Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

inPixio Photo Studio 10 Pro inPixio Photo Studio 10 Pro
inPixio Photo Studio 10 Pro Het verfraaien van foto's is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Verwijder ongewenste onderdelen Mensen precies uitsnijden Maak fotomontages ALLEEN beschikbaar in de "Professional"...
€ 40,62 * € 81,33 *
InPixio Fotoclip 9 Professional Windows Klik hier voor de MAC versie: Inpixio Photo Clip 9...meer

Productinformatie "InPixio Photo Clip 9 Professional"

InPixio Fotoclip 9 Professional Windows

Klik hier voor de MAC versie: Inpixio Photo Clip 9 Professional MAC

Als je je eigen foto's wilt optimaliseren en aanzienlijk verbeteren, moet je InPixio Photo Clip 9 kopen en de kwaliteit van je opnamen verhogen. Door het veelzijdige gebruik van de software is het niet moeilijk om een goede oplossing voor je eigen systemen te vinden en met een paar klikken voor een goede coördinatie te zorgen. Daarom is het een goede beslissing om InPixio Photo Clip te kopen en te vertrouwen op een professionele toepassing.

 

Ideaal voor het retoucheren van afbeeldingen

De diversiteit van de applicatie vereenvoudigt zowel het bekijken als het bewerken van afbeeldingen. Met InPixio Photo Clip 9 kunnen gebruikers met een paar klikken ongewenste objecten of schaduw verwijderen om te profiteren van een complete beeldervaring en een vlekkeloos uiterlijk. Dit omvat het verwijderen van tekst, logo's, watermerken en vele andere onderdelen die een positieve indruk in de weg staan.

De retoucheerfunctie is in dit opzicht ook een competent hulpmiddel. Hiermee kunnen zonder problemen specifieke bewerkingen en correcties worden uitgevoerd, waardoor de afbeeldingen nog beter in de gekozen context passen. Zelfs voor complexe afbeeldingsgebieden wordt het een goede keuze om InPixio Photo Clip te kopen en de details precies in de gaten te houden.

 

De grootste voordelen op een rij

 • Snelle en ongecompliceerde beeldbewerking
 • Eenvoudig bijsnijden van details
 • Selecteren en toewijzen van geschikte achtergronden
 • Weergave in een groot aantal stijlen
 • Verwijderen van schaduw of watermerken
 • Aanpassing van alle gangbare kleurverlopen

 

Een verscheidenheid aan effecten voor elke afbeelding

In veel gevallen kan het effect van een afbeelding worden verbeterd met extra effecten. Deze kunnen zowel iets toevoegen aan de inhoud als nieuwe kleurimpulsen creëren. Toevoegingen zoals de tooncurve, de balans van een kleur of vignettering kunnen op elk moment worden gedaan, waardoor het effect rond de afbeeldingen wordt geoptimaliseerd.

Met InPixio Photo Clip 9 Professional is het mogelijk om op deze manier elk type afbeelding professioneel te verbeteren. Dit maakt het voor zowel klassieke vakantiefoto's als creatieve portretten een goede keuze om InPixio Photo Clip 9 te kopen en je eigen beeldbewerking te optimaliseren. Op deze manier kan elk effect worden geïntegreerd in de beeldbewerking om de toegevoegde waarde van elke afbeelding te vergroten.

 

Koop nu InPixio Photo Clip en bespaar!

Als het gaat om professionele en ongecompliceerde beeldbewerking en -correctie, is InPixio Photo Clip 9 Professional precies de juiste keuze. Zo kunnen de vele componenten worden geïntegreerd om altijd toegang te hebben tot een moderne en overzichtelijke structuur. Dit creëert talloze mogelijkheden om de software te verbeteren, zodat iedereen de tools kan gebruiken die hij of zij wil. Dit maakt het gemakkelijk om InPixio Photo Clip 9 te kopen en te vertrouwen op een competente toepassing rond je eigen foto's.

 

Verbeter je foto's met slechts een paar klikken!
 

Kopieer stempel

Gebruik de kopieerstempel voor perfecte bewerking of kloon er contrasterende elementen mee. Bestaande objecten in de afbeelding kun je met dit gereedschap herhalen. Gebruik dit proces zo vaak als je wilt om verrassende effecten te bereiken!

NIEUW! Corrigeer

Met dit nieuwe, extreem snelle correctiegereedschap kun je met één muisklik fouten verwijderen en een afbeeldingsgebied klonen of opvullen. Gebieden die moeilijk te "reconstrueren" zijn, kun je nu nog eenvoudiger corrigeren. Zelfs in complexe beeldgebieden (zoals traptreden, kleurtonen in de lucht, enz.) kunnen elementen worden toegevoegd of verwijderd.

Gebruik het gereedschap ook om portretten te retoucheren. Verwijder kleine onvolkomenheden en verminder rimpels - net zoals je ziet in glossy tijdschriften!

 

Eenvoudig bijsnijden

Bijsnijden met een paar klikken

Met inPixio Photo Clip - je digitale schaar - kun je elk detail, persoon, object of landschapselement uit je foto knippen.

Met je digitale schaar inPixio Photo Clip kun je elk detail, persoon, object of zelfs een heel landschap uit je foto's knippen. Gebruik de schuifknop om de omtrek te selecteren van de persoon of achtergrond die je wilt verwijderen. Photo Clip past het interne algoritme automatisch toe!

Omgekeerd kun je de schuifknop op 'Houden' gebruiken om gebieden te markeren die behouden moeten blijven voor perfect bijsnijden. Zelfs haren, waterdruppels en de fijnste details worden tot op pixelniveau uit de achtergrond verwijderd.

Voorbeeld bijsnijden:

 

 

Selecteer een achtergrond:

Plaats de bijgesneden objecten op een van de beschikbare achtergronden om fotomontages of collages te maken. Selecteer gewoon het achtergrondpatroon dat je wilt uit de nieuwe originele afbeeldingen of download je eigen afbeeldingen om unieke fotomontages te maken. Versie 9 biedt nieuwe achtergronden en monochrome achtergronden in elke kleur.

 

NIEUW! Nog gebruiksvriendelijker voor onbeperkte creativiteit

Importeer meerdere foto's in één bewerkingsproject voor spectaculaire, onverwachte resultaten.

Meer dan 100 stickers en tekstsjablonen om je foto's en fotomontages aan te passen zijn beschikbaar, evenals originele inhoud voor speciale gelegenheden (verjaardagen, groeten, uitnodigingen, enz.).

 

Fotobewerking met editor (alleen Pro-versie)

NIEUW! Automatische correctie met 1 klik:

Geweldige foto's met slechts één klik - dankzij 100% automatische intelligente technologie! Verbeter de kwaliteit en kleuren van je foto's in minder dan een seconde - het volledig automatische proces maakt het mogelijk. Niemand hoeft meer Photoshop-expert te zijn voor perfecte foto's!


NIEUW!
 LUT stijlen

Geweldige foto's met slechts één klik. Transformeer je foto's in unieke opnamen in de stijl van professionele fotografen. Met slechts één klik wordt je originele foto drastisch verbeterd dankzij onze selectie LUT-bestanden. Met deze tool kun je ook je eigen bibliotheken importeren of gratis bibliotheken van internet downloaden en importeren.


NIEUW!
 Automatische rode-ogencorrectie

Deze nieuwe, volledig automatische technologie detecteert en corrigeert rode ogen in een afbeelding. Zo kun je bijvoorbeeld portretten van gescande dia's of afdrukken een heel nieuw uiterlijk geven.

 

Retoucheren en corrigeren

 • Module "Ruis verwijderen"

Ruis is de korreligheid in een foto die optreedt bij een gebrek aan helderheid. Met deze nieuwe module kun je de ruis in je foto's verminderen.

 • Module "Sluiercorrectie

Met het hulpmiddel voor waasverwijdering kun je ongewenste donkere effecten verminderen of zelfs helemaal verwijderen, zodat ze je foto's niet meer beïnvloeden.

 
 • Selectieve retoucheermodule

Gebruik het lineaire en radiale kleurverloop of het reparatiepenseel. Gebruik het penseel in een zwart-wit foto (of met een filter) om kleur aan te brengen op een gewenst gebied om het eruit te laten springen. Pas vervolgens de helderheid, verzadiging, schaduw en contrast etc. aan - en je hebt perfect selectief retoucheren:

 
 • Creatieve vervaagmodule

Met deze module kun je afzonderlijke gebieden of de hele foto vervagen.

 
 • Module "Verscherpen
Met deze module kun je de scherpte van je foto's vergroten om de kleinste details naar voren te halen.

 • Dekking verhogen
Met deze functie kun je bepaalde elementen van de foto accentueren of verzachten.

 • Bijsnijden en 90 graden draaien
Stel zelf de beeldverhouding van je foto's in (1/1, 4/3, 16/9 enz.) en verander vervolgens de hoek door een horizontale lijn in de betreffende foto te trekken.
 

Aanpassingen en effecten
 
 • Tooncurve: Experimenteer met de tooncurves om lichte of donkere kleurtinten te creëren en pas de RGB-waarden (rood, groen, blauw) afzonderlijk aan.
 • Kleurbalans: Pas de tint en de verzadiging nauwkeurig aan. Schaduwen, middentonen en hoge lichten kunnen naar wens worden aangepast.
 • Filmkorrelmodule: Pas korrel toe op je foto om deze een artistiek of retro uiterlijk te geven.
 • Vignettering: Gebruik deze functie om de aandacht te vestigen op een specifiek object.

 
 

Functies toevoegen

 • Voeg filters, kaders en texturen toe uit de voorgestelde modellen:
 
 • Erzijn meer dan 100 stickers en tekstsjablonen waaruit je kunt kiezen in de editor om je foto's en fotomontages teontwerpen, maar ook originele inhoud voor speciale gelegenheden (verjaardagen, groeten, uitnodigingen). Alle ontwerpen kunnen volledig worden bewerkt (formaat, kleur, lettertype).
Hulp voor de gebruiker

NIEUW! Instructievideo's voor elke module van Fotoclip

Minivideo's in de vorm van tooltips zijn toegevoegd aan elke module van Fotoclip 9 om je te helpen het softwareprogramma snel te leren kennen en er alles uit te halen. 

Oude en nieuwe functies van het programma worden op een onderhoudende manier uitgelegd. Beweeg gewoon met je muis over een functie om erachter te komen wat je ermee kunt doen.

 

Dingen die je moet weten over het programma


 • Wat biedt InPixio Photo Clip 9 Professional precies?

Met InPixio Photo Clip 9 Professional kun je eenvoudig bestaande foto's bewerken en verbeteren. Rondom de vele toepassingen is het zo eenvoudig om fouten te corrigeren en creatieve content te creëren.


 • Wie is de doelgroep van het product?

Fotobewerking is een breed vakgebied. Daarom is het geschikt voor zowel hobbyfotografen als professionals om InPixio Photo Clip 9 Professional te kopen en te vertrouwen op een functionele oplossing. Voor moderne video's maakt dit aanzienlijk betere impressies en overtuigende structuren mogelijk.


 • Wat zijn de voordelen van de toepassing?

Dankzij de vele functies is voor bijna elk type afbeelding de juiste oplossing beschikbaar. Dit maakt het gemakkelijker om zonder veel moeite aanpassingen te maken en te vertrouwen op een goede implementatie. Afbeeldingen kunnen dus met slechts een paar klikken worden geoptimaliseerd.


 • Hoe kunnen de tools worden gebruikt?

Rondom de vele gereedschappen met InPixio Photo Clip 9 Professional is het eenvoudig om altijd aan de doorslaggevende hendels te draaien. Het is merkbaar eenvoudig om wijzigingen aan te brengen om de beeldstructuur te verbeteren en te vertrouwen op een veilige toepassing.


 • Wat is de gebruiksperiode van de licentie?

Met de huidige versie kan de software een jaar lang worden gebruikt. Dit maakt het mogelijk om op elk gewenst moment toegang te krijgen tot de gewenste toepassingen en de toegevoegde waarde te vergroten. Zelfs nadat het jaar is verstreken, kan InPixio Photo Clip 9 worden aangeschaft om te blijven profiteren van de functies.

 
Systeemeisen
Versie 9
Grootte 1.8 Mb
Besturingssysteem Windows 7 64-bits, Windows 7 32-bits, Windows 8 32-bits, Windows 8 64-bits, Windows 10
 • 2 GB RAM (4 GB aanbevolen)
 • 500 MB harde schijfruimte
 • Internetverbinding
 • Schermresolutie 1024 x 768
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "InPixio Photo Clip 9 Professional"
16 jan. 2020

???

Looptijd één jaar ??? En nadien niet meer bruikbaar ???

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken