Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

IOLO Drive Scrubber Data Shredder Volledige versie Downloaden

€ 20,33 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820624
 • 09100222
 • 1 jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
De eerste keuze voor permanente gegevensverwijdering! Het is een veel voorkomende misvatting...meer

Productinformatie "IOLO Drive Scrubber Data Shredder Volledige versie Downloaden"

De eerste keuze voor permanente gegevensverwijdering!

Het is een veel voorkomende misvatting dat gegevens op een PC al veilig worden verwijderd wanneer de verwijdering wordt uitgevoerd door "Lege Prullenbak" of "Formatteer Harde Schijf". In feite kunnen dergelijke gegevens gemakkelijk worden hersteld met verschillende hulpmiddelen.

Gegevens permanent en onherroepelijk verwijderen Het is een veelvoorkomend misverstand dat gegevens op een PC al veilig worden verwijderd wanneer de verwijdering wordt uitgevoerd door "Empty Trash" of "Formatteer Harde Schijf". In feite kunnen dergelijke gegevens gemakkelijk worden hersteld met verschillende hulpmiddelen!

Als een computer wordt verkocht, weggegeven of doorgegeven en de informatie op de computer wordt niet vooraf veilig verwijderd, dan zijn deze gegevens dus beschikbaar voor een eventuele latere, slimme eigenaar: Met software die overal beschikbaar is, kan deze privé-informatie worden teruggevonden en zelfs gestolen! Dat hoeft niet! Drive Scrubber verwijdert op een veilige manier alle gegevens van elke schijf en zorgt zo voor 100% bescherming tegen diefstal van persoonlijke informatie of aanvallen op uw privacy. Volgens de normen van het Amerikaanse Ministerie van Defensie voor het veilig wissen van gegevens moet de opslagruimte op het doelstation zeven keer worden overschreven. Met Drive Scrubber kunt u elke schijf tot honderd keer overschrijven. Daarna kunnen de gegevens niet meer worden hersteld, zelfs niet met de meest geavanceerde herstel- en forensische methoden. Met Drive Scrubber kunt u ook alleen de vrije ruimte reinigen, zodat het besturingssysteem intact blijft.

Zorg ervoor dat uw persoonlijke informatie niet in verkeerde handen valt of verwijder de laatste sporen na een hardnekkige virus- en spywareaanval.

Systeemvereisten:
Windows 7/Vista/XP, 1 GHz processor, 256 MB RAM, 500 MB vrije ruimte op de harde schijf
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "IOLO Drive Scrubber Data Shredder Volledige versie Downloaden"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken