Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Engelmann Media Moviejack

Engelmann Media Moviejack

€ 20,33 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821350
 • 08720254265315
 • 1 jaar
 • DE
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Enegelmann Media Moviejack Engelmann Software brengt MovieJack terug Engelmann...meer

Productinformatie "Engelmann Media Moviejack"

Enegelmann Media Moviejack

Engelmann Software brengt MovieJack terug

Engelmann Software retourneert MovieJack  Het softwarebedrijf uit Dortmund heeft van de dvd-ripper een krachtige en snelle video downloader gemaakt. Twee basisdeugden van de "oude" MovieJack zijn echter behouden gebleven: de snelheid en de duidelijke gebruikersbegeleiding die de gebruiker in staat stelt het programma met een paar klikken te bedienen.

De tijd dat het mogelijk was om ongestraft kopieerbeveiligde DVD's te rippen is al lang voorbij. Dit betekende ook het einde voor een programma als MovieJack, dat een van de meest populaire DVD rippers in die tijd was.

Het programma downloadt video's met een druk op de knop van alle populaire videoportalen zoals YouTube, Dailymotion, Vevo, Vimeo en van de ondersteunde mediabibliotheken. Het enige wat gebruikers hoeven te doen is de URL van de gewenste video te kopiëren naar de MovieJack-interface.

Engelmann Software heeft nu besloten om MovieJack weer tot leven te brengen als video downloader. Daarbij vonden de ontwikkelaars het belangrijk dat de nieuwe MovieJack net zo gemakkelijk te gebruiken is als zijn voorganger. De DVD ripper is nu een zeer eenvoudig te gebruiken video downloader geworden die video's in verschillende resoluties kan downloaden.

De nieuwe versie van MovieJack biedt ook ondersteuning voor afspeellijsten. Hierdoor kunnen enkele honderden video's in één keer naar de computer worden gedownload met slechts één klik. Het parallel downloaden van video's wordt ook ondersteund, zodat een beperking van de downloadsnelheid, zoals bij sommige portalen gebruikelijk is, gemakkelijk kan worden omzeild.

MovieJack downloadt de video's automatisch in de beste kwaliteit - zelfs in HD of 4K. Bovendien kan de downloader de clips in verschillende resoluties opslaan en zo direct omzetten in het gewenste formaat voor het gebruikte eindapparaat. Ook hier is één klik voldoende om de selectie te bevestigen.

Met MovieJack kunt u ook legaal uw muziekcollectie uitbreiden en het programma gebruiken als een YouTube song downloader. MovieJack downloadt alleen het audiotrack van muziekvideo's en slaat de titel op als MP3 op de harde schijf. MP3-downloads redden gebruikers van het downloaden van muziekbestanden van onveilige en illegale bronnen.

De aankoopversie van MovieJack biedt gratis updates voor 1 jaar.

MovieJack: Overzicht van de belangrijkste functies

 1. Download video's - van portalen zoals YouTube, Dailymotion, Vevo, Vimeo en van ondersteunde mediabibliotheken.
 2. Opslaan van muziekvideo's als MP3 - individuele favoriete nummers of hele afspeellijsten downloaden en steeds opnieuw beluisteren
 3. Geen reclame - reclameclips vanaf het begin van de video worden automatisch uitgeknipt
 4. Hoogste kwaliteit - automatisch downloaden van de beste beschikbare kwaliteit. In HD of zelfs 4K
 5. Parallel downloaden - verschillende video's parallel downloaden om de volledige bandbreedte te gebruiken
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Engelmann Media Moviejack"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken