Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Franzis Pure HDR

Franzis Pure HDR

€ 50,79 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821301
 • 9783645800181
 • Levenslang
 • DE | EN | FR
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Franzis Pure HDR Zuivere plug-in Ondersteunt ook RAW-gegevens Veel...meer

Productinformatie "Franzis Pure HDR"

Franzis Pure HDR
 • Zuivere plug-in
 • Ondersteunt ook RAW-gegevens
 • Veel preciezer en nauwkeuriger dan Photoshop
 • Briljante spookbeeldcorrectie
 • Voor Windows en Mac

Pure HDR is het gereedschap voor alle HDR-professionals die op spectaculaire wijze fascinerende details willen laten zien met het complete licht- en kleurenspectrum. Als plug-in uitbreiding werkt Pure HDR met de volledige 32-bit HDR-functionaliteit van de bekroonde Franzis HDR-projectserie direct in Lightroom® en Photoshop®.

Maak 32-bits TIFF's voor Adobe® Photoshop® & Lightroom® software

Alle beelden van een belichtingsreeks worden geconverteerd naar een echt 32-bits HDR-beeld door een van de 7 HDR-algoritmen, inclusief pixelnauwkeurige uitlijning en indrukwekkende spookcorrectie. Na één klik kunt u verder werken in de vertrouwde omgeving van Lightroom® of Photoshop®. Deze 32-bit HDR bevat nu de volledige lichtinformatie van de belichtingsreeks met ongelooflijke details in schaduwen, hooglichten en kleuren.

Pure HDR maakt van Lightroom en Photoshop een HDR-motor

Pure HDR is het antwoord voor diegenen die enthousiast zijn over de onbetwiste voordelen van HDR-fotografie - ongekend lichtspectrum, de meeste natuurlijke kleuren, alle details in diepte en hoogtepunten - maar niet willen breken met Lightroom, Photoshop en Co.

HIGHLIGHTS

 • De stand van zaken in de 32-bits HDR
 • Ultra-HDR
 • 7 HDR-algoritmen
 • De beste uitlijningsfunctie ter wereld
 • Nieuwe interactieve spookcorrectie
 • Werkt met RAW/ TIFF/JPG

Pure HDR is een plugin-uitbreiding die de volledige 32-bits HDR-functionaliteit van de bekroonde Franzis HDR-projectreeks in Lightroom en Photoshop ondersteunt. In de plug-in worden maximaal 33 beelden van een belichtingsreeks door een van de 7 HDR-algoritmen gecombineerd tot een echt 32-bits HDR-beeld, inclusief pixel-perfecte uitlijning en indrukwekkende spookcorrectie. Alle verdere stappen in de beeldontwikkeling kunnen zoals gebruikelijk in Lightroom of Photoshop worden gedaan.

Zeven speciale 7 HDR-algoritmen voor verschillende beeldvereisten

Pure HDR kan meer dan alleen maar beelden over elkaar heen leggen. Speciale zelf ontwikkelde HDR-algoritmen zorgen ervoor dat de beeldinformatie perfect wordt gecombineerd en afgestemd op het betreffende onderwerp. Zoals elk motief een bepaalde beeldstijl vereist, zijn HDR-foto's alleen perfect als ze met een bijbehorend HDR-algoritme in elkaar zijn gezet.

 • Gemiddeld: De eenvoudigste vorm van HDR-generatie en vormt de gemiddelde waarde van de beelden van de belichtingsreeks.
 • Entropie: In de informatietheorie is entropie een maat voor de informatiedichtheid. Bij toepassing op HDR-generatie resulteert een algoritme dat de informatiedichtheid van de beelden van de belichtingsreeks per pixel meet en deze omzet in gewichten voor HDR-generatie. Het resultaat is een zeer stabiele methode die als standaardalgoritme voor PURE HDR is ingesteld.
 • Kleurmix: De kleurmixmethode gebruikt de kleurcomponenten van de pixels als maat voor de weging en is met name geschikt voor belichtingsreeksen met een klein verschil in helderheid in deelgebieden, zoals mist-, rook- of wolkenbeelden.
 • Logaritmische helderheid: Dit algoritme werkt met de logaritmische helderheid (luminantie). Dit komt ongeveer overeen met de helderheidsperceptie van het menselijk oog - dit maakt dit algoritme zeer geschikt voor de meeste belichtingsreeksen.
 • Absolute Distance: Een zeer krachtig HDR-fusie-algoritme dat twee essentiële eigenschappen combineert: Bij gedeactiveerde HDR-afvlakking zijn de HDR-beelden vrij van halo's en worden bovendien helderheidsonderbrekingen vermeden.
 • Luminantie Scherpte: Bij de Luminantie Scherpte Procedure wordt de scherpte van de luminantie (helderheid) per pixel bepaald en omgezet in een weging. Op deze manier worden de gebieden met de beste detailtekening in HDR-fusie verkregen.
 • Repro-Neutral: Deze procedure is speciaal geoptimaliseerd voor belichtingsreeksen van gescande beeldgegevens in normale belichtingssituaties.

Zeer nauwkeurige uitlijning

De gebruiker kan invloed uitoefenen op de manier waarop de afzonderlijke beelden van de belichtingsreeksen over elkaar heen worden gelegd. Fijne bewegingen van objecten, onbedoeld zoomen en draaien van de camera kunnen worden meegenomen. Uniek: Er wordt onderscheid gemaakt tussen motiefbewegingen, camerabewegingen en zoom.

Spookbeeldcorrectie

PURE HDR is voorzien van een zeer nauwkeurige spookbeeldcorrectie die bewegende objecten of personen die binnen de belichtingsbeugel bewegen, d.w.z. op verschillende plaatsen in de afzonderlijke beelden verschijnen, uitfiltert. Een speciale procedure is de detailvoorspelling: Het probeert bewegingen binnen de belichtingsreeks te voorspellen en zo de spookbeelden op een meer gerichte manier te verwijderen.

PURE HDR maakt gebruik van een nieuw ontwikkelde, intelligente aanpassing aan levende wezens, landschap, architectuur en sport.

Ultra-HDR voor een nog grotere beeldnauwkeurigheid

Als Franzis geen nieuwe HDR-standaard definieert, wie doet dat dan wel? Sinds 10 jaar zijn wij specialisten in superrealistische HDR-beeldontwikkeling, reden genoeg om nog een stap verder te gaan. Onze laatste ontwikkeling heet Ultra-HDR en de naam zegt het al. HDR-beelden zijn nog nooit zo realistisch geweest, rijk aan contrast en detail. Dit wordt verzekerd door de exclusieve 64-bit HDR motor van Franzis - voor het eerst wereldwijd gebruikt in HDR-programma's.

Er wordt gebruik gemaakt van een integraal HDR-fusieproces, een lijnintegraal die met zeer kleine sectoren berekent. Deze integrale HDR-fusie berekent op de achtergrond ongeveer 30 keer meer belichtingsreeksen dan oorspronkelijk beschikbaar was. Tijdens de berekening worden meer tussenliggende beelden (schatters) gegenereerd, die vervolgens worden gebruikt voor het HDR-beeld. De resultaten zijn extra details, die vooral nuttig zijn bij het maken van foto's in moeilijke situaties.
Maar maak je geen zorgen, Pure HDR blijft werken op 32-bits computersystemen en zelfs zij profiteren van de interne prestatieverhoging.

JPG en RAW converter, zelfs voor bracketing

Pure HDR werkt met alle gangbare beeldstandaarden, van JPG tot RAWs. De geïntegreerde RAW-omzetter wordt voortdurend bijgewerkt en beheerst zelfs de ontwikkeling van belichtingsreeksen. Eventuele wijzigingen die u in een afbeelding in de bracketreeks aanbrengt, worden op de hele reeks toegepast als de gebruiker dat wenst.

32-bits HDR-beelden: 16 miljoen keer meer beeldinformatie maakt het verschil.

Ontwikkelde foto's moeten altijd de vergelijking aangaan met de originele foto die de fotograaf met eigen ogen heeft gezien. Het menselijk oog kan 100.000 verschillen in helderheid waarnemen, dat wil zeggen 200 keer meer verschillen in helderheid - dat wil zeggen schittering of beeldinformatie - dan welke camerasensor ter wereld dan ook. Dit is een fysiek feit.

In relatie tot de bitdiepte van beeldbestanden betekent dit

 • 8 bits (JPG) kunnen 256 verschillen in helderheid vertegenwoordigen,
 • 16-bits (TIFF) kan 65.536 verschillen in helderheid vertegenwoordigen,
 • 32-bit (HDR) kan 4.294.967.296 verschillen in helderheid weergeven.

Elk per kleurkanaal.

Dus slechts 32-bits HDR-beelden kunnen zoveel beeldinformatie opslaan als ons oog op locatie heeft gezien. Dit is een fysiek feit.

Juist is dat met Photoshop alle beeldbestanden kunnen worden omgezet in 32-bits beelden. Maar: als je een 8-bit JPG gewoon omzet in een 32-bit beeld zonder het bestand meer beeldinformatie te geven, zal het beeld niet briljanter zijn omdat de lichte informatie gewoon niet aanwezig is. Alleen belichtingsreeksen en speciale HDR-algoritmen die werken met drijvende-kommagetallen kunnen hier helpen. Alleen speciale HDR-programma's kunnen dit doen.

 

Systeemeisen

Besturingssysteem Windows®: 10/8.1/8/7/Vista

Hardware: Intel® Pentium® of AMD® Athlon® vanaf 1,2 GHz, min. 200 MB vrije ruimte op de harde schijf, 4 GB werkgeheugen, SVGA grafische kaart met min. 1.024 x 768 pixels resolutie, 24 bit kleurdiepte, CD/DVD-ROM-station

 

Mac-besturingssysteem: OS X 10.7 of hoger

Hardware: Intel/G5-processor, 4 GB RAM, 2 GB HDD, schermresolutie 1.280 х 1.024 pixels

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Franzis Pure HDR"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken