Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
BullGuard Internet Security 2024

BullGuard Internet Security 2024

€ 8,08 *

incl. BTW gratis verzending

 • 17102018
 • BU-18070-1Y3D-LIC
 • 1 Jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Apparaat:

Jaar/jaren:

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Let op: BullGuard wordt Norton: BullGuard en Norton zijn samengevoegd, dus licenties moeten na...meer

Productinformatie "BullGuard Internet Security 2024"

Let op: BullGuard wordt Norton: BullGuard en Norton zijn samengevoegd, dus licenties moeten na aankoop worden omgezet naar Norton. Je ontvangt instructies over hoe je dit moet doen in de aankoopmail.

Volgende generatie anti-malware met BullGuard Internet Security 2024

Onze nieuwe generatie anti-malware biedt intelligente bescherming op drie niveaus - Eerste niveau: het herkent vertrouwde websites en toepassingen. Tweede niveau: Het scant continu op handtekeningen en anomalieën die kenmerkend zijn voor malware. Derde niveau: Alle gedetecteerde malware wordt geblokkeerd, in quarantaine geplaatst en geneutraliseerd voordat infectie kan plaatsvinden. De BullGuard anti-malware bewaker slaapt nooit!

Verbeterde gedragsdetectie
De Sentry gedragsengine van BullGuard ontvangt voortdurend dagelijkse updates en verbetert de nauwkeurigheid door de nieuwste bedreigingen te detecteren en te blokkeren.
BullGuard's Game Booster, waarvoor patent is aangevraagd, optimaliseert nu alle gebruikersprocessen die op een pc worden uitgevoerd en levert geweldige resultaten op drukke systemen. Pop-ups en andere vervelende onderbrekingen worden geblokkeerd, waardoor je merkbaar soepeler en zonder lag kunt gamen.

Ouderlijk toezicht
Ouderlijk toezicht op  MetBullguard Internet Security 2024 kun je de toegang tot verdachte websites blokkeren, specifieke toepassingen blokkeren of filters definiëren die de tijd die je kinderen online doorbrengen beperken, terwijl je op de hoogte blijft van hun activiteiten.

Sluit mazen om je te beschermen!
De kwetsbaarheidsscanner houdt je beschermd door toegangspunten te blokkeren die hackers graag uitbuiten. Hij waarschuwt je automatisch bij ontbrekende beveiligingsupdates of verbindingen met onbeveiligde Wi-Fi-netwerken. Het voorkomt ook dat toepassingen die malware kunnen bevatten automatisch worden gedownload en controleert of toepassingen en stuurprogramma's geldige digitale handtekeningen hebben met BullGuard Internet Security 2024.

Opnieuw ontworpen kwetsbaarheidsscanner
Dankzij een opnieuw ontworpen gebruikersinterface kunnen gebruikers in één oogopslag beveiligingsproblemen identificeren. Problemen zoals ontbrekende Windows beveiligingsupdates en slecht geconfigureerde autorun-instellingen kunnen direct vanuit de gebruikersinterface worden opgelost, waardoor je identiteit wordt beveiligd, je kinderen worden beschermd en alle soorten malware worden tegengehouden.


VOLLEDIGE BESCHERMING met Bullguard Internet Security 2024

Houdt effectief alle malware en andere online bedreigingen tegen die je Apparaat kunnen bereiken. Met zijn antivirusmodule is BullGuard Internet Security 2024 de perfecte verdediging tegen de stroom malware die computers, laptops, Macs en AndroidApparaten aanvalt. Het beschermt tegen virussen, wormen, Trojaanse paarden, adware, scareware en andere schadelijke programma's, zodat je altijd beschermd bent. Het houdt ook ransomware buiten zodat je geen slachtoffer wordt van cyberafpersing.

PLATFORM-BROAD SECURITY
Beveilig al je Apparaten met één licentie. Desktop, laptop, Mac of Android tablet en smartphone - je kunt ze allemaal beschermen Apparaten zonder dat je aparte beveiligingsoplossingen hoeft te kopen.

EENVOUDIG GEBRUIK
Je beveiliging beheren kan niet eenvoudiger. Het volledig nieuwe ontwerp van Internet Security maakt het een fluitje van een cent. Elke functie heeft zijn eigen moduleveld. Je klikt gewoon op de gewenste actie en deze wordt automatisch uitgevoerd. Alle modules staan op één pagina, zodat je in één oogopslag de beveiligingsstatus van je apparaat kunt zien.

EENVOUDIGE EN VEILIGE INSTALLATIE
BullGuard Internet Security 2024 scant je systeem voor de installatie, verwijdert actieve malware en past zich aan de specificaties van je systeem aan. Dit proces eindigt met een scan om er zeker van te zijn dat de nieuwste virusdefinities zijn geïnstalleerd. In een mum van tijd draait BullGuard op de achtergrond en zorgt ervoor dat je systeem gezond is en beschermd tegen alle bedreigingen.

PARENTAL CONTROL by Bullguard Internet Security 2024
BullGuard Parental Control is een krachtig en gebruiksvriendelijk hulpmiddel dat je kinderen beschermt op internet. Met de Windows app kun je de toegang tot verdachte websites blokkeren, zoekfilters instellen, de online tijd van je kinderen beperken, hun activiteiten monitoren en zelfs bepaalde applicaties blokkeren. Zo kun je je kinderen beschermen tegen cyberpesten en voorkomen dat ze in contact komen met ongepaste inhoud. Als het aankomt op de activiteiten van je kinderen op hun Android-apparaten, geven we jou de controle door het inschakelen van gespreks- en app-monitoring, locatie-tracking en bescherming tegen diefstal.

ENCRYPTEDCLOUD BACKUP
Maak direct vanuit Bullguard Internet Security 2024 een back-up van je gegevens naar je Dropbox-, Google Drive- of OneDrive-accounts. Met dit handige hulpmiddel kunt u uw bestanden veilig delen en beheren. Selecteer gewoon de bestanden waarvan je een back-up wilt maken naar je cloudopslag en klik erop. Je kunt ook automatische back-ups plannen, ze op verzoek uitvoeren en ze synchroniseren zodat je altijd de laatste bestandsversies beschikbaar hebt. Bestanden worden ook versleuteld met een wachtwoord dat niet door BullGuard wordt opgeslagen - zodat je bestanden altijd privé blijven.

HOOGSTECOMPUTERPERSFORMITEIT met Bullguard Internet Security 2024
PC Tune Up verwijdert onnodige bestanden en maakt geheugen vrij zodat je computer sneller werkt. Met het opstartbeheer kunt u zien welke toepassingen worden uitgevoerd wanneer u uw computer opstart. Het laat je zien welke je niet nodig hebt, zodat je ze kunt uitschakelen voor een bliksemsnelle start. Met Opschoonhulp kun je ook eenvoudig ruimte vrijmaken op je harde schijf, zodat je computer sneller werkt. Het laat je zien welke bestanden je niet nodig hebt en hoeveel ruimte ze innemen. Het identificeert ook dubbele bestanden, zodat je ze kunt verwijderen.

BESCHERMING VOOR Mobiel APPARATEN
BullGuard Internet Security 2024 biedt je beveiliging voor je mobiele Apparaten. Android-gebaseerde Apparaten zijn nu een veelvoorkomend doelwit voor malware en spyware. Een cloud-gebaseerde antivirus engine voorkomt dat virussen en ongewenste toepassingen zoals adware binnenkomen. En omdat het cloudgebaseerd is, heb je altijd de meest actuele bescherming... en virusscans slurpen je batterij niet leeg. Het biedt ook strenge antidiefstalbeveiliging voor volledige vergrendeling, een eenvoudige back-up- en herstelfunctie, een gespreksbeheerder om ongewenste oproepen te blokkeren en afstandsbediening om de controle over je persoonlijke gegevens te behouden, zelfs als je Apparaat zoekraakt of wordt gestolen.

VULNERABILITY SCANNER
De kwetsbaarheidsscanner controleert op ontbrekende beveiligingsupdates, verbindingen met onbeveiligde Wi-Fi-netwerken of automatisch draaiende toepassingen die malware zouden kunnen zijn. Het controleert ook of alle apparaatstuurprogramma's digitaal zijn ondertekend. Apparaatstuurprogramma's zijn belangrijke bestanden waarmee jij en het besturingssysteem kunnen communiceren met de hardware die op het systeem is aangesloten. Als ze digitaal zijn ondertekend, verhoogt dit de veiligheid.

BullGuard Internet Security 2024 FIREWALL
Onze zeer effectieve firewall houdt indringers buiten. Deze eerste verdedigingslinie beschermt je computer tegen hackers en identiteitsdieven. Het beschermt je ook tegen netwerkaanvallen en voorkomt dat cybercriminelen je systeem binnendringen.

SPAMFILTER
Het BullGuard spamfilter houdt ongewenste e-mail en oplichtingspraktijken buiten. Hieronder vallen ook pogingen tot phishing, de verspreiding van virussen en spam in vreemde talen. Je kunt de filters ook aanpassen om e-mails te blokkeren die je niet wilt ontvangen. Kortom, als er geen spam is, is er ook geen fraude.


Systeemvereisten voor BullGuard Internet Security 2024

Besturingssysteem Windows® 11, 10, 8.1, 8, 7 SP1+ Mac OS X 10.11 of hoger Android-tablets en -smartphones versie 5.0 of hoger

Technische vereisten RAM: 1 GB
Harde schijf: 850 MB vrije opslagruimte
Internetverbinding: minimaal inbelverbinding
Talen: Engels Engels, Frans, Deens, Zweeds, Nederlands, Portugees, Duits, Spaans, Portugees (Brazilië), Noors, Italiaans, Chinees, Arabisch, Vietnamees

 

 

 

eigenschappen: "BullGuard Internet Security 2024"
Besturingssysteem:
Android
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Bescherming Tegen Virussen
Cloud Backup
Firewall
Kinderslot
Hoe goed is BullGuard?
BullGuard is een zeer krachtig antivirusprogramma dat geschikt is voor zowel gelegenheidsgebruikers als experts. Het heeft wel wat tekortkomingen, maar tegelijkertijd presteert het op sommige punten beter dan veel andere aanbieders. Het is ook licht van gewicht, dus je zult geen prestatieproblemen tegenkomen.
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
eigenschappen: "BullGuard Internet Security 2024"
Besturingssysteem:
Android
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Bescherming Tegen Virussen
Cloud Backup
Firewall
Kinderslot
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "BullGuard Internet Security 2024"
4 nov. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

die Ware hat einen top Preis-Leistungsverhältnis!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken