Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Corel PaintShop Pro 2022

Corel PaintShop Pro 2022

€ 35,54 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822184
 • ESDPSP2022ML
 • Levenslang
 • DE | EN | FR | IT | ES | NL | RU | CN | JP
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Je digitale wereld is altijd helderder met PaintShop Pro 2022 Krijg de kleur en helderheid die...meer

Productinformatie "Corel PaintShop Pro 2022"

Je digitale wereld is altijd helderder met PaintShop Pro 2022

Krijg de kleur en helderheid die je gemist hebt! Of je nu met één klik reparaties of geavanceerde fotobewerkingstools nodig hebt, met de kracht van AI en een aanpasbare gereedschapsset doe je het allemaal sneller en gemakkelijker.

 • Fotobewerking
 • Grafische vormgeving
 • Intelligente oplossingen


Corel PaintShop Pro 2022 is een complete studio voor fotobewerking

Verbeter foto's met AI
Vertrouw op kunstmatige intelligentie en machinaal leren technologieën om foto's met één klik te verbeteren en maak elke foto meteen de beste die hij kan zijn.

Foto's bewerken als een pro
Bewerk, retoucheer en repareer je foto's met een uitgebreide gereedschapsset die geschikt is voor alle ervaringsniveaus.

Maak grafische voorstellingen en ontwerpen
Werk met intuïtieve tekst-, penseel-, textuur-, patroon-, teken- en schildergereedschappen om inspirerende ontwerpen te maken.

Kies uit meerdere werkruimten
PaintShop Pro draait om keuze en aanpassing. Het biedt meerdere werkruimtes die je zelf kunt inrichten om zo efficiënt mogelijk te werken.

Voeg effecten toe voor meer impact
Experimenteer met honderden creatieve filters en leuke effecten om je foto's op een originele manier te personaliseren en af te drukken.

Wat is er nieuw in PaintShop Pro 2022?

Er zit echte intelligentie achter elk verbluffend beeld. Zeer effectieve functies en hulpmiddelen op basis van kunstmatige intelligentie en machine leer technologie maken het mogelijk om echt originele beelden te maken.

NIEUW KADER-gereedschap
Het gloednieuwe Kader-gereedschap maakt het invoegen van rasterobjecten in vormen snel, gemakkelijk en intuïtief. Het is ontworpen om het maken van digitale layouts te versnellen. Werk met een verscheidenheid aan montuurvormen en -maten om het uiterlijk te krijgen dat je wilt. Teken kaders om als handige plaatshouders te gebruiken, of teken kaders over een geselecteerd voorwerp, beeld of tekst voor het beste resultaat.

NIEUWE AI Achtergrondvervanging
Vervang automatisch de achtergrond van een afbeelding met krachtige meeslepende technologie. De nieuwe AI achtergrondvervanging herkent mensen op een foto en vervangt naadloos de achtergrond. Experimenteer met verschillende scènes en kleurenschema's of creëer je eigen fantasieland.

NIEUWE AI Portretstand
Indrukwekkende technologie analyseert automatisch de achtergrond van je foto en past een aanvullende onscherpte toe voor professioneel ogende portretten die gegarandeerd opvallen.

GEAVANCEERDE AI Style Transfer
Ontdek de nieuwe AI Style Transfer geavanceerde aanpassingen en pas nog meer artistieke mogelijkheden toe op je beelden. Gebruik de nieuwe schuifregelaars voor Vloeiend beeld en Kleuraanpassing, geïntegreerd in het Instant Effect paneel in alle werkruimten, voor vlekkeloze resultaten.

 • NIEUW Vloeiend beeld
  Bepaal de mate van detail en textuur van je gestileerde beeld.
 • NIEUW Kleuraanpassing
  Breng de kleuren in je gestileerde afbeelding in balans en regel ze.

NIEUWE Bestandsondersteuning
Open en bewerk iPhone foto's die opgeslagen zijn in hoog-efficiënte afbeeldingsbestanden (HEIC, HIF).

VERBETERDE Welkomstscherm-ervaring
PaintShop Pro's Welkomstscherm is voor jou verbeterd met een nuttig nieuw Werkruimte tabblad met ingebouwde tutorials en leerinhoud om je te helpen het product met gemak onder de knie te krijgen. Een verbeterde vormgeving en nieuwe miniatuurvoorbeelden voor recente bestanden bevorderen intuïtieve navigatie en een naadloze ervaring die je in staat stelt je te concentreren op wat je het beste doet.

NIEUWE creatieve inhoud+
De kern van PaintShop Pro is creativiteit. Daarom hebben we nieuwe penselen, kleurenpaletten, kleurverlopen, patronen en beeldbuizen in PaintShop Pro opgenomen om je mee te laten kennismaken.

Echt. Intelligent. Creatief met Corel PaintShop Pro 2022

Krijg precies de resultaten die je wilt met PaintShop Pro's vernieuwende gereedschappen en functies.

Krachtige fotografiegereedschappen en -functies
Vertrouw op een veelzijdige reeks professionele fotobewerkingsgereedschappen om van elke opname de beste te maken.
Essentiële gereedschappen
Snijd moeiteloos delen van je foto bij om de focus te veranderen met behulp van compositie hulplijnen, gulden snede en regel van derden. Vergroot moeiteloos met een van de vele voorinstellingen, of wijzig het formaat per pixel, percentage of afdrukformaat. Herstel en repareer oude foto's met de gereedschappen Krassen verwijderen en Vervaging corrigeren om het contrast en de kleur van verbleekte foto's te verbeteren.

Aanpassingsgereedschappen
Pas je foto's aan met een reeks krachtige aanpassingsgereedschappen, waaronder helderheid en contrast, helderheid en helderheid, mengcorrectie, witbalans, tint en verzadiging, ruisverwijdering, levendigheid, verscherping, kleurcorrectie, en toonniveaus en -curven.

Selectie- en correctiegereedschappen
Isoleer het gebied dat je wilt selecteren met een aantal selectiegereedschappen en verbeter je selectie met het Verfijningspenseel. Corrigeer automatisch vervorming, lichtafval en chromatische aberratie in je foto's met de Lens Correctie gereedschappen en gebruik het gereedschap Rechtzetten om een scheve horizon te corrigeren of het Perspectief Correctie om een foto te laten lijken alsof hij vanuit een andere hoek genomen is.

RAW, HDR en 360° camera ondersteuning
Beheer en bewaar metagegevens in je RAW bestanden met PaintShop Pro's RAW Lab en corrigeer probleemgebieden, zoals het herstellen van uitgebleekte hooglichten of het bijstellen van schaduwen. Combineer meerdere foto's van hetzelfde onderwerp met verschillende belichtingen om een verbluffende HDR foto te maken. Bewerk foto's die met een 360° camera gemaakt zijn door ze recht te zetten door ze te draaien of ze waterpas te laten lijken. Verwijder en vervang automatisch een statief of creëer een interessant "planetair" effect.

Tijdbesparende hulpmiddelen
Verminder herhaling en versnel complexe fotobewerkingsacties met scripts. Leg een reeks bewerkingen vast als een script dat je op elk moment op elke foto kunt toepassen. Automatiseer bewerkingen aan meerdere foto's tegelijk met batchverwerking, zoals het toevoegen van een watermerk, beeldrand of eenvoudige wijziging van de grootte.

Creatieve grafische ontwerpmogelijkheden dankzij Corel PaintShop Pro 2022

PaintShop Pro zit boordevol creatieve gereedschappen voor creatieve mensen.

Lagen en maskers
Lagen en maskers zijn essentieel voor geavanceerde beeldbewerking, compositie en grafische vormgeving. Gebruik meerdere, niet-destructieve lagen bij het bewerken van beelden om moeiteloos fotomontages te maken. Maak maskers om delen van een laag te tonen of te verbergen, meng tussen lagen en creëer met precisie speciale effecten.

Tekstgereedschap
Voegteksttoe aan beelden om interessante projecten te maken, zoals een meme of beeldcitaat. Pas lettertypes, grootte, stijl, uitlijning, regelafstand en kerning aan met een complete set typografie-instrumenten.

Teken-, schilder- en vulgereedschappen
Schilder met de ingebouwde penselen, of importeer penselen uit Adobe Photoshop om je digitale ontwerpen tot leven te brengen. Teken met de vector illustratie gereedschappen, en gebruik kleurenpaletten, kleurverlopen, patronen en beeldbuizen om je ontwerpen naar een hoger niveau te tillen.

Sjablonen en creatieve inhoud
Toegang tot een breed scala aan ingebouwde sjablonen om collages, wenskaarten, foto's voor sociale media, webbanners, brochures, visitekaartjes en nog veel meer te maken

Intelligente oplossingen

Ontdek nieuwe gereedschappen op basis van kunstmatige intelligentie en machinaal leren om je foto's in een oogwenk te verbeteren.

Hulpgereedschap
Ingewikkelde en tijdrovende bewerkingen zijn net een stuk eenvoudiger geworden met de nieuwe technologie in PaintShop Pro. Vergroot een foto zonder ongewenste vervorming met AI Upsampling, verwijder artefacten en ruis in één klik uit je foto's met AI Artifact Removal of AI Denoise, en style je foto's met artistieke effecten met AI Style Transfer.

Inhoudsgerichte gereedschappen
Verwijder oneffenheden, voorwerpen en afleidingen met Object Remover of gebruik inhoudsgerichte bewerkingsgereedschappen als SmartClone, Magic Move en Magic Fill om lege gebieden automatisch op te vullen. Elimineer rode ogen, vlekken en ongewenste lijntjes of strijk rimpels glad, maak tanden witter en egaliseer huidtinten met make-over en retoucheergereedschappen.

Metéén klik correcties en onmiddellijke effecten
Laat One Step Photo Fix automatisch kleur- en scherptecorrecties uitvoeren, of gebruik Smart Photo Fix om de instellingen fijner af te stellen voor een perfecte foto. Blader door honderden effecten, waaronder voorgeprogrammeerde filters, 3D, kunst, belichting en reflectie-effecten om slagschaduwen en randen aan beelden toe te voegen of foto's om te toveren tot een schets of schilderij.

Meer hulpmiddelen en functies om te verkennen

PaintShop Pro zit vol met alles wat je nodig hebt om zo ongeveer alles met gemak te maken.

 • Penseelvariatie
 • Histogram
 • Gradiënt
 • Onmiddellijke effecten
 • Materialen
 • Overzicht

Welke versie is geschikt voor jou?

Kenmerken

Pro 2022

Toepassingen

NIEUW! Highlight Reel - Maak snelle video's en toon de hoogtepunten van je laatste avontuur met de nieuwe Smart Movie Creator. ✔️        
NIEUW! Corel® MultiCam Capture™ Lite - Maak boeiende video's en neem scherm en webcam tegelijk op. ✔️        
Sea-to-Sky™ Werkruimte - Geheel nieuwe, aanraakgevoelige werkruimte met aangepaste hulpmiddelen om drone- en onderwaterfotografie te verbeteren. ✔️        
PhotoMirage™ Express - Verander moeiteloos elke foto in een betoverende animatie in enkele minuten. ✔️        
Corel Painter Essentials™ 8 - Leer schilderen, tekenen en schetsen vanaf nul met dit eenvoudig te gebruiken verfprogramma.

Painter Essentials 8

✔️

 

Painter Essentials 7

✔️

 

Painter Essentials 6

✔️

Corel AfterShot™ 3 - Pas snel zelfs grote fotoverzamelingen aan en beheer ze, en optimaliseer RAW bestanden. ✔️        
Corel Creative Collection - Bevat tientallen penselen, texturen en royalty-vrije achtergronden. ✔️        

Kenmerken

NIEUW! Frame gereedschap - Een snelle en flexibele manier om beelden in vormen te plaatsen. ✔️        
NIEUW! AI achtergrondvervanging - Gemakkelijk achtergronden opsporen, selecteren en vervangen. ✔️        
NIEUW! AI Portretstand - Pas automatisch een bokeh vervaging toe op de achtergrond van je portretten. ✔️        
VERBETERD! AI Style Transfer - Verander je foto's in gestileerde kunstwerken met AI. NIEUWE opties voor vloeiende beelden en kleuraanpassing! ✔️        
NIEUW! Apple iPhone HEIF beeldondersteuning - Open en bewerk iPhone foto's die opgeslagen zijn in hoog-efficiënte beeldbestanden (HEIC, HIF). ✔️        
NIEUW! Werkruimte tab - Leer meer over de verschillende werkruimte-opties in het welkomstscherm. ✔️        
NIEUW! Penselen, kleurenpaletten, kleurverlopen, patronen en beeldbuizen - Verruim je creativiteit!

Nieuwe mogelijkheden

✔️

Nieuwe mogelijkheden

✔️

✔️ ✔️ ✔️
VERBETERD! Verhoog de maximum waarde van commando's - Verbeterde ondersteuning van grote afmetingen voor slagschaduwen, afschaduwingen, penseelstreken, texturen en meer. ✔️        
AI Denoise - Verwijdert willekeurige helderheids- of kleurverschillen in beelden. ✔️        
AI artefacten verwijderen - Verwijder JPEG compressie artefacten in foto's en herstel details en kleur. ✔️        
AI Upsampling - Vergroot elke foto zonder de resolutie of visuele kwaliteit aan te tasten. ✔️        
Fotografie Werkruimte - Een eenvoudige, elegante werkruimte waarin je je alleen kunt concentreren op het snel bewerken van foto's. ✔️        
Split View - Inbegrepen in het werkblad Fotografie om snel het origineel te bekijken na het toepassen van effecten. ✔️        
Meerdere werkruimtes - Zoek een werkruimte die past bij je behoeften en stijl.

Van zee tot zee, Fotografie, Essenties en Compleet

Fotografie, Essenties en Compleet

Zee-tot-Zee, Fotografie, Essenties en Compleet

Fotografie, Essenties en Compleet

Fotografie, Essenties en Compleet

Laagstijlen kopiëren en plakken - Met een eenvoudige klik kun je stijlinstellingen van de ene laag naar de andere overbrengen. ✔️        
Tekstgereedschappen - Snel en efficiënt tekst bewerken, opmaken, uitlijnen en weergeven. Werk met tekst op een pad of binnen een vorm met tekstomloop. ✔️        
SmartClone - Voeg gemakkelijk elementen uit meerdere beelden samen en integreer ze naadloos in een enkel beeld. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Verfijn penseel - Kies een voorwerp met uiterste precisie en nauwkeurigheid, tot op een haartje na. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Scherptediepte - Pas nauwkeurig de scherpstelgebieden in een beeld aan. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Welkom Tab - Ontdek lesmateriaal, gratis en premium plugins, apps, scripts, penselen en meer in een nieuwe, gemakkelijk te gebruiken interface met tabbladen. ✔️ ✔️ ✔️
 
✔️ ✔️
 
Project sjablonen - Maak persoonlijke groeten, brochures en meer, sneller dan ooit met project sjablonen. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Snel aanpassen - Kies de gereedschappen die je in je werkbalk wilt hebben en zoek naar elk gereedschap met een handige alfabetische zoekfunctie. ✔️ ✔️ ✔️
 
✔️ ✔️
Aanpasbare UI tekstgrootte - Vergroot de tekstgrootte voor betere zichtbaarheid. Kies tussen kleine en grote tekst in het menu Gebruikersinterface. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Kloongereedschap - Bedek delen van een beeld door kleuren of patronen uit een aangrenzend gebied te kopiëren. Probeer SmartClone, waarmee je gemakkelijk elementen uit meerdere beelden kunt samenvoegen en in één beeld integreren. ✔️ ✔️
 
✔️
 
✔️ ✔️
Bijsnijd werkbalk - Verbeter foto's direct vanuit je bijsnijd werkbalk. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Snelle selectie gereedschappen - Gebruik de automatische selectie om een selectievenster over de gewenste plaats te slepen. Of probeer het Slimme selectie penseel om snel een selectie te maken door over het doelgebied te vegen. ✔️ ✔️
 
✔️ ✔️ ✔️
Screenshot Tools - Maak en bewerk schermafdrukken op één plaats. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Tekst en vorm uitsnijgereedschap - Maak in een oogwenk foto-objecten door met een tekst of vorm onderliggende foto's of beelden uit te snijden. ✔️ ✔️
 
✔️ ✔️ ✔️
Hulpmiddelen voor fotobeheer - catalogiseer, zoek, beoordeel en tag je foto's zodat je snel je favorieten kunt terugvinden. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Make-over gereedschap - Verwijder vlekken, maak tanden witter, verhelder ogen, krijg een kleurtje en dun je mensen uit. ✔️ ✔️
 
✔️ ✔️ ✔️
Gereedschap voor krasverwijdering - Verwijder ongewenste krassen, barsten en krassen van afbeeldingen. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Vectortekengereedschap - Maak allerlei soorten objecten, van eenvoudige lijnen en vormen tot complexe illustraties. ✔️ ✔️
 
✔️ ✔️ ✔️
Magisch verplaatsen en magisch vullen - Gebruik op inhoud gebaseerde bewerkingsgereedschappen om automatisch de lege ruimte op te vullen wanneer je een voorwerp uit je afbeelding verplaatst of verwijdert, zodat het bij de omringende achtergrond past. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Lenscorrectie - Corrigeer vervorming, lichtafval en chromatische aberratie moeiteloos. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Object Extractor - Isoleer en verwijder snel en nauwkeurig voorwerpen uit een afbeelding. ✔️ ✔️ ✔️  ✔️ ✔️
Digitale camera filters om ruis en chromatische aberratie te verwijderen - Elimineer wat je niet nodig hebt en bewaar wat je wilt bewaren. ✔️ ✔️
 
✔️ ✔️  ✔️
HDR foto's mengen - Meng meerdere belichtingen om verbluffende foto's met hoog dynamisch bereik (HDR) te maken. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Retro Lab™ - Pas old-school effecten toe die geïnspireerd zijn op vroege lo-fi camera's. ✔️ ✔️
 
✔️ ✔️ ✔️
Instant Effecten - Transformeer foto's door tientallen unieke creatieve effecten toe te passen, geïnspireerd op vintage foto's, filmstijlen en meer. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Scripts - Versnel herhaalde taken met de scripting engine en de batch verwerkingsgids. ✔️ ✔️
 
✔️ ✔️ ✔️
Selectieve scherpstelling - Boots het effect van dure tilt-shift lenzen na en verander een scène in een miniatuurwereld. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Vullicht en helderheid - Maakt schaduwrijke delen van een foto lichter zonder de rest van het beeld te veranderen. ✔️ ✔️
 
✔️ ✔️ ✔️
Ondersteuning voor de nieuwste pennen en grafische tabletten - Combineer PaintShop Pro met de nieuwste gewone en WinTab grafische tabletten, en ook met Windows Ink. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Automatisch opslaan - je hebt meer controle over de frequentie van automatisch opslaan en zult standaard minder onderbrekingen ervaren. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Naadloze migratie van inhoud en plugins - Migreer je inhoud uit vorige versies voor een soepele upgrade. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
RAW Lab - Maak niet-destructieve bewerkingen aan je RAW beelden. Herstel gemakkelijk details in overbelichte delen, corrigeer de witbalans en meer. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Batchbewerking - Pas één foto aan en pas die dan op meerdere foto's toe. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Plugin ondersteuning - Profiteer van ondersteuning voor 64-bits versies van plugins van derden en van Adobe Photoshop plugins. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
ondersteuning voor 360° camera's - Zet een 360° foto recht, roteer hem en verwijder automatisch het statief uit het beeld. Of creëer een interessant "planeet-achtig" effect. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Ondersteuning voor 4K monitoren - Een verbeterde interface is compatibel met Ultra High DPI schermen. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Maskers - Maak maskers om delen van een laag te tonen of te verbergen en om met precisie speciale effecten te maken. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Lagen - Met niet-destructieve lagen kun je moeiteloos composities maken. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Eén-klik correcties en filters - One Step Photo Fix en Smart Photo Fix. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Toetsenbordsneltoetsen - Snelle toegang tot veelgebruikte hulpmiddelen met sneltoetsen. ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️


Systeemeisen

 • Windows 11 en Windows 10 (aanbevolen versie 1903 of hoger met het nieuwste servicepack (64-bits edities)*
 • Voor virtualisatie: Microsoft Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2019.
 • Intel® Celeron G-serie of AMD® Phenom II en hoger (Intel® i5 of AMD® Ryzen-serie en hoger aanbevolen voor ondersteuning van kunstmatige intelligentie functies)
 • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen voor ondersteuning van kunstmatige intelligentie functies)
 • 3 GB vrije ruimte op de harde schijf vereist (4 GB aanbevolen)
 • 1366 x 768 schermresolutie (1920 x 1080 schermresolutie @100 DPI aanbevolen). Tot 250 DPI ondersteund bij de juiste schermresolutie.
 • DirectX 10 of hoger compatibele grafische kaart met nieuwste stuurprogramma (DirectX 12 compatibele discrete VGA kaart voor GPU versnelling aanbevolen)
 • Internet Explorer versie 11 of hoger, met de laatste updates
 • Internetverbinding vereist voor online functies en instructievideo's

Ondersteunde importformaten
AI, BMP, CAL, CALS, CGM, CLP, CUR, CUT, DCX, DIB, EMF, EPS, GIF, HDP, IFF, IMG, J2K, JIF, JP2, JPC, JPE, JPEG, JPG, JPS, MAC, MPO, MRW, MSP, PBM, PCD**, PCT, PCX, PDF, PGM, PIC, PICT, PNG, PNS, PPM, PS, PSD, PSP (PSP beeldbestanden), RAS, RAW, RIF, RLE, SCT, SVG, SVGZ, TGA, TIF, UFO, WBM, WBMP, WDP, WEBP, WMF, WPG***

RAW-bestandsondersteuning voor meer dan 800 cameramodellen, waaronder de volgende bestandsextensies: 3FR, ARW, CR2, CRW, DCR, DNG, K25, KDC, NEF, NRW, ORF, PEF, RAF, RW2, SR2, SRF, X3F (zie volledige modellenlijst)

Ondersteunde exportformaten
BMP, CAL, CALS, CLP, CUT, DCX, DIB, EMF, EPS, AI, PS, GIF, HDP, WDP, IFF, IMG, JP2, J2K, JPC, JPG, JIF, JPE, JPEG, MAC, MSP, PBM, PCX, PGM, PIC, PPM, PNG, PSD, PSP (PSPIMAGE BESTANDEN), RAS, RAW, RIF, RIFF, RLE, SCT, CT, JPS, PNS, TGA, TIF, TIFF, WBMP, WBM, WEBP, WMF

Penseelformaten

 • PaintShop Pro penseel (.pspbrush)
 • Adobe Photoshop Penseel (.abr)
 • Jasc penseel (.jbr)


* De eigen 32-bit versie van Windows wordt niet langer ondersteund. Gebruik voor ondersteuning met 32-bit stuurprogramma's eerdere versies van PaintShop Pro.
** Alleen ondersteund door 32-bit versies van PSP installaties.
*** WPG (alleen WordPerfect Vector) wordt niet ondersteund in de 64-bits versie. WordPerfect Bitmap wordt in de 64-bits versie ondersteund.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Corel PaintShop Pro 2022"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken