Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Corel VideoStudio 2023 Pro

Corel VideoStudio 2023 Pro

€ 71,13 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822437
 • Levenslang
 • DE | EN | FR | IT | NL | JP | CN
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Videobewerking met plezier en gemak! Corel VideoStudio Pro maakt videobewerking leuk en...meer

Productinformatie "Corel VideoStudio 2023 Pro"

Videobewerking met plezier en gemak!

Corel VideoStudio Pro maakt videobewerking leuk en gemakkelijk! Ontdek creativiteit door slepen en neerzetten met honderden effecten, titels en overgangen, vermaak je met geanimeerde AR-stickers en de GIF-creator, bespaar tijd met Instant Project Templates en de Speech-to-Text converter - gebruik het volledige scala aan handige functies om je beste video's tot nu toe te maken!

Wat kan ik doen met VideoStudio?

Maak verbluffende films met eenvoudig te leren en leuke videobewerkingssoftware boordevol krachtige gereedschappen en coole effecten.

VideoStudio heeft zijn opmerkelijke combinatie van beginnersvriendelijke gereedschappen, tutorials en gebruikersinterface uitgebreid met baanbrekende creativiteit om videobewerking echt leuk te maken!

Eerst de basis
Met eenvoudige trimgereedschappen zoals "Slide" en "Slip" kun je gemakkelijk basisbewerkingsstappen uitvoeren en alleen de beste delen bewaren voor aantrekkelijke resultaten.

Slepen en neerzetten
Bewerk video eenvoudig op de tijdlijn door beelden te slepen enneer te zetten, en voeg vervolgens creatieve graphics, overlays, geanimeerde titels en overgangen toe.

Corrigeer onvolkomenheden
Verbeter kleuren, maak witbalans- en lenscorrecties en verwijder onvolkomenheden om van je beeldmateriaal een geslaagde productie te maken.

Pas effecten toe
Pas creatieve filters, gezichtseffecten, geanimeerde AR-stickers of nieuw toegevoegde titel- en overgangseffecten toe om je video nog interessanter en leuker te maken!

Ontdek krachtige tools
Toon meer perspectieven door clips gefilmd vanuit verschillende hoeken te combineren met tools voor het vastleggen en bewerken van meerdere camera's, maak GIF's, verbeter panorama's met 360°-bewerking, voeg animatie en snelheidseffecten toe voor een dynamisch eindresultaat en nog veel meer.

Wat is er nieuw in VideoStudio 2023?

Functies en effecten voor titelbewerking

Bewegingsopties voor titels

Met de nieuwe Enter/Middle/Exit titelbewegingen kun je verschillende titeleffecten toewijzen aan verschillende fasen van de titelanimatie.
Neem samengestelde titelbewerking een stap verder: stel voor elk onderdeel van de titel een andere beweging in en bekijk een voorbeeld van het resultaat.

Titeleffecten
Geef uw geanimeerde titels een uniek en indrukwekkend uiterlijk met nieuwe titeleffecten:

 • Parallax-titels gebruiken snelheid om een slepend effect voor tekst en tekens te creëren.
 • Kinetische titels passen variabele snelheid met versnelling toe op tekst om verschillende titelanimaties te maken.

Overgangseffecten
Bereik betoverende 3D-achtige effecten met de nieuwe parallax overgangen die lagen van verschillende snelheden voor voor- en achtergrondbeweging leveren.
Geef je video een nog modernere esthetiek met de nieuwe Instant Color Change en Split overgangseffecten en verbeter het algemene uiterlijk van je film.

Extra songselectie
Met meer dan 500 nieuwe songs in de muziekbibliotheek van ScoreFitter zal je filmrol nooit beperkt aanvoelen! Luister, selecteer, koppel en geniet!


             icon-pro-performance

Renderingprestaties
Intel OneVPL en Deep Link Hyper Encode integratie zijn gebruikt om de prestaties te optimaliseren en de CPU en meerdere GPU's veel efficiënter te laten werken.

 

8K video decodering
Omdat het aantal en de verscheidenheid aan apparaten die 8K-opname ondersteunen snel toeneemt, is VideoStudio geoptimaliseerd voor 8K, zodat je 8K-video kunt importeren voor verdere bewerking.

Andere verbeteringen
Bespaar tijd en geniet van een gestroomlijnd bewerkingsproces met aanzienlijk verbeterde prestaties en talrijke verbeteringen van de gebruikersinterface.

UI verbeteringen
Met talrijke verbeteringen van geselecteerde functies en de algemene bruikbaarheid kun je profiteren van aanpassingsopties en sneller en efficiënter ongelooflijke resultaten bereiken!


 

Functies die je videobewerkingssoftware vleugels geven

Krijg precies de resultaten die je wilt met het brede scala aan praktische, innovatieve tools en functies van VideoStudio. Geniet van een leuke, functierijke videobewerker waarmee je vrijwel alles met gemak kunt maken!

Video met meerdere camera's vastleggen en bewerken
MultiCam capture en schermopname
Leg webcam video vast en neem tegelijkertijd je scherm op, of neem twee schermen tegelijk op - allemaal met MultiCam Capture 2.0 Lite. Leg video en audio vast met een enkele klik en bewerk naadloos met multi-camera editing.

MultiCam Videobewerking
Laat elke kant van jezelf zien! Combineer, synchroniseer en bewerk beelden van meerdere camera's, en selecteer vervolgens de hoek die je wilt laten zien bij het afspelen van je video. Voeg beeld-in-beeld effecten toe om je beste hoeken tegelijk te laten zien, en bewerk verder op de tijdlijn. Combineer tot 4 hoeken met VideoStudio Pro (6 hoeken in Ultimate)

Splitscreen-sjablonen
Verken splitscreen-sjablonen om meerdere video's op het scherm te combineren. Begin je splitscreenprojecten met kant-en-klare sjablonen om populaire stijlen na te bootsen, het aantal gelijktijdig getoonde videohoogtepunten te vermenigvuldigen en je kijkers te betrekken.Systeemvereisten

Besturingssysteem: Windows 11, Windows 10, Windows 8, alleen 64 bit
Processor: Core i3 of AMD A4-serie voor standaard video. Intel Core i7 of AMD Athlon A10 voor HD- en UHD-video's
Geheugen: 4 GB of meer, 8+ GB sterk aanbevolen voor HD- en UHD-video's
Grafische kaart: Minimale schermresolutie: 1366 x 768, ten minste 512 MB VRAM of hoger aanbevolen voor hardwareversnelling
Geluidskaart: Windows-compatibele geluidskaart
Harde schijf: Ten minste 6 GB voor volledige installatie
Internetverbinding vereist voor installatie, registratie en updates.
Exportformaten


Ondersteunde talen:

Engels, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Traditioneel Chinees, Vereenvoudigd Chinees, Japans

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Corel VideoStudio 2023 Pro"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken