chroma Keying Lelijke achtergrond of het vergeten van de camera? Maak het originele schot gemakkelijk na. Nu nog sneller en preciezer met onze nieuwe Chroma Keying. Exclusief in Plus | Premie

 

Het is eindeloos leuk om video's te maken met een unieke effectenselectie Intros/Outros, fades, geanimeerde titels en routes, slow motion, fast motion, tracking shots, zooms. Muziek, geluidseffecten - ontdek de populaire Video deluxe effecten wereld. Hoge kwaliteit, groots en voortdurend uitbreidend. Voor afwisseling en opwinding in uw films.

Tot 1.500 speciale effecten Informatief of speels.

Discreet of aandachtstrekkend in 3D-look. Vind de precies passende intro/outro, fades of titels voor uw video's in de grote effectenwereld.

filmmuziek & geluidseffecten

De juiste muziek en soundscape maken video's heerlijk levendig. De selectie in Video deluxe varieert van klassieke filmmuziek tot rock. Van vogelgezang tot het geluid van de zee.

Onbeperkte mogelijkheden

Wij zorgen ervoor dat u nooit zonder effecten komt te zitten en dat uw video's er altijd fris uitzien. In de Video deluxe Store direct in het programma vindt u voortdurend nieuw geproduceerde effecten en muziek.

 

Nieuw in deze versie

Fast INFUSION Engine shots worden steeds vaker met een hoge resolutie gemaakt. De effecten worden steeds spectaculairder. De nieuwe INFUSION Engine zorgt ervoor dat u nog steeds alles snel en soepel kunt bewerken.

Uitstekende beeldstabilisatie

Wankelende video gebeurt zelfs met professionals. Maar ze hebben minder tijd nodig om zich te stabiliseren dan amateurfilmers. De nieuw ontwikkelde beeldstabilisatie vanaf nul laat zien waarom.

Spannend geanimeerde reisroutes Omdat op reizen de weg vaak de bestemming is, biedt Video deluxe de populaire reisroute-animaties. En deze zijn nu volledig herontwikkeld. Spannender en gedetailleerder dan ooit tevoren.

 

Systeemeisen

Processor: 2,4 GHz (Aanbevolen*: quad-core processor met 2,8 GHz en beter)
Geheugen: vanaf 2 GB (aanbevolen*: 8 GB)
Grafische kaart: Aan boord, resolutie min. 1280x768 (Aanbevolen*: dedicated, min. 512 MB VRAM)
Harde schijf: 2 GB voor programma-installatie

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "MAGIX Video Deluxe 2020"
21 okt. 2020

Great software

Each newer version gets better and easier to use. It does everything I need easy or adding all kinds of features.
I highly recommend this 2020 version.

19 okt. 2020

5 star rating

The Transaction was exemplary and factual , competent and patient sales man .

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken