Gratis hotline 0800 54 45 8
 

IRISCan Desk 6 Business - A3

€ 457,51 *

incl. BTW plus verzendkosten

 • 241822220
 • IRISH0002014
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
IRIScan™ Desk 6 Business is de veelzijdige, professionele documentscanner en top-of-the-line...meer

Productinformatie "IRISCan Desk 6 Business - A3"

IRIScan™ Desk 6 Business is de veelzijdige, professionele documentscanner en top-of-the-line documentcamera

Zijn innovatieve Kunstmatige Intelligentie (AI) technologie kan vingers op het document wissen, automatische paginadetectie en automatische rotatiedetectie mogelijk maken, beelden gladstrijken op dikke boeken en woordnauwkeurige tekstherkenning bieden. Samen met snelle laserpositionering en videomogelijkheden is dit 's werelds krachtigste oplossing voor het scannen van A3 documenten op de markt!

Belangrijkste kenmerken

Ideaal voor gebruik in het MKB, sociale netwerken, YouTube of op reis: echt draagbare A3 scanner in een exclusief ontwerp met USB aansluiting. Ontdek een nieuwe aanpak voor het digitaliseren van documenten, boeken en live demonstratievideo's. Volledig compatibel met Zoom, Team, Skype of Google, verbetert de IRIScan™ Desk 6 Business de ervaring en het comfort van uw vergaderingen op afstand en afstandsonderwijs!

Professionele documentscanneri-r-i-s-desk-6-business-6

Als je nog niet digitaal bent gegaan, is het nu de tijd, en de IRIScan Desk 6 BusinessDocument Scannerzal je daar zeker bij helpen. Dankzij het exclusieve IRIS ontwerp kunnen gebruikers een ongeëvenaarde veelzijdigheid verwachten. Ongelooflijke functies zoals innovatieve kunstmatige intelligentie (AI) en videomogelijkheden maken dit de meest ef
ficiënte A3 document scanoplossing op de markt!

Bildschirmfoto-2022-04-28-um-12-58-20Scannen naar PDF
met 1 klik scannen kun je het document in een oogwenk opslaan als een gecomprimeerd, geïndexeerd PDF bestand of het exporteren naar een Word bestand.

 

 

 

Bildschirmfoto-2022-04-28-um-12-58-30

HD video-opname
Dubbele lens met tot 32 Mb en ingebouwde microfoon om details vast te leggen, Youtube tutorials of unboxing video's te maken en op te nemen met tot 30 FPS (HD opname)

 

 

Bildschirmfoto-2022-04-28-um-12-58-37Kunstmatige Intelligentie
Digitaliseer alle documenten en paperbacks tot A4/letter formaat dankzij ingebouwde kunstmatige intelligentie (AI) functies zoals het afvlakken van boekcurves, vingerverwijdering en automatische pagina- en pagina-einddetectie

Bildschirmfoto-2022-04-28-um-12-58-50

 

Test to Speech
Unieke Tekst naar Spraak (TTS) Ondersteunende Technologie voor woord-voor-woord lezen en luisteren van elk document. Dit is een fantastisch hulpmiddel om mensen met dyslexie te steunen en te helpen. 

Bildschirmfoto-2022-04-28-um-12-59-11Hoge resolutie
IRIScan™ Desk software integreert de nieuwste IRIS OCR engine met een krachtige gebruikersinterface die gescande documenten omzet in doorzoekbare PDF, beeld PDF, tekst PDF, Word, Excel en JPG formaten en zelfs MP3 of WAV audio bestanden! Zo wordt luisteren naar je document een eenvoudige realiteit!

Bildschirmfoto-2022-04-28-um-12-59-35 

Snelle boekscanner 

Boeken uitbinden en pagina's uitscheuren om te scannen is meestal een noodzakelijk kwaad om een kopie van hoge kwaliteit te krijgen. IRIScan Desk 6 Business kan echter direct alle boeken, tijdschriften en papieren documenten tot A4 en Letter formaat scannen. Dankzij zijn efficiëntie kunnen documenten gescand worden met een bliksemsnel tempo van 1 pagina per seconde! 

Bildschirmfoto-2022-04-28-um-12-59-44Multi-cropping functie
Scan snel en gemakkelijk meerdere kassabonnen, parkeerkaartjes, enz. tegelijk! Deze functie kan je zowel tijd als geld besparen doordat je niet elk document apart hoeft te scannen. Afhankelijk van je behoeften kun je hier een wekelijkse of maandelijkse taak van maken! Belastingaangifte in de VS wordt een fluitje van een cent!

 

 

 

Bildschirmfoto-2022-04-28-um-15-03-45

QR & Barcode Scanner
1D of 2D barcode leescapaciteit, waarmee de resultaten samen naar Excel of tekst bestandsformaten kunnen worden geëxporteerd 

samen met het bijbehorende JPG beeld. Met IRIScan Desk 6 Business kunnen gebruikers afleveringsbonnen, vrachtbrieven, contracten en o

officiële documenten en exporteer barcode waarden samen met hun JPG beelden. Deze documentscanner is de enige op de markt die ter plekke barcode metadata kan extraheren!

 

 

HD Lens & MicrofoonBildschirmfoto-2022-04-28-um-13-00-36IRIScan Desk 6 Business

heeft een HD lens en ingebouwde microfoon om zelfs de kleinste details vast te leggen, en een voetpedaal om het scannen van documenten en boeken nog efficiënter te laten verlopen. Deze professionele lens kan gebruikt worden om web tutorials, unboxing video's of online demo's te maken, voor een efficiënte en handige publiekservaring op afstand!

 

 

 

Extra functies

Automatische Document Detectie
Automatische Pagina- en Omslagdetectie - Detecteert wanneer een pagina wordt omgeslagen en begint automatisch met scannen, zodat meerdere kleine documenten (bonnetjes, verkoopbonnen, visitekaartjes, enz.) tegelijk kunnen worden gescand door ze eenvoudig op het bijgeleverde scankussen te leggen. Bespaar tijd bij het indienen van je onkostendeclaraties!

1-Klik Scan
gebruik de één-klik knop op de IRIScan Desk software of de fysieke scanknop* of het scanvoetpedaal** om in een oogwenk als gecomprimeerd PDF op te slaan of naar een Word bestand uit te voeren. *Beschikbaar met IRIScan Desk 6 Pro & 6 Business **Beschikbaar met IRIScan Desk 6 Business

Zelfontspanner
Automatisch scannen na het instellen van de opname-intervaltijd. Ideaal voor het scannen van grote volumes of mappen zonder beperkingen.

Vingerafdrukkenverwijderen
Je wilt geen vingerafdrukken op belangrijke documenten. Met vingerafdrukken verwijderen verdwijnen alle ongewenste afdrukken. Je kunt de encyclopediepagina met je vinger vasthouden en de scanner herkent hem en haalt hem uit de scan!

maak ePub
Maak zo gemakkelijk als 1,2,3 Epub of PDF formaten om direct in je favoriete elektronische lezer te luisteren of te lezen. Krijg tekst-naar-spraak mogelijkheid via het uitvoerformaat MP3 of WAV audio bestanden.

Automatische pagina- en omslagdetectie
Detecteert automatisch wanneer een pagina wordt omgeslagen en begint automatisch te scannen, zodat het.

Directe scanfuncties
Dankzij de talrijke ingebouwde instellingen, zoals geavanceerde beeldverwerking, contrast beeldinstellingen en functies (automatisch schuin zetten en meervoudig bijsnijden, automatisch vullen van beschadigde documentranden, detectie van voor- en achterpagina's van boeken), kan de IRIScan Desk 6 Business vrijwel elk soort document, tijdschrift, krant of boek correct scannen.

Automatische afvlakking van boekkrommen
Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je de randen van een pagina niet kunt lezen door de kromming van een paperback of encyclopedie. AI technologie strijkt de rondingen glad alsof ze er nooit geweest zijn.

 

 

Systeemeisen

Windows® 10 met Intel i3 of hoger
Mac® OS 10.9 en hoger met Intel chip of M1 chip
Grafische kaart: Intel® Standard Graphics of hoger met 2 GB VRAM
Ram geheugen: 4 GB
Harde schijf ruimte: 2 GB
Een USB 2.0 of hoger

Scanner specificaties

Scantechnologie: x 16 Megapixel - 2 x CMOS Sensor - 32 MP Extrapolatie
Maximale resolutie: 4608 x 3456 pixels
Maximum documentformaat: 420 x 297 mm (A3) of 16.5 x 11.6 inches.
Scansnelheid: Minder dan 1 seconde scantijd per A3 pagina in kleurmodus
Dual Lens Fixed Focus
Videoresolutie: 2048 x 1536 (3MP) / 1920 x 1080 (Full HD 1080) / 1600 x 1200 (UXGA) / 1280 x 960 (960P)
Ingebouwde LED verlichting 6 stuks
Uitvoerresolutie 300 DPI
Uitvoerniveau kleur / zwart-wit / grijstinten
Interface/Driver USB 2.0 Hoge snelheid
Stroomvoorziening 5V / 2A via DC-IN adapter
Uitvoerformaten documenten: JPG, PDF (beeld), PDF (doorzoekbaar), PDF (tekst), Word, Txt, Excel, EPUB (e-book), MP3, WAV.
Dagelijks scanvolume: tot 5000 pagina's

Inhoud van de doos:
Camera scanner - USB kabel - Scankussen - Handleiding - Externe USB vastlegknop met de voet - Externe USB vastlegknop met de hand - AC stroomadapter

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "IRISCan Desk 6 Business - A3"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken