Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

Kofax Power PDF 4.0 Advanced Kofax Power PDF 4.0 Advanced
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Windows   Als u op zoek bent naar een effectief programma voor het converteren, bewerken en delen van PDF-bestanden, kunt u vertrouwen op Kofax Power PDF Advanced 4.0 Windows. Het programma...
€ 132,13 *
Koop Kofax Power PDF Advanced Als u op zoek bent naar een effectief programma voor het...meer

Productinformatie "Kofax Power PDF Advanced 3.0 Windows"

Koop Kofax Power PDF Advanced

Als u op zoek bent naar een effectief programma voor het converteren, bewerken en delen van PDF-bestanden, kunt u vertrouwen op Kofax Power PDF Advanced. Het programma overtuigt met een breed scala aan functies en maakt het mogelijk om de processen in het bedrijf aanzienlijk te vereenvoudigen. Dit maakt het eenvoudig om de administratie te optimaliseren en om toegang te krijgen tot een veilige oplossing voor een breed scala aan toepassingen.

Snel naar meer productiviteit

Als het gaat om het verhogen van de productiviteit onder de dagelijkse werklast, biedt het PDF-programma aanzienlijk meer structuur. Op deze manier kunnen zowel individuele gebruikers als bedrijven vertrouwen op een goede oplossing voor de vele en gevarieerde taken die met PDF-bestanden gepaard gaan en hebben ze beduidend minder tijd nodig. Op deze manier is een snelle en nauwkeurige afstelling zonder problemen verzekerd.

Om de productiviteit verder te verhogen, ondersteunt Kofax Power PDF Advanced vele soorten documenten. Het is dus niet moeilijk om veel structuren om te zetten in veilige en duidelijke PDF-bestanden en de creatie te vereenvoudigen. Met een paar klikken kunnen uit vele documenten uitstekende PDF-bestanden worden gemaakt, zodat gebruikers zich geen zorgen meer hoeven te maken over de structuur en de traceerbaarheid.

De belangrijkste voordelen op een rijtje

 • Gemakkelijke creatie en compilatie
 • Exacte versies in PDF-vorm
 • Ideaal voor meer productiviteit in het bedrijf
 • Compatibel met vele apparaten en platforms
 • Integratie van geavanceerde functies zoals blacking
 • Holistische licentieverlening mogelijk binnen het bedrijf

Veilige structuren voor dagelijks gebruik

Het is vooral belangrijk om veilige structuren en een volwaardige toepassing te gebruiken wanneer de programma's veelvuldig worden gebruikt. Kofax Power PDF Advanced maakt dit eenvoudig en zorgt ervoor dat bestaande gegevens met een uitstekende kwaliteit worden geback-upt. Dit maakt het ook mogelijk om samen met anderen aan projecten te werken en de gecreëerde documenten gemakkelijk te delen.

Iedereen die Kofax Power PDF wil kopen, kan daarom vertrouwen op een superieure structuur voor regelmatig gebruik en profiteren van een hoge connectiviteit. Door het programma te combineren met tal van apparaten is het mogelijk om in het dagelijks gebruik aanzienlijk meer comfort te bieden, zodat op elke denkbare situatie kan worden gereageerd.

Overtuigende oplossingen met Kofax Power PDF Advanced

Samen met de juiste PDF-oplossing kunt u eenvoudig een geschikt alternatief voor Adobe aanschaffen. Zo heeft de gebruiker toegang tot een veel betere structuur om veilig om te gaan met een bestaande applicatie. In combinatie met geschikte functies is het eenvoudig om het gebruik precies volgens uw eigen wensen te regelen en de documenten in de gaten te houden. Met Kofax Power PDF Advanced kunt u van elk denkbaar bestand een PDF-document maken, zodat niets een veilige en handige oplossing in de weg staat.

Interessante feiten over het programma

 • Wat bieden ze precies aan?

Wie Kofax Power PDF wil kopen, heeft toegang tot een innovatieve tool voor alle denkbare toepassingen in verband met PDF-bestanden. Deze kunnen worden aangemaakt, bewerkt, geconverteerd en vervolgens op deze manier worden vrijgegeven.

 • Welke functies zijn beschikbaar?

Gebruikers kunnen een enorme flexibiliteit verwachten door het maken en bewerken van PDF's. In combinatie met andere functies zoals verduistering is gegevensbescherming ook een belangrijke functie die Kofax Power PDF Advanced biedt.

 • Wie is de doelgroep van het product?

Kofax Power PDF Advanced is ontworpen voor zowel thuis- als zakelijke gebruikers. Dit betekent dat het niet moeilijk is om toegang te krijgen tot beveiligde bestandsstructurering in het hele bedrijf indien gewenst of om aan de veilige kant te staan voor individuele projecten. De toepassingsmogelijkheden zijn in dit opzicht schijnbaar onbegrensd.

 • Wat maakt het product zo goed?

Als u het PDF-programma wilt kopen, kunt u in elke situatie vertrouwen op de individuele bruikbaarheid ervan. Dit maakt versie 3.0 een verrijking voor verkoop en privé processen, zodat een professioneel alternatief voor Adobe kan worden gevonden. Met Kofax Power PDF Advanced worden daarom talrijke programma's van andere fabrikanten aan elkaar gekoppeld in één versie.

 • Welke licentie is beschikbaar?

De licentie voor één gebruiker is rechtstreeks bij ons verkrijgbaar. Dit is onbeperkt in de tijd en biedt dus bruikbaarheid voor onbepaalde tijd. Natuurlijk kunnen ook hele kantoren en bedrijven met het programma worden uitgerust, zodat de toepassing ook in grotere omgevingen geen probleem is.

Wat is er nieuw?

Power PDF 3.0 ondersteunt de nieuwe ISO-norm 2.0

De nieuwe PDF 2.0-standaard richt zich op het bestandsformaat en garandeert zowel de compatibiliteit als de veiligheid in programma's die de bestanden gebruiken en verwerken. Met de nieuwe Power PDF kunt u erop vertrouwen dat u volledig compatibele en veilige PDF-documenten maakt.

Teken PDF-bestanden met de toonaangevende service voor elektronische handtekeningen DocuSign® of stuur ze op voor ondertekening.

Of het nu gaat om goedkeuring, het sluiten van een aankoop of het ondertekenen van een contract - handtekeningen worden kinderspel met de wereldwijd gewaardeerde, betrouwbare elektronische handtekeningservice DocuSign®. Ze kunnen nu zelf hun PDF-documenten ondertekenen of ze laten verzenden en ondertekenen met behulp van de geïntegreerde DocuSign® -functies in de functiebalk 'Beveiliging'.

Teamwork in real time - nauwkeurige resultaten vanaf het begin

Documenten kunnen direct in Power PDF worden aangemaakt en gezamenlijk in realtime worden herzien. Dit bespaart het voortdurend heen en weer sturen en maakt iedereen productiever.

Allround flexibiliteit

Met Power PDF kunt u nu de gebruikersinterface aanpassen aan de kleur die het beste bij u past. Kies tussen blauw, lichtgrijs, donkergrijs of het bekende violet. U kunt nu ook kiezen of u documenten in afzonderlijke tabbladen binnen een Power PDF-venster wilt weergeven of dat u elk document in een afzonderlijk Power PDF-venster wilt weergeven.

Combineer alle geopende bestanden met een muisklik

Power PDF biedt nu een zeer efficiënte manier om alle open documenten samen te voegen tot één enkel PDF-bestand. Klik gewoon op de optie "Alles combineren" op de werkbalk "Starten". De namen van de originele bestanden worden automatisch als bladwijzers overgedragen.

Verbeterde nauwkeurigheid tijdens de conversie

De Nuance OmniPage technologie is sinds de laatste versie verder verbeterd. Het biedt nu een nog betere woord- en nummerherkenning en nauwkeurigheid van de lay-out.

Verbeterde tekstbewerking

Met Power PDF kan tekst in de bewerkingsmodus nu beter worden onderverdeeld in blokken, zodat deze gemakkelijker te bewerken en te bekijken is.

Verbeterde PDF-creatie van webinhoud

Zet webpagina's of hele delen van een website om in interactieve PDF-bestanden met automatisch ingesloten hyperlinks - rechtstreeks vanuit Power PDF.

Contextgerelateerde werkbalken voor verwerking

Door een specifiek element te selecteren, krijgt u snel toegang tot alle functies die relevant zijn voor uw huidige werk - een enorme tijdsbesparing.

Verbeterde paginaregelingsfuncties

In de Document Assembly view kunt u eenvoudig één of meerdere pagina's binnen het document uitwisselen of dupliceren.

Vereenvoudigde bewerking van vrije-formulieren-annotaties

Het bewerken van freeform-annotaties in Power PDF is veel gemakkelijker en sneller gemaakt door het mogelijk te maken dat freeform-annotaties naast elkaar worden gegroepeerd.

Inbedding van MP4-videobestanden

Voeg dit populaire, gecomprimeerde videoformaat van hoge kwaliteit rechtstreeks toe aan een PDF-bestand dat is gemaakt met Power PDF, of voeg het toe aan een PDF-portfolio.

Controle van het veiligheidscertificaat voor JavaScript

Klanten waarvan de uitvoering van JavaScript wordt beperkt door het privacybeleid kunnen nu een geldig, ondertekend certificaat aanvragen, waardoor het risico van een aanval op hun organisatie wordt beperkt.

Tekstbewerking van rechts naar links

Tekst en commentaar in talen die van rechts naar links worden geschreven en gelezen (Arabisch, Hebreeuws, etc.) kunnen nu eenvoudig worden bewerkt in Power PDF.

Goed voor uw bedrijf - en voor uw IT

Aanpasbare reeks functies

Ondersteunt Windows Terminal Services (WTS) en Citrix; met een configuratietool kunt u het scala aan functies aanpassen aan de eisen van uw gebruikers

Verhoogde productiviteit door geautomatiseerde processen

Met automatiserings-API voor het aansturen van functies in de applicatie. U kunt uw workflows programmeren op basis van uw interne beleid en procedures.

Omzetting van juridische documenten

Gebruik de Convert Wizard om juridische documenten om te zetten naar PDF-formaat - inclusief stempels en regelnummers.

Door de gebruiker gedefinieerde stempels

Met Bates-stempels kunt u aangepaste stempelprofielen maken om informatie in kop- of voetteksten in te voegen.

Gegevensverwerving uit formulieren

Exporteer gegevens uit ingevulde formulieren en zoek en analyseer ze vervolgens in populaire formaten zoals XFDF, XML, TXT en CSV.

Er is nog steeds een kleinigheid die moet worden veranderd...

Dicteerinstrument voor notities

Gebruik de ingebouwde spraakherkenningstool Dragon® Notes om snel en nauwkeurig aantekeningen te maken bij PDF-bestanden - geen toetsenbordinvoer, alleen uw stem.

Slimme zoekfuncties

De intelligente zoekfunctie Looks Like Search™ maakt gebruik van een alfanumerieke patroonherkenning en zorgt ervoor dat u inhoud zoals telefoonnummers, e-mailadressen en verzekeringsnummers direct kunt vinden.

Pagina voor pagina's documentvergelijking

Bepaal snel de verschillen tussen documentversies. De paginavergelijkingstool belicht visuele en tekstveranderingen in kleur en vat alle veranderingen samen in een duidelijk rapport.

Minimum systeemvereisten

Computer met Intel Pentium 4 of een gelijkwaardige of hogere processor

Besturingssystemen:

 • Windows 10; 32-bits of 64-bits editie
 • Windows 8.1; 32-bits of 64-bits editie
 • Windows 7; 32-bits of 64-bits editie met Service Pack 1
 • Windows Server 2008 R2 met SP 1, Server 2012 R2, Server 2016 (Citrix, Active Directory, Remote Desktop Services)

Verdere eisen:

 • 512 MB hoofdgeheugen (RAM), 1 GB aanbevolen
 • 700 MB vrije ruimte op de harde schijf nodig voor applicatiebestanden, extra ruimte op de harde schijf nodig voor tijdelijke installatiebestanden en extra gebruikersinterfacetalen
 • Geluidskaart voor het gebruik van de bijgeleverde tekst-naar-spraak engine (optioneel). Een ruisonderdrukkende headset-microfoon is vereist voor het dicteren van Dragon Notes.
 • U moet verbonden zijn met het internet voor productregistratie en -activatie, Dragon Notes en online updates.
 • Microsoft .NET Framework 4.5 Als dit onderdeel niet wordt gevonden, wordt het samen met het product geïnstalleerd.

Opmerking: De prestaties en snelheid kunnen worden verbeterd als uw computer de minimale processor, het geheugen en de beschikbare schijfruimte overschrijdt.

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel Kofax Power PDF Advanced 3.0
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Kofax Power PDF Advanced 3.0 Windows"
3 nov. 2020

Top ! Schnell und problemlos - gute Ware

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken