Gratis hotline 0800 54 45 8
 
DVDFab UHD Ripper, Windows

DVDFab UHD Ripper, Windows

€ 91,50 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821282
 • P25802-01
 • 2 jaar
 • DE
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
DVDFab UHD Ripper 4K Ultra HD Blu-ray films worden steeds populairder. Veel...meer

Productinformatie "DVDFab UHD Ripper, Windows"

DVDFab UHD Ripper

4K Ultra HD Blu-ray films worden steeds populairder. Veel streamingaanbieders, waaronder Netflix en Amazon, bieden ook 4K-inhoud aan. Maar als je thuis al 4K Ultra HD-films hebt, waarom zou je dan extra geld betalen voor streamingproviders? Het is tijd om te weten hoe je UHD moet rippen.
DVDFab UHD Ripper, mogelijk de beste software voor 4K UHD rippen op de markt, kan bijna alle kopieerbeveiligingen verwijderen en een 4K Ultra HD film converteren naar MKV/M2TS/MP4 formaten met verliesvrije of 4K HEVC 10-bit video kwaliteit of 4K ISO converteren naar MKV. Het is tijd om deze 4K UHD ripper te gebruiken om te genieten van de 4K Ultra HD films op je enorme 4K UHD TV scherm zonder de discs te gebruiken.

Meerdere profielen voor verschillende behoeften

DVDFab UHD Ripper is een 4K UHD ripper die vele soorten conversie profielen biedt om UHD te rippen om aan verschillende gebruikerswensen te voldoen, bijvoorbeeld, het kan UHD naar MP4 converteren. Kies gewoon de meest geschikte optie die uw mediaspelersoftware of 4K UHD TV correct kan verwerken. Bovendien wordt tijdens het conversieproces de metadata-informatie van de bronnen, vooral TV-shows, verzameld en vervolgens toegepast in de resulterende video's, waarbij elke aflevering wordt gelabeld met de titel, het seizoen en het afleveringsnummer zodat uw mediaserver, of afspeelsoftware zoals DVDFab Player 6, ze duidelijk opsomt voor moeiteloos zoeken en afspelen.

Behoudt de uitstekende HDR10-videokwaliteit

Als technische vooruitgang is HDR10 niet zomaar een loze term, maar tilt het de kwaliteit van videobeelden naar een hoger niveau. Daarom kunnen de meeste 4K UHD-tv's, softwaremiaspelers, Blu-ray afspeelapparaten voor thuisgebruik en zelfs smartphones de fascinatie voor HDR10 tegenwoordig niet weerstaan. Maak u geen zorgen, als uw afspeelapparaat compatibel is met HDR10/Dolby Vision, zal deze 4K UHD ripper om UHD te rippen u niet teleurstellen omdat het de verbazingwekkende videobeeldkwaliteit kan behouden die HDR10/Dolby Vision biedt. Maar als uw tv de HDR-inhoud niet aankan, hebt u nog de extra opties om de HDR10-inhoud om te zetten naar SDR-inhoud met bijna dezelfde kwaliteit.

4K hardwareversnelling zorgt voor de hoge snelheid

Door de enorme omvang van de media-inhoud van een 4K Ultra HD Blu-ray, kan het converteren van de volledige hoofdfilm ongeveer 20 uur duren als de hardwareconfiguratie van de computer niet top is. Maar maak je geen zorgen, daar is nu een oplossing voor. Deze 4K UHD ripper software om UHD te rippen kan gebruik maken van de nieuwste hardware versnellingstechnologie om het conversieproces terug te brengen tot 1 uur of korter. Hiervoor moet u de hardware van uw computer upgraden met een grafische kaart die 4K HEVC 10-bits decodering en codering kan ondersteunen, zoals NVIDIA's GeForce GTX 1050(Pascal) serie of hoger, of Intel's Kaby Lake processorserie of hoger.

Werkt naadloos met UHD-spelers of TV's

Net als DVD- en Blu-ray-discs is de 4K Ultra HD Blu-ray-disc, als schijfmedium van de volgende generatie, niet krasbestendig en zal hij na verloop van tijd verslijten. Onjuiste behandeling kan ertoe leiden dat de dure disc gewoon krassen maakt. Telkens wanneer de schijf in een Blu-ray drive of speler wordt gestopt, slijt de schijf zonder dat u het merkt. Maar door de 4K Ultra HD Blu-rays te converteren naar digitale video's, bijv. UHD naar MKV, UHD naar MP4, kunt u ervan genieten op computers met een compatibele mediaspelersoftware, zoals DVDFab Media Player, een hardware 4K UHD Blu-ray speler of een 4K UHD TV die de digitale video's rechtstreeks vanaf een USB-stick kan openen.

Instructies

DVDFab UHD ripper kan 4K ISO omzetten naar MKV, maar ook naar M2TS of MP4 video's met verliesvrije of bijna verliesvrije videokwaliteit voor afspelen op draagbare en mobiele apparaten. Tijdens het conversieproces blijft de HFR10-beeldkwaliteit behouden, zodat gebruikers kunnen genieten van de beste visuele effecten op 4K UHD TV.

Opmerking: De UHD Ripper is alleen beschikbaar in de 64-bit versie van DVDFab 11. Zorg ervoor dat u de juiste versie downloadt en installeert

Selecteer het gewenste conversieprofiel en stel de nodige parameters in.

Klik op het profiel om uw voorkeur te kiezen uit de 4 beschikbare exclusieve UHD profielen zoals MKV Passthrough, M2TS Passthrough, MKV.4K.H265.10bit, M2TS.4K.H265.10bit, MP4.SDR en MKV.SDR. U kunt bijvoorbeeld UHD naar MP4 converteren. Afhankelijk van welk profiel u kiest, kunt u verschillende opties hebben om gedetailleerde instellingen aan te passen.

 

Systeem Vereisten


★ Windows 10/8.1/8/7 (64-bit)
★ 4GB RAM en hoger
★ 200GB vrije ruimte op de harde schijf
★ Een 4K UHD Blu-ray drive
★ Om 4K HW-versnelling te laten werken, hebt u nodig:
    Ofwel Intel Kaby Lake-serie CPU's en hoger;
    Of NVIDIA GeForce GTX 1050 (Pascal) serie grafische kaarten en hoger
★ Een internetverbinding om DVDFab te activeren (zeer laag datavolume)
 

Ondersteunde formaten

 • Ingang

  4K Ultra HD Disc, ISO-bestand en map

 • Uitgang

  Video: MKV-, M2TS- en MP4-video's met of zonder HDR10/Dolby Vision-inhoud
  Audio: AAC 7.1, OGG 7.1, PCM 7.1, DTS 7.1, WMA10 7.1, E-AC-3 5.1, enz.

 
Hoe converteer ik UHD Blu-ray naar 4K M2TS?
Wilt u 4K Ultra HD Blu-ray films rippen en converteren naar 4K M2TS video's om ze op de harde schijf op te slaan? DVDFab UHD Ripper is een ripper tool die je helpt om te zetten. Het kan onbeschermde UHD Blu-ray rippen naar M2TS passthrough en M2TS.4K.H265.10bit snel en gemakkelijk, met fantastische HDR10 video kwaliteit. Hier is een gedetailleerde gids over hoe UHD Blu-ray te converteren naar 4K M2TS met UHD Ripper.Note: Alleen 64-bit versie van DVDFab kan 4K Ultra HD Blu-ray rippen.Stap 1: Laad de UHD Blu-ray bronStart DVDFab 11 en ga naar de Ripper module en laad de 4K Ultra HD Blu-ray bron, volg de instructie op de hoofdinterface.Stap 2: Selecteer het 4K M2TS profielWanneer de 4K UHD Blu-ray bron is geladen, zal het MKV Passthrough profiel worden geselecteerd als standaard indien nodig. U kunt het profiel echter instellen als 4K M2TS. Ga naar de profiel bibliotheek in de linker bovenhoek, vink de "Passthrough" optie uit en u zult twee 4K M2TS profielen vinden, M2TS Passthrough en M2TS.4K.H265.10bit genaamd. Kies er een.Stap 3: Pas uw M2TS video aanNu kunt u uw eigen video aanpassen. U kunt de titels vrij kiezen. U kunt de titelnaam wijzigen en hoofdstukken, audiosporen en ondertitels kiezen. Voor gevorderde gebruikers is er de "Geavanceerde instellingen" waarmee u de instellingen kunt aanpassen. Gebruik de ingebouwde editor om de video te bewerken.Stap 4: Selecteer een map en begin met rippenGa naar de onderkant van de hoofdinterface en klik op het pictogram "Map" om de uitvoermap te selecteren. Klik dan op "Start" en begin met het converteren van UHD Blu-ray naar 4K M2TS.DVDFab UHD Ripper is bliksemsnel. Als uw computer een videokaart heeft die 4K HEVC 10-bit kan coderen en decoderen, kan de UHD Blu-ray in minder dan 1 uur worden geconverteerd naar M2TS.4K.H265.10bit. Als je M2TS Passthrough als profiel kiest, zal de M2TS video klaar zijn in 10-20 minuten.Als je ook wilt weten hoe je UHD Blu-ray naar ISO bestanden kopieert, ga dan naar "Hoe kopieer ik UHD Blu-ray naar ISO bestanden".
Hoe converteer ik UHD Blu-ray naar 4K MKV?
Naast het rippen van Ultra HD Blu-ray films, kunt u ook een back-up maken van Ultra HD Blu-ray door ze te rippen naar 4K video's. U kunt UHD Blu-ray rippen naar 4K MKV-bestanden, die worden ondersteund door de meeste 4K UHS TV's. DVDFab UHD Ripper is een fantastische UHD ripper software die onbeschermde 4K Ultra HD Blu-ray films kan converteren en rippen naar MKV passthrough en MKV.4K.H265.10bit. Hoe UHD om te zetten naar MKV met DVDFab UHD Ripper? Hier is een gedetailleerde handleiding.Opmerking: Alleen de 64-bits versie van DVDFab kan 4K Ultra HD Blu-ray rippen.Stap 1: Laad de UHD-bronStart DVDFab 11 en ga naar de rippermodule en laad de 4K Ultra HD Blu-ray schijf/map/ISO-bestand, volgens de gids op de hoofdinterface.Stap 2: Kies een MKV-profielWanneer de UHD Blu-ray-bron is geladen, wordt het MKV Passthrough-profiel indien nodig als standaard geselecteerd. U kunt het profiel echter selecteren als MKV.4K.H265.10bit. Ga naar de profielbibliotheek, vink de optie "Passthrough" uit en selecteer MKV.4K.H65.10bit.Stap 3: Pas uw video aan om UHD naar MKV te converterenNu kunt u uw eigen MKV video aanpassen. De hoofdtitel wordt als standaard geselecteerd, maar u kunt ook andere titels kiezen. U kunt de titelnaam wijzigen en hoofdstukken, audiosporen en ondertitels selecteren. Voor gevorderde gebruikers is er de "Geavanceerde instellingen" waarmee u de instellingen kunt aanpassen. Met de ingebouwde editor, kunt u de beeldverhouding wijzigen, trimmen en bijsnijden van de video, watermerk of ondertitel toevoegen, en de beeldwaarden aanpassen.Stap 4: Selecteer een map en start het rippenGa naar de onderkant van de hoofdinterface en klik op het "Map" pictogram om de uitvoermap te selecteren. Klik dan op "Start" en begin met het omzetten van UHD naar MKV.Okay, nu hoef je alleen nog maar te wachten. Als uw computer een videokaart heeft die 4K HEVC 10-bit kan coderen en decoderen, kan DVDFab het hele ripproces in ongeveer 1 uur voltooien. Deze tip zal u tonen hoe u UHD naar MKV kunt rippen. Als je wilt weten hoe je 4K Ultra HD Blu-ray kopieert, ga dan naar "Hoe UHD Blu-ray te kopiëren met DVDFab UHD Copy".
Hoe rip ik UHD Blu-ray met DVDFab UHD Ripper?
Wilt u 4K Ultra HD Blu-ray rippen naar 4K video formaten om de films te bekijken op 4K UHD TV of 4K monitor zonder 4K Blu-ray speler? Probeer dan DVDFab UHD Ripper, de beste UHD ripper software die gemakkelijk onbeschermde 4K Ultra HD Blu-ray ript naar MKV/M2TS formaten, verliesvrij of met 4K HEVC 10-bit video kwaliteit. Hier zullen we u laten zien hoe u UHD Blu-ray films kunt rippen met DVDFab UHD Ripper.Opmerking: Alleen 64-bits versie van DVDFab kan 4K Ultra HD Blu-ray rippen.Stap 1: Laad de UHD bronStart DVDFab 11 en ga naar de ripper module en laad de 4K Ultra HD Blu-ray bron.Stap 2: Kies een profielWanneer de UHD Blu-ray bron is geladen, zal MKV Passthrough profiel worden geselecteerd als standaard indien nodig. U kunt het profiel echter vrij veranderen. Ga naar de profielswitcher in de linkerbovenhoek, vink de optie "Passthrough" uit en zoek dan de 4 beschikbare profielen. Stap 3: Pas uw eigen video aanNu kunt u uw eigen 4K video aanpassen. De hoofdtitel wordt als standaard geselecteerd, maar u kunt ook andere titels kiezen. U kunt de titelnaam wijzigen en hoofdstukken, audiosporen en ondertitels kiezen. Voor gevorderde gebruikers zijn er de "Geavanceerde Instellingen" waarmee u de instellingen kunt aanpassen. Met de ingebouwde editor, kunt u de beeldverhouding wijzigen, trimmen en bijsnijden van de video, watermerk of ondertitel toevoegen, en de beeldwaarden aanpassen.Stap 4: Selecteer een map en start het rippenGa naar de onderkant van de hoofdinterface en klik op het "Map" pictogram om de uitvoermap te selecteren. Klik dan op "Start" en begin het ripproces.Het is vrij eenvoudig om UHD Blu-ray te rippen met DVDFab UHD Ripper, is het niet? Als u ontsleutelde Blu-ray wilt rippen naar verschillende video/audio formaten, probeer dan DVDFab Blu-ray Ripper- de beste Blu-ray ripper tool die Blu-ray kan rippen naar normale video formaten zoals MP4, AVI, etc, 3D video's zoals 3D AVI, 3D MKV, etc, audio formaten AAC, FLAC, etc, en voor afspeelapparaten zoals iPhone, iPad, etc.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "DVDFab UHD Ripper, Windows"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken