Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Corel VideoStudio 2022 Ultimate

€ 55,87 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822183
 • ESDVS2022ULML
 • Levenslang
 • DE | EN | FR | IT | NL | CN | JP
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
De nieuwe VideoStudio Ultimate 2022 videobewerker Maak van je mooiste momenten en...meer

Productinformatie "Corel VideoStudio 2022 Ultimate"

Corel Certified Reseller badge
Uw partner voor Corel: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Corel-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

De nieuwe VideoStudio Ultimate 2022 videobewerker

Maak van je mooiste momenten en levenservaringen unieke films met slimme gereedschappen, een uitgebreide collectie effecten van hoge kwaliteit, krachtige kleurcorrectie, videomaskering en geoptimaliseerde prestaties.

Wat kan ik doen met Corel VideoStudio 2022 Ultimate?

Maak verbluffende films met gemakkelijk te leren en leuke videobewerkingssoftware boordevol krachtige gereedschappen en exclusieve effecten.

Capture
Importeer je eigen clips, neem je scherm op of maak video-opnamen met meerdere camera's met de ingebouwde hulpmiddelen om je indrukwekkendste producties tot nu toe te maken!

Bewerken
Ga verder dan de basis van bewerken met geavanceerde functies als kleurcorrectie en videomaskering, speel met honderden aanpasbare filters en pas hoogwaardige effecten toe.

Deel
Exporteer je projecten naar populaire formaten om ze online te delen en op meerdere apparaten te bekijken, direct naar YouTube te uploaden of op schijf te branden met een aangepast menu.

Alles wat je nodig hebt om geweldige films te maken wordt geleverd door Corel VideoStudio 2022 Ultimate:

VideoStudio heeft zijn opmerkelijke combinatie van beginnersvriendelijke gereedschappen, handleidingen en gebruikersinterface uitgebreid met baanbrekende creativiteit om videobewerking echt leuk te maken!

De basis eerst
Bewerk je video's met basisgereedschappen die je foto's en video's moeiteloos combineren om ze de finishing touch te geven en ze uit te voeren als een boeiende en aantrekkelijke productie.

Slepenen neerzetten
Maak van je beeldmateriaal een vloeiende en verfijnde film door grafische elementen, geanimeerde titels en overgangen toe te voegen. Je kunt zelfs je titels omzetten in realistisch handschrift op het scherm of geanimeerde pendeffecten toepassen.

Corrigeeren verbeter
Verbeter kleuren en gebruik kleurcorrectie om snel het kleurenschema van je hele video te veranderen, pas lenscorrecties toe, verken de hulpmiddelen voor bewegingsonscherpte en stabiliseer trillend beeldmateriaal - sta versteld van de resultaten!

Paseffectentoe
Pas effecten van hoge kwaliteit toe, nieuwe geanimeerde AR stickers en gezichtseffecten, meng creatief overlays en voeg morph of naadloze overgangen toe, evenals dynamische en 3D titels om je video nog indrukwekkender en leuker te maken!

Ontdek geavanceerde gereedschappen
Gebruik videomaskering om filmische effecten te maken, bespaar tijd met gezichtsherkenningstechnologie, gebruik dynamische split-screen sjablonen en multi-camera bewerking om meerdere perspectieven te laten zien, maak GIF's, verbeter panoramisch beeldmateriaal met 360° videobewerking, voeg animatie en snelheidseffecten toe voor een dynamisch resultaat boordevol beweging, en nog veel meer.

Wat is er nieuw in VideoStudio 2022?

Gezichtseffecten
Laat iedereen in je video er op zijn mooist uitzien met de nieuwe gezichtseffecten! Met eenvoudige bediening kun je de huid lichter of gladder maken, de gezichtsbreedte aanpassen en zelfs de ooggrootte om gelaatstrekken te verfijnen. Speel met deze populaire bewerkingsgereedschappen en pas de lagen handmatig aan, afhankelijk van hoeveel impact je wilt maken. Poets gemakkelijk lifestyle video's op, maak glamoureuze Instagram en TikTok clips, of zelfs dwaze clips om met vrienden te delen!

Spraak-naar-tekst omvormer
Bespaar tijd bij het maken van ondertitels door spraak in je video om te zetten in tekst met een nieuw hulpmiddel dat ontworpen is om gemakkelijk ondertitels te maken. Met de nieuwe VideoStudio kun je zelfs opgenomen ondertitels bewerken, ze exporteren en ze dan importeren in Youtube, TikTok of een ander platform. Gebruik automatische ondertiteling om je kijkers bezig te houden als de taal in je video specifieke terminologie of productnamen bevat, of als de kwaliteit van het oorspronkelijke verhaal niet perfect is.

Geanimeerde AR Stickers
Voeg onmiddellijk plezier en flair toe aan je volgende project met de nieuwe geanimeerde AR stickers! Deze stickers met gezichtsherkenning zijn geweldig om gezichten te maskeren, emoties te benadrukken en speelse momenten te creëren. Ze kunnen zelfs op meerdere vlakken aangebracht worden en later bewerkt worden voor positie en grootte. Gebruik AR stickers om reacties te benadrukken en persoonlijkheid toe te voegen aan spelvideo's, reactievideo's, online uitdagingen en andere projecten. VideoStudio 2022 maakt het nog gemakkelijker om zowel statische als geanimeerde AR stickers te verkennen, categoriseren en organiseren in verzamelingen.

GIF creator
Met GIF Creator kun je van een fragment uit je video een kort, doorgelust fragment in GIF formaat maken om emotie uit te drukken en hoogtepunten, torenhoge momenten en zelfs weerzinwekkende inhoud te delen op alle online platforms. GIFs zijn de beste manier om je unieke beelden in een oogwenk te laten zien!

ULTIEME gezichtsindexering ALLEEN
Bespaar tijd en stroomlijn het bewerkingsproces met de nieuw toegevoegde gezichtsindexering, die de video analyseert met gezichtsherkenning om automatisch beeldmateriaal van elke persoon in je video te identificeren en te extraheren. Met deze functie, alleen beschikbaar in de Ultimate versie, hoef je niet langer urenlang handmatig video-opnamen te doorzoeken om scènes met bepaalde personen te selecteren - Face Indexing doet het snel en gemakkelijk voor je!

Camerabewegingsovergangen
Pas je video's creatief aan en verfraai ze met de nieuwe bewegingsonscherpe camera overgangen. Boots verbluffende overgangen uit je favoriete films na, maak overgangen die scènes in elkaar laten overlopen, pas ze aan om ze natuurlijker of dramatischer te laten lijken - jij bepaalt hoe je je opnamen het best kunt presenteren.

Andere nieuwe en verbeterde functies in Corel VideoStudio 2022 Ultimate zijn

Nieuwe niet-lineaire keyframing met variabele snelheid
Gebruik niet-lineaire keyframing om tijd te besparen en gemakkelijk en intuïtief snelheidsaanpassingen aan je video te maken. Experimenteer met specifieke scènes met behulp van vooraf ingestelde snelheidssjablonen - laat ze op kogelsnelheid lopen of toon elk detail in slow motion. Je kunt zelfs je aangepaste snelheidspresets opslaan als je ze opnieuw wilt gebruiken.

Verbeterdebewerking van audiogolfvormen
Met de verbeterde bewerking van audiogolfvormen kun je het geluid in je project moeiteloos op zijn best laten klinken. Het is nu gemakkelijker dan ooit om de volledige reeks verwante hulpmiddelen te gebruiken en te ontdekken, met een gebruiksvriendelijker interface waar hoge en lage geluidsgolven duidelijk verschijnen zoals ze in het voorbeeldvenster verschijnen, en audio-gerelateerde hulpmiddelen snel te vinden zijn in het Muziek tabblad van het Opties paneel. Beheers dus het geluid in je video op een intuïtieve en doelgerichte manier!

Verbeterde LUT profielen
Ontdek populaire LUT profielen om de kleuren in je video aan te passen en categoriseer of hernoem de profielen naar je eigen wensen. Deze verbetering is bedoeld om het gemakkelijker te maken snel het juiste profiel te vinden als het aantal profielen in je verzameling groter is dan een eenvoudige zoekactie.

Verbeterdemediatheek
De verbeterde mediatheek met verbeterde tagging van inhoud maakt het zoeken naar inhoud in de nieuwe VideoStudio 2022 veel sneller en gemakkelijker. Gebruik de intuïtieve tagging hulpmiddelen om je media op meerdere trefwoorden te ordenen en tijd te besparen bij het doorbladeren van je media voor verdere bewerking.

Nieuwe formaatondersteuning waaronder ProRes Smart Proxy
VideoStudio 2022 breidt je exportmogelijkheden uit met nieuwe codec en bestandsformaat ondersteuning. Profiteer van nieuwe gereedschappen voor het maken van GIF animaties en nieuwe ondersteuning voor HEVC MOV bestanden en PCM 5.1CH audio. Deze functies bieden veel meer flexibiliteit en kwaliteit bij het opslaan van videoprojecten. Bovendien biedt Smart Proxy nu ProRes, dat gebruikt kan worden om kleinere proxy-bestanden te maken om opslagruimte te besparen.

Functies die je videobewerkingssoftware een boost geven

Krijg precies de resultaten die je wilt met VideoStudio's uitgebreide reeks praktische, innovatieve gereedschappen en functies. Geniet van een leuke, functierijke video-editor waarmee je zo ongeveer alles met gemak kunt maken!

Bijsnijden, bijsnijden, draaien, formaat aanpassen
Bijsnijden, bijsnijden en delen van video's direct in de Tijdlijn. Roteer of verander de beeldverhouding met een paar klikken

Corrigeer onvolkomenheden
Pas lenscorrecties toe om fisheye vervorming weg te werken die door groothoek- of actiecamera's is vastgelegd, en corrigeer de kleur van clips om de temperatuur van het licht aan te passen of unieke effecten te creëren.

Gebruik sjablonen, titels en overgangen
Kies uit onmiddellijke projectsjablonen, titelvoorinstellingen, overgangen en filters - en duik in leuke, intuïtieve videobewerking met slepen en neerzetten

Word creatief met kleur met Corel VideoStudio 2022 Ultimate

Kleurcorrectie
Corrigeer en verbeter kleuren, verhelder scènes, voeg kleuraccenten toe en geef je projecten meer licht met intuïtieve bediening. Haal de kleuren naar voren met kleurtoon-, verzadigings- en witbalansregelaars, inclusief automatische aanpassingen. Speel met kleuren om je projecten een persoonlijk tintje te geven en ze uniek te maken.

ULTIMATE ONLY Kleurcorrecties
Alleen in Ultimate heb je toegang tot uitgebreide kleurcorrectie-gereedschappen waarmee je de sfeer van elke scène kunt bepalen. Verander gemakkelijk van kleur en stel je veranderingen fijner af met een verscheidenheid aan video-gebieden en intuïtieve bediening. Verhelder landschappen, voeg kleuraccenten toe, en verhoog de sfeer in elke produktie.

LUT Profiles
Maak van dag een nacht, recreëer de kleurenschema's van beroemde films en pas onmiddellijk geavanceerde kleureffecten toe op je projecten met Look Up Table (LUT) profielen.

Video opnemen en bewerken met meerdere camera's

Screen capture software
Neem webcam video op en neem je scherm tegelijk op (zelfs in 4K!) of neem twee schermen tegelijk op - allemaal met MultiCam Capture Lite. Leg met een enkele klik video en audio vast en bewerk naadloos met multi-camera bewerking.

ULTIEME ENIGE MultiCam videobewerking met 6 hoeken
Laat jezelf vanuit elke hoek zien! Combineer, synchroniseer en bewerk moeiteloos beeldmateriaal van meerdere camera's, kies de hoek die je wilt laten zien bij het afspelen van je video, voeg beeld-in-beeld effecten toe en bewerk verder op de tijdlijn. Combineer tot 6 invalshoeken met VideoStudio Ultimate.

ULTIMATE ONLY Dynamic Split Screen Templates
Ga nog een stap verder en ontdek Ultimate's exclusieve dynamische split screen template editor om opnamen in je video's te combineren en verschillende beeld-in-beeld effecten te maken. Begin je split-screen projecten met kant-en-klare sjablonen, of maak je eigen met aangepaste bewegingen om kijkers op jouw manier te betrekken.

Corel VideoStudio 2022 Ultimate geeft je filters, effecten en andere creatieve hulpmiddelen om je video's indrukwekkend en inspirerend te maken

Filters en effecten
Geef je project een artistiek tintje met honderden creatieve drag-and-drop effecten en filters. Verrijk je video met nieuwe texturen, kleurverlopen, reflecties en meer. Verfraai zelfs je lifestyle video's met nieuwe gezichtseffecten!

Graphics & Overlays
Sleep geanimeerde overlays en grafische elementen naar je video om diepte aan je scènes toe te voegen. Verfraai je verhaal met transparante overlays met achtergrond, waaronder luchtbellen, lens flares en meer!

NIEUWE geanimeerde AR stickers
Voeg flair toe aan je opnamen met trendy gezichtsherkenningsstickers die gezichtskenmerken herkennen en matchen. Je kunt dus gemakkelijk gekke oren, flitsende ogen, oversized zonnebrillen of chique hoeden importeren en ze op elk project toepassen. Of maskeer eenvoudig gezichten op de achtergrond van je video om de aandacht op de hoofdactie te vestigen. Met de nieuwe VideoStudio kunnen AR stickers op meerdere gezichten aangebracht worden en later bewerkt worden voor positie en grootte. Jij hebt de leiding!

Maskeer creators
Video Masking is een krachtig videobewerkingsgereedschap dat alles biedt van eenvoudige correcties tot verbeteringen op Hollywood niveau. Pas gerichte speciale effecten toe, verwijder ongewenste objecten uit beeldmateriaal, en ga creatief aan de slag met aangepaste vensters in je clips. Video Masking biedt de mogelijkheid om generieke schermen te vervangen, zichzelf te klonen en beeldmateriaal te overlappen om werkelijk opmerkelijke speciale effecten te creëren.

Onmiddellijke diavoorstellingen en films dankzij Corel VideoStudio 2022 Ultimate

Instantprojectsjablonen
Bespaar tijd en versnel je videocreatie met instant projectsjablonen om populaire stijlen of virale clips na te maken. Kies een sjabloon, sleep dan een video naar de algemene plaatsaanduiding, die automatisch in de tijdlijn wordt ingevoegd, en je bent klaar om uit te voeren.

Highlight Reel
Ontdek AI-gestuurde gezichtsherkenning met Highlight Reel, een intelligente maker van films en diavoorstellingen die automatisch je beste opnamen en clips selecteert en die met minpuntjes overslaat.

FastFlick
Maak diavoorstellingen en films in enkele minuten! Kies eenvoudig een sjabloon en voeg je media toe om een snelle en gemakkelijke diavoorstelling te maken.

Animatiegereedschappen met een druk op een knop

Aangepaste bewegingspaden
Maak en pas de beweging van afbeeldingen, vormen, titels en overlays langs een pad aan met flexibele regelaars. Dit is de perfecte manier om een leuk effect te creëren, accenten aan te brengen of een personage over het scherm te laten bewegen.

Stop motion animatie
Sluit je camera aan of gebruik je webcam om een stop motion animatie te maken! Gebruik de automatische opname-instellingen en de instructies op het scherm die het je gemakkelijk maken vloeiende, natuurlijk ogende bewegingen te maken.

PaintingCreator
Maak je eigen geanimeerde tekeningen om aan je videoclips toe te voegen met het gereedschap Painting Creator. Deze functie registreert je penseelstreken terwijl je schildert, zodat je gezichten, kaartroutes en meer aan je video's kunt toevoegen!

Speel met beweging, voeg dynamiek toe aan je video

Time-lapse en slow-motion video's
Speel met snelheid door gemakkelijk een slow-motion video te maken met Time Remapping, voeg high-speed effecten toe, bevries het beeld of spoel scènes terug en speel ze opnieuw af.

Pan en Zoom
Concentreer je op de actie, of benadruk kritieke momenten door te pannen en te zoomen zodat je onderwerp in beeld blijft.

Bewegingvolgen
Volg een voorwerp in je video en voeg bewegende tekst, afbeeldingen of onscherpe gezichten, logo's of nummerplaten toe met de precieze bewegingstraceermiddelen.

360° editor om je uniciteit van alle kanten te laten zien

360° video bewerken
Maak de cirkel rond met een volledige suite van 360° video bewerkingsgereedschappen om je 360° video te trimmen, te verbeteren, titels of muziek toe te voegen en te bewerken op de tijdlijn.

Tiny Planet en Rabbit Hole effecten
Geef je publiek een vermakelijk perspectief en transformeer je 360° opnamen met Tiny Planet of Rabbit Hole effecten (sferische panorama's) met eenvoudige bediening.

Formaten omzetten
Zet enkele of dubbele fisheye opnamen om in een gelijkhoekig of sferisch panorama. Je kunt zelfs de kijkhoek instellen en omzetten naar een standaard video formaat dat op TV's en standaard videospelers kan worden afgespeeld.

exporteer 360° video's
Exporteer je 360° video om op je VR koptelefoon of 360 speler te bekijken, of upload hem direct naar YouTube om met je publiek te delen!

Neem op, bewerk en mix audio met Corel VideoStudio 2022 Ultimate

Voeg geluidseffecten en royalty-vrije muziek toe
Kies uit honderden geluidseffecten om belangrijke momenten op het scherm te benadrukken! Importeer eenvoudig je eigen muziek of kies een nummer uit Scorefitter, onze royalty-vrije muziekbibliotheek die zich automatisch aanpast aan de lengte van je project.

Beheers jegeluid
Je kunt je geluid aanpassen, dempen en overlappen direct in de tijdlijn. Breng snel de geluidsniveaus in clips in balans om de dialoog helder te houden en een harmonieus resultaat te bereiken.

Nieuw Verbeterd bewerken van audiogolfvormen
Geniet van de verbeterde interface voor het bewerken van audiogolfvormen, die nu veel gebruiksvriendelijker is en de gebruikers helpt de bijbehorende gereedschappen gemakkelijk te bedienen en te ontdekken.

Crossfade en Overlay Audio met Audio Ducking
Gebruik ingebouwde audio ducking om automatisch vertellingen te detecteren en achtergrondruis te verwijderen, zodat je voice-over of muziektrack helder en duidelijk klinkt.

Neem voice-over
Neem je eigen geluid op met de ingebouwde voice-over tools om vertellingen toe te voegen, extra dialoog en meer! VideoStudio 2022 maakt het gemakkelijk om video's te maken die er op hun best uitzien en klinken.

Boei en verruim je publiek met Corel VideoStudio 2022 Ultimate

 • Exporteer naar populaire formaten en apparaten
 • Publiceer direct op YouTube of Vimeo
 • Brand meer dan 100 aangepaste menu's met hoofdstukken op disc

Vergelijk versies van Corel VideoStudio 2022 Pro en Corel VideoStudio 2022 Ultimate

Leer enkele van de opwindende nieuwe functies kennen die VideoStudio 2022 onderscheiden van vorige versies en ontdek welke versie geschikt is voor jou.

 

Ultieme 2022

Markeer kenmerken

Gebruiksvriendelijke videobewerkingstoestellen ✔️ ✔️
Drag and drop overlays, titels, afbeeldingen en overgangen NIEUW Camera bewegingsovergangen NIEUW Camera bewegingsovergangen
Creatieve filters en effecten GEAVANCEERD Bibliotheekbeheer GEAVANCEERD bibliotheekbeheer
AR stickers met gezichtsherkenning NIEUWE geanimeerde AR Stickers NIEUW Geanimeerde AR stickers
Gezichtseffecten NIEUW NIEUW
Gezicht indexeren   NIEUW
Taal naar tekst NIEUW NIEUW
Schermrecorder ✔️ ✔️
Bewerking met meerdere camera's 4 camera's
6 camCameraseras
Video stabilisatie Basis Geavanceerd
Kleuren sorteren   ✔️
Video maskeren   ✔️
Morphing en naadloze overgangen   ✔️
GIF maker NIEUW NIEUW
DVD authoring en menu's maken (MyDVD) 50+ sjablonen
100+ sjablonen

Basisbegrippen van bewerken

Intuïtieve gebruikersinterface 4K, HD 4K, HD
Modi om de tijdlijn en het storyboard te bewerken ✔️ ✔️
Gereedschap voor knippen, splitsen, samenvoegen, roteren en zoomen ✔️ ✔️
Hulpmiddelen voor rollen, duwen en strekken ✔️ ✔️
Videosporen 50 sporen
50 sporen
Audiotracks 8 sporen
8 sporen
Kleurcorrectie ✔️ ✔️
Lenscorrectie / Fisheye correctie ✔️ ✔️
Verstelbare spoorhoogte en slimme uitlijnhulpmiddelen ✔️ ✔️
Display met twee vensters, uitneembare vensters ✔️ ✔️
Intelligente proxy verwerking ✔️ ✔️

Creatieve bewerkingsfuncties

Kleurgradatie   ✔️
LUT profielen GEAVANCEERD met verbeterd bibliotheekbeheer GEAVANCEERD met verbeterd bibliotheekbeheer
Maak een sjabloon voor gesplitst scherm   ✔️
Video maskeren   ✔️
AR stickers met gezichtsherkenning NIEUWE geanimeerde AR Stickers NIEUWE geanimeerde AR Stickers
Onmiddellijke project sjablonen ✔️ ✔️
Smart Movie Creator (Highlight Reel) ✔️ ✔️
Videostabilisatie Basis Geavanceerd
Pas de beweging aan ✔️ ✔️
Beweging volgen ✔️ ✔️
Time-Remapping NIEUW Niet-lineaire keyframing controles NIEUW Niet-lineaire keyframing controles
Time-lapse video ✔️ ✔️
Schermrecorder ✔️ ✔️
Verwerking met meerdere camera's 4 camera's
6 camera's
Chroma toets / Groen scherm ✔️ ✔️
Doorzichtigheid van het spoor ✔️ ✔️
3D spoor editor   ✔️
Stop-motion animatie ✔️ ✔️
Schilderij Schepper ✔️ ✔️
Taal naar tekst NIEUW NIEUW
Ondertitel Editor ✔️ ✔️

Audiobewerking

Royalty-vrije muziekstukken en geluidseffecten ✔️ ✔️
Aanpassen, overlappen en dempen van geluid VERBETERD met gebruiksverbeteringen VERBETERD met gebruiksverbeteringen
Audio ducking ✔️ ✔️
Audio filtering en correctie VERBETERD met verbeterde vindbaarheid ADVANCED met verbeterde vindbaarheid
Voice-over hulpmiddelen ✔️ ✔️

360° video-editor

360° titels, overgangen en filters ✔️ ✔️
Tiny Planet en Rabbit Hole effecten ✔️ ✔️
zet 360° om in standaard video ✔️ ✔️
Converteer video onder gelijke hoek, fisheye of dual-fisheye ✔️ ✔️

Inbegrepen extra's

Video- en schermopnamesoftware (MultiCam Capture Lite) ✔️ ✔️
Slideshow maker (FastFlick) ✔️ ✔️
DVD authoring en menu's maken (MyDVD) 50+ sjablonen
100+ sjablonen

Ultieme effecten collectie - eersteklas effecten plug-ins

NewBlueFX Elementen   ✔️
NewBlueFX stylisten   ✔️
NewBlueFX Essenties ✔️ ✔️
NewBlueFX Filters   ✔️
NewBlueFX ColorFast Motion Effecten   ✔️
proDAD Mercalli (videostabilisatie)   ✔️
proDAD VitaScene LE   ✔️
proDAD Adorage (geanimeerde overlays)   ✔️
proDAD Handscript Animatie en RotoPen   ✔️

Video uitgangen & delen

Importeren/exporteren van alfakanaal video ✔️ ✔️
Branden van DVD's en AVCHD's met menu's en hoofdstukken ✔️ ✔️
Exporteer naar alle gangbare video formaten en apparaten ✔️ ✔️
GIF maker NIEUW NIEUW
Exporteer naar YouTube en Vimeo ✔️ ✔️
Slimme pakketprojecten om gemakkelijk te archiveren/herstellen ✔️ ✔️

Formaten en ondersteuning

4K, HD, 360° video ✔️ ✔️
GIF maker (GIF89a) NIEUW NIEUW
ProRes Smart Proxy NIEUW NIEUW
Intel® Quick Sync Video Hardware Versnelling Optimalisatie van ENHANCEDIntel® 11e Gen Core Technologie Optimalisatie van ENHANCEDIntel® 11e Gen Core Technologie
Ondersteuning voor NVIDIA, Intel en AMD DirectX video versnelling ✔️ ✔️
nVidia CUDA optimalisatie ✔️ ✔️
Renderen met meerdere threads ✔️ ✔️

Waarom bewerken met Corel VideoStudio 2022 Ultimate?

Geniet evenveel van je bewerkingservaring als van het opnemen van je favoriete momenten!

Gemakkelijk
Geniet van de beginnersvriendelijke maar krachtige editor, perfect voor alle vaardigheidsniveaus en ondersteund met geweldig en echt nuttig lesmateriaal. Gebruik alle nieuw toegevoegde hulpmiddelen om in een handomdraai clips te maken en te verbeteren, en deel ze gemakkelijk!

Leuk
Ontdek populaire videosjablonen en trendy geanimeerde AR stickers, speel met 3D titels en overgangen, verbeter kleuren, zet gemakkelijk spraak om in ondertitels en maak automatisch diavoorstellingen en slimme films.

Creatief
Kies uit honderden filters en effecten, waaronder exclusieve premium collecties, verken de mogelijkheden voor videomaskering en beweging, voeg sfeer toe met kleurgradatie, geniet van multi-camera opname en bewerking, animatie en meer!

Systeemeisen

 • Besturingssysteem: Windows 11, Windows 10, Windows 8, alleen 64 bit
 • Processor: Core i3 of AMD A4 serie voor standaard video. Intel Core i7 of AMD Athlon A10 voor HD en UHD video's
 • RAM: 4 GB of meer, 8+ GB sterk aanbevolen voor HD en UHD video's
 • Grafische kaart: Minimale beeldschermresolutie: 1366 x 768, minstens 512 MB VRAM of hoger aanbevolen voor hardwareversnelling
 • Geluidskaart: Windows compatibele geluidskaart
 • Harde schijf: Minstens 6 GB voor volledige installatie
 • Internetverbinding vereist voor installatie, registratie en updates.

Uitvoerformaten

 • Video: AVC, AVI, DV, GIF89a, HDV, M2T, MOV2 (H.264/HEVC1), MPEG-1/-2/-4 (H.264/ HEVC1), UIS, UISX, WebM, WMV, XAVC S, 3GP
 • Toestel: Apple iPod/iPhone/iPad/TV, Android toestellen, Sony PSP/PS3/PS4, Nintendo Wii, Microsoft Xbox compatibele formaten, DV, HDV
 • Disc: DVD, AVCHD, SD kaart, Blu-ray ($)
 • Web: YouTube, Vimeo
 • Audio: M4A, OGG, WAV, WMA
 • Afbeelding: BMP, JPG

Geïmporteerde formaten

 • Video: AVCHD (.M2T/.MTS), AVI, DV, DVR-MS, GIF89a, HDV, M2TS, M4V, MKV, MOD, MOV2 (H.264/HEVC1), MPEG-1/-2/-4(H.264/HEVC1), TOD, UIS, UISX, WebM, WMV, XAVC S, 3GP, niet-versleutelde DVD-titels
 • 360 video: gelijke hoek, enkele fisheye, dubbele fisheye
 • Audio: AAC, AC3, Aiff, AMR, AU, CDA, M4A, MOV, MP2, MP3, MP4, MPA, OGG, WAV, WMA
 • Beeld: BMP, GIF, JPG, MPO, PNG, PSD, PSPImage, TGA, TIF/TIFF, UFO, WBM, WBMP, WMF, Camera RAW

Accessoires

 • DVD brander vereist voor het maken van DVD en AVCHD discs
 • Voor het branden van Blu-Ray schijven moet een aparte plug-in bij het product gekocht worden.

Ondersteunde talen

 • Engels, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Traditioneel Chinees, Vereenvoudigd Chinees, Japans

1 HEVC ondersteuning vereist Windows 10 of Windows 11, ondersteunende PC hardware of grafische kaart en Microsoft HEVC video-extensie geïnstalleerd
2 Ondersteuning voor het importeren en uitvoeren van Cineform Alpha Channel video

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Corel VideoStudio 2022 Ultimate"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken