Gratis hotline 0800 54 45 8
 
DVDFab UHD Creator

DVDFab UHD Creator

€ 81,33 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821292
 • 2 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
DVDFab UHD Schepper Nu filmstudio's blijven pushen om 4K Ultra Blu-ray aan te bieden,...meer

Productinformatie "DVDFab UHD Creator"

DVDFab UHD Schepper

Nu filmstudio's blijven pushen om 4K Ultra Blu-ray aan te bieden, blijft de vraag naar 4K UHD-auteurshulpmiddelen op consumentenniveau groeien. Natuurlijk bieden deze commerciële bedrijven deze producties niet aan het publiek aan, wat betekent dat de tools voor thuisgebruik nog steeds zeer zeldzaam zijn. Maar met de release van DVDFab UHD Creator, een software voor het maken van UHD, is nu een oplossing gevonden. Het is zowel professioneel als gemakkelijk te gebruiken om UHD te creëren. Deze UHD Creator software kan premium DVDFab 4K Ultra HD Blu-ray films maken met behulp van digitale video inclusief 4K video met of zonder HDR10/Dolby Vision content. De gemaakte 4K Blu-rays staan op hetzelfde niveau als de studio's en zijn volledig compatibel met standalone 4K UHD spelers.

Produceer thuis Premium DVDFab 4K Ultra HD Blu-ray

Als DVDFab 4K UHD authoring tool op consumentenniveau stelt de DVDFab UHD Creator voor UHD creatie individuele gebruikers in staat om 4K Ultra HD Blu-ray van hoge kwaliteit te produceren op studio-niveau door gebruik te maken van alle formaten van digitale video, inclusief DVDFab 4K video met of zonder HDR10/ DVDFab Dolby Vision content. De geproduceerde 4K Ultra HD Blu-rays hebben de technische industriestandaard en zijn volledig compatibel met standalone 4K UHD spelers.

dvdfab uhd scheppersfunctie 1

Handhaving van premium HDR10/Dolby Vision-kwaliteit

Naast betere pixels, H.265-codering en Hi-Res-audio is een ander voordeel van de 4K Ultra HD Blu-ray dat hij een gewone Blu-ray met HDR10- of DVDFab Dolby Vision-technologie uitrust en dat de videobeeldkwaliteit beduidend hoger is dan u ooit eerder hebt gezien. De UHD Creator software om UHD te creëren heeft de mogelijkheid om de HDR10/Dolby Vision beeldkwaliteit van de bronvideo te behouden, zodat gebruikers het meeste uit hun DVDFab 4K UHD TV's kunnen halen.

dvdfab uhd scheppersfunctie 2

Meerdere uitvoeropties voor verschillende behoeften

Als u wilt kiezen hoe u de uiteindelijke 4K Ultra Blu-ray wilt uitvoeren, biedt DVDFab UHD Creator voor UHD creatie u verschillende opties zoals BD25, 2160p, BD50 2160p en BD100 2160p. Met de laatste twee opties kunt u op een lege schijf branden of op uw HDD-computer opslaan als een ISO-bestand of -map.

dvdfab uhd scheppersfunctie 3

Creëer bliksemsnelle conversie en verwerkingssnelheid voor UHD

Als er geen compressie plaatsvindt, is de DVDFab 4K Ultra HD Blu-ray output volledig verliesvrij in audio- en videokwaliteit. Bovendien kan de verwerkingssnelheid zonder compressie bliksemsnel zijn. Zelfs wanneer de compressiefunctie is ingeschakeld, worden de conversie en de compressiesnelheid gegarandeerd door de DVDFab 4K-hardwareversnellingstechnologie.

dvdfab uhd scheppersfunctie 4

Instructies

De DVDFab UHD Creator voor UHD creatie is de eerste 4K UHD Blu-ray auteurssoftware op consumentenniveau voor thuis, waarmee u individueel een 4K Ultra HD Blu-ray van 4K video's kunt maken. De output 4K Ultra HD Blu-ray is studio-niveau en kan gemakkelijk worden afgespeeld op 4K UHD spelers en thuiscomputers.

Alleen de 64-bits versie van DVDFab 11 heeft de UHD Creator module.

Systeemvereisten voor Win


★ Windows 10/8.1/8/7 (64-bit
)★ Intel Kaby Lake series en
höher★ 4GB RAM en
höher★ 200GB gratis
Festplattenspeicher NVIDIA Pascal of GeForce GTX 10 series en
höher★ Een Blu-ray
Laufwerk★ Een internetverbinding voor het activeren van DVDFab (zeer laag datavolume)

Ondersteunde formaten

 • Invoer

  Digitale video met/zonder HDR10/Dolby Vision-inhoud

 • Uitgang

  4K Ultra HD Disc, ISO-bestand en -map

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "DVDFab UHD Creator"
3 nov. 2020

Super schnell und gut wie immer.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken