Gratis hotline 0800 2633100
 
F-Secure Mobile Security 2019, 1 apparaat 1 Jaar[ IOS - Android ]

F-Secure Mobile Security 2019, 1 apparaat 1 Jaar[ IOS - Android ]

€ 14,95 * € 19,90 * (24,87% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820224
 • FMAVSN1NVXCIN
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Bescherming van het onvervangbare F-Secure Mobile Security is de beveiligingsoplossing voor...meer

Productinformatie "F-Secure Mobile Security 2019, 1 apparaat 1 Jaar[ IOS - Android ]"

Bescherming van het onvervangbare

F-Secure Mobile Security is de beveiligingsoplossing voor smartphones en vele tabletcomputers. Het beschermt de inhoud van uw toestel, garandeert de veiligheid bij het surfen onderweg en helpt bij verlies of diefstal van uw toestel.

F-Secure 2012

Is de inhoud van uw smartphone belangrijk voor u? Stel je voor wat er op het spel zou staan als je telefoon verloren zou gaan of gestolen of geïnfecteerd zou worden door mobiele malware: Al uw inhoud, berichten, e-mails, foto's... Gewoonweg ongelooflijk!

Mobile Security is een complete oplossing voor de beveiliging van uw smartphone. Deze oplossing beschermt de inhoud van uw telefoon, maakt veilig mobiel surfen op het web mogelijk en helpt u bij verlies of diefstal van uw telefoon.

De beveiligingsoplossing voor smartphones en tal van tabletcomputers
mobiele beveiliging

Het is belangrijk om uw smartphone en zijn inhoud te beschermen, maar het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Geniet van de gemoedsrust dat zowel het apparaat als de mobiele inhoud vandaag de dag beschermd zijn:

Complete beveiligingsoplossing voor smartphones en vele tablets met automatische updates. Beschermt uw persoonlijke en vertrouwelijke gegevens. Detecteert en blokkeert spywareprogramma's die in het geheim uw privé- en vertrouwelijke gegevens versturen. Beschermt de gegevens bij verlies of diefstal van het apparaat en helpt u het te vinden. Beschermt tegen virussen en andere malware.

Lokaliseer uw verloren of gestolen telefoon
Het leven is mobiel. Bescherm het.

F-Secure Mobile Security is een complete beveiligingsoplossing voor smartphones en tabletcomputers. De oplossing beschermt de inhoud van uw toestel, houdt u en uw kinderen veilig tijdens het surfen op het web en helpt u in geval van verlies of diefstal van uw mobiele telefoons.

Veiligheid tijdens het surfen

Met F-Secure Mobile Security weet u direct welke websites veilig zijn om te bezoeken en welke u moet vermijden. Websites die zijn ontworpen om malware te verspreiden of om uw online-referenties te verwerven, zoals online bankieren, worden automatisch geblokkeerd, zodat u altijd beschermd bent terwijl u online bent. De inhoudscontrole van het ouderlijk toezicht zorgt ervoor dat uw kinderen worden beschermd tegen ongepaste of schadelijke webcontent.

Bescherm uw kinderen tegen ongepaste webinhoud
Vergrendelt en lokaliseert uw toestel indien verloren

Mobiele apparaten kunnen gemakkelijk verloren gaan of gestolen worden. Het is daarom zeer belangrijk om het apparaat te beschermen en het op afstand te kunnen zoeken en controleren. Vergrendeling op afstand, wissen op afstand, alarm, locatie en antidiefstalvoorzieningen helpen om vertrouwelijke gegevens te beschermen en uw apparaat te lokaliseren.

Als de telefoon wordt gestolen en de SIM-kaart wordt vervangen, wordt de telefoon automatisch vergrendeld door de antidiefstalfunctie en wordt u op de hoogte gebracht van het nieuwe nummer. Met F-Secure Mobile Security kunt u ook mensen en plaatsen vinden. Met de nieuwe functie voor het delen van locaties kunt u anderen vertellen over uw huidige locatie. Bovendien kan de huidige eigenaar van het apparaat op elk moment op afstand worden gelokaliseerd.

F-Secure Labs hebben de klok rond dienst.
Bescherming tegen alle varianten van kwaadaardige software

Profiteer van real-time automatische bescherming tegen virussen, spyware, Trojaanse paarden en kwaadaardige toepassingen die in staat zijn om privé-informatie ongemerkt te laten passeren. Automatisch bijgewerkte bescherming van de wereldberoemde F-Secure Labs zorgt ervoor dat u uw apparaat met vertrouwen kunt gebruiken - nu en in de toekomst. Uitgebreide bescherming voor uw mobiele apparaten:

Beschermt de online identiteit en zorgt voor veilig surfen. Beschermt kinderen tegen ongeschikte webinhoud. Lokaliseert een verloren apparaat of de huidige eigenaar. Vergrendelt een apparaat na verlies en verwijdert gegevens. Beschermt tegen schadelijke apps, malware en virussen Miljoenen gebruikers vertrouwen op F-Secure om hun gegevens te beschermen - thuis, op kantoor of op hun mobiele apparaten.

Beschermt uw kinderen

Ouderlijk toezicht zorgt ervoor dat uw kinderen worden beschermd tegen ongepaste webcontent. Voor de inhoudsfilter kunt u kiezen tussen vooraf gedefinieerde instellingen op basis van de leeftijd van het kind of kiezen uit 15 verschillende inhoudscategorieën: Volwassenen, chat, dating, drugs, gokken, opruiing, sport, reizen, geweld, wapens, webmail, zandbak, forums, blogs en sociale netwerken. U kunt ook eenvoudig de huidige eigenaar van het apparaat lokaliseren met behulp van de functies voor locatiedeling en locatie op afstand.

Snelst mogelijke bescherming

Regelmatige automatische updates zorgen ervoor dat je smartphone zo snel mogelijk wordt beschermd tegen nieuwe mobiele bedreigingen. F-Secure Labs, die 24 uur per dag over de hele wereld actief zijn, garanderen de kortste reactietijden en tijdige actie in geval van nieuwe en actuele bedreigingen.

Eigenschappen:
 • Beschermt uw persoonlijke en vertrouwelijke inhoud tegen virussen en malware
 • Maakt veilig surfen mogelijk en beschermt uw identiteit online
 • Lokaliseer uw verloren of gestolen telefoon of de persoon met wie de telefoon is.
 • Bescherm uw kinderen tegen ongepaste webinhoud
 • Lokaliseer uw kinderen op elk gewenst moment via hun mobiele telefoon
Vereisten

F-Secure Mobile Security ondersteunt alle belangrijke besturingssystemen, waaronder Symbian en Windows Mobile: Android 1.6, 2.x, Symbian S60 Edition 3 en 5, Windows Mobile 6 Professional (zonder ouderlijk toezicht), Windows Mobile 6 Standard (zonder ouderlijk toezicht).

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel F-Secure Mobile Security 1 apparaat 1 Jaar[ IOS - Android ]
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Kinderslot
Systeem: Android, iOS
eigenschappen: "F-Secure Mobile Security 2019, 1 apparaat 1 Jaar[ IOS - Android ]"
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Kinderslot
Systeem: Android, iOS
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "F-Secure Mobile Security 2019, 1 apparaat 1 Jaar[ IOS - Android ]"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken