Gratis hotline 0800 54 45 8
 

Franzis FOCUS projects 4

€ 71,13 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821633
 • P26951-01
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Met FOCUS Projects 4 kan iedereen de meest verbluffende macro's maken die te zien zijn in...meer

Productinformatie "Franzis FOCUS projects 4"

Met FOCUS Projects 4 kan iedereen de meest verbluffende macro's maken die te zien zijn in fotogalerijen en tijdschriften. Dankzij nieuwe technologieën van FOCUS kunt u ultramoderne macro-opnamen maken met een fascinerend grote scherptediepte en buitengewone details.

 • NIEUW: HQ stapelen met 64-bit berekening
 • NIEUW: Focus-Boost technologie voor nog meer scherpte
 • NIEUW: Significantiecontrole van uw scherpte-reeksen
 • Tot 30 scherpstellingsniveaus
 • Unieke nauwkeurige uitlijning van alle beelden in de stapel

FOCUS-projecten 4

Met FOCUS projects 4 kan iedereen de meest indrukwekkende macro's maken die bekend zijn van fotogalerijen en tijdschriften. Dankzij de nieuwe technologieën van FOCUS kunt u ultramoderne macro-opnamen maken met een fascinerende scherptediepte en buitengewone details.

Focus stacking is de ultieme discipline voor macro-, natuur- en productfotografen die hun foto's graag op natuurhistorische forums en in hippe online galerijen zien. Hiervoor zijn ook nieuwe tools voor selectieve beeldretouchering, expertfilters en een complete RAW-ontwikkelaar beschikbaar.

 

Wat is Focus Stacking?
Ken je het? Zelfs als je heel dicht bij een object komt, is de scherptediepte niet groot genoeg om het hele object in beeld te houden? Als u graag fotografeert op een schaal van 1:1 of meer, zult u de grenzen van uw optiek sneller bereiken dan u zou willen.

De scherptediepte is erg klein bij opnamen met deze schalen. Dit kan niet worden gecompenseerd door het diafragma te sluiten, omdat daardoor de scherpte van de details van het gehele beeld afneemt en er niet genoeg licht is.

Dat is eindelijk het einde. De oplossing is: Neem een focus reeks op - een focus stapel! FOCUS projects 4 voegt vervolgens alle opnamen van 3 tot 30 scherpstelniveaus samen tot één beeld met een onvergelijkbare scherptediepte.

Het gefotografeerde object is nu consequent scherp van voor tot achter, en dat alles zonder inspanning en in slechts enkele seconden. U hoeft geen knoppen in te drukken of schuiven te verzetten. Je krijgt volledig automatisch scherpe macro's.

 

Gebruik de stapelsoftware voor:

+ Natuur macrofotografie

+ productfotografie

landschapsfotografie

+ stilleven

+ Microscoop fotografie

+ Optimale productafbeeldingen voor online winkels en veilingen

 

Extra voorinstellingen en Smart-Mask Expert Filters
De nieuwste versie van FOCUS Projects biedt u vele verbeterde en nieuwe softwarehoogtepunten die precies zijn afgestemd op de behoeften van de moderne fotografie. Extra voorinstellingen en Smart-Mask expertfilters voor snelle resultaten in unieke kwaliteit maken het optimaliseren van je macro's eenvoudig. Met de geïntegreerde batchverwerking kunt u nog efficiënter werken. Waar wacht je nog op?

 

Significante controle van je slijpserie!
Welke afzonderlijke beelden helpen echt, welke verstoren eerder het totale kunstwerk? FOCUS projects 4 analyseert de afzonderlijke beelden van uw verscherpingsreeks en negeert de beelden die niet nodig zijn voor de berekening van het totaalbeeld. Op die manier sluipen er minder fouten in uw beeld en wordt het ontwikkelingsproces gestroomlijnd.

 

Internetverbinding vereist.

Systeem Vereisten

Windows besturingssysteem:

 • Aanbevolen: 10/8/7, 64 bit, Intel I5-processor, 8 GB vrij RAM-geheugen, 2 GB harde schijf, schermresolutie 1.920 x 1.080 pixels, grafische kaart: Direct-X-compatibel, 128 MB, 32 bit kleurdiepte
 • Minimaal: 10/8/7, 32 Bit, Processor Core Duo, 2 GB vrij RAM, 2 GB HDD, Schermresolutie 1.280 x 1.024 Pixel, Grafische kaart: Direct-X compatibel, 128 MB, 32 Bit kleurdiepte

Besturingssysteem Mac

Plug-in functionaliteit wordt momenteel niet ondersteund door macOS 10.15 (Catalina).

 • Aanbevolen: OS X 10.7 of hoger, 64-bits, Intel-processor, 8 GB vrij RAM-geheugen, 2 GB vaste schijf, schermresolutie 1.920 x 1.080 pixels, Retina 2.304 x 1.440 pixels
 •   Minimaal: OS X 10.7 of hoger, 64-bits, Intel-processor, 2 GB vrij RAM-geheugen, 2 GB vaste schijf, schermresolutie 1.280 x 1.024 pixels, Retina 2.304 x 1.440 pixels

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Franzis FOCUS projects 4"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken