Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

Corel PaintShop Pro 2022 Ultimate Corel PaintShop Pro 2022 Ultimate
Je digitale wereld is altijd helderder met PaintShop Pro 2022 Ultimate. Krijg de kleur en helderheid die je gemist hebt! Of je nu met één klik correcties of geavanceerde fotobewerkingsgereedschappen nodig hebt, met de kracht van AI en...
€ 76,21 *
Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate Het ultieme beeldbewerkingsprogramma Verover nieuwe...meer

Productinformatie "Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate"

Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate

Het ultieme beeldbewerkingsprogramma

Verover nieuwe dimensies in de Sea-to-Sky™-werkruimte met uw onderwater- en dronefotografie en breng uw beeldbewerkingsworkflow naar een hoger niveau met intelligente, op AI gebaseerde tools.

Kies het ultieme. Kies PaintShop Pro.

Breid uw creatieve mogelijkheden uit met de ultieme collectie beeldbewerkings- en grafische ontwerpsoftware.

 

Beeldbewerking

Beeldbewerking

 

grafische vormgeving

grafische vormgeving

 

Intelligente oplossingen

Intelligente oplossingen

De ultieme beeldbewerkingscollectie

AI HDR Studio

Creëer snel een uniek HDR effect met behulp van een exclusieve collectie AI-gebaseerde presets. Experimenteer met een verscheidenheid aan stijlen om de fijnste details naar boven te halen en het meeste uit alle soorten foto's te halen, van close-up portretten tot pittoreske landschappen. KI HDR Studio is een eenvoudige oplossing waarmee u uw foto's in enkele seconden kunt corrigeren, verbeteren en artistiek bewerken.

 

Sea-to-Sky™-werkruimte

De nieuwe werkruimte 'Sea-to-Sky' stelt u in staat om nieuwe dimensies te veroveren met uw lucht- en onderwaterfotografie. Maak naadloze correcties en creatieve verbeteringen met aangepaste tools en herbeleef de meest gedenkwaardige momenten.

 

Painter® Essentials™ 7

Word een digitale kunstenaar met Painter Essentials 7 Dit eenvoudig te leren programma maakt van uw foto's prachtige olieverfschilderijen, pastels of impressionistische kunstwerken. Maar je kunt ook zelf tekenen en schilderen met de potloden, quills en particle painting tools in Painter Essentials.

PhotoMirage™ Express

Met PhotoMirage Express kunt u elk beeld in enkele minuten omzetten in een verbluffende animatie. Het is supergemakkelijk om foto's tot leven te brengen, en het is ook heel leuk. Het is net zo makkelijk om je meesterwerken te delen op social media platforms. Met PhotoMirage Express kunt u prachtige foto-animaties maken die uw publiek zullen boeien.

Corel® AfterShot™ 3

Corel AfterShot 3 geeft u een snelle start in professionele RAW beeldbewerking en maakt het eenvoudig om grote fotocollecties te beheren. U kunt eenvoudige correcties en verbeteringen aanbrengen en tijd besparen met de tools voor batchverwerking door duizenden foto's tegelijk aan te passen.

Corel® Creatieve Collectie

Tientallen penselen en texturen en meer dan 100 royaltyvrije achtergronden breiden uw ontwerpopties uit. Verrijk uw fotoprojecten met o.a. speelse ontwerpen, bloemen en zonsondergangen, of met diverse gewaagde penseelstreken.

 

PaintShop Pro wordt steeds slimmer

Zeer effectieve functies en gereedschappen die worden ondersteund door kunstmatige intelligentie en machinale leertechnologie maken het mogelijk om iets echt unieks te creëren.

Een beeldverwerkingsprogramma met ongekende functies

Krijg precies de resultaten die u wilt met de innovatieve tools en functies van PaintShop Pro. Krijg een uitgebreide set eenvoudig te gebruiken en veelzijdige tools voor beeldbewerking en grafisch ontwerp.

 

Krachtige fotogereedschappen en functies

Vertrouw op een veelzijdige reeks professionele gereedschappen om het beste uit elke opname te halen.

Basisgereedschappen

Gebruik beeldcompositiegereedschappen zoals de Gulden Snede en de Regel van Derden om gebieden van je foto's bij te snijden om op een ander gebied te focussen. Maak de grootte van uw foto's aan de hand van voorinstellingen, of kies een bepaald percentage of een bepaalde pixel- of afdrukgrootte. Herstel en repareer oude foto's met het gereedschap voor het verwijderen van afbeeldingsfouten en herstel de kleur en het contrast in verbleekte foto's met het gereedschap voor het herstellen van verbleekte kleuren.

 

Aanpassingshulpmiddelen

Gebruik een aantal krachtige aanpassingshulpmiddelen om uw foto's te bewerken, zoals . Helderheid en contrast, vullen licht en helderheid, vervaagde kleurcorrectie, witbalans, tint en verzadiging, ruisonderdrukking, resonantie, verscherping, kleurcorrectie en toonniveaus en curven.

 

Selectie- en correctie-instrumenten

Isoleer het te selecteren gebied met verschillende selectiegereedschappen en verfijn de selectie met het verfijnde penseel. Corrigeer vervorming, lichtafval en kleurvariaties in uw foto's met Lenscorrectiegereedschappen en gebruik het gereedschap Rechtzetten om een schuine horizon te corrigeren of het gereedschap Perspectiefcorrectie om het te laten lijken alsof de foto vanuit een andere hoek is genomen.

 

Ondersteuning voor RAW-, HDR- en 360°-camera's

Gebruik PaintShop Pro's RAW Editor om metadata te beheren en op te slaan in uw RAW-bestanden en verschillende probleemgebieden te corrigeren, zoals het herstellen van overbelichte gebieden of het aanpassen van schaduwen. Combineer meerdere, verschillend belichte opnamen van dezelfde scène tot een unieke HDR-foto. Bewerk foto's die met een 360°-camera zijn gemaakt: Maak foto's recht door ze te draaien. Verwijder snel het statief van een foto of creëer een interessant "planeet-achtig" effect.

 

Tijdbesparend gereedschap

U kunt scripts gebruiken om herhaling te verminderen en complexe beeldverwerking te versnellen. Leg een reeks bewerkingen vast als een script dat u op elk moment op elke foto kunt toepassen. Gebruik batchverwerking om de gelijktijdige bewerking van meerdere foto's te automatiseren (zoals het toevoegen van een watermerk of fotolijst of het aanpassen van het formaat).

Bespaar, beheer en deel uw werk

PaintShop Pro houdt niet alleen rekening met uw creativiteit, maar ook met praktische aspecten zoals het opslaan, overbrengen, organiseren en delen van uw beelden.

Uitgebreide bestandscompatibiliteit

Volledige bestandscompatibiliteit

U kunt eenvoudig bestanden importeren, opslaan en exporteren in verschillende ondersteunde bestandsformaten, zodat uw workflow nooit wordt onderbroken.

Fotomanagement

Fotomanagement

Met de Manage workspace in PaintShop Pro kunt u uw foto's bekijken en organiseren en uw fotobewerkingsworkflow stroomlijnen. Voeg tags toe aan uw foto's, maak catalogi, bewerk meerdere foto's tegelijk en bekijk metagegevens en bestandsinformatie.

Leermateriaal en ondersteuning

Leermateriaal

Leermateriaal

Kies uit de vele nuttige videotutorials op het tabblad Welkom of bezoek de PaintShop Pro Learning pagina voor extra hulp. Voor meer tips en trucs kunt u terecht bij PaintShop Pro's bekroonde leerstudio.

Ondersteuning voor de nieuwste invoerpennen en grafische tabletten

Ondersteuning voor de nieuwste stylus en grafische tabletten

Het programma ondersteunt de nieuwste mainstream en WinTab-geschikte grafische tablets en Windows Inkt. Dit betekent dat u een pen kunt gebruiken bij het tekenen, schilderen en het toepassen van aanpassingen en effecten om u meer controle te geven.

Naadloze overdracht van inhoud en plug-ins

Naadloze overdracht van inhoud en plug-in

Om het updateproces te vereenvoudigen, kan de inhoud van eerdere versies eenvoudig worden overgezet naar de nieuwe versie. Plug-ins, scripts, penseelpunten, kleurenpaletten, kleurverlopen, patronen, texturen en effecten die u eerder hebt geïnstalleerd

Plug-in ondersteuning

Plug-in ondersteuning

Breid de mogelijkheden van PaintShop Pro uit met 64-bits plug-ins van derden zoals Adobe plug-ins of penselen, Topaz Labs, Nik Collectie door DXO en nog veel meer. Importeer PSD-bestanden en exporteer uw bestanden naar Photoshop voor eenvoudig cross-platform werk.

Toetsenbordcombinatie

Toetsenbordcombinatie

Bespaar tijd met handige snelkoppelingen.

 

Technische gegevens

Systeemeisen

 • Windows 10 (versie 1809 of later wordt aanbevolen), Windows 8/8.1, Windows 7 met het nieuwste servicepakket (64-bits edities)*.
 • Voor virtualisaties: Microsoft Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2019.
 • Intel® Celeron G-Serie of AMD® Phenom II en hoger (Intel® i5 of AMD® Ryzen Serie en hoger wordt aanbevolen om op kunstmatige intelligentie gebaseerde functies te ondersteunen)
 • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen voor ondersteuning van op kunstmatige intelligentie gebaseerde functies)
 • 3 GB beschikbare ruimte op de harde schijf (4 GB aanbevolen)
 • Schermresolutie van 1366 x 768 (een schermresolutie van 1920 x 1080 bij 100 dpi wordt aanbevolen) Ondersteunt tot 250 dpi op schermen met passende resolutie.
 • DirectX 10 (of hoger) compatibele videoadapter met de nieuwste driver (een DirectX 12-compatibele discrete VGA-kaart wordt aanbevolen voor GPU-versnelling)
 • Internet Explorer versie 10 of hoger
 • Een internetverbinding is vereist voor online functies en videotutorials

Ondersteunde importformaten

AI, BMP, CAL, CALS, CGM, CLP, CUR, CUT, DCX, DIB, EMF, EPS, GIF, HDP, IFF, IMG, J2C, J2K, JIF, JP2, JPC, JPE, JPEG, JPG, JPS, JPX, MAC, MPO, MRW, MSP, PBM, PCD**, PCT, PCX, PDF, PGM, PIC, PICT, PNG, PNS, PPM, PS, PSD, PSP (PSP beeldbestanden), RAS, RAW, RIF, RLE, SCT, SVG, SVGZ, TGA, TIF, UFO, WBM, WBMP, WDP, WEBP, WMF, WPG***.

Ondersteuning voor RAW-bestanden van meer dan 800 cameramodellen, waaronder de volgende bestandsextensies: 3FR, ARW, CR2, CRW, DCR, DNG, K25, KDC, NEF, NRW, ORF, PEF, RAF, RW2, SR2, SRF, X3F (Bekijk volledige modellijst)

Ondersteunde exportformaten

BMP, CAL, CALS, CLP, CUT, DCX, DIB, EMF, EPS, AI, PS, GIF, GIF, HDP, WDP, IFF, IMG, JP2, J2C, J2K, JPC, JPX, JPG, JIF, JPE, JPEG, MAC, MSP, PBM, PCX, PGM, PIC, PPM, PNG, PSD, PSP (PSPIMAGE-bestanden), RAS, RAW, RIF, RIFF, RLE, SCT, CT, JPS, PNS, TGA, TGA, TIF, TIFF, WBMP, WBM, WEBP, WMF

Borstelformaten

 • PaintShop Pro Brush (.pspbrush)
 • Adobe Photoshop-penseel (.abr)
 • Jasc-borstel (.jbr)
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate"
3 nov. 2020

Sehr gut!

Bin sehr zufrieden,zu kurz mit dem Programm um eine noch bessere Beurteilnug abgeben zukönnen

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

€ 30,54 opgeslagen
Corel PaintShop Pro 2021 Corel PaintShop Pro 2021
€ 50,79 * € 81,33 *
€ 19,37 opgeslagen
Corel Painter 2021 - Schulversion Corel Painter 2021 - Schulversion
€ 101,63 * € 121,00 *
Laatst bekeken