Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Easy Photo Editor Pro

Easy Photo Editor Pro

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • BH2022
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Maak van je digitale kiekje een perfecte ansichtkaart! Of het nu gaat om een voorbijganger, een...meer

Productinformatie "Easy Photo Editor Pro"

Maak van je digitale kiekje een perfecte ansichtkaart! Of het nu gaat om een voorbijganger, een hangende kabel of gewoon een ongewenste schaduw, je kunt gemakkelijk afleidende objecten uit je foto verwijderen. Verwijder ongewenste objecten met slechts één klik! Onze eenvoudige foto-editor helpt je het hele object te selecteren en opnieuw te maken wat eronder zit om een schone, perfecte ansichtkaart zonder vlekken en afleidingen te maken.

Simple Photo Editor Download
Ruim afleidingen in je foto's op met één klik! SoftOrbits Simple Photo Editor perfectioneert Smart Select, Smart Mask en Smart Background, zodat je objecten zoals storende schaduwen, elektriciteitspalen of gewoon willekeurige voorbijgangers kunt selecteren en verwijderen.

Verwijder objecten met één klik
Je hebt geen duur fotobewerkingsprogramma meer nodig om van je digitale foto's meesterwerken te maken. SoftOrbit's Simple Photo Editor ruimt je foto's op door je te helpen ongewenste objecten te selecteren en te verwijderen, foto's automatisch of onder jouw toezicht te verbeteren, details te verscherpen, de horizon te nivelleren en de foto precies goed in te kaderen. Het gereedschap is klein en bliksemsnel. Binnen de kortste keren gebruik je het als een pro en maak je perfecte foto na perfecte foto.
Misschien heb je de perfecte foto gemaakt, maar blokkeert een object zoals een persoon op de achtergrond of een auto je zicht. Eenvoudige fotobewerkingssoftware heeft gereedschappen waarmee je deze ongewenste objecten gemakkelijk kunt verwijderen. Met een enkele klik kun je schaduwen, mensen of andere objecten die in de weg staan verwijderen.
Met Simple Photo Editor software kun je niet alleen ongewenste objecten verwijderen, maar ook allerlei andere fouten herstellen, zoals rode ogen, en aanpassingen doen aan helderheid, kadrering, uitlijning en contrast. Het is zo eenvoudig als het selecteren van het gewenste gereedschap en klikken op het deel van de foto dat je wilt verbeteren.
Met de Simple Photo Editor software van SoftOrbits kun je je foto's er professioneel en vrij van onnodige afleiding uit laten zien. Dit programma heeft gereedschappen waarmee je ongewenste objecten kunt verwijderen of de details van je foto kunt verscherpen en onvolkomenheden kunt verwijderen.
Het programma is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, en je zult blij zijn met de resultaten. Of je nu een amateur of een professionele fotograaf bent, dit programma maakt je foto's kristalhelder en vrij van onvolkomenheden.
De software kan je foto automatisch verbeteren, of je kunt zelf kiezen welke veranderingen je wilt aanbrengen. Je kunt vele acties uitvoeren om de foto te verscherpen of af te stemmen op de horizon. Wat je ook wilt verbeteren, Simple Image Editor zal je helpen je foto te bewerken om de perfecte foto te maken.

Beheer je fotocollectie

Als je door je fotocollectie bladert, zie je waarschijnlijk veel afbeeldingen die zo op elkaar lijken dat het niet de moeite waard is ze te bewaren. SoftOrbit's Simple Photo Editor wordt geleverd met een handig bestandsbeheer waarmee je door je hele fotocollectie kunt navigeren en met een paar klikken duplicaten kunt verwijderen.

Naast ongewenste items kun je ook een datumstempel, logo of watermerk verwijderen. Zodra je de foto hebt geüpload, kun je het gebied selecteren waar het ongewenste object of de tekst zich bevindt en de intuïtieve software voor het verwijderen van watermerken zal het verwijderen en het overblijvende gebied aanpassen aan de rest van de foto.

Als je foto's van professionele kwaliteit wilt maken, kan deze software je helpen. Er zijn zoveel opties in de gereedschapskist, en de meeste daarvan zijn acties met één klik. Bovendien kun je je foto draaien, bijsnijden of inkaderen om hem te laten opvallen. Er zijn zoveel opties, en het is gemakkelijk en snel.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Easy Photo Editor Pro"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken