Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
G Data Internet Security Birthday Edition

G Data Internet Security Verjaardag Editie, 5 apparaten 1 jaar

€ 30,45 *

incl. BTW gratis verzending

 • ID241821916
 • sp11115id
 • 1 jaar
 • Meertalig
 • Europa (Eurozone)
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Volledige bescherming op 5 apparaten Met op gedrag gebaseerde Next Generation-technologieën...meer

Productinformatie "G Data Internet Security Verjaardag Editie, 5 apparaten 1 jaar"

Volledige bescherming op 5 apparaten

Met op gedrag gebaseerde Next Generation-technologieën hebben afpersingstrojanen geen schijn van kans. Uw geld blijft waar het hoort. BankGuard beschermt u op betrouwbare wijze tegen gemanipuleerde websites en andere aanvallen tijdens het online bankieren en winkelen. Surf zoveel als je wilt. G DATA Internet Security beschermt u tegen schadelijke downloads en phishingsites - zelfs op sociale netwerken.

De belangrijkste kenmerken van G Data Internet Security Birthday Edition

Firewall

Bewaakt alle inkomende en uitgaande verbindingen ter bescherming tegen hackers en spionagesoftware - volledig automatisch of volgens uw eigen regels.

Back-up in de cloud

Sla uw versleutelde back-ups automatisch op in de cloud - bij Dropbox, Google Drive of DriveOnWeb.

Anti-ransomware

Geen kans op afpersingstrojanen: G Data beschermt u tegen criminelen die uw bestanden versleutelen.

G DATA BankGuard

G Data's gepatenteerde technologie beveiligt uw browser tegen manipulatie door gegevensdieven - voor veilig online bankieren en winkelen.

Anti-Spam

Blokkeert spam, zoals reclame- en phishing-e-mails, en houdt uw e-mailinbox schoon.

Ouderlijk toezicht

Controleer het internetgebruik van uw kinderen: stel tijden vast en laat uw kinderen alleen op gecontroleerde sites surfen.

Virusscanner

Vertrouw op de hoogste detectiepercentages dankzij parallelle technologieën. Ontvang elk uur nieuwe virushandtekeningen voor de beste bescherming tegen malware.

Bescherming tegen uitbuiting

Beschermt uw computer tegen criminelen die misbruik maken van kwetsbaarheden in bijvoorbeeld Office-toepassingen en PDF-lezers.

Hoe G Data Birthday Edition je weg door het web beschermt

Bij online bankieren en winkelen

De verbinding tussen uw bank en uw computer is meestal versleuteld. De decodering van de gegevensoverdracht vindt plaats in uw browser: Cybercriminelen hacken hier het proces met de hulp van banking Trojans. Zodra je een overdracht maakt, manipuleren de aanvallers de verzonden data. Uw geld gaat dan niet meer naar de beoogde ontvanger, zoals een online winkel, maar komt op een andere rekening terecht.

Natuurlijk, G Data Virus Scanner herkent banking Trojans aan hun kenmerken. Als deze plaag al een eigen handtekening heeft, maakt Internet Security de malware onschadelijk zodra deze wordt gedownload. De G Data BankGuard-technologie beschermt bovendien tegen nog onbekende gevaren: De functie zorgt ervoor dat uw browser alleen gecontroleerde en onvervalste inhoud weergeeft.

Hoe doet BankGuard dit?

Manipulaties door banking Trojans vinden plaats in bepaalde bestanden van het werkgeheugen. G DATA BankGuard detecteert automatisch wanneer een infectiepoging plaatsvindt en vervangt het aangetaste geheugengebied door een veilige kopie.

Terwijl u e-mails ontvangt en verstuurt

Naast de bestanden op uw harde schijf en externe opslag, controleert G DataVirus Scanner ook uw e-mails op schadelijke inhoud. Dit geldt voor alle berichten die u ontvangt en verzendt met het e-mailprogramma op uw computer. Als de scanner niets vindt, wordt ook de G Data Anti-Spam functie geactiveerd: De toepassing controleert de e-mails op kenmerken die typisch zijn voor spam. Op basis van deze kenmerken wordt een waarde berekend die de waarschijnlijkheid van spam weergeeft.

Naast de eigen beoordeling vergelijkt de OutbreakShield-technologie de resultaten met een database op het internet - hier worden de patronen van massaal verstuurde virussen en spammails vastgelegd. Op deze manier dicht G Data Internet Security Birthday Edition het gat in real time dat bestaat tussen het begin van een massamailing en de bestrijding ervan door speciaal aangepaste handtekeningen.

Tijdens het surfen

De virusbeveiliging controleert alle bestanden die van het web komen. Het stopt geïnfecteerde documenten, afbeeldingen en dergelijke zodra ze worden gedownload, zodat zelfs onopgemerkte downloads niet langer een gevaar voor u vormen. Internet Security vertrouwt niet alleen op de elk uur bijgewerkte virushandtekeningen. Naast de handtekeningenscan werkt de software met een cloud-oplossing: In deze online opslag worden eigenschappen verzameld van actuele bestanden die schadelijke code bevatten. Deze eigenschappen worden vergeleken met die van uw bestanden - en u komt er snel achter of alles veilig is.

En hoe beschermt G DATA Birthday Edition tegen gevaarlijke websites?

Internetadressen worden ook in de cloud verzameld: Als een URL in de database bekend staat als een distributeur van schadelijke inhoud, blokkeert G Data Browser Protection de pagina. Dus als cybercriminelen u in de val proberen te lokken met phishing-links, hoeft u niets te vrezen. Dit geldt overigens ook voor aanvallen via sociale netwerken: links in valse berichten en advertenties worden niet in de browser geopend.

Onafhankelijk van de cloud, onderzoekt G Data Web Protection alle gegevens die naar uw computer worden gestuurd om een website op te roepen. Op deze manier detecteert het gevaarlijke inhoud voordat u de pagina opent.

Systeemvereisten voor de Verjaardagseditie

 •     Windows 10 / 8.1 / 7 (SP1): Min. 2 GB RAM (32- & 64-bit), CPU met x86 of x64 architectuur
 •     macOS 10.12 en nieuwer, 2 GB RAM
 •     Android 5 en hoger
 •     iOS 12.4 en hoger
 •     Een internetverbinding is vereist voor de installatie en voor virushandtekeningen en software-updates

Omvang van de levering:

 • Originele licentiesleutel G Data Internet Security 2022
 • Geverifieerde high-speed download link om de software snel en veilig te verkrijgen.
 • Factuur met BTW.
 • Instructies voor eenvoudige installatie.

Opmerking: Bij deze aanbieding is geen productsleutelsticker (COA-label) inbegrepen. Dit aanbod is gericht tot zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

eigenschappen: "G Data Internet Security Verjaardag Editie, 5 apparaten 1 jaar"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Bescherming tegen phishing
Bescherming Tegen Virussen
Cloud Backup
Firewall
Kinderslot
Multi Apparaat
Password Manager
Spamfilter
Veilig Bankieren
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
eigenschappen: "G Data Internet Security Verjaardag Editie, 5 apparaten 1 jaar"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Bescherming tegen phishing
Bescherming Tegen Virussen
Cloud Backup
Firewall
Kinderslot
Multi Apparaat
Password Manager
Spamfilter
Veilig Bankieren
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "G Data Internet Security Verjaardag Editie, 5 apparaten 1 jaar"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken