Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

inPixio Photo Studio 10 Pro inPixio Photo Studio 10 Pro
inPixio Photo Studio 10 Pro Het verfraaien van foto's is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Verwijder ongewenste onderdelen Mensen precies uitsnijden Maak fotomontages ALLEEN beschikbaar in de "Professional"...
€ 40,62 * € 81,33 *
InPixio Photo Clip 9 Professional Windows Hier komt u bij de MAC-versie: Inpixio Photo Clip...meer

Productinformatie "InPixio Photo Clip 9 Professional, Downloaden"

InPixio Photo Clip 9 Professional Windows

Hier komt u bij de MAC-versie: Inpixio Photo Clip 9 Professional MAC

Als u uw eigen foto's wilt optimaliseren en aanzienlijk wilt verbeteren, moet u InPixio Photo Clip 9 kopen en de kwaliteit van uw foto's verhogen. Door het veelzijdige gebruik van de software is het niet moeilijk om met een paar klikken een goede oplossing te vinden voor uw eigen systemen en te zorgen voor een goede coördinatie. Dit maakt het een goede beslissing om InPixio Photo Clip te kopen en te vertrouwen op een professionele toepassing.

Ideaal voor beeldverbetering

De diversiteit van de toepassing vereenvoudigt de controle en de daaropvolgende bewerking van de beelden. Door InPixio Photo Clip 9 te kopen, kan de gebruiker met een paar klikken ongewenste objecten of schaduwen verwijderen om te genieten van een complete beeldervaring en een onberispelijk uiterlijk. Dit omvat het verwijderen van tekst, logo's, watermerken en vele andere onderdelen die een positieve indruk voorkomen.

De reparatiefunctie is in dit opzicht ook een competent hulpmiddel. Dit maakt het eenvoudig om concrete uitwerkingen en correcties aan te brengen, zodat de beelden nog beter aansluiten bij de gekozen context. Zelfs voor complexe beeldgebieden wordt het een goede keuze om InPixio Photo Clip te kopen en de details goed in de gaten te houden.

De grootste voordelen op een rijtje

 • Snelle en eenvoudige beeldbewerking
 • Eenvoudig uitsnijden van details
 • Selectie en toewijzing van geschikte achtergronden
 • Vertegenwoordiging in verschillende stijlen
 • Verwijderen van schaduw of watermerken
 • Aanpassing van alle gangbare kleurverlopen

Meerdere effecten voor elk beeld

In veel gevallen kan het effect van een beeld worden versterkt door extra effecten. Deze kunnen de inhoud aanvullen en nieuwe impulsen geven op het gebied van kleur. Toevoegingen zoals de tooncurve, de balans van een kleur of vignettering kunnen op elk moment worden gemaakt, waardoor het effect rond de beelden kan worden geoptimaliseerd.

Met InPixio Photo Clip 9 Professional heeft u de mogelijkheid om elk soort beeld professioneel te verbeteren. Dit maakt InPixio Photo Clip 9 een goede keuze voor zowel klassieke vakantiefoto's als creatieve portretten, en het is een geweldige manier om uw eigen beeldbewerking te verbeteren. Op deze manier kan elk effect worden geïntegreerd in de beeldverwerking om de toegevoegde waarde van elk beeld te vergroten.

Koop nu InPixio Photo Clip en bespaar!

InPixio Photo Clip 9 Professional is de juiste keuze voor professionele en eenvoudige beeldbewerking en -correctie. Op deze manier kunnen de vele componenten worden geïntegreerd om altijd terug te vallen op een moderne en duidelijke structuur. Dit creëert tal van mogelijkheden tot verbetering rond de software, zodat iedereen de gewenste tools kan gebruiken. Dit maakt het gemakkelijk om InPixio Photo Clip 9 te kopen en te vertrouwen op een competente toepassing rond uw eigen foto's.Verbeter uw foto's met een paar klikken!
handvat


Kopieerstempel

Met de kopieerstempel kunt u een perfecte verwerking bereiken of contrasterende elementen klonen. Bestaande objecten in de afbeelding kunnen met dit gereedschap worden herhaald. Pas dit proces zo vaak toe als u wilt om verrassende effecten te bereiken!

NIEUW!Reparatie

Met deze nieuwe, extreem snelle correctietool kunt u met één muisklik defecten verwijderen en een beeldgebied klonen of vullen. Gebieden die moeilijk te "reconstrueren" zijn, kunnen nu nog gemakkelijker worden herzien. Elementen kunnen worden toegevoegd of verwijderd, zelfs in complexe beeldgebieden (zoals stappen, kleurtonen in de lucht, enz.).

Gebruik de tool ook voor het retoucheren van portretten. Verwijder kleine defecten en verminder rimpels - net zoals u in glossy tijdschriften ziet!

Eenvoudig uitsnijden

Snijden met een paar klikken

Met inPixio Photo Clip - uw digitale schaar - kunt u alle details, mensen, objecten of landschapselementen uit uw foto knippen.

Met uw inPixio Photo Clip digitale schaar kunt u alle details, mensen, objecten of zelfs hele landschappen uit uw foto's knippen. Gebruik de schuifregelaar om de contouren van de persoon of achtergrond te selecteren die u wilt verwijderen. Photo Clip past het interne algoritme automatisch toe!

Omgekeerd kunt u de "Keep" schuifregelaar gebruiken om gebieden te markeren die u wilt behouden, zodat de uitsnijding perfect is. Zelfs haar, waterdruppels en de fijnste details worden van de achtergrond tot op pixelniveau verwijderd.

Voorbeeld van een uittreksel:

Selecteer een achtergrond:

Plaats de uitgesneden objecten op een van de beschikbare achtergronden om fotomontages of collages te maken. Selecteer gewoon het gewenste achtergrondpatroon uit de nieuwe originele afbeeldingen of download uw eigen afbeeldingen om unieke fotomontages te maken. Versie 9 biedt nieuwe achtergronden, maar ook vierkleurige achtergronden in elke kleur.

NIEUW!Nog gemakkelijker te gebruiken voor onbeperkte creativiteit

Importeer meerdere foto's in een bewerkingsproject voor spectaculaire, onverwachte resultaten.

Meer dan 100 stickers en tekstsjablonen voor het ontwerpen van uw foto's en fotomontages zijn beschikbaar, evenals originele inhoud voor speciale gelegenheden (verjaardagen, groeten, uitnodigingen, enz.).

Fotobewerking met editor (alleen Pro-versie)

NIEUW!Automatische correctie met 1 klik:

Geweldige foto's met slechts één klik - dankzij 100% automatische intelligente technologie! Verbeter de kwaliteit en de kleuren van uw beelden in minder dan een seconde - het volautomatische proces maakt het mogelijk. Voor perfecte foto's hoeft niemand meer een Photoshop-expert te zijn!NIEUW!
LUT stijlen

Geweldige foto's met slechts één klik. Zet uw beelden om in unieke opnamen in de stijl van professionele fotografen. Met slechts één klik wordt uw originele foto aanzienlijk verbeterd dankzij onze selectie van LUT bestanden. Met deze tool kunt u ook uw eigen bibliotheken importeren of gratis bibliotheken downloaden en importeren van het internet.


NIEUW!
Automatische rode ogen correctie

Deze nieuwe, volautomatische technologie detecteert en corrigeert rode ogen in een beeld. Zo kunt u bijvoorbeeld volledig nieuwe expressie geven aan portretten van gescande dia's of afdrukken.

Retoucheren en corrigeren

 • Module "Geluidsverwijdering

Ruis is de term die wordt gebruikt om de korreligheid in een foto te beschrijven die optreedt wanneer er geen helderheid is. Met deze nieuwe module kunt u de ruis in uw foto's verminderen.

handvat
 • Correcte Veilige Module

Met het nevelverwijderingshulpmiddel kunt u ongewenste neveneffecten verminderen of zelfs verwijderen, zodat deze geen invloed meer hebben op uw foto's.

handvat
 • Selectieve retoucheermodule

Gebruik de lineaire en radiale stroming of de reparatieborstel. Op een zwart-wit foto (of met behulp van een filter) kun je met het penseel kleur aanbrengen op een gewenst gebied om het te laten opvallen. Pas vervolgens de helderheid, de verzadiging, de schaduwen en het contrast aan, etc. - en je hebt perfect selectieve retouches:

 • Creatieve vervagingsmodule

Met deze module kunt u afzonderlijke gebieden of de hele foto onscherp maken.

 • Slijpmodule
Met deze module kunt u de scherpte van uw beelden verhogen om de kleinste details naar voren te brengen.

 • Verhoog de opaciteit
Met deze functie kunt u bepaalde elementen van de foto accentueren of verzwakken.

 • Snijden en draaien met 90 graden
Stel zelf de beeldverhouding van uw foto's in (1/1, 4/3, 16/9 etc.) en verander vervolgens de hoek door in elke foto een horizontale lijn te tekenen.

Aanpassingen en effecten
 • Tooncurve: Experimenteer met de tooncurves om lichte of donkere tonen te creëren en pas de RGB-waarden (rood, groen, blauw) individueel aan.
 • Kleurbalans: Pas de tint en de verzadiging nauwkeurig aan. Schaduwen, middentonen en highlights kunnen naar wens worden veranderd.
 • Filmkorrel module: breng korrel aan op uw foto om deze een artistieke of retro-look te geven.
 • Vignettering: Gebruik deze functie om de aandacht te vestigen op een specifiek object.

Functies toevoegen

 • Voeg filters, frames en texturen van de voorgestelde modellen toe:

 • In de editor kunt u kiezen uit meer dan 100 stickers en tekstsjablonen voor het ontwerpen van uw foto's en fotomontages en originele inhoud voor speciale gelegenheden (verjaardagen, groeten, uitnodigingen). Alle ontwerpen kunnen volledig worden bewerkt (formaat, kleur, lettertype).
Hulp van de gebruiker

NIEUW!Tutorial video's voor elke module van Photo Clip

Aan elke module van Photo Clip 9 zijn mini-video's in de vorm van tooltips toegevoegd om u te helpen het softwareprogramma snel te leren kennen en er het beste uit te halen.

Oude en nieuwe functies van het programma worden op een onderhoudende manier uitgelegd. Beweeg de muis over een functie om te zien wat u ermee kunt doen.

Interessante feiten over het programma


 • Wat biedt InPixio Photo Clip 9 Professional precies aan?

InPixio Photo Clip 9 Professional maakt het eenvoudig om bestaande foto's te bewerken en te verbeteren. Dit maakt het gemakkelijk om fouten te corrigeren en creatieve inhoud te creëren rond de vele toepassingen.


 • Wie is de doelgroep van het product?

Beeldverwerking is een breed terrein. Daarom is het voor zowel amateur- als beroepsfotografen raadzaam om InPixio Photo Clip 9 Professional aan te schaffen en te vertrouwen op een functionele oplossing. Voor moderne video's maakt dit aanzienlijk betere indrukken en overtuigende structuren mogelijk.


 • Wat zijn de voordelen van de toepassing?

Dankzij de vele functies is voor bijna elk type beeld de juiste oplossing beschikbaar. Dit maakt het gemakkelijker om zonder veel moeite aanpassingen door te voeren en te vertrouwen op een goede uitvoering. Beelden kunnen dus met een paar klikken worden geoptimaliseerd.


 • Hoe kan het gereedschap worden gebruikt?

Met InPixio Photo Clip 9 Professional kunt u eenvoudig gebruik maken van de vele tools die u ter beschikking staan en kunt u altijd de beslissende hendels gebruiken. Dit maakt het merkbaar eenvoudig om wijzigingen aan te brengen om de beeldstructuur te verbeteren en te vertrouwen op een veilige toepassing.


 • Wat is de gebruiksperiode van de licentie?

Met de huidige versie kan de software een Jaarworden gebruikt. Dit maakt het mogelijk om op elk gewenst moment toegang te krijgen tot de gewenste applicaties en de toegevoegde waarde te verhogen. InPixio Photo Clip 9 kan ook na afloop van het jaar worden aangeschaft om te kunnen blijven profiteren van de functies.

Systeemeisen
Versie 9
Grootte 1,8 Mb
Besturingssysteem Windows 7 64-bit, Windows 7 32-bit, Windows 8 32-bit, Windows 8 64-bit, Windows 10
 • 2 GB hoofdgeheugen (RAM) (4 GB aanbevolen)
 • 500 MB ruimte op de harde schijf
 • internetverbinding
 • Schermresolutie 1024 x 768
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "InPixio Photo Clip 9 Professional, Downloaden"
16 jan. 2020

???

Looptijd één jaar ??? En nadien niet meer bruikbaar ???

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken