Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Veeam Backup for Microsoft 365

Veeam Backup for Microsoft 365

€ 15,20 *

incl. BTW gratis verzending

  • VEM1006.1
  • E-VBO365-0U-SU1YP-00
  • 1 Jaar
  • EN
  • Wereldwijd

Type Licentie:

Jaar/jaren:

Gebruiker(s):

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Veeam Backup for Microsoft 365 - je uitgebreide oplossing voor gegevensbescherming Bescherm en...meer

Productinformatie "Veeam Backup for Microsoft 365"

Veeam Certified Reseller badge
Uw partner voor Veeam: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Veeam-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Veeam Backup for Microsoft 365 - je uitgebreide oplossing voor gegevensbescherming

Bescherm en maak back-ups van je Microsoft 365-gegevens met maximale flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Microsoft 365: u bent verantwoordelijk voor uw gegevens

Microsoft biedt krachtige services voor Microsoft 365 - maar uitgebreide gegevensbescherming hoort daar niet bij. Veel bedrijven beseffen nog steeds niet dat ze verantwoordelijk zijn voor de bescherming van hun Microsoft 365-gegevens.

® Veeam Backup for Microsoft 365 is de toonaangevende oplossing voor Microsoft 365 gegevensbescherming. Het minimaliseert het risico dat je geen toegang meer hebt tot Microsoft 365 gegevens in Microsoft Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams. Dit betekent dat je gegevens altijd betrouwbaar beschermd en beschikbaar zijn.

Veeam Backup for Microsoft 365 maakt het mogelijk om een back-up te maken van Microsoft 365-gegevens op elke opslaglocatie in de lokale omgeving of op objectopslag in de cloud, zoals Amazon S3, Azure Blob, de IBM Cloud of S3-compatibele serviceproviders.
Screenshot_35n7tEzW05w1nc

Belangrijke functies

  • Bescherming van Microsoft 365 gegevens: bescherm je gegevens tegen per ongeluk verwijderen en beveiligingsrisico's
  • Snel herstel: herstel Microsoft 365 gegevens met toonaangevende flexibiliteit
  • Voldoe aan compliance-eisen: Voldoe met gemak aan alle compliance-eisen dankzij snelle zoekmogelijkheden.

Flexibele keuze van infrastructuur

Veeam Backup for Microsoft 365 biedt je de flexibiliteit om je back-upinfrastructuur aan te passen. Je kunt je gegevens opslaan in de lokale omgeving of in de cloud en de back-upomgeving op elk moment aanpassen aan nieuwe IT-strategieën.

Zeer korte RPO's met aangepaste back-upplanning

Maak zo vaak als nodig een back-up van je gegevens in Exchange, SharePoint, OneDrive for Business en Teams om zelfs aan de meest veeleisende RPO-eisen te voldoen. Met gelaagde back-upbeleidslijnen kun je meerdere back-upbeleidslijnen met verschillende back-upschema's maken om alle gegevenstypen adequaat te beschermen.

Uitgebreide, eenvoudige herstelopties

Veeam Backup for Microsoft 365 biedt flexibele herstelopties waarmee je gegevens kunt herstellen volgens de unieke vereisten van je organisatie. Je kunt gegevens en systemen herstellen op de schaal die je nodig hebt - of het nu gaat om hele Microsoft 365-organisaties of individuele gebruikers, mappen en bestanden.

Met massarecovery kun je meerdere Microsoft 365-gebruikers tegelijk herstellen om downtime en handmatige processen tot een minimum te beperken.

e-Discovery: Krachtige zoekfuncties

Voor naleving van de regelgeving of juridische doeleinden kunnen specifieke Microsoft 365 documenten snel en kosteneffectief worden opgehaald. Met de globale zoekfunctie kun je alle gebruikersaccounts of websites tegelijk doorzoeken om snel specifieke objecten te vinden, zelfs in uitgebreide back-upgegevens.

Door je zoekopdracht te verfijnen met verschillende zoekfilters, die ook gecombineerd kunnen worden, kun je snel de gegevens vinden die je nodig hebt.

Flexibele keuze van infrastructuur: een breed scala aan provisioning- en opslagopties

Dankzij een architectuur die ook voldoet aan de eisen van zeer grote bedrijven, kan de oplossing zowel in de lokale omgeving als in hyperscale clouds of bij een serviceprovider worden ingezet. Sla je back-ups op in de omgeving van je keuze - op elke hardware in de lokale infrastructuur of op het cloudplatform van je voorkeur.

Je kunt je back-upinfrastructuur op elk moment aanpassen aan nieuwe vereisten van je IT-strategie, bijvoorbeeld nieuwe opslaglocaties voor back-ups, hardwaresystemen of cloudplatforms.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer



Welke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

  • Inkoopstrategieën
    Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
  • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
    Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
  • Relatiebeheer met Leveranciers
    Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
  • Regionale Prijzen
    We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
  • Automatisering
    Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
  • Kostenbeheer in Marketing
    De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
  • Lage Winstmarge
    Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!



Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Veeam Backup for Microsoft 365"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken