Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Franzis Silkypix Developer Studio Pro 6

Franzis Silkypix Developer Studio Pro 6

€ 213,48 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821307
 • 978-3-645-30730-7
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Silkypix-ontwikkelaar Studio Pro 6 Het professionele gereedschap voor perfecte foto's! Met...meer

Productinformatie "Franzis Silkypix Developer Studio Pro 6"

Silkypix-ontwikkelaar Studio Pro 6

Het professionele gereedschap voor perfecte foto's! Met de top software Silkypix Developer Studio 6 pro kunt u uw RAW data ontwikkelen tot spectaculaire beelden.

 • Belichtingscorrectie: HDR-functie
 • Kleurtoonregeling via zwartniveau
 • Geluidsreductie: Verwijderen van fijn geluid en moirée effect
 • Portretoptimalisatie
 • Voor Windows en Mac

Silkypix Developer Studio Pro 6 is een professionele RAW-omzetter voor de perfecte ontwikkeling van uw digitale foto's. Met de gloednieuwe top-of-the-line Silkypix software kunt u uw beelden ontwikkelen tot spectaculaire beelden en ze perfectioneren voor presentaties, fotoboeken, webgalerijen, sociale netwerken en nog veel meer.

Geweldige nieuwe functies - handig en gemakkelijk te gebruiken voor een hogere beeldkwaliteit

De nieuwe versie biedt een verbeterde beeldkwaliteit door innovatieve ruisonderdrukking, een soepele workflow dankzij verbeterde bedieningselementen en voorbeeldmodi, en nieuwe functies voor meer expressieve resultaten. Daarnaast zijn de algemene prestaties van de software aanzienlijk verbeterd door verschillende optimalisaties.

Nieuw en verbeterd

 • HDR & Dodge: Nieuwe bedieningselementen in de HDR & Dodge gebieden maken het mogelijk om de lichte en donkere gebieden onafhankelijk van elkaar te optimaliseren.
 • Automatische niveaucorrectie: Silkypix detecteert automatisch het histogram van een afbeelding en optimaliseert op basis van deze informatie automatisch de lichte en donkere gebieden en de kleur.
 • Rode ogen verwijderen: Met het rode ogen correctieborsteltje kunnen de rode ogen nu heel gemakkelijk worden verwijderd.
 • Softproofing: De nieuwe printsimulatie is vooral nuttig voor fine art prints, mat papier of ander speciaal papier.
 • Verbeterde gebruikersinterface: De Silkypix DSP 6-interface biedt een aantal nieuwe en verbeterde functies, zoals een volledige schermvoorvertoning.
 • Betere prestaties: Silkypix reageert nu veel sneller en levert de best mogelijke prestaties dankzij verschillende optimalisaties
 • Verbeterde ruisonderdrukking: Silkypix DSP 6 maakt gebruik van het nieuw ontwikkelde ruisonderdrukkingsalgoritme "NR5", dat de beeldkwaliteit bij het verwijderen van ruis aanzienlijk verbetert.

 

Digitale beeldontwikkeling in de beste kwaliteit

De Silkypix-serie van digitale beeldverwerkingssoftware is intuïtief in het gebruik, maar biedt toch een hoog kwaliteitsniveau. Silkypix Developer Studio Pro 6, gebaseerd op nauwkeurige kleurweergave en harmonie, biedt vele mogelijkheden om geweldige beelden te creëren - bijvoorbeeld een hoge kwaliteit ruisonderdrukking, een High Dynamic Range (HDR) functie, fijne en vrije kleurregeling of correctie van lensafwijkingen.

Hoe professioneel te werken met Silkypix

 

 1. Correcte belichting - Onjuist belichte beelden zijn geen probleem voor Silkypix: u kunt elke opname corrigeren met drie f-stops naar boven of naar beneden. Exclusief in Silkypix Developer Studio Pro 6 kunt u met de Dodge- en HDR-functies zelfstandig lichte of donkere delen van het beeld optimaliseren.
 2. Aanpassen van de witbalans - Is uw beeld echt verkleurd? Gebruik de automatische functie of de sterk gedifferentieerde parameters om de perfecte witbalans in te stellen.
 3. OptimaliseerContrast- Gebruik Contrastverbetering om saai ogende beelden scherper te maken. Silkypix biedt u zeer gedifferentieerde instelmogelijkheden voor deze belangrijke functie: Er is ook een gradatiecurve-tool beschikbaar voor uiterst fijne bewerkingen.
 4. Aanpassen van het kleurenschema - Als de manier waarop uw afbeelding eruit ziet u niet bevalt, kunt u met Silkypix individuele kleurruimtes aanpassen. Zo kunt u snel en eenvoudig het blauw van de lucht versterken, weiden groener maken of de kleur van de achtergrond in een portret verminderen.
 5. Verbeter de scherpte - RAW-beelden moeten om technische redenen altijd worden aangescherpt. Silkypix biedt u geavanceerde tools waarmee u het slijpen onder controle kunt houden.
 6. Verwijder beeldruis - Digitale fotografen hebben te maken met beeldruis, vooral bij hoge ISO-waarden. Om kleurgeluiden tegen te gaan biedt Silkypix standaard fijn afstelbaar gereedschap. De geluidsreductie is in de huidige versie verder verbeterd.
 7. Verwijder vervelende elementen - stof, pluis of zelfs een vogel die onverwacht door het beeld vliegt - met de Stamp tool in Silkypix Developer Studio Pro 6 kunt u eenvoudig vervelende elementen verwijderen.
 8. Correcte lensdefecten - Zelfs de hoogste kwaliteit lenzen zijn technisch niet perfect. In bepaalde opnamesituaties kan dit leiden tot randschaduwen, ook wel vignettering genoemd. Een ander probleem is de kleurrand in bijzonder contrastrijke beelden, de zogenaamde chromatische aberratie. Bovendien leiden vertekeningsfouten soms tot een onaantrekkelijke weergave van de proporties van het onderwerp. Al deze problemen kunnen eenvoudig en nauwkeurig worden opgelost met Silkypix.
 9. Vallende lijnen verwijderen - Vooral in de architectuurfotografie zijn vallende lijnen berucht. Met de effectieve tools van Silkypix bent u in staat om deze fouten in een handomdraai te herstellen.
 10. Beeld draaien - Hellende horizon? Natuurlijk kun je zo'n fout makkelijk herstellen met Silkyix. De software biedt u gidsen voor het uitlijnen van het beeld en snijdt het gedraaide beeld automatisch bij.
 11. Bijsnijden - Als u uw beeld wilt optimaliseren, biedt het krachtige bijsnijgereedschap van Silkypix gidsen en voorinstellingen voor specifieke beeldverhoudingen.

 

Systeemeisen

Deze versie wordt niet verder ontwikkeld. Ondersteuning voor nieuwe cameramodellen en nieuwe besturingssystemen kan niet worden gegarandeerd.

Besturingssysteem Vensters: 10*/8.1/8/7/Vista 32/64 Beetje

Hardware: Intel® Pentium® 4-PC met 1,2 GHz of sneller, hoofdgeheugen 2 GB RAM, schermresolutie 1.024 x 768 pixels, CD-speler

 

Mac-besturingssysteem: van OS X 10.7 tot 10.14

hardware: Intel Pentium processor (Core 2 Quad of hoger aanbevolen), 2 GB RAM, 100 MB vrije ruimte op de harde schijf

 • Voor camera's met meer dan 18MB RAW-gegevens wordt een geheugen van 8-16 GB aanbevolen. (zb Canon 5DS, Nikon D810)
 • Internetverbinding nodig om de software te activeren!

*Silkypix werkt NIET op tabletten met Windows 10

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Franzis Silkypix Developer Studio Pro 6"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken