Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Hatch Pattern Creator, English

Hatch Pattern Creator, English

€ 43,67 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821441
 • Levenslang
 • EN
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Luik Patroonschepper Snel herhalingspatronen maken Patronen creëren - door middel van...meer

Productinformatie "Hatch Pattern Creator, English"

Luik Patroonschepper

Snel herhalingspatronen maken

 • Patronen creëren - door middel van een symbool
 • Patronen creëren - Door middel van een monster
 • Bestaande borstelstijlen
 • Accumulerende patronen
 • Het transformeren van patronen
 • Het opslaan van gecreëerde patronen

Hatch Patter Creator is een plugin voor TurboCAD die een eenvoudige en snelle manier biedt om herhalende patronen te maken die je kunt gebruiken als borstelpatronen in je ontwerpen. Als u nieuwe patronen maakt, slaat u ze op in de Brush Style Table en ze zijn beschikbaar voor herhaaldelijk gebruik.

 

 • Patronen creëren - door middel van een symbool 

In de "By Symbol"-modus selecteert u met behulp van een hek eventuele tekeningsentiteiten of hun onderdelen om patronen te maken. Voor die selectie, de HPC, stel de eerste hoek van het selectiehek in en verplaats de cursor naar een nieuwe positie, en stel het eindpunt van het selectiehek in.

 • Patronen creëren - door middel van een symbool 

In de "By Sample"-modus gebruikt u het selectiehek om een monster te selecteren, dat van tevoren is voorbereid en ontworpen om een patroon te creëren. Om een patroon te maken door middel van een voorbeeld, teken het patroon, stel de eerste hoek van het selectiehek in en verplaats de cursor naar een nieuwe positie.

 • Bestaande borstelstijlen gebruiken 

Gebruik bestaande borstelstijlen van het luikpatroon als basis voor een nieuw patroon. Om een bestaand patroon te selecteren: Selecteer de HPC. in het lokale menu of de Inspector-balk om te kiezen voor kopiëren uit selecteer de Penseelstijl in het dialoogvenster Selecteer Penseelstijl en klik vervolgens op OK.

 • Accumulerende patronen 

Wanneer deze modus actief is, wordt elk nieuw geselecteerd symbool of monster, en elk geselecteerd bestaand patroon toegevoegd. Om patronen te accumuleren: Selecteer de HBC, kies in het lokale menu of de Inspector-balk voor "Accumuleer patronen" om te schakelen naar patroonaccumulatie.

 • Het transformeren van patronen 

Gebruik de blauwe controlepunten of de velden in de Inspector-balk om het patroon te transformeren. De controlepunten worden gebruikt om de rotatiehoek in te stellen, de verschuiving van het beginpunt van het patroon ten opzichte van het beginpunt van de tekening in te stellen en de schaal voor de hoogte van het patroon te specificeren.

 • Het opslaan van gecreëerde patronen 

 

U kunt op elk moment gemaakte patronen als een nieuwe of bestaande stijl opslaan in de TurboCAD penseeltafel. Om een patroon op te slaan: Kies in het lokale menu of in de Inspector-balk voor "Bewaarstijl...", typ een nieuwe naam in of selecteer een bestaande naam en klik dan op ok.

systeemvereisten
 

TurboCAD Deluxe & Designer v20-v2019.

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Hatch Pattern Creator, English"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken