Gratis hotline 0800 54 45 8
 

EaseUS Partition Master Server 17

€ 122,01 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820516
 • SNEPM70
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Levenslange upgrades

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
EaseUS Partition Master Server - Partitiebeheer gemakkelijk gemaakt Werken met verschillende...meer

Productinformatie "EaseUS Partition Master Server 17"

EaseUS Partition Master Server - Partitiebeheer gemakkelijk gemaakt

Werken met verschillende partities is standaard, vooral in server omgevingen. Het is hier onmisbaar, bijvoorbeeld voor het opzetten van virtuele machines. Er worden echter ook regelmatig verschillende partities aangetroffen op afzonderlijke computers. In kantoren, bijvoorbeeld, worden privégegevens vaak gescheiden van bedrijfsgegevens en op deze manier geback-upt. Het omgaan met partities kan echter gevaarlijk zijn. Gegevensverlies als gevolg van systeemcrashes of computers die te traag werken zijn slechts twee voorbeelden. Voor zulke momenten moeten gebruikers EaseUS Partition Master Server kopen. De softwareoplossing werd speciaal ontwikkeld voor de behoeften van particuliere gebruikers, zelfstandigen en kleine en middelgrote ondernemingen.

EaseUS Partition Master Server - de belangrijkste functies in een oogopslag

 • Partities herstellen
 • Harde schijven en/of partities klonen
 • Optimalisering van schijfruimte
 • Gegevensherstel
 • Beheer van alle partities

Licentiemodel: koop EaseUS Partition Master Server één keer, gebruik het voor altijd

Eén licentie van EaseUS Partition Master Server is bedoeld voor een enkel systeem - bijvoorbeeld een fysieke server. Het vervalt niet, maar blijft levenslang van kracht. Eenvoudig gezegd: gebruikers die EaseUSPartition Master Server kopen, kunnen de software voor altijd gebruiken. Het enige dat moet worden opgemerkt is dat het systeem een Windows-versie als besturingssysteem moet hebben. Het is niet geschikt voor andere platforms.

Partitiebeheer met EaseUS Partition Master Server

Gebruikers kunnen alle partities van een systeem op een overzichtelijke manier beheren met Partition Master Server 14. Dit omvat bijvoorbeeld het kopiëren, samenvoegen, creëren of verplaatsen ervan. Bovendien kan de grootte van afzonderlijke partities met deze software-oplossing worden gewijzigd. Gebruikers kunnen ook ongebruikte partities verbergen of verwijderen van de harde schijf. Het is ook mogelijk om harde schijven en individuele partities te klonen. Gegevens kunnen op deze manier worden overgebracht, bijvoorbeeld zonder verlies bij het upgraden van de harde schijf.

Koop EaseUS Partition Master Server en herstel gegevens en verloren partities

Een van de belangrijkste functies van EaseUS Partition Master Server is ook het redden van zowel gegevens als partities. Gebruikers die met deze software werken, kunnen bijvoorbeeld verloren partities van de harde schijf herstellen. In geval van een systeemcrash tijdens het wijzigen van een partitie, zet het programma de partities ook automatisch terug in de toestand van vóór de fout begon. Gegevens op anders verloren partities worden op deze manier ook gered.

Optimalisering van de verdeling

Gebruikers die EaseUS Partition Master Server aanschaffen, kunnen de software ook gebruiken om bestaande partities te optimaliseren. Dit is vooral nuttig wanneer de bestaande configuratie tergend traag wordt. Niet zelden komt dit doordat toepassingen van het systeem gegevens uit verschillende partities nodig hebben voor de dagelijkse werking. Bovendien worden de afzonderlijke partities vaak niet efficiënt gebruikt. Ook hier helpt optimalisatie met de software om de situatie te verhelpen.

Schoon partities formatteren

In het dagelijks leven is het ook nodig om partities van tijd tot tijd te formatteren. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na de voltooiing van een project of bij de overdracht van een systeem aan een nieuwe werknemer. Als gebruikers dit proces handmatig uitvoeren, blijven er vaak gegevensresten achter. Gebruikers die Partition Master Server 14 kopen, hebben dergelijke problemen niet. Alle partities zijn netjes geformatteerd en klaar voor toekomstig gebruik. Een prettige bijkomstigheid van deze functie is dat het formatteren het ook gemakkelijk maakt om bijvoorbeeld te bepalen of een systeemfout te wijten was aan een bepaalde partitie.

Vlotte migratie van systemen

In kleine en middelgrote ondernemingen moeten systemen op gezette tijden worden gemigreerd naar nieuwe hardware. Gemiddeld zou dit om de drie tot vijf jaar moeten gebeuren. Een soepele overdracht is niet altijd eenvoudig - vooral wanneer bijvoorbeeld besturingssystemen van een HDD naar een SSD moeten worden overgezet. Partition Master Server 14 neemt deze taak over en zorgt er zo voor dat de medewerkers snel actief kunnen worden met de nieuwe hardware.

Systeemvereisten

Besturingssystemen: Windows Server 2003, 2008, 2012, 2016, 2019 of Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10

Opslagruimte: ten minste 100 MB

Geheugen: ten minste 512 MB

Processor: ten minste X86 (500 MHz) of vergelijkbaar

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "EaseUS Partition Master Server 17"
2 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Super, hat alles sehr gut geklappt, wie immer!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken