Gratis hotline 0800 54 45 8
 
MAGIX Photostory Deluxe 2021

MAGIX Photostory Deluxe 2021

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821094
 • 20_804067
 • Levenslang
 • DE | EN | ES | FR | IT | NL
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
MAGIX Fotostory Deluxe 2021 Herinneringen om steeds opnieuw te bekijken Mooie...meer

Productinformatie "MAGIX Photostory Deluxe 2021"

MAGIX Fotostory Deluxe 2021Herinneringen om steeds opnieuw te bekijken


Mooie momenten worden nog mooier als ze worden gedeeld. Met Photostory Deluxe kun je je favoriete foto's van vakantie-avonturen, familiefeesten en alledaagse verrassingen omzetten in geanimeerde diavoorstellingen. Herbeleef je beste momenten met familie en vrienden keer op keer.


Hoe ziet een voltooide fotoverhaalshow er uit?

Sorteert u uw foto's al in uw hoofd en overweegt u hoe u uw verhalen voor uw dierbaren wilt voorbereiden? Geweldig!


De eerste steen is snel gelegd:

 
 

Beeldbewerking

Elk van uw foto's is een schat voor u. Laat het glimmen! Verbeter elke snapshot met beeldbewerkingsfuncties zoals automatische look-balancering - tot in het kleinste detail of snel met slechts één klik.
Trim video

Video's in geanimeerde diavoorstellingen? Geen probleem! Met Photostory Deluxe kunt u zonder enige voorkennis video-opnamen bewerken, optimaliseren en integreren in uw diavoorstellingen. Een echte verandering voor uw kijkers!
Muziek

Muziek maakt het leven gewoon mooier. En zelfs een diashow bereikt er een heel nieuw effect mee! Ontdek indrukwekkende filmmuziek, realistische soundscapes en onderhoudende geluidseffecten.


Zet accenten - met animaties, effecten & Co.

Niets benadrukt de hoogtepunten van uw verhalen zo mooi als creatieve beeldeffecten. Tegelijkertijd maken ze uw slideshow nog leuker voor uw kijkers. Laten we gaan!
 

Effecten & Deco-elementen

Verrassend en gevarieerd: in Photostory Deluxe wachten ongeveer 1500 effecten en meer dan 200 decoratieve elementen op de grote ingang van uw diavoorstelling.
Camerabewegingen & Zooms

Maak uw diavoorstelling dynamischer: met tracking shots en zooms kunt u zich onderdompelen in uw foto's en de aandacht van uw kijkers vestigen op zelfs de kleinste details.Crossfades

Heb je je beste foto's geselecteerd? Dan is het nu tijd om ze te combineren tot een slideshow! De veelzijdige crossfades zijn hier bijzonder nuttig en zorgen voor afwisselende overgangen.

Intros & Outros

Intros & Outros Maak uw diavoorstelling compleet: De liefdevol ontworpen Intros & Outros zorgen voor een briljante start, een perfect einde en geven uw diavoorstellingen een creatief kader.

MAGIX-reiskaarten

MAGIX Reiskaarten Neem uw kijkers mee op vakantie: geanimeerde reisroutes tonen het zeer persoonlijke verloop van uw reis op een kaart. Transportmiddelen, waypoints, en highlight foto's maken ze nog individueler! 

Duidelijke preview op het Panorama Storyboard

Pas de preview precies aan uw wensen aan en behoud altijd het overzicht dankzij de grote preview-afbeeldingen.
De Fotostory Wizard voor 1-klik diavoorstellingen

U selecteert foto's en video's in de Mediapool en de Fotostory Wizard genereert daaruit een geanimeerde diashow - inclusief titels, fades en effecten.
Hoge resolutie miniaturen voor meer details

Dankzij de hoge resolutie previews in de Mediapool en op de Tijdlijn kunt u nu details en verschillen op het eerste gezicht zien, zelfs met vergelijkbare fotomotieven.

 

 

 • Geanimeerde diavoorstellingen van uw foto's & video's
 • Beeldbewerking, videobewerking & muziek
 • Talrijke effecten zoals beeldcollages, fades & zooms
 • Reisroute-animatie met MAGIX-reiskaarten

 

Vertel je verhaal met Photostory Deluxe & je slideshows!
De allround geslaagde vakantie, het grote familiefeest of gewoon alle kleine momenten die het dagelijks leven voor u in petto heeft: Je leven zit vol prachtige herinneringen! Met Photostory Deluxe kunt u uw ervaringen omzetten in onderhoudende diavoorstellingen die u aan uw familie en vrienden kunt laten zien en uw persoonlijke verhalen kunt vertellen.

De eerste steen is snel gelegd:

beeldredactie
Elk van uw foto's is een schat voor u. Maar er zijn een paar kleine gebreken hier en daar? Met Look Sync, Automatic en Advanced Image Editing kunt u ze gemakkelijk strijken - soms met slechts één klik!

Video's bewerken
Video's in een diapresentatieprogramma? Waarom, ja! In Fotostory kunt u eenvoudig uw video's knippen, bewerken en toevoegen aan uw diavoorstellingen. Een echte verandering voor uw kijkers!

Muziek
Muziek maakt het leven gewoon mooier. En zelfs een diashow bereikt er een heel nieuw effect mee! Ontdek indrukwekkende filmmuziek, realistische soundscapes en onderhoudende geluidseffecten.

Nu is het tijd om accenten te leggen - met effecten & co.
Niets benadrukt je verhalen zoals effecten. Tegelijkertijd maken ze uw diashow leuker en vermakelijker. Laten we gaan!

Afbeelding Collages
Sommige van je foto's passen thematisch in elkaar? In veelzijdige fotocollages kunt u verschillende foto's combineren en combineren zoals u dat wilt. Zo kunt u uw ervaring nog gedetailleerder presenteren - in één oogopslag!

Effecten & Deco-elementen
Zeker de lievelingen van het publiek: effecten en decoratieve elementen! In het fotoverhaal wachten zo'n 1500 effecten en meer dan 200 decoratieve elementen op de grote prestaties in uw diavoorstelling. Camerabewegingen & Zooms Camerabewegingen & Zooms Maak uw diavoorstelling heerlijk dynamisch: met camerabewegingen en zooms dompelt u zich onder in uw foto's en stuurt u het beeld van uw publiek tot in de kleinste details.

Camerabewegingen & Zooms

Maak uw diavoorstelling heerlijk dynamisch: met tracking shots en zooms kunt u zich onderdompelen in uw foto's en de blik van uw kijkers tot in de kleinste details richten.

Crossfades
Je hebt je beste foto's uitgezocht? Dan is het nu tijd om ze te combineren tot een diashow! Bijzonder nuttig zijn de veelzijdige crossfades, die zorgen voor gevarieerde overgangen.

Intros & Outros
Maak uw slideshow rond: De liefdevol vormgegeven Intros & Outros zorgen voor een briljante start, een afsluiting met een knal en geven uw slideshows een creatief kader.

MAGIX-reiskaarten
Neem uw kijkers mee op vakantie: met geanimeerde reisroutes kunt u ze uw zeer persoonlijke reis laten zien - transportmiddelen, routepunten en foto's maken ze nog individueler!Presenteer je afgewerkte werk!
Is uw slideshow klaar voor uw dierbaren? Haal dan iedereen bij elkaar en ga op de bank zitten! U kunt uw diavoorstellingen eenvoudig presenteren op uw PC, TV of andere monitoren.

Uitgebreide nieuwigheden: Voor u en uw diavoorstellingen!

Het fotoverhaal is vooral bedoeld om één ding te doen: het leuk te maken! Daarom bieden de nieuwe functies meer creatieve mogelijkheden, maken ze het gebruik makkelijker en de weergave van bijvoorbeeld collages veel vlotter.

4K-Export
De nieuwste versie van Photostory ondersteunt het exporteren van uw diavoorstellingen in een ultrahoge 4K-resolutie. Met behulp van een USB-stick kunt u uw diavoorstelling in dit formaat bekijken op uw 4K-geschikte TV of beamer en uw kijkers verrukken met haarscherpe beelden.

Essentieel voor elke diashow: Fade!

Geoptimaliseerd Diafragma menu
Vanaf nu heeft u toegang tot alle diafragma's vanaf de Tijdlijn en hoeft u niet meer van uitzicht te veranderen. Ook de keuze van de willekeurige diafragma's is verbeterd. U kunt nu individuele diafragma's of groepen van diafragma's voor deze functie selecteren. Deze instelling wordt zelfs na het herstarten van het programma opgeslagen.

Een nog vlottere presentatie


Vloeiend afspelen van effecten & collages

In het huidige fotoverhaal worden fades tot 2x sneller weergegeven - collages zelfs tot 3x sneller! Dit maakt het werken met Photostory nog comfortabeler en je krijgt een vlotte presentatie van je afgewerkte werk. Gewoonweg bevredigend!

Presentatiewijze

In het huidige Fotoverhaal kunt u uw slideshows op TV presenteren zonder dat u ze hoeft te kopiëren of te branden: Sluit uw TV gewoon aan op uw PC met een HDMI-kabel en de overdracht verloopt vanzelf!

Gemakkelijker en duidelijker

fotoverkenner
Dankzij de nieuwe Photo Explorer kunt u overschakelen naar de nieuwe en duidelijkere fotoweergave in de Mediapool. Daar kunt u nog meer miniaturen in een hogere resolutie zien, deze sorteren op datum en importeren in uw fotoshow.

Snellere start van het programma
U kunt niet wachten om uw diavoorstellingen te maken? Dankzij de veel snellere opstart van het programma is uw fotoverhaal in een mum van tijd geladen en kunt u uw creativiteit de vrije loop laten!


Het juiste voor elke reis


MAGIX-reiskaarten

Met de reisrouteanimatie MAGIX Travel Maps kunt u uw kijkers meenemen in uw vakantie: toon het verloop van uw zeer persoonlijke reis op een kaart met verschillende vervoersmiddelen en vormgevingselementen.

Meer 3D-avatars
Het aanbod van 3D-avatars is uitgebreid: vanaf nu reizen ook fietsen, cruiseschepen, opblaasbare boten, safari-jeeps, vakantievliegtuigen, minibussen en sneltreinen langs uw reisroutes.

Wisselen tussen voertuigen
Te land, te water en in de lucht - in het huidige fotoverhaal kunt u op uw route schakelen tussen verschillende transportmiddelen. Dit maakt uw reiservaring nog realistischer!

Herziene programma-interface
Dankzij de vernieuwde programma-interface is de bediening nu nog eenvoudiger: MAGIX Travel Maps is veel duidelijker en biedt nog betere ondersteuning bij het maken van uw persoonlijke reisroute.

Individuele lettertypes voor elke gelegenheid

Dynamisch lettertype
Want de kop is het eerste wat opvalt: Animeer enkele letters en bepaal het lettertype en de lettergrootte tot de titels voor 100% op uw slideshow passen!

Lettertypepakket
Vanaf nu kunt u kiezen uit 30 nieuwe grafische lettertypes. Of het nu gaat om een bruiloft, een kinderverjaardagsfeestje of een avontuurlijke vakantie - voor elke gelegenheid is er het juiste lettertype!

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "MAGIX Photostory Deluxe 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken