Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Magix Acid Pro 365

Magix Acid Pro 365

€ 122,01 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821249
 • 639191000256
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
ACID Pro 365 Ontwikkeld voor veeleisende producenten. Ontwikkeld...meer

Productinformatie "Magix Acid Pro 365"

ACID Pro 365

Ontwikkeld voor veeleisende producenten.

Ontwikkeld voor u.

Je kent dit magische moment: je hoort een liedje en kunt niet wachten om het te samplen of te remixen. Echte inspiratie. Met ACID Pro kun je dat idee schetsen en sneller dan alle andere DAW's in een voltooid nummer omzetten. De unieke workflows, innovatieve functies en professionele tools zijn speciaal ontworpen voor sample- en loop-based muziekproductie. Componeren, arrangeren, opnemen, mixen en masteren. Maar het belangrijkste is: Ga creatief te werk. Ervaar ACID Pro.

zynaptiq MAKER 2

Voor de eerste keer in ACID Pro 10: Breek je favoriete nummer in zijn onderdelen - haal zang, drums en andere instrumenten in een verbazingwekkende geluidskwaliteit. Breng uw sampling en remixing naar een hoger niveau met de nieuwe Audio Separation-technologie van zynaptiq.

MIDI-speelbare hakmachine

Met de geoptimaliseerde MIDI Playable Chopper kunt u samples, loops of uw eigen opnamen afspelen met een willekeurig MIDI-keyboard. Ervaar sampling op een speelse manier!

ACID Morph Pads

Creëer unieke en fantasierijke soundscapes, geïnspireerd op legendarische hardware-audio-effectenapparaten. Word creatief met de ACID Morph Pads!

ACID daagt uw creativiteit uit

ACID Pro heeft de op lus gebaseerde workflow voor muziekproductie verfijnd als geen andere DAW. De software past de lussen automatisch aan het tempo en de sleutel van uw project aan. U kunt ook lussen direct op de tijdlijn "schilderen". Met ACID Pro 10 ervaart u gebruiksgemak en verbluffende resultaten!


Geïdentificeerde Lussen

Altijd op tijd, altijd in harmonie Een liedje van 3 minuten produceren in slechts 10 minuten? Kies lussen uit een uitgebreide bibliotheek, altijd perfect afgestemd op tempo en toonsoort. Plaats ze op de tijdlijn en kijk hoe uw arrangement vorm krijgt. Met ACIDized Loops is het gemakkelijk om muziek te maken.

Pick-Paint-Play

Heb je je ooit voorgesteld om gewoon je lussen te tekenen op een multi-track tijdlijn? Selecteer een lus, plaats deze op de Tijdlijn en gebruik de pennencursor om een deel van die lus ergens in je project te tekenen. Het is eenvoudig om met een paar klikken - in enkele seconden - overtuigende arrangementen te maken.


Wat is er nieuw in ACID Pro 10?

Beter dan ooit geeft ACID Pro 10 je meer creatieve tools, instrumenten, effecten en de nieuwste audiotechnologie. Haal zang, drums en muziek uit uw tracks met de zynaptiq STEM MAKER 2. De kracht van de nieuwe ACID Morph Pads geeft je eindeloos veel ideeën. Speel ACID als een instrument dankzij de herziene versie van de MIDI Playable Chopper. Ontdek de nieuwe diversiteit van ACID Pro 10!

De nieuwe zynaptiq MAKER 2

Tot twee keer zo snel en met betere resultaten dan ooit tevoren

Tot slot in ACID Pro 10: zynaptiq STEM MAKER 2 met verbeterde audioscheidingstechnologie.

Splits je tracks op in zang, drums en muziek met baanbrekende DSP-algoritmes - met de nieuwe "Strict Mode" nu met aanzienlijk verbeterde selectiviteit. Minder audio-artefacten en een natuurlijker geluid: ervaar de volgende generatie van sampling!

ACID Morph Pads

Experimenteer met geluiden op een speelse manier.

ACID Morph Pads hebben een unieke aanpak: ze zijn geïnspireerd op legendarische hardware-audio-effectenapparaten. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor uw geluidsontwerp. Wijs audiotracks, instrumenten of audiobussen toe aan een pad met slechts één klik. Experimenteer vervolgens met verschillende modulaties van FX targets naar morfologische geluiden en effecten. Maak remixen nog innovatiever met ACID Morph Pads!

Ben je nog steeds op zoek naar je droomsynthesizer?

Op een gegeven moment leek het erop dat de droomsynthesizer niet bestond. Maar Xfer Serum bewijst het tegendeel! Exclusief in de ACID Pro 10 Suite presenteren we Xfer Serum, de perfecte zachte synthesizer. Het heeft een hoogwaardig geluid en een visueel indrukwekkende gebruikersinterface. Werken met duizenden presets die door de beste producenten ter wereld zijn gemaakt. Maak, importeer, bewerk of morfineer wavetables en manipuleer ze in real time tijdens het afspelen. Waar je ook wilt klinken, Xfer Serum brengt je erheen!

Bemonstering. Hakken. Het regelen. Sneller dan ooit tevoren: de MIDI Playable Chopper.

Nu NIEUW! met transiënte detectie - de herziene Chopper

Met de nieuwe versie van de MIDI Playable Chopper kunt u samples hakken, ACID-loops maken of uw eigen geluidsfragmenten afspelen met een willekeurig MIDI-keyboard. De Chopper heeft een nieuwe tijdbesparende Auto Slice functie die uw beats automatisch splitst. Het beschikt ook over een gloednieuwe transiëntendetectie voor automatische plaatsing van de marker - voor een nog intuïtievere bemonstering!

Systeemeisen

Alle MAGIX-programma's zijn zo gebruiksvriendelijk ontwikkeld dat alle basisfuncties stabiel werken en zelfs op minder krachtige computers volledig kunnen worden bediend. Sommige geavanceerde programmafuncties stellen hogere eisen aan de prestaties van uw computer. Om deze functies onbeperkt en met het hoogste comfort te kunnen gebruiken, moet uw computer ten minste aan de aanbevolen eisen voldoen.

U kunt de technische specificaties van uw computer controleren in het configuratiescherm van uw besturingssysteem.

Besturingssystemen

U hebt een 64-bits versie van de volgende besturingssystemen nodig:

 • Microsoft Windows 10
 • Microsoft Windows 8

Minimum systeemvereisten

Processor: 1 GHz (multicore of multiprocessor aanbevolen)

Geheugen: 1 GB RAM (8 GB aanbevolen)

Grafische kaart: aan boord, resolutie min. 1024 x 768

Geluidskaart: Aan boord

Harde schijf: 700 MB voor de programma-installatie, tot 16 GB voor de meegeleverde instrumenten en lussen.

Programmeertalen: Duits, Engels, Español, Français

Internetverbinding: Vereist voor registratie, validatie en bepaalde programmafuncties. Het programma vereist een eenmalige registratie.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Magix Acid Pro 365"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

€ 100,68 opgeslagen
Magix Acid Pro 10 Suite Magix Acid Pro 10 Suite
€ 203,35 * € 304,03 *
€ 29,53 opgeslagen
Magix Acid Pro 10 Magix Acid Pro 10
€ 121,97 * € 151,50 *
Laatst bekeken