Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

LET OP!Lees onze
productbeschrijving alvorens te bestellen!

CorelDRAW Graphics Suite 2019, Windows, Upgrade

€ 152,47 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820791
 • ESDCDGS2019EUUG
 • Levenslang
 • DE | EN | FR | ES | IT | NL | EU | AT | CH | PT | JP | CN | CZ | PL | RU | TR | CS | KR
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
CorelDRAW Graphics Suite 2019 voor Windows grafische vormgevingssoftware Nieuwe...meer

Productinformatie "CorelDRAW Graphics Suite 2019, Windows, Upgrade"

Algemene infobox

Merk op dat dit een algemene infobox is en dat niet alle hieronder vermelde klantgroepen in aanmerking komen voor dit product. Een van de onderstaande benamingen moet in de producttitel staan

.
 • Upgrade - Vernieuwingen
  Bezitters van een oudere versie van de software komen in aanmerking. Voor de bestelling hebben wij uw licentiegegevens van de vorige versie nodig.
 • Schoolversie (EDU, Student & Leraar)
  In aanmerking komen leerlingen, studenten en leraren
 • .
 • Overheden (GOV)
  In aanmerking komen overheidsinstellingen (overheid, autoriteiten, enz.)
 • .

  Het bijbehorende bewijs moet worden verstrekt tijdens het aankoopproces in stap 4 "Controle en bestelling" onder "Opmerking". Stuur ons de PDF-bestanden direct per e-mail naar [email protected] met het bestelnummer.

  Zonder proefdruk kan uw bestelling niet in behandeling worden genomen en wordt deze na 2 weken geannuleerd.

  .

  CorelDRAW Graphics Suite 2019 voor Windows

  grafische vormgevingssoftware

  • Nieuwe niet-destructieve effecten voor bitmap- en vectorobjecten
  • Meer controle over objecten, lagen en pagina's
  • Verbeterde pixelworkflow voor pixelnauwkeurige documenten
  • Nieuw in de suite! Werken op de weg met CorelDRAW.app

  Doe het gewoon anders

  In deze uitstekende softwareoplossing voor grafisch ontwerp vindt u alle professionele vectorillustratie, lay-out, beeldbewerking en ontwerpgereedschappen die u nodig hebt om sneller, efficiënter en op meer plaatsen te kunnen werken.

  • Grafiek en illustratie
  • Beeldbewerking
  • Paginaopmaak
  • lettertypebeheer

  Waarom CorelDRAW?

  1. altijd de controle hebben
  U heeft controle over uw gehele ontwerpproces en kunt zelf kiezen hoe u het product wilt aanschaffen. Profiteer van hoogwaardige functies die speciaal zijn ontworpen voor het platform van uw keuze - Windows of Mac - en werk onderweg met CorelDRAW.app.

  2. creatief zijn
  Of het nu gaat om signage, logo's, web graphics of printprojecten: Profiteer van ongekende aanpassingsmogelijkheden en functies die aansluiten bij uw unieke ontwerpstijl.

  3.efficiënt werken
  Deze uitgebreide suite van creatieve toepassingen combineert intuïtieve tools met uitzonderlijke snelheid, kracht en prestaties, zodat u het meeste uit uw tijd kunt halen.

  Wat is inbegrepen?

  Gebruik een uitgebreide suite van veelzijdige professionele grafische tools om uw unieke ideeën uit te drukken.

  Innovatief en productief
  Bereik onovertroffen productiviteit met nieuwe krachtige functies in dit veelzijdige grafische ontwerpprogramma. Geniet van een soepele workflow dankzij de ondersteuning voor de industriestandaard PDF/X-4 en profiteer van een verbeterde content browsing ervaring. Bovendien heeft u nu overal toegang tot uw werk via CorelDRAW.app.

  Creatief en aanpasbaar
  Maak originele illustraties, borden en logo's voor print en web. Ontwerp uw eigen manier met professionele tools voor documentstijlen, pagina-indeling en vectorafbeeldingen. Maak ook gebruik van nieuwe niet-destructieve functies om effecten toe te passen op vector- en bitmapobjecten. Pas de gebruikersinterface, tools, sjablonen en nog veel meer aan uw individuele wensen aan.

  Gemakkelijk te leren en te gebruiken
  Deze verzameling van krachtige toepassingen omvat een verscheidenheid aan intuïtieve tools, tutorials, tips, trucs, leermateriaal en ontdekkingsbestanden om u te helpen snel, gemakkelijk en met succes aan de slag te gaan. Gebruik een van de vele nieuwe sjablonen om snel brochures, posters, social media-beelden en meer te maken zonder telkens opnieuw te hoeven beginnen.

  Wat onderscheidt CorelDRAW Graphics Suite van de concurrentie?

  Flexibele inkoopopties, lage prijs
  U kunt kiezen tussen de aankoop van de software of een abonnement. Bovendien is een abonnement op CorelDRAW® Graphics Suite goedkoper voor bedrijven en consumenten dan een abonnement op een concurrerend product met vergelijkbare functies.

  30 jaar ervaring met het Windows-besturingssysteem
  CorelDRAW Graphics Suite is ontworpen voor Windows. Profiteer van krachtige pen- en aanraakfuncties, ondersteuning voor Microsoft Surface Dial, een Windows kleurenbeheersysteem en nog veel meer.

  Geïntegreerde toepassingen
  CorelDRAW biedt grafisch ontwerp en lay-out in één enkele toepassing. PHOTO-PAINT biedt gereedschappen voor beeldverwerking die geïntegreerd zijn in de workflow.

  De innovaties in 2019

  Meer precisie en controle

  OPTIMIZED! Objects" docking window
  Het beheer van de ontwerpelementen, niveaus en pagina's is volledig opnieuw ontworpen. Het nieuwe "Objects"-docking-venster geeft u directe controle over de structuur van een document en snelle toegang tot de onderdelen ervan.

  OPTIMIZED! Pixel-workflow
  Zorg ervoor dat alle afbeeldingen die bedoeld zijn voor het internet pixelnauwkeurig zijn. Lijn het pixelraster uit met de rand van de pagina, zodat de geëxporteerde afbeeldingen duidelijke randen hebben. Een nieuwe knop voor pixelrasteruitlijning maakt het gemakkelijker om perfecte vormen te creëren.

  Meer vrijheid voor creatieve experimenten

  NIEUW! Niet-destructieve effecten
  U kunt bitmap-effecten toepassen op beide vectoren en bitmaps, de effecten aanpassen en naar wens experimenteren zonder de bronafbeelding of het object te wijzigen. Het nieuwe tabblad Effecten in het venster Eigenschappen docking dient als centrale locatie voor niet-destructieve bewerking.

  NIEUW! Sjablonen
  Profiteer van een nieuwe workflow bij het gebruik van de opdracht "Nieuw van sjabloon" en een verscheidenheid aan bijgewerkte sjablonen die gratis kunnen worden gedownload via de optie "Meer tools" in het welkomstscherm.

  Meer verbeteringen op verzoek van gebruikers

  OPTIMIZED! PDF/X-standaarden
  CorelDRAW Graphics Suite 2019 biedt een breder scala aan ISO-conforme PDF/X-exportopties. Nieuwe ondersteuning voor PDF/X-4 zorgt voor een eenvoudige uitvoer van bestanden die compatibel zijn met een breed scala aan apparaten.

  OPTIMIZED! Gebruikersinterface
  De nieuwe gebruikersinterface is nu nog eenvoudiger te navigeren. Zoek en vervang projectonderdelen efficiënter en profiteer van een verbeterde mailmerge-functie en een opnieuw ontworpen dialoogvenster met opties.

  OPTIMIZED! Prestaties en stabiliteit
  Met CorelDRAW Graphics Suite kunt u snel en efficiënt werken. Profiteer van prestatieverbeteringen, waaronder tekstbewerking, starttijd, laadtijd van documenten en grafische weergave.

  Creatief werken buiten het bureaublad

  Met CorelDRAW.app kunt u grote ideeën direct in de praktijk brengen, waar u ook bent. Met deze krachtige webapplicatie, de nieuwste toevoeging aan CorelDRAW Graphics Suite 2019, hebt u altijd en overal toegang tot uw werk. Log in op CorelDRAW.app en u kunt een concept presenteren aan een klant op een 2in1 of mobiel apparaat, of werken aan uw ontwerpen, zelfs als u niet achter uw computer zit.

  Ontwerp op de weg
  Ga ook naar uw CorelDRAW-bestanden en maak nieuwe thema's aan als u niet achter uw computer zit.

  Bewaren in de wolk
  Sla uw werk op in de cloud, zodat u altijd toegang heeft tot elk systeem.

  Moeiteloze import en export
  Profiteer van de ondersteuning van import en export van de dataformaten CDR, PDF, PNG, JPEG en SVG.
  Om in te loggen op coreldraw.app gaat u naar coreldraw.app en gebruikt u de gebruikersnaam en het wachtwoord waarmee u CorelDRAW Graphics Suite 2019 hebt geregistreerd.

  Functies die je nergens anders zult vinden

  CorelDRAW Graphics Suite biedt tijdbesparende tools die andere grafische programma's niet aanbieden of een plug-in nodig hebben. Hier is een overzicht van functies die alleen beschikbaar zijn in CorelDRAW.

  Symmetrie
  Maak verschillende symmetrische ontwerpen in real time: van eenvoudige objecten tot caleidoscopische effecten. Verhoog uw productiviteit door dit anders zo complexe proces te automatiseren.

  Pointillizer
  Maak hoogwaardige vectormozaïeken van een willekeurig aantal geselecteerde vector- of bitmapobjecten met slechts een paar klikken. Deze functie, gebaseerd op de pointillistische schilderstijl, is geweldig voor voertuigreclame, raamdecoratie en nog veel meer.

  LiveSketch
  Teken en ontwerp zonder vertraging! LiveSketch™ is een revolutionair hulpmiddel dat gebruik maakt van kunstmatige intelligentie en machinaal leren om schetsen uit de vrije hand, getekend op apparaten met aanraakfunctionaliteit, om te zetten in precieze vectorcurven.

  Schaduwwerking
  Bewerk slagschaduwen direct met de muis met behulp van het gereedschap Back-ed Shadow in plaats van ze in een dialoogvenster te verplaatsen. Het unieke Block Shadows gereedschap voegt vaste vectorgraden toe aan objecten en tekstelementen, waardoor het aantal lijnen en knopen in schaduwen sterk wordt verminderd - een zeer handig gereedschap voor iedereen die met freesjes en plotters werkt.

  Creatief gereedschap voor creatieve mensen

  Vectoriële illustratie

  Gebruik de krachtige vectorillustratietools van CorelDRAW om eenvoudige lijnen en vormen om te zetten in complexe kunstwerken. Gebruik veelzijdige vormgevings- en tekengereedschappen om lijnen te maken. Bewerk uw vectorafbeeldingen met creatieve effecten. Gebruik effectgereedschappen zoals "Contour", "Envelope", "Fade" of "Mesh Fill".

  Paginaopmaak
  Toegang tot alle tools die u nodig hebt om lay-outs voor brochures, documenten met meerdere pagina's en meer te maken. Bespaar ruimte voor tekst en afbeeldingen of gebruik het hulpprogramma voor plaatshouders om een pagina voorlopig in te richten en te zien hoe de tekst eruit zal zien.

  Beeldbewerking
  Retoucheer en verbeter uw foto's met de krachtige, op lagen gebaseerde beeldbewerkingstools van PHOTO-PAINT. Pas kleur en toon aan, verwijder kleine fouten, corrigeer het perspectief en nog veel meer. Gebruik AfterShot Pro HDR om prachtige HDR-foto's te maken van uw RAW-beelden.

  Typografie
  Gebruik een complete set van typografische hulpmiddelen om de types te ordenen. Voeg effecten toe zoals blokschaduwen en contouren, lijn de tekst uit met lijnen of laat hem om objecten heen vloeien. Profiteer van OpenType typografische kenmerken zoals ligaturen, ornamenten, kleine kappen en decoratieve letters.

  Kleur, vullingen en transparanten
  Breng eenvoudig kleur aan op vullingen en contouren met behulp van kleurvlekken, of creëer kleuren met behulp van kleurharmonieën. Verander de transparantie van een object of vul objecten met patronen, hellingen, gaasvullingen en meer.

  Stijlen en stijlgroepen
  Het Object Styles informatievenster vereenvoudigt het beheer van stijlen en stijlgroepen om meerdere objecten uniform te formatteren, iteratieve versies te maken of hele documenten snel en consistent te formatteren.

  Druk- en webontwerpen

  Hulpmiddelen voor webgraphics
  Maak boeiende webcontent met een verzameling webgraphics en presets. Met de functie voor het publiceren op WordPress kunt u verschillende afbeeldingsformaten direct uploaden naar uw WordPress site.

  Professionele afdrukuitvoer
  Met CorelDRAW kunt u uw documenten eenvoudig voorbereiden op het afdrukken. Met een krachtige kleurmanagementmodule kunt u zorgen voor kleurconsistentie over alle media en weet u dat de kleuren correct zijn voordat ze worden afgedrukt.

  Bestandscompatibiliteit
  Compatibiliteit met meer dan 100 grafische, publicatie- en beeldbestandsformaten maakt het gemakkelijk om te werken met elk type projectbron. Publiceer uw werk in verschillende bestandsformaten, waaronder AI, PSD, PDF, JPG, PNG, SVG, DWG, DXF, EPS, TIFF en nog veel meer.

  Royalty-vrije, hoogwaardige inhoud

  Om state-of-the-art ontwerpen te maken, bevat deze oplossing voor grafisch ontwerp meer dan 7.000 royaltyvrije clipart- en voertuigfilmsjablonen, 1.000 digitale afbeeldingen met hoge resolutie, 1.000 TrueType- of OpenType-lettertypen, 150 professioneel ontworpen sjablonen en meer dan 600 gradiënten, vectorvullingen en bitmapvullingen.

  Ongeëvenaarde controle over objecten
  Met het handige Objects-docking-venster kunt u elk element in uw document bedienen. U kunt het gebruiken om objecten te verbergen, te hernoemen en te zoeken en om hun stapelvolgorde te wijzigen. Gebruik het venster Objecteigenschappen docking om de opmaak, vullingen en andere eigenschappen van objecten te beheren.

  lettertypebeheer
  Organiseer en beheer uw lettertypes met de intuïtieve functies van Corel Font Manager en gebruik uw favoriete lettertypes zonder ze te installeren. Gebruik de netwerkopslagfunctie om uw werk met lettertypen te versnellen.

  Aanpassing van het werkgebied
  Pas het werkgebied aan uw workflow aan.  Importeer CorelDRAW en PHOTO-PAINT workspaces die in eerdere versies zijn gemaakt of gebruik vooraf gedefinieerde workspaces die industriespecifieke tools op een duidelijke en toegankelijke manier organiseren.


  Eenvoudige vectorisatie van bitmaps
  Bespaar kostbare tijd bij het converteren van bitmapafbeeldingen naar vectorafbeeldingen. De geïntegreerde PowerTRACE™ zet zelfs veeleisende bitmapafbeeldingen om in hoogwaardige vectorobjecten.

  Niet-destructief bewerken
  Bewerk bitmaps en vectoren met de zekerheid dat de originele afbeelding of het originele object niet wordt overschreven

  .

  Profiteer van vele niet-destructieve functies zoals het gereedschap Blokschaduw, de modus Symmetrische tekening, het effectgereedschap, Perspectiefeffect toevoegen en andere nieuwe niet-destructieve effecten.


  Ontwikkeld vanaf de basis voor Windows

  Pen
  Naast Wacom-tablets en -apparaten worden ook pencompatibele Windows "Real-Time Stylus"-tabletten zoals de Microsoft Surface ondersteund om snel en efficiënt te kunnen werken.

  Aanraakfuncties
  Maak

  snel aanpassingen met een vingertop of stylus

  .

  De Touch Workspace maximaliseert de grootte van uw tekenvenster door alleen de meest gebruikte tools en opdrachten weer te geven. U kunt ook pannen en inzoomen met een enkel gebaar.
  Kiezen

  Profiteer

  van ondersteuning voor kiesapparaten zoals de Microsoft Surface Dial.  CorelDRAW biedt een alternatieve en intuïtieve manier van werken: werk uitsluitend met een touchscreen en de Dial. Zet het toetsenbord opzij en probeer de contextgevoelige gebruikersinterface op het scherm uit.

  En dat is nog niet alles...

  CorelDRAW Graphics Suite bevat zoveel krachtige grafische ontwerpkenmerken dat het onmogelijk is om ze allemaal op te sommen!

  Systeemvereisten:

  • Windows 10*, 8.1 of Windows 7, in 32 bit of 64 bit, met de nieuwste updates en servicepacks
  • Intel Core i3/5/7 of AMD Athlon 64
  • 2 GB RAM
  • 2,5 GB ruimte op de harde schijf
  • Multitouch scherm, muis of tablet
  • Schermresolutie van 1280 x 720 bij 100% (96 dpi)
  • Microsoft Internet Explorer 11 of hoger
  • Microsoft .NET Framework 4.7
  • Een internetverbinding is nodig om CorelDRAW Graphics Suite te installeren en te authenticeren en om toegang te krijgen tot enkele van de meegeleverde softwarecomponenten, online functies en inhoud.
  Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
  Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
  Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
  PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
  Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
  Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
  Prijsstelling meer  Welke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

  Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

  • Inkoopstrategieën
   Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
  • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
   Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
  • Relatiebeheer met Leveranciers
   Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
  • Regionale Prijzen
   We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
  • Automatisering
   Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
  • Kostenbeheer in Marketing
   De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
  • Lage Winstmarge
   Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

   

  Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

  Kwaliteit staat voorop

  Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

  Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
  Veiligheid en Vertrouwen

  Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

  Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

   

  Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!  Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
  Klantbeoordelingen voor "CorelDRAW Graphics Suite 2019, Windows, Upgrade"
  Beoordeling schrijven
  Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
  Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

  De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

  Laatst bekeken