Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

inPixio Photo Studio 10 Pro inPixio Photo Studio 10 Pro
inPixio Photo Studio 10 Pro Het verfraaien van foto's is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Verwijder ongewenste onderdelen Mensen precies uitsnijden Maak fotomontages ALLEEN beschikbaar in de "Professional"...
€ 40,62 * € 81,33 *
Fotobewerking makkelijk gemaakt! inPixio Photo Studio Pro is een softwareprogramma voor...meer

Productinformatie "inPixio Photo Studio 11 Pro"

Fotobewerking makkelijk gemaakt!

inPixio Photo Studio Pro is een softwareprogramma voor het bewerken en verbeteren van foto's. Alles is gemakkelijk en snel:

 • Objecten en mensen uit foto'sknippen
 • Ongewenste elementen uit het landschapverwijderen
 • Corrigeer gebreken met slechts een paar klikken
 • Maak creatieve montages met stickers, objecten en achtergronden.

Deze Pro-versie bevat veel nieuwe functies zoals luchtvervanging en achtergrondvervaging om u te helpen uw foto's te verbeteren. Het resultaat: originele en creatieve foto's zoals die van een professional.

Verwijder voorwerpen en mensen

Verwijderelk object of persoon uit uw foto zonder de kwaliteit ervan aan te tasten metde verwijderfunctie .

De schuifregelaar detecteert automatisch kleurcontrasten en helpt u het juiste pad in te stellen.

MetInPixio Photo Studio kunt u een object verwijderen alsof u een gum gebruikt. Om dit te doen, markeert u de ongewenste delen van de afbeelding. Het programma reconstrueert automatisch de structuur van de achtergrond. U kunt de kopieerstempel gebruiken om afzonderlijke gebieden die lelijk blijven, te corrigeren. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van het gebruik:

 • Verwijder ongewenste objecten en personen
 • Schaduwen verwijderen
 • Tekst, gegevens, logo's en watermerken verwijderen

 

Touch Up
Gebruik dit uiterst snelle correctiegereedschap om met één muisklik onvolkomenheden te verwijderen en een beeldgebied te klonen of op te vullen. Moeilijk te "reconstrueren" gebieden zijn nu nog gemakkelijker te herzien. Zelfs in complexe beeldgebieden (zoals trappen, kleurtonen in de lucht, enz.) kunnen elementen worden toegevoegd of verwijderd.

Gebruik het gereedschap ook om portretten te retoucheren. Verwijder kleine imperfecties en verminder rimpels - net zoals je ziet in glossy magazines!

 

Gebruik de kopieerstempel voor perfecte bewerking of om contrasterende elementen te klonen. Bestaande objecten in de afbeelding kunnen met dit gereedschap worden herhaald. Gebruik dit proces zo vaak als je wilt om verrassende effecten te bereiken!

Gemakkelijk bijsnijden

Met InPixio Photo Studio kunt u uw foto's gemakkelijk een persoonlijk tintje geven:

1.Selecteer achtergrond
Kies een achtergrondafbeelding als uitgangspunt voor de fotomontage.

2.Bijgesneden objecten toevoegen
Voeg objecten en stickers toe aan de achtergrondafbeelding.

Kies uit honderden verschillende stickers en tekstsjablonen om stijl toe te voegen aan uw foto's en fotomontages. Originele inhoud is beschikbaar voor elke gelegenheid (verjaardag, baby, bruiloft, uitnodiging ...). Ze kunnen uitgebreid worden bewerkt (grootte, kleur, ondoorzichtigheid van het lettertype).

Geef de finishing touch aan uw foto's met uitgesneden objecten in inPixio Photo Studio!

U kunt uw eigen uitgeknipte objecten (mensen en voorwerpen) toevoegen nadat u ze uit foto's hebt geknipt. Selecteer gewoon de omtrek van de persoon of het object, of de achtergrond die u wilt verwijderen. Het algoritme van Photo Studio doet automatisch de rest!

Omgekeerd kunt u de schuifknop naar "Bewaren" gebruiken om gebieden te markeren die behouden moeten blijven voor een perfecte uitsnede.

Verfijn het bijsnijden van moeilijke delen van de foto, zoals haar of boomtakken, met de functie Randen verfraaien om de details in uw foto te maximaliseren.

Onscherpe achtergrond

Benadruk je onderwerp door de achtergrond te vervagen. U krijgt prachtige portretten die eruit zien alsof ze door een professional zijn gemaakt - zonder speciale fotografische vaardigheden.

Foto's verbeteren

 

 Retoucheren en corrigeren

 

 • Automatische correctie met 1 klik:

  Fantastische beelden met slechts één klik - dankzij de 100% automatische intelligente technologie! Verbeter de kwaliteit en kleuren van uw foto's in minder dan een seconde - het volledig automatische proces maakt het mogelijk. Je hoeft geen Photoshop-expert meer te zijn voor perfecte foto's.

 • Gereedschap voor perspectiefcorrectie

Bij het nemen van een foto kunnen zich perspectiefproblemen voordoen als de camera niet ver genoeg van het onderwerp is verwijderd. De noodzaak van perspectiefcorrectie wordt heel duidelijk wanneer je gebouwen fotografeert vanaf de grond. Als je met perspectief speelt, kun je het object gemakkelijk rechtzetten

 • Module voor ruisonderdrukking en versluieringscorrectie

Ruis is de korrel in een foto die ontstaat wanneer er een gebrek aan luminantie is. Met deze nieuwe module kunt u de ruis in uw foto's verminderen.

Met het gereedschap (Atmosferische) nevel verwijderen kunt u ongewenste donkere effecten verminderen of zelfs volledig verwijderen, zodat ze uw foto's niet meer beïnvloeden.

 

 • Creatieve vervaging module

Met deze module kunt u afzonderlijke gebieden of de hele foto vervagen.

 • Module verscherpen

Gebruik deze module om de scherpte van uw foto's te vergroten en zo de kleinste details naar voren te halen.

 • Ondoorzichtigheid verbeteren

Met deze functie kunt u bepaalde elementen van de foto accentueren of verzachten.

 • Bijsnijden en 90 graden draaien

Stel zelf de beeldverhouding van uw foto's in (1/1, 4/3, 16/9, enz.) en verander vervolgens de hoek door een horizontale lijn in elke foto te trekken.

 
Aanpassingen en effecten
 
 
 • LUT stijlen

Geweldige foto's met slechts één klik. Verander uw foto's in unieke opnamen in de stijl van professionele fotografen. Met slechts één klik wordt uw originele foto drastisch verbeterd dankzij onze selectie van LUT-bestanden. U kunt dit hulpmiddel ook gebruiken om uw eigen bibliotheken te importeren of om gratis bibliotheken van het internet te downloaden en te importeren.

 • Tone Curve: Experimenteer met tooncurves om lichte of donkere tinten te creëren en pas de RGB-waarden (Rood, Groen, Blauw) individueel aan.
 • Kleurbalans: Pas de tint en de verzadiging nauwkeurig aan. Schaduwen, middentinten en hooglichten kunnen naar behoefte worden gewijzigd.
 • Filmkorrelmodule: Pas korreligheid toe op uw foto om deze een artistiek of retro uiterlijk te geven.
 • Vignettering: Gebruik deze functie om de aandacht op een specifiek object te vestigen.

 • In de editor kunt u kiezen uit meer dan 100 stickers en tekstsjablonen om uw foto's en fotomontages aan te passen , maar ook originele inhoud voor speciale gelegenheden (verjaardagen, groeten, uitnodigingen). Alle ontwerpen zijn volledig aanpasbaar (formaat, kleur, lettertype).
 • Voeg filters, frames en texturen toe van de voorgestelde modellen:
   
 
Gebruikers Help
 • Lesvideo's voor elke module van Photo Studio

Aan elke module van Photo Studio zijn minivideo's in de vorm van tooltips toegevoegd om u te helpen het softwareprogramma snel te leren kennen en er het beste uit te halen

Oude en nieuwe functies van het programma worden op een onderhoudende manier uitgelegd. Ga met uw muis over een functie om te zien wat u ermee kunt doen.

 • Video tutorials voor elke module in Photo Studio

Om u te helpen de functies van Photo Studio optimaal te benutten, bevat het ondersteuningsgedeelte nu een nieuw gedeelte met zelfstudies. Deze ondersteuning zorgt ervoor dat u gemakkelijk en effectief met het programma aan de slag kunt

 • Hulpmiddel

Een uitgebreide en regelmatig bijgewerkte databank is met één klik toegankelijk vanuit de gebruikersinterface. Deze bron geeft zinvolle antwoorden op vragen van gebruikers, waardoor nog betere ondersteuning wordt geboden.

Systeem Vereisten
Versie 11
Maat 500 Mb
Besturingssysteem Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit, Windows 10
 • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen)
 • 700 MB harde schijf, muis en toetsenbord ruimte
 • Internetaansluiting
 • Schermresolutie 1024 x 768
Abonnementslicentie
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke factoren beïnvloeden onze prijsstelling?

Onze prijsstelling is gebaseerd op een verscheidenheid aan factoren die een combinatie van beproefde softwarehandelsstrategieën omvatten:

 • Inkoopstrategieën
  Door volumebundeling, onze 14 jaar marktervaring in een internationale context en expertise in softwarehandel bereiken we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.      
 • Vervallen van leverings- en opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistiekkosten.
 • Leveranciersrelatiebeheer
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om bemiddelingskosten te vermijden en exclusieve speciale voorwaarden aan te bieden.
 • Regionale prijsstelling
  We passen onze prijzen aan per regio en valuta om rekening te houden met de mondiale marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën stelt ons in staat om bestellingen en klantvragen efficiënt te beheren, waardoor de kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in marketing
  Onze belangrijkste advertentietrategie richt zich op klanttevredenheid en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenkring, waardoor we een slanke winstmarge kunnen handhaven.

 

Veiligheid en kwaliteit: Onze belofte aan u

Kwaliteit komt op de eerste plaats

De kwaliteit van onze producten blijft ondanks onze concurrerende prijzen op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten topkwaliteit voor de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u een bescherming tot € 20.000 via Trusted Shops.

Onze online shop is wettelijk beveiligd door het EHI-keurmerk, zodat u zorgeloos kunt winkelen.

 

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "inPixio Photo Studio 11 Pro"
15 aug. 2023

Una domanda

Come mai quando faccio il foto Montaggio ma parte tutto ossia si chiude il programma

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken