Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

MAGIX Samplitude Music Studio 2022

€ 60,96 * € 132,17 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821964
 • 639191910074
 • Onbeperkt geldig
 • DE | EN
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Van opname en bewerking tot mixage en mastering biedt MAGIX Samplitude Music Studio de...meer

Productinformatie "MAGIX Samplitude Music Studio 2022"

Van opname en bewerking tot mixage en mastering biedt MAGIX Samplitude Music Studio de belangrijkste functies voor muziekproductie. U kunt rekenen op eersteklas geluidspools en talrijke virtuele instrumenten waarmee u uw songs een persoonlijk tintje kunt geven. In de visuele geluidsanalyse ziet u in één oogopslag storingen en weet u meteen waar nog fijnafstelling nodig is. Alles verloopt via een intuïtieve gebruikersinterface die geoptimaliseerd is voor snelle en eenvoudige workflows.

Professionele opnames voor stemmen en instrumenten

Sluit een microfoon en instrumenten aan, en je bent klaar om op te nemen. Gebruik vóór de opname de ingebouwde tuner om snel te controleren of uw instrumenten in de juiste stemming zijn. Neem dan vocalen en instrumenten op verschillende sporen tegelijk op. Indien nodig kunt u opnamesjablonen selecteren uit MIDI-sessies of geavanceerde opnameprojecten. De corresponderende sporen zijn geladen en klaar om te worden opgenomen met een EQ, compressor of andere effecten. Corrigeer uw zangopnamen direct na de opname met een paar klikken door eenvoudig de toonhoogtecurven aan te passen met het potloodgereedschap.

Veelzijdige software-instrumenten

Wil je een liedje opnemen maar heb je niet alle instrumenten bij de hand? Geen probleem De virtuele instrumenten in MAGIX Samplitude Music Studio maken uw song compleet. Speel VST-instrumenten onder MIDI-controle en componeer of improviseer je eigen muziek. Verwacht instrumenten als vleugelpiano, cello en jazzgitaar, maar ook sfeervolle synthesizers, weelderige drums en nog veel meer. Je kunt geluiden uit verschillende genres combineren door ze simpelweg te verslepen en je creativiteit de vrije loop te laten.

Experimenteer met verschillende genres met MAGIX Soundpools.

Naast de talrijke software-instrumenten biedt MAGIX Samplitude Music Studio 2022 8 nieuwe klankpools waarmee u uw eigen melodie kunt creëren. Je kunt de verschillende geluiden en loops gebruiken voor je spoorschetsen en om je arrangementen te voltooien. Van house en hiphop tot funk, pop-rock, metal en filmmuziek, een breed scala aan genres is vertegenwoordigd.

Volledige audiobewerking

Zodra alle audiotracks zijn opgenomen en gearrangeerd, kunt u uw nummers bewerken. MAGIX Samplitude Music Studio biedt verschillende professionele bewerkingsgereedschappen voor muziekproductie. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk de toonhoogte en afspeelsnelheid van een audiospoor aanpassen. In de software vindt u ook opties voor het knippen van uw audiogegevens. In de objecteditor kunt u afzonderlijke geluidsfragmenten bewerken zonder effecten en instellingen op het hele geluidsspoor toe te passen. U kunt bijvoorbeeld een effect toepassen op een enkel woord. Indien nodig kunt u echter ook verschillende audiotracks en objecten tot groepen combineren om ze samen te bewerken en er effecten op toe te passen. In de crossfade editor kunt u naadloze overgangen tussen uw verschillende audiobestanden maken zoals u dat wilt.

Talrijke effecten en plug-ins voor mixen en masteren

Of het nu gaat om mixen of masteren, met MAGIX Samplitude Music Studio kunt u uw songs met hoogwaardige effecten en beproefde gereedschappen een unieke sound geven. Gebruik de virtuele gitaarversterker en de kant-en-klare presets, bijvoorbeeld voor elektronische muziek. De tempocontrole helpt u een duidelijke structuur voor uw songs te creëren. U kunt in één oogopslag zien hoe de snelheid en het ritme van uw nummers veranderen. Verhogingen en vertragingen zijn eenvoudig te automatiseren, wat u veel tijd bespaart bij het mixen. Voor mastering beschikt u over een complete mastering suite met talrijke functies en intelligente auto-mastering. Auto-Mastering analyseert je audiomateriaal en vindt automatisch de juiste instellingen voor je track.

MAGIX Samplitude Music Studio (2022) in een oogopslag:

 •     Gelijktijdige opname van instrumenten op verschillende sporen
 •     Biedt virtuele instrumenten zoals synthesizers, gitaren, koren, piano's, strijkers, koperblazers, bassen en drummachines.
 •     Quick Start Wizard: sjablonen voor het spelen en opnemen van instrumenten
 •     Start opnames op de PC vanuit de toepassing
 •     Uitgerust met een voorgedefinieerde zoekfunctie, inclusief een browser plug-in.
 •     Bevat veel geluiden en loops
 •     Maakt meersporenopnamen in 24 bit/96 kHz studiokwaliteit mogelijk
 •     Bevat diverse effecten en plug-ins
 •     Biedt professionele bewerkingstools met ModernEQ
 •     Functies voor visuele geluidsanalyse
 •     Maakt nauwkeurige snelheidsregeling mogelijk met ARA2

Opmerking over MAGIX Samplitude Music Studio (2022):

Voor sommige programmafuncties is een internetverbinding vereist.

 

Systeemeisen

Besturingssysteem:
    Windows 10 64 bit, Windows 8.1 64 bit, Windows 10, Windows 8
Vereist hoofdgeheugen:
    min. 2000 MB
Vereistharde schijf:
    min. 2000 MB
Aanbevolen beeldschermresolutie:
    min. 1280x960
Overige:
    Internetverbinding: Vereist voor activering, validatie en afzonderlijke programmafuncties. Voor het programma is een eenmalige inschrijving vereist.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "MAGIX Samplitude Music Studio 2022"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken