Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Corel Roxio Creator NXT PRO 9

Corel Roxio Creator NXT PRO 9

€ 106,71 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822177
 • ESDRCRNXT9PROML
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Alle kracht van Creator NXT 9 Pro Roxio Creator® NXT Pro 9 biedt meer waarde en meer...meer

Productinformatie "Corel Roxio Creator NXT PRO 9"

Alle kracht van Creator NXT 9 Pro


Roxio Creator® NXT Pro 9 biedt meer waarde en meer veelzijdigheid dan ooit tevoren. Creator NXT Pro 9 combineert meer dan 25 Roxio producten in een enkel programma en voldoet aan al je creatieve en digitale behoeften. Neem je scherm op en maak video-opnamen van meerdere camera's. Verfraai foto's met Corel PaintShop Pro 2021 en AfterShot 3, en maak verbluffende foto-animaties met PhotoMirage Express. Geniet van eenvoudig CD/DVD branden met encryptie met WinZip Secure Burn 5 en ruim je harde schijf op met Roxio Genie. Het zit er allemaal in.

Bewerken met Corel Roxio Creator NXT PRO 9

Neem* video en audio op van je PC, schijven of oudere toestellen. Geniet van geavanceerde opties om scherm en video van meerdere camera's tegelijk vast te leggen met MultiCam Capture. NXT Pro zit boordevol geavanceerde foto-, video- en audiobewerking, en grafische ontwerp- en foto-animatiegereedschappen, zodat je al je media er op hun best kunt laten uitzien en klinken.
Ga creatief aan de slag met de toonaangevende media suite.
*Leg geen auteursrechtelijk beschermde media vast, kopieer of rip ze niet.

Organiseren & converteren met Corel Roxio Creator NXT PRO 9

Zet audio en video bestanden om in populaire formaten om ze gemakkelijk te uploaden naar YouTube, Facebook of andere sociale media sites en blijf in contact met je publiek. Sla je projecten op om ze te delen via je favoriete apparaten of om ze op schijf te branden.
Intuïtief met toonaangevende technologie.

Branden met Corel Roxio Creator NXT PRO 9

Gebruik de toonaangevende drag-and-drop hulpmiddelen om je media te kopiëren of te branden. Maak audio CD's of aangepaste DVD's. Maak DVD's met aanpasbare menu's, sjablonen en etiketteringsmogelijkheden om je media een aantrekkelijke verpakking te geven. Beveilig en versleutel je bestanden met de beveiligingshulpmiddelen in Creator NXT Pro 9.
Gemakkelijk met toonaangevende brandgereedschappen.

Geniet van PREMIUM extra's

Geniet van waardevolle extra's en meer creativiteit. Beveilig je bestanden met WinZip Secure Burn 5 versleuteling en geniet van nog meer fotobewerkingsmogelijkheden met de nieuwe PhotoMirage Express en Corel PaintShop Pro 2021.

De meest uitgebreide multimedia creativiteitssuite met Corel Roxio Creator NXT PRO 9

Bevat 25+ populaire Roxio producten in één!
Brandwond

 • Schijf branden
 • Rip schijven
 • NIEUWE sjabloonontwerper in Roxio MyDVD voor disc authoring
 • Blu-ray disc authoring*
 • Maker van etiketten
 • WinZip Secure Burn 5 voor schijfversleuteling

Nut

 • Roxio Genie hulpprogramma
 • Video afspelen
 • Bestandsback-up
 • Archiveren van bestanden
 • Media import

Foto

 • NIEUW PaintShop Pro 2021
 • PhotoMirage Express
 • Highlight Reel, intelligente diavoorstelling en film maken
 • Corel AfterShot 3
 • Programma voor beeldbewerking
 • 3D foto's maken
 • Panorama scheppen

Video

 • Roxio VideoWave editor
 • Video-opname en schermrecorder
 • Multi-camera editor
 • Slideshow en film maker
 • NIEUW: Eenvoudige bestandsconvertor

Audio

 • Neem audio op
 • Geavanceerde functies voor geluidsbewerking, zoals ruisonderdrukking, tijdrekken, pitch scaling en meerkanaals mixen
 • Converteer audio
 • LP en band digitaliseerder
 • Audioboek maken
 • Brand audio discs

* Vereist de aankoop van een afzonderlijke Blu-ray plug-in binnen het product

Profiteer van waardevolle extra's die in de suite zijn inbegrepen:

Encryptie en veilig branden
Met de extra kracht van de encryptie van WinZip Secure Burn 5 kun je je bestanden veilig op CD, DVD, Blu-ray schijven of USB zetten in formaten die compatibel zijn met Mac en Windows. Bescherm je gegevens en beheer je instellingen met krachtige versleuteling en wachtwoordbeveiliging voor veilig delen.

VideoWave Editor
Bewerk en maak HD video's met VideoWave videobewerkingssoftware. Ontdek krachtige creatieve manieren om je volgende video te verbeteren.

Roxio MyDVD
Maak van je video's professioneel uitziende schijven met meer dan 100 thematische sjablonen, combineer meerdere films op een schijf en organiseer ze met aanpasbare menu's.

MultiCam opname
Van software training tot unboxing video's: Neem volledig gesynchroniseerde video en audio van meerdere toestellen op om met één klik te bewerken.

Corel AfterShot 3
Ontdek het geheim van de fotograaf voor tijdbesparende fotobewerking. Bewerk en beheer je foto's, en pas zelfs effecten toe op een enkele foto of een groep foto's.

Roxio Genie
Organiseer je harde schijf en identificeer lang vergeten, dubbele of overbodige bestanden. Beheer, verwijder, verplaats of upload bestanden gemakkelijk naar de cloud.

Speel thuisvideo'saf
Met Corel WinDVD Lite kun je je voltooide videoprojecten in bioscoopkwaliteit afspelen en laten zien op de grootste schermen in je huis.

NIEUWE foto- en grafische software
Met Corel PaintShop Pro 2021 kun je onvolkomenheden herstellen en je foto's verfraaien, verbluffende grafische ontwerpen maken en je ideeën in een oogwenk tot leven brengen.

FotoAnimatie
Maak betoverende foto animaties in enkele minuten met PhotoMirage Express. Maak van elk beeld een boeiende animatie die je publiek bezighoudt, inspireert en boeit.

Wat is NIEUW in Roxio Creator NXT 9?

Pas je menu's aan met de NIEUWE Template Designer
Pas DVD menu sjablonen aan of maak je eigen gloednieuwe sjablonen met de nieuwe Template Designer, nu beschikbaar in MyDVD. Bepaal het uiterlijk en de structuur van je menu's, waaronder de stijl en plaatsing van miniaturen en titels, het aantal hoofdstukken dat per pagina getoond wordt, en de visuele verschijning van kaders en pictogrammen. Pas de menu's en submenu's van je mediaprojecten aan om je creatieve visie perfect tot uitdrukking te brengen en aan je persoonlijke voorkeuren aan te passen.

Converteer media in een handomdraai met de NIEUWE gemakkelijke bestandsconverter
Met dit nieuwe, gemakkelijk te gebruiken hulpmiddel kun je snel je video's, afbeeldingen en audio bestanden converteren tussen verschillende populaire formaten. Je kunt zelfs van video naar audio converteren of specifieke profielen instellen voor je favoriete toestellen. Met deze vereenvoudigde conversie optie kun je je media gemakkelijk delen op meerdere toestellen en online platforms.

Gemakkelijke online toegang tot help documentatie, alles op één plaats
Om het gemakkelijker te maken de informatie te vinden die je nodig hebt, is de Roxio Creator NXT 9 help documentatie online op één plaats beschikbaar, met een index en een krachtige zoekfunctie die je precies naar de sectie brengt die je zoekt. Je hebt gemakkelijk toegang tot de Roxio Creator gebruikersgids en tot how-to gidsen om je werkstroom te stroomlijnen en je projecten nog beter te maken.

Ga creatief aan de slag met het NIEUWE PaintShop Pro 2021

 • Ga verder dan de fotobewerkingsfuncties van Roxio Creator NXT 9 met Pro, en geniet van een complete set professionele fotobewerkingsgereedschappen in het nieuw bijgeleverde Corel PaintShop Pro 2021.
 • Snijd elke foto in een oogwenk bij, zet hem recht, bewerk en repareer hem, verwijder kleine krasjes, wis hele achtergronden, en ontdek leuke filters en effecten om elke foto zijn eigen unieke uiterlijk te geven!
 • Werk met intuïtieve tekst-, penseel-, textuur-, patroon-, teken- en schildergereedschappen om inspirerende ontwerpen te maken.
 • Ontdek slimme gereedschappen voor foto-aanpassingen, grafische ontwerpen en fotocomposities. De allernieuwste Artificial Intelligence (AI) functies en hulpmiddelen maken het mogelijk om iets echt origineels te maken.
 • Met deze bijgewerkte versie kun je gemakkelijk artefacten en ongewenste helderheids- en kleurverschillen in JPEG's verwijderen, de fijne details en originele kleuren van beelden herstellen, vervormingseffecten ongedaan maken en zelfs beroemde artistieke stijlen namaken met je eigen foto's.


GET CREATIVE - bewerken, verbeteren, verbeteren met Corel Roxio Creator NXT PRO 9

Geniet van de snelle en krachtige multimedia suite voor creatieve transformatie van je digitale media

Eenvoudige en veelzijdige videobewerking
Bewerk en maak HD video's met VideoWave, de geavanceerde videobewerkingssoftware. Voeg videofilters toe, titels en aftiteling, of maak beeld-in-beeld effecten. Draai video's met één klik, snijd ze bij of pas automatisch kleur, helderheid en contrast aan.

Video'svastleggen
Video's en andere mediabestanden vastleggen* van schijven, oudere toestellen of bestanden in oude formaten. Wat de bron ook is, als je het kunt zien of horen, kun je het vastleggen.

Verbeter je video met muziek
VideoWave videobewerkingssoftware geeft je toegang tot de ScoreFitter muziekbibliotheek, die een ruime keuze aan royalty-vrije originele songs en effecten biedt om de sfeer van je films te versterken. ScoreFitter past de track automatisch aan de lengte van je film aan.

Visuele mogelijkheden: Video's in split screen, motion tracking en transparantie
Bekijk meerdere video's tegelijk met sjablonen of eigen ontwerpen. Maak een overlay effect of aangepaste fade overgangen en leg gemakkelijk sporen over elkaar. Spoor een voorwerp op, voorzie het van een label of vervaag het met de eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen voor het volgen van bewegingen. Reis naar exotische plaatsen zonder je huis te verlaten met het groene scherm hulpmiddel.

Zet360° video om in standaardvideo
Zet 360° video om voor weergave op standaard toestellen en bepaal de hoek die je publiek ziet. Converteer gelijke-hoek, dubbele-hoek en enkele fisheye opnamen.

Converteren en delen
Converteer je media naar populaire formaten om ze gemakkelijk af te spelen op je favoriete toestellen, te delen of te uploaden naar online platforms.
*Vangt, kopieert of ript geen auteursrechtelijk beschermde of eigendomsrechtelijk beschermde media.

Exclusieve Pro gereedschappen voor videobewerking:

Audio Ducking
Stem dialoog en vertelling af op achtergrondgeluid voor een professionele geluidskwaliteit. Gebruik audio ducking om audio of voice-over te detecteren en automatisch het volume van het achtergrondgeluid te verminderen. Pas het ducking niveau en de gevoeligheid aan voor nog meer controle.

Video Schilder Filters
Schilder de stad en maak van je volgende video een verhaalboek-achtige bewegingsanimatie. Sleep filters om cartoon- of aquarel-achtige effecten toe te voegen en maak de volgende geweldige animatie.

MultiCam opname
Verbind je camera's, neem je scherm op en maak video-opnamen van meerdere toestellen tegelijk. Stream je aangesloten apparaten op één plek en pas zelfs het camerabeeld aan om de kleur en helderheid van elke feed te kalibreren.

MultiCam Editor
Werk met beeldmateriaal van twee camera's om dynamischer video's te maken. Met de MultiCam Editor kun je clips automatisch uitlijnen met audiosynchronisatie en gemakkelijk camerastandpunten bekijken, bewerken en wisselen om je verhaal te vertellen.

 • Maak boeiende video's door vanuit meerdere hoeken te filmen
 • Zet je beeldmateriaal in elkaar in de MultiCam Editor
 • Perfectioneer je project en deel het met je publiek op YouTube of andere media platforms


MUZIEK
Rip, mix, brand en deel je audio- en muziekbestanden

Maak audio-CD's
Maak muziek afspeellijsten voor elke gelegenheid en brand audio-CD's voor je volgende roadtrip! En om iedereen aan het dansen te houden, synchroniseert Creator's beat-matching functie automatisch het ritme om naadloos van het ene naar het andere liedje over te gaan.

Legaudio vast
Leg* audio vast van het internet of oudere toestellen, een camcorder of zelfs een YouTube video. Pak het bestand uit, bewerk het, knip ongewenste delen eruit en bewaar het in een formaat dat je op je iPhone of andere draagbare speler kunt afspelen.

Bewerkaudio
Verbeter de geluidskwaliteit, verander de duur of toonhoogte van clips, pas zelfs stemmen aan en codeer audio om je hele geluidsinstallatie te benutten met geavanceerde audio bewerkingsgereedschappen zoals ruisonderdrukking, tijdrekken en toonhoogte schalen. Gebruik meerkanaals mixen voor een nog meeslepender luisterervaring!

Behoud oude LP's en cassettes
Digitaliseer je klassieke analoge LP's en cassettes - en zuiver zelfs plofjes en ruis. Zet de audio om in het formaat van je voorkeur en geniet ervan op je favoriete toestel. De Creator identificeert zelfs je audio bestanden en voegt er automatisch titel, artiest en genre informatie aan toe.
*Vangt, kopieert of ript geen auteursrechtelijk beschermde of eigendomsrechtelijk beschermde media.

FOTO
Ervaar uitzonderlijke resultaten met eenvoudige fotobewerking en creatieve vormgeving

Bewerk je foto's
Bewerkmeerdere beelden tegelijk. Maak met gemak aanpassingen en snelle reparaties: Rode ogen verwijderen, rimpels en vlekken wegwerken, kleur en helderheid corrigeren.
Beheer zelfs zeer grote fotoverzamelingen met Corel AfterShot 3. Met batchverwerking kun je aanpassingen maken aan een of duizenden foto's tegelijk, wat het bewerken van beelden enorm versnelt.

Herstelfoto's
Herstel oude foto's en verwijder moeiteloos krassen en stof, pas de belichting aan, snijd rafelige randen bij, maak een foto recht en pas de kleur aan. Maak verbluffende panorama's door je foto's aan elkaar te hechten.

Maak diavoorstellingen en films
Met Corel FastFlick kun je gemakkelijk diavoorstellingen, collages, wenskaarten en meer maken. Sla je foto's op je PC op, druk ze af om ze met vrienden en familie te delen, of maak video's klaar om ze naar sociale media platforms te uploaden. Gebruik kunstmatige intelligentie en gezichtsherkenning om automatisch diavoorstellingen en films te maken van je beste opnamen en clips - allemaal met Highlight Reel.

Prachtig geanimeerd. Gewoon ongecompliceerd.

Maak verbluffende foto-animaties in enkele minuten!

PhotoMirage Express foto animatie software
Vervaag de grens tussen foto en video met beelden die draaien, wervelen en vloeien. Laat de magie van PhotoMirage elke foto in enkele minuten omtoveren tot een betoverende animatie.
Sleep bewegingspijlen in de richting waarin je je beeld wilt laten bewegen en plaats ankerpunten rond de gebieden die je onbeweeglijk wilt laten. Combineer dit alles met een preview en zie hoe je foto tot leven komt!
Of je nu de betrokkenheid bij sociale media wilt vergroten, de webresultaten wilt verbeteren of gewoon plezier met je foto's wilt hebben, PhotoMirage is je sleutel tot het maken van verbluffende foto-animaties die boeien, inspireren en intrigeren.

Geniet nu van tweemaal de kracht van fotobewerking!
NIEUW Corel PaintShop Pro 2021 fotobewerkings- en grafische software

Geef de finishing touch aan je foto's en maak verbluffende grafische projecten met de gebruiksvriendelijke gereedschappen van PaintShop Pro 2021.
Verwijder naadloos ongewenste elementen uit foto's en snijd foto's bij, zet ze recht, retoucheer en verbeter ze.
Ga creatief aan de slag met penselen, texturen, lagen en tekengereedschap. De intuïtieve interface leidt je door het programma en de ingebouwde trainingshulpmiddelen maken het leren gemakkelijk.

Branden, kopiëren, organiseren met Corel Roxio Creator NXT PRO 9

Alles wat je nodig hebt om schijven te branden en je media te beheren.
Ontdek de functies en toepassingen die Roxio Creator NXT Pro 9 tot zo'n krachtig brandgereedschap maken:

Industriestandaard veilig branden
Met WinZip Secure Burn kun je direct vanaf je bureaublad slepen om enkele of meerdere CD's, DVD's en Blu-ray schijven tegelijk te branden.
Als je meerdere DVD kopieën wilt maken of je DVD producties wilt archiveren, is het aan te bevelen een ISO image bestand naar je harde schijf uit te voeren.

Kopieer en brand CD's en kopieer muziek van CD's
Maak gemakkelijk een kopie* van je CD's, DVD's, Blu-ray schijven en USB drives. Ongeacht de originele disc, kan Creator NXT hem kopiëren*. Je kunt ook discs kopiëren en ze omzetten in digitale bestanden die je op je favoriete toestellen kunt afspelen.
*Vangt, kopieert of ript geen auteursrechtelijk beschermde of eigendomsrechtelijk beschermde media.

Maak DVD schijven
Maak van je video's professioneel uitziende schijven met Roxio MyDVD™, compleet met meer dan 100 originele sjablonen, aanpasbare menu's en hoofdstukken, en een robuuste muziekbibliotheek. Pas bestaande menu sjablonen creatief aan, of maak er zelf een met de NIEUWE sjabloonontwerper! Combineer meerdere films op een schijf met een vernieuwde interface die het eenvoudig en toch geraffineerd maakt. Maak zelfs je eigen Blu-ray schijven* (zonder DRM) voor thuisfilms en persoonlijke projecten.
*Vereist de aankoop van een afzonderlijke Blu-ray plug-in binnen het product

Label discs
Maak labels voor je discs en maak je favoriete muziek CD's en DVD filmcompilaties gemakkelijk herkenbaar en chic.
Thuis DVD's afspelen

Thuis DVD's afspelen
Met WinDVD Lite kun je je thuisfilms* met bioscoopachtig surround geluid op je PC afspelen. Met een reeks ondersteunde formaten en vloeiende weergave kun je genieten van je persoonlijke video's met kristalhelder geluid en prachtig beeld, inclusief ondersteuning voor 4K video.
*WinDVD Lite speelt geen commerciële DVD's af.

Maak een back-up vanje gegevens
Met WinZip Secure Burn 5 kun je een back-up van je gegevens maken met versleutelingstechnologie op bankniveau en ze met slepen en neerzetten op schijf branden of op USB opslaan. Versleutel gegevens op schijven of USB apparaten en bekijk zelfs activiteitenlogs om bij te houden wat je brandt en wanneer. Controleer wachtwoorden en versleutelingsinstellingen en stel een hoofdwachtwoord in om gegevens te versleutelen en te ontsleutelen.

Maak eenback-up van je bestanden en archiveerze
Met Roxio BackOnTrack 4 kun je gemakkelijk een back-up van je bestanden maken op CD, DVD, Blu-ray Disc of je netwerkschijf. Plan onbeheerde back-ups of voer ze handmatig uit. Of archiveer je bestanden eenvoudig met Roxio AVCHD Archive. Maximaliseer de opslagruimte met tot 4 uur DVD video op een enkele schijf.

Houd je harde schijf georganiseerd enschoon
Organiseer je harde schijf en herwin snelheid en opslagruimte. Bekijk de verdeling van bestanden en identificeer dubbele of overbodige bestanden. Hernoem snel een aantal bestanden op basis van regels die je bepaalt. Beheer, verwijder, verplaats of upload bestanden naar de cloud met Roxio Genie Utility software.

Welke versie van Creator is geschikt voor mij?

 

 

BEHEER JE MEDIA

NXT Pro 9

Gemakkelijk te navigeren gebruikersinterface en helpdocumentatie

Gebruik alle hulpmiddelen die je nodig hebt om je foto's, video's, audiobestanden en gegevens te beheren. Leg je media gemakkelijk vast, bewerk, organiseer en converteer ze en brand ze naar discs  ✓  ✓
Toegang tot online help documentatie, alles op één plaats voor je gemak

NIEUW

NIEUW

VIDEOS

NXT Pro 9

Video's bewerken met Roxio VideoWave

Geniet van het bewerken van tijdlijnen of storyboards  ✓
Snelle bewerkingen: Je kunt video's bijsnijden, roteren of bijsnijden, beeld-in-beeld effecten maken en meer  ✓  ✓
Split-screen video sjablonen: Sleep media naar videosjablonen en bekijk meerdere video's tegelijk.  ✓  ✓
Split-screen video sjablonen: Sleep media naar videosjablonen en bekijk meerdere video's tegelijk.  ✓  ✓
Beweging volgen: Vervaag of verbind een titel of grafiek met een bewegend voorwerp in je video  ✓  ✓
Sporen transparantie: Overlap sporen en pas de ondoorzichtigheid aan om een overlay effect te maken of aangepaste fade-in en fade-uit effecten.  ✓  ✓
MultiCam Editor: Lijn automatisch meerdere clips uit met audiosynchronisatie en kies het camerastandpunt dat je wilt laten zien tijdens de videoweergave.

2 camera's

4 camera's

Video Effecten: Verbeter video's met video natuureffecten en filters

8 Effecten

14 effecten

maak 3D video's: Converteer gemakkelijk standaard 2D video's naar 3D  ✓  ✓
converteer 360 video's: Zet video's met gelijke hoek om in standaardvideo's en bepaal de hoek die je publiek ziet  ✓  ✓
converteer 360 video's: Zet 360 dubbele of enkele fisheye video's om in standaard video's en bepaal de hoek die je publiek ziet    ✓
Audio ducking: Verminder automatisch achtergrondgeluiden om verhaal en dialoog duidelijk te maken    ✓
Schilderij effecten: Sleep videofilters om cartooneske of aquarelachtige effecten aan je beeld toe te voegen.    ✓

Maak video-opnamen en neem je scherm op met MultiCam Capture

Neem volledig gesynchroniseerd video en geluid op van twee apparaten, zoals je webcam, en neem je scherm op (het hele venster of alleen een geselecteerd deel van het scherm); voeg de opnamen toe aan films, presentaties, trainingsvideo's en meer met Live Screen Capture.  ✓ ✓ 
Perfecte synchronisatie van video-opnamen en eenvoudige bewerking - importeer zelfs bestanden rechtstreeks in MultiCam Editor  ✓  ✓

Video uitvoeren

Converteer snel video's naar populaire bestandsformaten om ze op je favoriete apparaten af te spelen of online te delen met de NIEUWE gemakkelijke bestandsconverter.

NIEUW

NIEUW

Plan een lang videoconversie project 's nachts, pauzeer tijdens de videoconversie en bekijk de kwaliteit voor je begint.  ✓ ✓ 

Bekijk video's op je PC met WinDVD Lite

Speel je persoonlijke bestanden en home video's af met media afspeelsoftware (WinDVD Lite kan geen commerciële DVD's afspelen)    ✓
Verbeter je beeld en geniet van vloeiender weergave met ondersteuning voor hogere beeldsnelheden    ✓
Weergave van 4K video's    ✓

FOTO'S

NXT Pro 9

Foto's bewerken en verbeteren

Verbeter je beelden, corrigeer gemakkelijk kleuren, snijd bij, zet recht en herschaal foto's.  ✓ ✓ 
Voeg effecten toe zoals transparantie en overvloeien van randen, en verander de kleurtoon  ✓  ✓
Voeg aantrekkelijke monturen en kaders toe aan je foto's  ✓  ✓
Naai beelden aan elkaar om je eigen panoramisch beeld te maken  ✓  ✓

Foto's bewerken met Corel AfterShot 3

Bijsnijden, rechtzetten, belichting regelen, kleuren verbeteren en onvolkomenheden corrigeren, met onder meer gereedschap om vlekken en rode ogen te verwijderen  ✓  ✓
Verbeter je beeld met een uitgebreide reeks beeldvoorinstellingen  ✓  ✓
Bewerk een of duizenden foto's met krachtige batch-bewerkingsfuncties. Beheer grote fotoverzamelingen, organiseer en doorzoek foto's en maak webgalerijen.  ✓  ✓
Ondersteunt meer dan 250 RAW cameraprofielen  ✓ ✓ 

Maak diavoorstellingen van foto's en video's met Corel FastFlick

Maak films en diavoorstellingen met muziek met drag-and-drop in drie eenvoudige stappen: Kies een sjabloon, voeg je media toe en breng kleine veranderingen aan.  ✓  ✓
Exporteer naar populaire formaten om te uploaden naar online platforms of te delen op je favoriete toestellen  ✓ ✓ 

Maak slimme diavoorstellingen en films met Highlight Reel

Gebruik kunstmatige intelligentie en gezichtsherkenning om automatisch diavoorstellingen en films te maken met je beste opnamen en clips, en die met foutjes te vermijden.  ✓  ✓

Maak verbluffende foto-animaties met PhotoMirage Express

Gebruik het eenvoudig te gebruiken animatiegereedschap om je foto's in professioneel ogende foto-animaties om te zetten.    ✓
Met ondersteuning van populaire foto- en videoformaten kun je je foto-animaties bijna overal laten zien en je onderscheiden van de massa.    ✓

Toegang tot complete fotobewerkings- en grafische ontwerptools met NIEUWE PaintShop Pro 2021

Verbeter je foto's met een complete set professionele fotobewerkingsgereedschappen voor fotoaanpassing, beeldcompositie en het creëren van een eigen look met leuke filters en effecten  

GEAVANCEERD

Met één klik bijsnijden, rechtzetten en automatische aanpassingen om snel elk beeld op te knappen    ✓
Verwijder kleine krasjes, wis hele achtergronden, corrigeer rode ogen en nog veel meer    ✓
Geniet van nog meer creatieve inhoud zoals nieuwe penselen, texturen, patronen, teken- en schildergereedschappen om inspirerende ontwerpen te maken  

GEAVANCEERD

Ontdek de nieuwe geavanceerde aanpassingen van AI Style Transfer en pas nog meer artistieke mogelijkheden toe op je beelden.  

GEAVANCEERD

Experimenteer met nieuwe AI-gestuurde slimme gereedschappen zoals het Kader-gereedschap, AI Achtergrondvervanging en AI Portretmodus voor foto-aanpassingen, grafische ontwerpen en fotocomposities om iets echt origineels te maken.  

NIEUW

Bepaal de mate van detail en textuur van je gestileerde afbeelding met NEW Smooth Image  

NIEUW

Breng de kleuren in je gestileerde afbeelding in balans en regel ze met NEW Color Match  

NIEUW

AUDIO

NXT Pro 9

Audio opnemen en bewerken

Branden en kopiëren* van CD-schijfjes  ✓ ✓ 
Muziek van CD's of DVD's rippen* naar bijna elk formaat  ✓  ✓
Importeer en leg muziek vast van elke bron, o.a. Internet, CD's, LP's, tapes en meer  ✓ ✓ 
Digitaliseer je analoge LP's en cassettebandjes  ✓ ✓ 
Bewerk je geluidssporen, verbeter ze, verwijder ruis en nog veel meer met de Geluidsbewerker  ✓
Ruisonderdrukking: Met de verbeterde ruisonderdrukking klinkt je geluid helder en duidelijk  ✓  ✓
Time Stretch: Verleng of verkort je geluidsfragment met behoud van de oorspronkelijke toonhoogte en het natuurlijke geluid.  ✓  ✓
Pitch scaling: Verander de toonhoogte/frequentie van je geluid om het hoger of lager te maken.  ✓ ✓ 
Meerkanaals mengen: Maak een meer meeslepende luisterervaring met je hele geluidssysteem mogelijk door audio te coderen in 2.1 stereo of 5.1 surround.  ✓ ✓ 
Knip automatisch de stilte in opgenomen muzieksporen bij om storende tussenruimtes te elimineren  ✓  ✓
Voeg automatisch titel, artiest en genre informatie toe aan je muziekstukken - ook aan die van internet radio of streaming diensten  ✓  ✓
Maak vlotte feestmixen en mash-ups met gesynchroniseerde beat matching tussen tracks  ✓  ✓
Zet audioboek CD's* om in digitale bestanden en speel ze af op je Apple of Android toestellen en andere draagbare apparaten - en voeg zelfs hoofdstukken toe.  ✓ ✓ 
Zet audio bestanden om in verschillende formaten om ze te delen op je favoriete toestellen  ✓ ✓ 

BURN

NXT Pro 9

Brand en kopieer schijven met Roxio Burn 4 (NXT 9) of WinZip Secure Burn 5 (NXT Pro 9)

Brand bestanden door ze eenvoudig te slepen en neer te zetten - rechtstreeks van je bureaublad  ✓ ✓ 
Kopieer* schijven en USB drives met maar een paar klikken  ✓  ✓
Brand tot 50 GB aan gegevensinhoud op één Blu-ray schijf  ✓ ✓ 
Verdeel grote bestanden en projecten over meerdere CD's of DVD's  ✓  ✓
Kopieer* een hele 9 GB DVD film naar een standaard 4.7 GB DVD  ✓  ✓

Maak DVD's met Roxio MyDVD

Maak van je home video's prachtige DVD's, compleet met meer dan 100 sjablonen  ✓  ✓
Ontdek de NIEUWE sjabloonontwerper waarmee je je menu's en hoofdstukken volledig kunt aanpassen, of ze zelfs zelf kunt maken.

NIEUW

NIEUW

Maak HD video's op standaard DVD's om ze af te spelen op Blu-ray spelers  ✓  ✓
Auteur high-definition Blu-ray videodiscs

Plugin vereist

Plugin vereist

Maak schijflabels met Roxio Label Creator

DATA

NXT Pro 9

Schoon je harde schijf op met Roxio Genie

Organiseer je harde schijven en identificeer lang vergeten, dubbele of overbodige bestanden  ✓  ✓
Beheer je bestanden door ze te wissen, te verplaatsen, te kopiëren of te uploaden naar een cloud dienst  ✓  ✓
Blader door je schijven en mappen en achterhaal de bestandsgrootte, ruim je bestanden op en win ruimte op je harde schijf terug met Disc Explorer.  ✓  ✓
Verwijder ongewenste bestanden en tijdelijke bestanden die je systeem aanmaakt met Quick Cleanup functies  ✓  ✓
Hernoem en organiseer bestanden snel in mappen en andere regels en patronen voor het hernoemen van bestanden met een batch programma voor het hernoemen van bestanden  ✓  ✓

Bestanden coderen en back-uppen

Brand veilig gegevens naar schijf of USB en houd de activiteit in de gaten met WinZip Secure Burn 5 (exclusief voor PRO)    ✓
Bekijk activiteitenlogs en houd bij wat je verbrandt en wanneer    ✓
Maak back-ups van gegevens op schijven of USB drives met versleuteling en wachtwoorden. Stel wachtwoordlogs in en bepaal wanneer en hoe wachtwoorden worden toegepast - stel zelfs master passwords in.    ✓
Voeg versleutelde gegevens toe aan en verwijder ze van je verwijderbare media    ✓

Maak een back-up van je bestanden met BackOnTrack 4

Maak een back-up van je bestanden om zeker te zijn dat de gegevens niet verloren gaan of beschadigd raken.  ✓  ✓
Maak een reservekopie van je favoriete audio, films of TV programma's van elke iPod® naar je PC  ✓  ✓

*Ript of kopieert geen versleutelde of tegen kopiëren beveiligde inhoud.

Systeemeisen

 • Internetverbinding vereist voor productinstallatie, registratie, productupdates en sommige functies
 • Microsoft Windows 11, Microsoft Windows 10, 64-bit vereist voor sommige functies
 • Harde schijf met minstens 4 GB vrije ruimte voor de installatie
 • Multi-core processor sterk aanbevolen:
  Voor branden en kopiëren van gegevens, opnemen en bewerken van audio: Intel® 1.6 GHz Pentium 4 processor of gelijkwaardige AMD processor, 1 GB RAM
  Voor bewerken, converteren en afspelen van video of foto's: Intel Pentium 4 processor op 2 GHz of gelijkwaardige AMD processor en 2 GB RAM
 • 1024x768 DirectX 9.0c compatibele grafische kaart met ten minste 16-bits kleurinstelling, geluidskaart, DVD-ROM drive
 • Om schijven te branden en te kopiëren:
  Een 64-bit besturingssysteem is vereist om MyDVD videodiscs te maken.
  Voor het kopiëren van DVD's en BD's en voor het bewerken en maken van video's is een grote hoeveelheid vrije schijfruimte nodig, tot wel 10 GB.
 • Voor video-opnamen:
  MultiCam Capture vereist een 64-bit besturingssysteem
  OHCI-compatibele IEEE 1394 FireWire kaart voor gebruik met DV camera's of Roxio Video Capture USB voor analoge bronnen

Ondersteunde talen:

 • Roxio Creator NXT: Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Nederlands, Japans

Invoerformaten:

 • Video: AVI, DV, HDV, DV-AVI, MPEG-1/2/4, MPEG2-HD, DVD-Video, DVR-MS, ASF, MOV (AVC), WMV, 3GP, MPEG2 Transport Stream, AVC (H.264), HEVC (H.265)1, AVCHD, 3D over/onder over de volle en halve hoogte, zij-aan-zij over de volle en halve breedte, 3D MPO
 • Audio: Audio CD, MP3, WAV, WMA, AAC, Ogg Vorbis, FLAC, M4a, MP4, Afspeellijsten (WPL, ASX, M3U), AC3
 • Beeld: 3D MPO, JPG, PNG, TIFF, BMP, GIF

Uitvoerformaten:

 • Video: AVI, DV-AVI, HDV, MPEG-1/2/4, MPEG-2 HD, WMV, WMV HD, AVC (H.264), HEVC (H.265)1, AVCHD, 3GP, 3D MPO, 3D side-by-side in volle en halve breedte, over/onder in volle en halve hoogte, anaglyph rood/cyaan
 • Audio: MP3, WAV, WMA, Ogg Vorbis, FLAC, MPEG-1/2, M4a, M4b, AAC, afspeellijsten (M3U, WPL)
 • Foto: JPG, PNG, TIFF, BMP, GIF, 3D MPO
 • Videodisc formaten: DVD, Mini-DVD, Blu-ray2
 • Schijfformaten: CD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD-R DL, DVD+R DL, DVD-RAM, BD-R/RE, BD-R/RE DL, BDXL
 • Disc beeldformaten: Lees van ISO, C2D, BIN/CUE en GI; Schrijf van ISO
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Corel Roxio Creator NXT PRO 9"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken