Gratis hotline 0800 54 45 8
 

Kofax OmniPage Professional

€ 132,13 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821779
 • SN-E709Z-W00-19.0
 • Levenslang
 • DE | EN | FR
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
OmniPage Professional 18 is een van de snelste en nauwkeurigste manieren om papier, PDF's en...meer

Productinformatie "Kofax OmniPage Professional"

OmniPage Professional 18

is een van de snelste en nauwkeurigste manieren om papier, PDF's en formulieren om te zetten in bestanden die kunnen worden bewerkt in populaire PC-toepassingen of kunnen worden opgeslagen in documentarchieven met een verbazingwekkende herkenningsnauwkeurigheid. Krachtige OCR, opmaak en gebruiksvriendelijke workflows automatiseren een groot deel van het conversieproces. OmniPage digitaliseert papier op betrouwbare wijze, maakt PDF-bestanden in batch of extraheert gegevens uit elektronische formulieren. De snelheid, kwaliteit en functies van de software maken het de ideale keuze voor bedrijven en organisaties van alle soorten.Producteigenschappen

    Selectie van opties op de startpagina
    OmniPage toont een selectie van veelgebruikte programma-opties (scannen of openen van documenten, openen van OmniPage-projecten) direct uit de doos. Met de vooraf ingestelde workflows kunt u met Kofax OmniPage Professional in slechts één stap van de ene indeling naar de andere converteren.
    PDF's beter doorzoekbaar en nauwkeuriger dan ooit - de eDiscovery Wizard
    PDF-bestanden zijn tegenwoordig overal. De oorsprong en de inhoud ervan kunnen echter sterk uiteenlopen. Zij kunnen bijvoorbeeld gescande pagina's, ingebedde afbeeldingen en andere informatie bevatten. Veel van deze items bevatten geen doorzoekbare tekst. De innovatieve eDiscovery Doorzoekbare PDF Wizard converteert enkele of meerdere PDF's, zelfs van verschillende types, in volledig doorzoekbare documenten. Dit bespaart u het openen van afzonderlijke PDF-bestanden of OCR-processen die onbedoeld belangrijke informatie kunnen wissen.
    Converteer documenten van en naar cloud-diensten
    Download invoerbestanden van online opslagdiensten en zet de herkenningsresultaten daar neer. OmniPage integreert met Evernote en Dropbox. De meegeleverde Nuance Cloud Connector biedt ook toegang tot een reeks cloudservices, waaronder Windows Live SkyDrive, GoogleDocs, Box.net en meer. De Nuance Cloud Connector integreert rechtstreeks met Microsoft Windows om drag-and-drop toegang te bieden tot cloudservices. De Nuance Cloud Connector kan worden geüpgraded naar de rijkere Gladinet Cloud Desktop Pro-productversie. Deze versie maakt het ook mogelijk cloud services te gebruiken voor automatische back-up en bestandssynchronisatie van Kofax OmniPage Professional.
    Betere scans voor grotere nauwkeurigheid - voorbewerking verbeterd
    De algoritmen voor het verwijderen van oneffenheden in afbeeldingen zijn verbeterd: u kunt kiezen uit verschillende methoden (normaal, rasterafbeelding, verwijderen van lichte en donkere oneffenheden).
    Verbeter scans van lage kwaliteit met de hulpmiddelen voor scanbewerking van OmniPage (SET-tools)
    Digitaal gefotografeerde inhoud (tekst, diagrammen) kan visueel worden verbeterd voor een betere leesbaarheid. Automatisch bijsnijden van pagina's om onnodige marges te elimineren. Gebruik hulpmiddelen voor perforeren en margeopruiming om paginamarges te maken die vrij zijn van schaduwen en kantlijnnotities.
    Automatische taalherkenning
    Met de volledig automatische verwerking kan Kofax OmniPage Professional aan elke pagina een specifieke taal toewijzen. Er kan worden gekozen uit talen met Latijns alfabet en woordenboekondersteuning, maar ook uit Japans, Koreaans en Chinees (traditioneel en vereenvoudigd). Wanneer deze functie is ingeschakeld, hoeft u de taal niet handmatig te selecteren.
    Betere behandeling van blanco pagina's
    Een functie voor betere detectie van blanco pagina's herkent zelfs lichtgrijze of gekleurde pagina's zonder inhoud als blanco. Dit heeft een positief effect op twee kenmerken: de voorbewerkingsoptie om blanco pagina's weg te laten en de reeds bestaande optie "Nieuw bestand maken na elke blanco pagina".
    ISIS-scanners
    Scanners die het ISIS-stuurprogramma ondersteunen, kunnen worden gebruikt om rechtstreeks in OmniPage te scannen.

Geavanceerde specificaties minder
Algemeen
Categorie     Utilites - OCR Software
Product Type     Licentie
Versie     18
Platform     Windows
Taal     Engels,Duits,Frans,Italiaans,Zweeds,Spaans,Nederlands
Min. ondersteunde kleurdiepte     16 bit (64k kleuren)
Licenties
Aantal licenties     1 gebruiker
Details     ESD
Systeemvereisten
Ondersteund besturingssysteem     Microsoft Windows Vista (32/64 bits) SP2,Microsoft Windows XP SP3,Microsoft Windows 7 (32/64 bits)
Hardwarevereisten     Microsoft Windows XP SP2 of hoger - Pentium - 1 GHz - RAM 512 MB - HD 350 MB
Microsoft Windows Vista (32/64 bits) SP2 - Pentium - 1 GHz - RAM 512 MB - HD 350 MB
Microsoft Windows 7 (32/64 bits) - Pentium - 1 GHz - RAM 512 MB - HD 350 MB
Extra vereisten     CD-ROM,digitale camera,grafische kaart,internetverbinding,1024 x 768 beeldschermresolutie

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Kofax OmniPage Professional"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken