Gratis hotline 0800 54 45 8
 
CorelDRAW Home & Student Suite 2019

CorelDRAW Home & Student Suite 2019

€ 162,64 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820788
 • ESDCDHS2019DEEU
 • Levenslang
 • DE | EN | FR | IT
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
CorelDRAW Home & Student Suite 2019   Indrukwekkende nieuwe functies:...meer

Productinformatie "CorelDRAW Home & Student Suite 2019"

CorelDRAW Home & Student Suite 2019

 

Indrukwekkende nieuwe functies:

Geoptimaliseerd! Objectcontrole
Het nieuwe "Objects"-docking-venster geeft u directe controle over de structuur van een document en snelle toegang tot de onderdelen ervan.
en kan daarom sneller en efficiënter werken.

Nieuw! Moderne sjablonen
Nieuwe creatieve sjablonen en een snel en eenvoudig te navigeren gebruikersinterface maken het gemakkelijk om aan de slag te gaan.

Geoptimaliseerd! Gebruikersinterface, prestaties en stabiliteit
Verbeteringen aan de gebruikersinterface, zoals nieuwe dialoogvensters en updates, vereenvoudigen de navigatie en zorgen voor meer consistentie.
en de productiviteit te verhogen.

functies:

Creatief gereedschap voor creatieve mensen

Vectoriële illustratie
Zet basislijnen en vormen om in complexe grafieken. Gebruik veelzijdige vormgevings- en tekengereedschappen om rondingen en lijnen te maken. Bewerk uw vectorafbeeldingen met creatieve effecten. Gebruik effectgereedschappen zoals "Contour", "Envelope", "Fade" of "Mesh Fill".

Paginaopmaak
Maak lay-outs voor brochures, documenten met meerdere pagina's en nog veel meer. Gebruik linialen, rasters en gidsen om objecten nauwkeurig te plaatsen en te rangschikken op de pagina voor volledige creativiteit.

Beeldbewerking
Retoucheer en verbeter uw foto's met de krachtige, op lagen gebaseerde beeldbewerkingstools van Corel PHOTO-PAINT. Breng speciale effecten aan zoals het gereedschap "Reparatiekloon" en het gereedschap "Perspectiefcorrectie".

Typografie
Gebruik een verscheidenheid aan typografische hulpmiddelen om de karakters perfect te rangschikken. Voeg schaduwen en andere effecten toe aan de tekstelementen en maak gebruik van de OpenType typografische functies zoals ligaturen, ornamenten, kleine kappen en decoratieve letters.

Kleur, vullingen en transparanten
Breng eenvoudig kleur aan op vullingen en contouren met behulp van kleurvlekken. Verander de transparantie van een object of vul objecten met patronen, hellingen, gaasvullingen en meer.

Royalty-vrije, hoogwaardige inhoud
Profiteer van 1.000 hoogwaardige clipart en digitale beelden, 100 royaltyvrije, hoge resolutie foto's, 175 lettertypes, 20 fotolijsten, 900 vullingen en 60 professioneel ontworpen sjablonen voor certificaten, advertenties, visitekaartjes, briefpapier, flyers, posters en nog veel meer.

Wees efficiënt

Ongeëvenaarde controle over objecten
Met het handige Objects-docking-venster kunt u elk element in uw document bedienen. U kunt het gebruiken om objecten te verbergen, te hernoemen en te zoeken en om hun stapelvolgorde te wijzigen. Gebruik het venster Objecteigenschappen docking om de opmaak, vullingen en andere eigenschappen van objecten te beheren.

Volledig aanpasbare gebruikersinterface
Alle functies en hulpmiddelen zijn daar waar je ze nodig hebt. U kunt kiezen tussen een "Lite" en een standaard werkruimte en snel het gereedschapspalet en de eigenschappenbalken aanpassen aan uw behoeften met behulp van een aanpassingsfunctie.

Hulpmiddelen voor webgraphics
Maak boeiende webcontent met een verzameling webgraphics en presets. Met de exportfunctie voor WordPress kunt u verschillende afbeeldingsformaten direct naar uw WordPress-site uploaden.

Eenvoudige vectorisatie van bitmaps
Bespaar kostbare tijd bij het converteren van bitmapafbeeldingen naar vectorafbeeldingen. De geïntegreerde Corel® PowerTRACE™ levert superieure vectorisatieresultaten. Zelfs veeleisende bitmapafbeeldingen kunnen worden omgezet in hoogwaardige vectorobjecten.

Bestandscompatibiliteit
Ondersteuning voor Windows 10, 8.1 en 7 zorgt voor de vereiste prestaties en stabiliteit. Compatibiliteit met verschillende populaire bestandsformaten - waaronder AI, PSD, JPG, PNG, SVG, EPS, TIFF, PPT - zorgt ervoor dat u al uw ontwerpen eenvoudig kunt importeren, exporteren en delen.

Ontwikkeld vanaf de basis voor Windows

Pen
Naast Wacom-tablets en -apparaten worden ook pencompatibele Windows "Real-Time Stylus"-tabletten zoals de Microsoft Surface ondersteund om snel en efficiënt te kunnen werken.

 
Aanraakfuncties
Maak snel aanpassingen met een vingertop of stylus. De Touch Workspace maximaliseert de grootte van uw tekenvenster door alleen de meest gebruikte tools en opdrachten weer te geven. U kunt ook pannen en inzoomen met een enkel gebaar.

 
Bel
Maak gebruik van de ondersteuning voor de invoerapparaten zoals de Microsoft Surface Dial. CorelDRAW biedt een alternatieve en intuïtieve manier van werken: werk uitsluitend met een touchscreen en de Dial. Zet het toetsenbord opzij en probeer de contextgevoelige gebruikersinterface op het scherm uit.

 
 
 
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "CorelDRAW Home & Student Suite 2019"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken