Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced

€ 71,13 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821620.1
 • KL4867XAKFS
 • 1 jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Type licentie:

Jaar/jaren:

Gebruiker(s):

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Verlenging voor 1 jaar van Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced Download License...meer

Productinformatie "Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced"

Verlenging voor 1 jaar van Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced Download License Tier, meertalig

Beschrijving van het product:

Betrouwbare beveiligingsmogelijkheden voor al uw endpoints, waaronder laptops, desktops, bestandsservers en mobiele apparaten

Bescherming voor desktops en laptops met Windows, Linux en Mac*
Meerlaagse beveiliging


Onze nieuwste anti-malware engine combineert beveiliging op basis van handtekeningen, heuristische en gedragsanalyse en cloudgebaseerde technieken om uw bedrijf te beschermen tegen bekende, onbekende en geavanceerde bedreigingen. De engine beschermt alle combinaties van Mac-, Linux- en Windows-desktops en -laptops.

Efficiëntere beveiligingsupdates


Omdat cybercriminelen voortdurend nieuwe en complexere malware introduceren, implementeren wij onze database-updates veel vaker dan veel andere beveiligingsleveranciers. Wij maken ook gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën die zorgen voor aanzienlijk verbeterde detectiepercentages terwijl de grootte van de updatebestanden wordt beperkt, zodat er meer van uw netwerkbandbreedte overblijft voor andere taken.

Bescherming tegen onbekende en geavanceerde bedreigingen
Wanneer een nieuw stuk malware in omloop wordt gebracht, is het risico aanvankelijk bijzonder groot. Om volledige bescherming tegen nieuwe bedreigingen te garanderen, zijn de technologieën en dreigingsanalyses van Kaspersky Lab voortdurend in ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat uw organisatie beschermd is tegen zelfs de meest geavanceerde nieuwe bedreigingen.

Verdacht gedrag opsporen


Telkens wanneer een programma binnen uw bedrijfsnetwerk wordt gestart, neemt onze Activiteitenmonitor de bewaking van het gedrag van het programma over. Als een verdacht gedragspatroon wordt gedetecteerd, wordt het programma automatisch geblokkeerd door de activiteitenmonitor. Aangezien de activiteitenmonitor ook een dynamisch logboek bijhoudt van de activiteiten in het besturingssysteem, het register, enz., kan hij automatisch kwaadaardige acties resetten die de malware had uitgevoerd voordat hij werd geblokkeerd.

Bescherming tegen uitbuiting


De AEP-technologie (Automatic Exploit Prevention) van Kaspersky Lab zorgt ervoor dat kwetsbaarheden in uw besturingssysteem of andere toepassingen die u gebruikt, niet kunnen worden uitgebuit door malware. AEP controleert specifiek de meest aangevallen toepassingen, zoals Microsoft Office, Internet Explorer, Adobe Reader, Java, enz., om extra bescherming te bieden tegen en toezicht te houden op onbekende bedreigingen.

Controle over programma's en verbindingen


Hoewel sommige programma's niet direct als kwaadaardig worden geclassificeerd, worden ze wel als zeer riskant beschouwd. Het is vaak raadzaam de activiteiten van dergelijke toepassingen te beperken. Ons Host-Based Intrusion Prevention System (HIPS) beperkt de activiteit op het eindpunt op basis van het vertrouwensniveau dat aan een programma is toegewezen. HIPS werkt samen met onze persoonlijke firewall, die de netwerkactiviteit beperkt.

Blokkeren van aanvallen op het netwerk


De Network Attack Blocker detecteert en bewaakt verdachte activiteiten op uw bedrijfsnetwerk en stelt u in staat te bepalen hoe uw systeem reageert op verdacht gedrag.

De kracht van de cloud - voor nog meer veiligheid


Miljoenen Kaspersky-gebruikers hebben ervoor gekozen om het cloud-gebaseerde Kaspersky Security Network (KSN) gegevens te laten verzamelen over malware en verdacht gedrag op hun computers. Uw bedrijf kan ook profiteren van een betere bescherming tegen de nieuwste malware. Dankzij deze realtime gegevensstroom kunnen wij uiterst snel reageren op nieuwe malware, terwijl het aantal valse positieven wordt verminderd.

*Sommige functies worden niet ondersteund op bepaalde platforms.

Bescherming voor uw bestandsservers


Beveiliging in heterogene omgevingen
Onze bekroonde beveiligingstechnologieën beschermen fileservers met Windows, Linux of FreeBSD. Geoptimaliseerd scannen garandeert een minimale impact op de systeemprestaties van uw servers. Naast cluster servers beschermen wij ook Citrix en Microsoft terminal servers

Betrouwbare bescherming


In geval van een storing op een van uw bestandsservers, zullen onze beveiligingstechnologieën automatisch opnieuw worden opgestart wanneer de bestandsserver weer draait.

Aanzienlijk verbeterd beheer


Elke minuut die wordt besteed aan administratie en rapportage is tijd die beter kan worden besteed aan meer strategische activiteiten. Daarom werken wij met één console waarmee u de beveiliging op al uw endpoints - bestandsservers, werkstations en mobiele apparaten - kunt beheren en eenvoudig gedetailleerde rapporten kunt genereren.

Bescherming van mobiele apparaten*
solide bescherming voor mobiele apparaten


Door toonaangevende technologieën te combineren, leveren we effectieve bescherming tegen de nieuwste mobiele bedreigingen. Onze bescherming tegen phishing houdt u veilig tegen frauduleuze websites die het gemunt hebben op uw gegevens en persoonlijke informatie. Spambescherming houdt u veilig tegen ongewenste oproepen en sms-berichten. Flexibele controletools voorkomen dat ongeautoriseerde programma's worden gestart en dat gevaarlijke websites worden bezocht. Pogingen tot rooten en jailbreaken worden automatisch gedetecteerd en de betrokken apparaten worden geblokkeerd.

Scheiding van bedrijfs- en persoonsgegevens


Met speciale technologieën kunt u toepassingscontainers maken op elk van uw apparaten. In de containers worden bedrijfsapplicaties opgeslagen - volledig geïsoleerd van de persoonlijke gegevens van gebruikers. U kunt encryptie afdwingen van alle gegevens binnen de container en voorkomen dat ze worden gekopieerd en verplaatst naar directories buiten de container. U kunt ook extra gebruikersauthenticatie vereisen voordat u een programma vanuit de container start. Als een van uw medewerkers het bedrijf verlaat, kunt u de selectieve verwijderfunctie gebruiken om de bedrijfscontainer op afstand te verwijderen zonder dat de persoonlijke gegevens en instellingen van de eigenaar van het apparaat verloren gaan.

Ondersteuning voor veelgebruikte MDM-platforms

met de verbeterde mogelijkheden voor Mobile Device Management (MDM) van
kunt u eenvoudig groeps- of individueel MDM-beleid toepassen op Microsoft Exchange ActiveSync- en iOS MDM-apparaten - allemaal vanaf één console. Met ondersteuning voor Samsung KNOX kunt u meerdere instellingen voor Samsung-apparaten beheren.

Vergrendelen, wissen en opsporen van vermiste apparaten


Op afstand ingeschakelde beveiligingsfuncties beschermen bedrijfsgegevens op zoekgeraakte apparaten. Beheerders en gebruikers kunnen het apparaat vergrendelen, bedrijfsgegevens wissen en de locatie van het apparaat bijhouden. Als een dief de SIM-kaart vervangt, geeft de SIM-controlefunctie het nieuwe telefoonnummer aan u door, zodat u de antidiefstalfuncties nog steeds kunt gebruiken. Ondersteuning voor Google Cloud Messaging (GCM) zorgt ervoor dat Android-toestellen de antidiefstalcommando's onmiddellijk ontvangen.

Portaal voor zelfbediening


Onze speciale selfserviceportal vereenvoudigt de activering van persoonlijke mobiele apparaten op het bedrijfsnetwerk. Bovendien geeft dit portaal gebruikers toegang tot belangrijke antidiefstalfuncties om snel te reageren op verlies van apparatuur, waardoor het risico van gegevensverlies wordt geminimaliseerd zonder dat beheerders extra worden belast.

Minder belasting voor IT-beheerders


Gebruik één gecentraliseerde console voor het beheer van uw mobiele apparaten en de beveiliging ervan, met consistente beleidslijnen voor verschillende mobiele platforms. En met onze webconsole kunt u mobiele apparaten en de beveiliging ervan beheren, evenals de beveiliging van andere endpoints, waar u ook internettoegang hebt.

*Niet alle functies zijn beschikbaar op sommige ondersteunde platforms voor mobiele apparaten.
 

Controle over programma's, apparaten en internetgebruik
Dynamic Whitelisting - voor extra beveiliging


Onze programma controle is een van de meest uitgebreide in de industrie. Wij zijn de enige beveiligingsleverancier die een eigen whitelisting lab heeft, waar programma's worden gescreend op beveiligingsrisico's. Onze database met veilige programma's bevat meer dan 1,3 miljard individuele bestanden en groeit elke dag met nog eens een miljoen bestanden. Met programmacontrole en dynamische whitelisting kunt u gemakkelijk een standaard-weigeren aanpak implementeren, waarbij alle programma's worden geblokkeerd tenzij ze op uw whitelist staan. Met onze nieuwe testmodus kunt u uw standaard weigeringsbeleid ook eerst in een testomgeving uitproberen. Hiermee kunt u de configuratie van het beleid testen voordat u het toepast op uw organisatie.
 

Voorkomen van toegang door onbevoegde apparaten

met
Device control tools kunt u eenvoudig bepalen welke apparaten toegang hebben tot uw netwerk. U kunt de toegang regelen op basis van tijd, geografische locatie of apparaattype. U kunt ook besturingselementen combineren met Active Directory voor efficiënt, fijnkorrelig beheer en beleidstoewijzing. Beheerders kunnen maskers ook gebruiken om regels voor apparaatcontrole op te stellen, zodat ze apparaten gemakkelijk kunnen whitelisten.
 

Toezicht en controle op internettoegang


Met onze webcontroletools kunt u beleidsregels voor internettoegang instellen en het internetgebruik controleren. Activiteiten van uw gebruikers op afzonderlijke websites of categorieën van sites, zoals sociale netwerken of gok- en spelwebsites, kunnen gemakkelijk worden verboden, beperkt, toegestaan of gecontroleerd. Controlemogelijkheden op basis van locatie en tijdstip kunnen worden gecombineerd met Active Directory-informatie om het beheer en de beleidsconfiguratie te vergemakkelijken.
 

Centraliseer de beheersverrichtingen


Gecentraliseerde controle over alle functies vanaf één console
Kaspersky Endpoint Security for Business | Select omvat Kaspersky Security Center - één uniforme beheerconsole waarmee u zichtbaarheid en controle hebt over de beveiliging van bestandsservers en andere eindpuntbeveiligingsoplossingen van Kaspersky Lab die op uw netwerk worden uitgevoerd. Met Kaspersky Security Center beheert u de beveiliging voor mobiele apparaten, laptops, desktops, bestandsservers, virtuele machines en meer - allemaal vanuit het gemak van één centrale beheerconsole.
 


Een hoger niveau van integratie


Omdat hecht geïntegreerde code leidt tot betere beveiliging, prestaties en beheerbaarheid, zijn al onze endpoint-technologieën intern ontwikkeld door onze eigen teams. Al onze beveiligingsfuncties voor endpoints delen een gemeenschappelijke codebasis, waardoor compatibiliteitsproblemen vanaf het begin worden voorkomen. Zo profiteert u van naadloos geïntegreerde beveiligingstechnologieën die uw IT-omgeving superieure bescherming bieden, en bespaart u tijd dankzij gecentraliseerd beheer.

Technische details:

Licentie
Soort software
Vernieuwing
Type vergunning
Basis licentie
Aantal gebruikerslicenties
20 - 24
Periode
1 jaar(en)
Systeemvereisten
Min. vereiste ruimte op harde schijf
1000 MB
Min. vereist RAM
512 MB
Ondersteunde Windows-besturingssystemen
Ja
Ondersteunde Mac-besturingssystemen
Ja
Minimale processor
Intel Pentium
Minimaal vereiste processorsnelheid
1000 MHz
Ondersteunde Linux-besturingssystemen
Ja
Minimum systeemvereisten
IE 7.0+
FireFox 3.5.x+
NET Framework 2.0
Andere specificaties
Compatibele besturingssystemen
Windows 8 Professional (x32/64)
Windows 8 Enterprise (x32/64)
Windows 7 Professional (x32/64)
Windows 7 Enterprise (x32/64)
Windows 7 Ultimate (x32/64)
Windows Vista Business SP2 (x32/64)
Windows Vista Enterprise SP2 (x32/64)
Windows Vista Ultimate SP2 (x32/64)
Windows XP Professional SP3+
Windows SBS 2011 Essentials (64)
Windows SBS 2011 Standard (64)
Windows SBS 2011 Premium (64)
Windows MultiPoint Server 2011 (64)
Windows Server 2012 Foundation (64)
Windows Server 2012 Essentials(64)
Windows Server 2012 Standard (64)
Windows Server 2008 R2 Hyper-V
Windows Server 2008 R2 Standard (64)
Windows Server 2008 R2 Enterprise (64)
Windows Server 2008 R2 Foundation (64)
Windows Server 2008 R2 Datacenter (32/64)
Windows Server 2008 Standard SP2 (32/64)
Windows Server 2008 Enterprise SP2 (32/64)
Windows Server 2008 Datacenter (32/64)
Windows Server 2003 R2 Standard SP2 (32/64)
Windows Server 2003 R2 Enterprise SP2 (32/64)
Windows Server 2003 Standard SP2 (32/64)
Windows Server 2003 Enterprise SP2 (32/64)
Mac OS X 10.8 (x32/64)
Mac OS X 10.7 (x32/64)
Mac OS X 10.6 (x32/64)
Mac OS X 10.5 (x32)
Mac OS X 10.4 (x32)
Mac OS X Server 10.6 (x32/64)
Mac OS X Server 10.7 (x32/64)
Mandriva Linux 2010
Mandriva Enterprise Server 5.2
Red Hat Enterprise Linux 5.5 Desktop
Red Hat Enterprise Linux 5.5 Server
Red Hat Enterprise Linux 6 Server
SUSE Linux Enterprise Desktop 10 SP3
SUSE Linux Enterprise Desktop 11 SP1
SUSE Linux Enterprise Server 11 SP1
Novell Open Enterprise Server 2 SP3
openSUSE Linux 11.3
Ubuntu 10.04 LTS Desktop
Ubuntu 10.04.2 LTS Server
Debian GNU/Linux 5.0.5, 6.0.1
FreeBSD 7.4, 8.2
Fedora 13, 14
CentOS-5.5
Novell NetWare 5.x, 6.0, 6.5
Symbian OS 9.1, 9.2, 9.3, 9.4 s60 UI
Symbian^3
Symbian Belle
Windows Mobile 5.0, 6.0, 6.1, 6.5
BlackBerry 4.5, 4.6, 4.7, 5.0, 6.0
Android 1.6, 2.0, 2.1, 2.2, 2.3, 4.0
eigenschappen: "Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced"
Besturingssysteem:
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Bescherming Tegen Virussen
Firewall
Server Bescherming
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced"
Besturingssysteem:
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Bescherming Tegen Virussen
Firewall
Server Bescherming
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken