Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Corel PaintShop Pro 2023

Corel PaintShop Pro 2023

€ 30,45 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822301
 • ESDPSP2023ML
 • Levenslang
 • DE | EN | FR | IT | ES | NL | RU | CN | JP
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
PaintShop Pro 2023 brengt glans in je digitale wereld Haal het meeste uit elke opname die je...meer

Productinformatie "Corel PaintShop Pro 2023"

Corel Certified Reseller badge
Uw partner voor Corel: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Corel-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

PaintShop Pro 2023 brengt glans in je digitale wereld

Haal het meeste uit elke opname die je maakt met Corel PaintShop Pro 2023. Deze geavanceerde beeldbewerker bevat een veelzijdige reeks professionele bewerkings- en grafische ontwerpgereedschappen, en tijdbesparende AI-oplossingen.

 • Beeldbewerking
 • Grafisch ontwerp
 • Intelligente oplossingen

De complete oplossing voor beeldbewerking met Corel PaintShop Pro 2023

 • Optimaliseer foto's met AI
  Vertrouw op kunstmatige intelligentie en machine learning om met één klik op de knop je foto's te verbeteren en direct het beste uit elke foto te halen.
 • Bewerk foto's als een pro
  Bewerk, retoucheer en corrigeer je foto's met een uitgebreide verzameling gereedschappen die geschikt zijn voor alle ervaringsniveaus.
 • Maak grafische ontwerpen
  Gebruik intuïtieve tekstgereedschappen, penselen, texturen en patronen, en teken- en schildergereedschappen om inspirerende ontwerpen te maken.
 • Indrukwekkende effecten
  Experimenteer met honderden creatieve filters en geweldige effecten om gepersonaliseerde foto's te maken, af te drukken en te delen.
 • Kies uit meerdere werkruimten
  Selectie en aanpassing staan centraal in PaintShop Pro, dat meerdere werkruimten biedt die kunnen worden aangepast om je te helpen efficiënt te werken.

Nieuw in Corel PaintShop Pro 2023

Achter elk geweldig beeld zit echte intelligentie. Zeer effectieve functies en gereedschappen op basis van kunstmatige intelligentie en machine learning technologie maken het mogelijk om met deze fotobewerker iets werkelijk unieks te maken.

 • NIEUW AfterShot Lab
  Nu geïntegreerd in PaintShop Pro, geeft AfterShot Lab je een groot aantal professionele en krachtige gereedschappen voor volledige RAW-bewerking. Met geïntegreerde RAW-beeldbewerking hoef je geen extra toepassingen of meerdere bewerkingsprocessen parallel uit te voeren.
 • OPTIMISED Frame Tool
  Verrijk het visuele verhaal dat je beelden vertellen! Met het geoptimaliseerde kadergereedschap kun je vormen (crop masks) maken op basis van symmetrische en vooraf ingestelde vormen of vectortekstobjecten, of bestaande vector- en tekstobjecten omzetten in vormen. Je kunt deze vormen vervolgens vullen met afbeeldingen, patronen of kleuren om surrealistische, avant-gardistische of zelfs speelse effecten te creëren.
 • NIEUW Focus Stacking
  Met de nieuwe functie Focus Stacking kun je meerdere foto's van hetzelfde onderwerp, elk genomen op een andere scherpstelafstand, combineren tot één beeld met een grotere scherptediepte dan de afzonderlijke bronbeelden.
 • OPTIMISTE real-time mengmodusvoorvertoning
  Controleer snel de resultaten bij het mengen van lagen met de nieuwe mengmodusvoorvertoning. Ga gewoon met de muis over de keuzelijstopties in het Lagenpalet. Creatief mengen en snel een voorbeeld van lagen bekijken met het gebruiksvriendelijke en intuïtieve gereedschap Mengmodus.
 • NIEUW Uitlijnen op objecten
  Met de nieuwe functie Uitlijnen op objecten kun je objecten snel en nauwkeurig uitlijnen. Je kunt het bewerkingskader gebruiken om twee objecten automatisch en zeer nauwkeurig uit te lijnen, waardoor extra stappen in het bewerkingsproces vervallen.
 • OPTIMISTE bruikbaarheid en prestaties
  Profiteer van programmabrede verbeteringen! Meer inhoud is nu zichtbaar op de vernieuwde Nieuw van Sjabloon pagina, en met nieuwe filter- en sorteeropties kun je snel naar specifieke onderwerpen zoeken. Bij het bewerken van vectoren kun je nu perfecte resultaten bereiken door nauwkeurig rotatiewaarden en hoeken in te voeren. Profiteer van een prestatieverhoging van 30% in de Refinement Brush en ondersteuning voor de nieuwste camera's, naast andere verbeteringen!


Corel PaintShop Pro 2023 is echt. slim. creatief.

Krijg precies de resultaten die je wilt met de innovatieve gereedschappen en functies van PaintShop Pro.

Krachtige fotobewerkingstools
Vertrouw op de veelzijdige reeks professionele tools in deze fotobewerker om het beste uit elke opname te halen.

Basisgereedschappen
Snijd je foto's bij met behulp van beeldcompositiegereedschappen zoals de Gulden Snede en de Derde Regel om een bepaald gebied scherp te stellen. Resize je foto's met behulp van presets of kies een specifiek percentage of pixel- of afdrukformaat. Herstel en herstel oude foto's met het gereedschap Remove Image Blemishes, en herstel kleur en contrast van vervaagde foto's met het gereedschap Correct Faded Colours.

Aanpassingsgereedschappen
Gebruik een verscheidenheid aan krachtige aanpassingsgereedschappen om je foto's te bewerken. Deze omvatten helderheid en contrast, invullicht en helderheid, vervaagde kleurcorrectie, witbalans, tint en verzadiging, ruisverwijdering, resonantie, verscherping, kleurcorrectie en tooncorrectie en curven.

Selectie- en correctiegereedschappen
Isoleer het te selecteren gebied met diverse selectiegereedschappen en verfijn de selectie met het verfijningspenseel. Corrigeer vervormingen, vignettering en kleurafwijkingen in je foto's met de gereedschappen voor lenscorrectie, en gebruik het gereedschap rechtzetten om een scheve horizon te corrigeren of het gereedschap perspectiefcorrectie om het te laten lijken alsof de foto vanuit een andere hoek is genomen.

RAW, HDR en 360° camera-ondersteuning
De professionele gereedschappen in AfterShot Lab, nu geïntegreerd met PaintShop Pro, breiden je RAW-bewerkingsmogelijkheden uit. Door meerdere, verschillend belichte opnamen van hetzelfde onderwerp te combineren, kun je unieke HDR-foto's maken. Bewerk foto's gemaakt met een 360-graden camera: Foto's rechtzetten door ze te draaien. Verwijder snel het statief van een foto of creëer een interessant "planeet" effect.

Tijdbesparende tools
Verminder herhalingen en versnel complexe beeldbewerkingen met scripts. Leg een reeks bewerkingen vast als een script dat vervolgens op elk gewenst moment op elke foto kan worden toegepast. Automatiseer het gelijktijdig bewerken van meerdere foto's (bijvoorbeeld het toevoegen van een watermerk of beeldkader of het aanpassen van de grootte) met batchverwerking.

 

Creatieve grafische ontwerpfuncties dankzij Corel PaintShop Pro 2023

Ontdek een wereld van onbegrensde creatieve mogelijkheden om je ontwerpen tot leven te brengen.

 • Lagen en maskers
  Lagen en maskers zijn essentieel voor geavanceerde beeldbewerking, fotocompositie en grafisch ontwerp. Gebruik meerdere, niet-destructieve lagen om je afbeeldingen te bewerken en moeiteloos fotocomposities te maken. Maak maskers om delen van een laag zichtbaar of onzichtbaar te maken, mengingen tussen lagen toe te voegen en precieze speciale effecten te maken.
 • Tekstgereedschappen
  Voegtekstelementen toe aan je afbeeldingen om interessante projecten te maken, zoals memes en beeldcitaten. Pas instellingen als lettertype, grootte, stijl, uitlijning, regelafstand en kerning aan met een complete set typografiehulpmiddelen.
 • Teken-, schilder- en vulgereedschappen
  Schilder met de ingebouwde penselen van de app of importeer penselen uit Adobe Photoshop om je ontwerpideeën tot leven te brengen. Teken met de vector illustratiegereedschappen en experimenteer met kleurpaletten, kleurverlopen, patronen en beeldstempels om je ontwerpen naar een hoger niveau te tillen.
 • Sjablonen en creatieve inhoud
  Toegang tot een verscheidenheid aan ingebouwde sjablonen om collages, wenskaarten, afbeeldingen voor sociale media, webbanners, brochures, visitekaartjes en meer te ontwerpen. Gebruik veel verschillende inspirerende penselen, texturen, patronen en andere creatieve inhoud in het product om tijd te besparen bij het maken van je ontwerpen.

 

Slimme oplossingen met Corel PaintShop Pro 2023

Verbeter je foto's in een handomdraai met de verschillende slimme gereedschappen in PaintShop Pro.

 • AI-ondersteunde hulpmiddelen
  Vergroot afbeeldingen zonder ongewenste vervorming met AI Upsampling, verwijder snel artefacten en ruis uit je foto's met AI Artefact Removal en AI Noise Removal, maak gestileerde versies van je foto's met de artistieke effecten van AI Style Transfer, en vervang de achtergrond in een afbeelding met AI Background Replacement.
 • Inhoudelijke gereedschappen
  Verwijder vlekken, objecten en afleidende elementen met het gereedschap Objectverwijdering, of probeer inhoudelijke bewerkingsgereedschappen als SmartClone, Magic Move en Magic Fill om lege gebieden automatisch op te vullen.
 • Portret- en retoucheergereedschappen
  Verwijder rode ogen, vlekken en ongewenste lijnen of strijk rimpels glad, maak tanden witter en egaliseer huidtinten met de Make-up en Retoucheergereedschappen. En maak moeiteloos professioneel ogende portretten met de AI Portretmodus, die automatisch portretfoto's analyseert en een bokeh waas aan de achtergrond toevoegt.
 • correcties met 1 klik, scherptediepte en selectieve focus.
  Laat het aanbrengen van kleur- en scherptecorrecties over aan 'One Step Photo Correction' of gebruik 'Intelligent Photo Correction' om de instellingen te verfijnen en de perfecte foto te maken. Voeg een zachte focus toe, speel met de scherptediepte van je foto's of pas een bokeh-effect toe om delen van het beeld scherp en de rest onscherp te maken. Of gebruik selectieve focus om een tilt-shift effect te creëren waardoor de objecten op je foto's miniaturen lijken.
 • Instant effecten
  Bekijk een aantal vooraf ingestelde foto-effecten (zoals filmstijl, zwart-wit, landschap, retro, traditioneel en kunsteffecten), of combineer meerdere effecten om het effect te versterken. Kies uit honderden effecten (waaronder 3D-, kunst-, licht- en reflectie-effecten) om een slagschaduw of kader aan je afbeeldingen toe te voegen, of om foto's in schetsen of schilderijen te veranderen.

Bewaar, beheer en deel het werk dat je met Corel PaintShop Pro 2023 hebt gemaakt

PaintShop Pro ondersteunt niet alleen je creativiteit, maar ook praktische aspecten zoals het opslaan, overbrengen, organiseren en delen van je afbeeldingen.

Uitgebreide bestandscompatibiliteit
Importeer, bewaar en exporteer bestanden in allerlei ondersteunde bestandsformaten, zodat je workflow niet wordt onderbroken.

Fotobeheer
Bekijk en organiseer je foto's en stroomlijn je fotobewerkingsworkflow met de werkruimte Beheer van PaintShop Pro. Voeg tags toe aan je foto's, maak catalogi, bewerk meerdere foto's tegelijk en bekijk metadata en bestandsinformatie.

Leermateriaal en ondersteuning
Profiteer van een uitgebreide lijst met productinformatie, tips, trucs, ondersteuningsaanbiedingen en snelkoppelingen.

Leermateriaal
Kies uit vele nuttige video-tutorials op het tabblad Welkom, of bezoek de PaintShop Pro leerpagina voor meer hulp. Ga voor meer tips en trucs naar de bekroonde PaintShop Pro Learning Studio.

Ondersteuning voor de nieuwste pennen en grafische tablets
Het programma ondersteunt de nieuwste mainstream en voor WinTab geschikte grafische tablets, evenals Windows Ink. Dit betekent dat je een stylus kunt gebruiken bij het tekenen, schilderen en toepassen van aanpassingen en effecten om meer controle uit te oefenen.

Naadloze overdracht van inhoud en plug-ins
Om het upgradeproces te vereenvoudigen kan inhoud van vorige versies moeiteloos worden overgezet naar de nieuwe versie. Plug-ins, scripts, penseeltips, kleurenpaletten, kleurverlopen, patronen, texturen en effecten die je eerder hebt geïnstalleerd.

Plug-in ondersteuning
Breid de mogelijkheden van PaintShop Pro uit met 64-bit plug-ins ontwikkeld door derden, zoals Adobe plug-ins of penselen, Topaz Labs, Nik Collection by DXO en nog veel meer. Importeer PSD-bestanden en exporteer je bestanden naar Photoshop om moeiteloos op verschillende platforms te werken.

Sneltoetsen
Bespaar tijd met handige

Corel PaintShop Pro 2023 systeemvereisten

Besturingssysteem

 • Windows 11, Windows 10 (aanbevolen is versie 1903 of hoger met het laatste servicepack; 64-bits edities)*.
 • Voor virtualisaties: Microsoft Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2019.
 • Intel® Celeron G-serie of AMD® Phenom II en hoger (Intel® i5 of AMD® Ryzen-serie en hoger wordt aanbevolen om AI-functies te ondersteunen)
 • 4 GB RAM (8 GB is aanbevolen om AI-functies te ondersteunen)
 • 3 GB vrije ruimte op de harde schijf (4 GB is aanbevolen)
 • Schermresolutie van 1366 x 768 (aanbevolen schermresolutie is 1920 x 1080 bij 100 dpi). Ondersteunt tot 250 dpi op schermen met de juiste resolutie
 • DirectX 11 (of hoger) compatibele grafische kaart met het nieuwste stuurprogramma (DirectX 12 compatibele discrete VGA-kaart voor GPU-versnelling aanbevolen)
 • Internetverbinding vereist voor online functies en video tutorials

Ondersteunde talen

 • Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Nederlands, Russisch, Traditioneel Chinees en Japans

Ondersteunde importformaten

 • AI, BMP, CAL, CALS, CGM, CLP, CUR, CUT, DCX, DIB, EMF, EPS, GIF, HDP, HEIF, HEIC, HIF, IFF, IMG, J2K, JIF, JP2, JPC, JPE, JPEG, JPG, JPS, MAC, MPO, MRW, MSP, PBM, PCD**, PCT, PCX, PDF, PGM, PIC, PICT, PNG, PNS, PPM, PS, PSD, PSP (PSP-afbeeldingsbestanden), RAS, RAW, RIF, RLE, SCT, SVG, SVGZ, TGA, TIF, UFO, WBM, WBMP, WDP, WEBP, WMF, WPG***.
 • Ondersteuning voor RAW-bestanden van meer dan 800 cameramodellen, waaronder de volgende bestandsextensies: 3FR, ARW, CR2, CRW, DCR, DNG, K25, KDC, NEF, NRW, ORF, PEF, RAF, RW2, SR2, SRF, X3F (bekijk de volledige modellijst)

Ondersteunde exportformaten

 • BMP, CAL, CALS, CLP, CUT, DCX, DIB, EMF, EPS, AI, PS, GIF, HDP, WDP, IFF, IMG, JP2, J2K, JPC, JPG, JIF, JPE, JPEG, MAC, MSP, PBM, PCX, PGM, PIC, PPM, PNG, PSD, PSP (PSPIMAGE-bestanden), RAS, RAW, RIF, RIFF, RLE, SCT, CT, JPS, PNS, TGA, TIF, TIFF, WBMP, WBM, WEBP, WMF

Penseelformaten

 • PaintShop Pro penseel (.pspbrush)
 • Adobe Photoshop-penselen (.abr)
 • Jasc borstel (.jbr)
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Corel PaintShop Pro 2023"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken