Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Kofax Power PDF Standard 3.1 MAC

€ 71,13 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820289
 • SN-DE01Z-W00-3.0
 • Levenslang
 • DE | EN | FR | NL
 • Internationaal
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Kofax Power PDF Standard 3.0 (Nuance) MAC Multilanguage Documenten converteren,...meer

Productinformatie "Kofax Power PDF Standard 3.1 MAC"

Kofax Certified Reseller badge
Uw partner voor Kofax: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Kofax-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Kofax Power PDF Standard 3.0 (Nuance) MAC Multilanguage

Documenten converteren, bewerken, annoteren en distribueren - eenvoudig en veilig, van en naar elke toepassing

 • Eenvoudige bewerking direct in PDF-formaat
 • Aanmaken van PDF's vanuit elke PC-toepassing
 • Converteer PDF-bestanden naar uw voorkeursformaten
 • Vulbare formulieren met één muisklik
 • Dicteer notities met Dragon
 • Beschermde documenten, beveiligde inhoud

Kofax Power PDF Standard 3.0 (Nuance) MAC Multilanguage biedt veeleisende gebruikers een eenvoudige maar zeer nauwkeurige manier om hun PDF-bestanden te verwerken.

Maak, converteer, voeg samen, zoek, bewerk en lever bestanden aan de cloud volgens de nieuwe industriestandaard PDF 2.0: Power PDF is de volgende generatie PDF-oplossing.

Het ondersteunt Windows® 10-toestellen met aanraakfunctionaliteit, zodat u overal productief kunt blijven - op uw bureau of onderweg. Nuance Power PDF Standard is de toonaangevende oplossing voor consumenten en kleine bedrijven.

Het biedt gebruiksgemak en nauwkeurigheid tegen een onklopbare prijs, en elimineert de compromissen die u anders zou moeten maken met PDF-toepassingen.

 

Wat is er nieuw?

Power PDF 3 ondersteunt de nieuwe ISO PDF 2.0 standaard

De nieuwe PDF 2.0-standaard richt zich op het bestandsformaat en garandeert zowel de compatibiliteit als de veiligheid in programma's die de bestanden gebruiken en verwerken. Met de nieuwe Power PDF kunt u erop vertrouwen dat u volledig compatibele en veilige PDF-documenten maakt.

Allround flexibiliteit

Met Power PDF kunt u nu de gebruikersinterface instellen op de kleur die het beste bij u past. Kies uit blauw, lichtgrijs, donkergrijs of het bekende paars. U kunt er nu ook voor kiezen om documenten in afzonderlijke tabbladen binnen een Power PDF-venster te bekijken of om elk document in een afzonderlijk Power PDF-venster te bekijken.

Combineer alle openstaande bestanden met een enkele klik

Power PDF biedt nu een zeer efficiënte manier om alle open documenten te combineren tot één enkel PDF-bestand. Klik gewoon op de optie "Alles combineren" in de werkbalk "Starten". De namen van de originele bestanden worden automatisch als bladwijzer toegevoegd.

Verbeterde conversienauwkeurigheid Kofax Power PDF Standard 3.0 (Nuance)

De Nuance OmniPage technologie is sinds de laatste versie verder verbeterd. Het biedt nu een nog betere woord- en nummerherkenning en nauwkeurigheid van de lay-out.

Verbeterde tekstbewerking Kofax Power PDF Standard 3.0 (Nuance)

Met Power PDF kan tekst nu beter worden verdeeld in blokken in de bewerkingsmodus, waardoor het gemakkelijker te bewerken en te bekijken is.

Verbeterde Web Content PDF Creatie Kofax Power PDF Standaard 3.0 (Nuance)

Zet webpagina's of hele delen van een website om in interactieve PDF-bestanden met automatisch ingesloten hyperlinks - rechtstreeks vanuit Power PDF.

Contextgevoelige bewerkingsbalken

Wanneer u een specifiek element selecteert, krijgt u snel toegang tot alle functies die relevant zijn voor uw huidige werk - een enorme tijdbesparing.

Verbeterde pagina-opstellingsfuncties Kofax Power PDF Standard 3.0 (Nuance)

Vervang of dupliceer eenvoudig een of meer pagina's binnen het document in de Document Assembly view.

Vereenvoudigde bewerking van vrije-formulieren-annotaties

Het bewerken van vrije-vorm annotaties is sterk vereenvoudigd en versneld in Power PDF, omdat aangrenzende vrije-vorm annotaties nu gegroepeerd kunnen worden.

Embederen van MP4-videobestanden

Voeg dit populaire, hoogwaardige, gecomprimeerde videoformaat direct in een PDF-bestand dat is gemaakt met Power PDF of voeg het toe aan een PDF-portfolio.

Beveiligingscertificaat controleren op JavaScript

Klanten die als gevolg van het privacybeleid zijn beperkt in het gebruik van JavaScript kunnen nu een geldig, ondertekend certificaat aanvragen, waardoor het risico van een aanval binnen hun organisatie wordt beperkt.

Rechtstreekse en linkse tekstbewerking

Tekst en commentaar in talen die van rechts naar links worden geschreven en gelezen (Arabisch, Hebreeuws, etc.) kunnen nu eenvoudig worden bewerkt in Power PDF.

 

Bedrijfsklare functies Kofax Power PDF Standard 3.0 (Nuance)

Gemakkelijk direct te bewerken in PDF

Bewerk PDF-bestanden direct, net zo intuïtief als in een tekstverwerker: niet meer eerst naar een andere toepassing converteren.

Maak PDF-bestanden aan vanuit elke PC-toepassing

Met de knoppen in de Microsoft Office-werkbalken kunt u met één klik een PDF-kopie van uw documenten maken.

Converteer PDF-bestanden naar uw favoriete formaten

Zet elk PDF-bestand om in een volledig geformatteerd Microsoft Office-document - compleet met lay-out, kolommen, tabellen en grafieken.

Beschermde documenten, beveiligde inhoud

Controleer wie uw documenten kan bekijken, afdrukken en wijzigen door een wachtwoord toe te kennen met het hoogste beveiligingsniveau: 256-bits encryptie.

Dicteer aantekeningen met Dragon Kofax Power PDF Standard 3.0 (Nuance).

Voeg notities toe aan PDF's: Gemakkelijk notities dicteren met Dragon Notes spraakherkenning - dat gaat drie keer zo snel als typen.

Vulbare formulieren met één muisklik

Converteer elk formulier naar PDF met één klik, vul formulieren elektronisch in en exporteer formuliergegevens naar populaire gegevensformaten zoals CSV, XML en TXT.

 

Controle en flexibiliteit

Dicteertool voor notities Kofax Power PDF Standard 3.0 (Nuance)

Met Dragon® Notes, de geïntegreerde spraakherkenningstool, kunt u snel en nauwkeurig aantekeningen maken in PDF-bestanden - geen toetsenbord nodig, maar gewoon uw stem gebruiken.

Slim zoeken Kofax Power PDF Standaard 3.0 (Nuance)

De slimme zoekfunctie Looks Like Search™ gebruikt alfanumerieke patronen om u te helpen bij het vinden van inhoud, zoals telefoonnummers, e-mailadressen en verzekeringsnummers bij de eerste poging.

Pagina per pagina documentvergelijking

Identificeer verschillen tussen documentversies in een oogwenk. De paginavergelijkingstool belicht visuele en tekstveranderingen in kleur en vat alle veranderingen samen in een gemakkelijk te lezen rapport.

 

Systeemeisen:

Ondersteunt Mac OS 10.12 (Sierra) tot Mac OS 10.15 (Catalina)

Internetverbinding vereist voor conversie naar PowerPoint of  PDF/A-formaat.

 

Opmerking: De prestaties en de snelheid kunnen worden verhoogd als uw computer de minimale processor, het geheugen en de beschikbare opslagvereisten overschrijdt.

Inhoud van de verpakking:

 • Originele licentiesleutel Kofax Power PDF Standard 3.0 (Nuance) MAC.
 • Geverifieerde high-speed download link om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • Factuur met BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Let op: Dit aanbod bevat geen product key label (COA-label). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Kofax Power PDF Standard 3.1 MAC"
3 nov. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

vor 5 Tagen
Faire Preise und professionelle Abwicklung.

27 okt. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

Alles bestens ! Ware, schnelle Lieferung was will man mehr!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken