Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
BitRaser Mobile Eraser & Diagnostics

BitRaser Mobile Eraser & Diagnostics

€ 45,71 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822512
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Product Eskadron:

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
BitRaser Mobile Eraser & Diagnostics: Efficiënt en betrouwbaar gegevens wissen voor mobiele...meer

Productinformatie "BitRaser Mobile Eraser & Diagnostics"

BitRaser Mobile Eraser & Diagnostics: Efficiënt en betrouwbaar gegevens wissen voor mobiele apparaten

In dit digitale tijdperk waarin mobiele apparaten een integraal onderdeel zijn van ons leven, is het cruciaal dat we onze privégegevens veilig en permanent kunnen wissen om privacy en veiligheid te waarborgen. BitRaser Mobile Eraser & Diagnostics is een krachtige oplossing die speciaal is ontworpen om aan deze behoeften te voldoen.

 

Waarom BitRaser Mobile Eraser & Diagnostics kopen?

 • Permanente gegevensverwijdering: BitRaser Mobile Eraser & Diagnostics maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om je persoonlijke gegevens volledig en onherstelbaar te verwijderen van je mobiele apparaat.
 • Volledige apparaatdiagnose: Naast het wissen van gegevens biedt BitRaser Mobile Eraser & Diagnostics ook uitgebreide diagnosefuncties om problemen met je mobiele apparaat op te sporen en te verhelpen.
 • Gebruiksvriendelijk: De gebruikersinterface van BitRaser Mobile Eraser & Diagnostics is gebruiksvriendelijk en intuïtief ontworpen, zodat je de software gemakkelijk kunt gebruiken zonder technische voorkennis.

 

Kenmerken

Uitgebreide wisrapporten voor detectieprocedures
Na het wissen van mobiele apparaten genereert de software uitgebreide rapporten in PDF-, CSV- en XML-formaat met details zoals wisstatus, apparaatmodel, IMEI-nummer, capaciteit, diagnostische resultaten en beoordeling, enz. Deze rapporten dienen effectief als opsporingsmethode en helpen gebruikers te voldoen aan de wettelijke vereisten voor gegevensbescherming.

Mobiel wissen in overeenstemming met internationale standaarden
De BitRaser Mobile Eraser & Diagnostics tool voert geavanceerde opschoning van media uit en implementeert 10 internationale standaarden voor het wissen van gegevens, waaronder NIST 800-88, DoD 3 & 7 passes, Pseudo Random, Peter Gutmann, US Army, UK HMG en meer. Het gebruik van deze standaarden zorgt ervoor dat gegevens worden gewist die niet kunnen worden hersteld, terwijl effectieve procesefficiëntie wereldwijd wordt gegarandeerd.

Cloudintegratie voor centraal beheer
BitRaser Mobile Eraser and Diagnostics biedt de flexibiliteit om gebruikers aan te maken, de distributie van licenties te beheren en een centrale opslagplaats van rapporten en certificaten in de cloud te onderhouden. Cloudintegratie maakt gecentraliseerd beheer en beheer op afstand mogelijk van belangrijke activiteiten om naadloze werking, rapportage en licentiedistributie mogelijk te maken.

Veilig wissen voor alle iOS- en Android-apparaten
De software wist iPhones, iPads en alle soorten Android-telefoons en -tablets om te voldoen aan de regelgeving voor gegevensbescherming. Het wist gevoelige gegevens zoals foto's, video's, e-mails, contactpersonen en berichten permanent om gegevensbeveiliging te garanderen bij het vervangen, weggooien, doorverkopen en retourneren van gebruikte mobiele apparaten.

Mobiele diagnostiek om de functionaliteit van apparaten te controleren
De BitRaser Mobile Diagnostic Tool kan meer dan 40 ondersteunde en geautomatiseerde tests uitvoeren op iOS- en Android-apparaten om nauwkeurige resultaten te krijgen over hun functionele status. Het genereert verifieerbare diagnostische rapporten voor detectieprocedures en slaat deze automatisch op hetzelfde werkstation op waar de diagnose is uitgevoerd. Het dient als een geloofwaardig hulpmiddel voor het evalueren van mobiele apparaten om de ROI bij doorverkoop te maximaliseren.

Eenvoudige configuratie en implementatie voor naadloze werking
De software kan eenvoudig worden geïnstalleerd zonder dat er een vooraf geïnstalleerd besturingssysteem op het werkstation nodig is. Met BitRaser Mobile Eraser & Diagnostics kan een opstartbare USB-stick worden gemaakt met behulp van een downloadbaar ISO-image uit de cloud dat kan worden uitgevoerd op de hostcomputer voor het diagnosticeren of wissen van de aangesloten iPhone- en Android-apparaten.

 

Systeemvereisten voor BitRaser Mobile Eraser & Diagnostics

Ondersteunde apparaten:

 • Android: Alle apparaten met Android OS versie 5.0 en hoger
 • iPhones: iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone SE (2e generatie), iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5
 • iPads: iPad Air 4e generatie, iPad 8e generatie, iPad Pro 4e generatie, iPad 7e generatie, iPad Mini 5e generatie, iPad Air 3e generatie, iPad Pro 3e generatie, iPad 6e generatie, iPad Pro 2e generatie, iPad 5e generatie, iPad Pro, iPad Mini 4, iPad Mini 3, iPad Air 2, iPad Mini, iPad 4e generatie, iPad 3e generatie, iPad 2
 • iPod Touch: alle generaties

Systeemvereisten

 • Besturingssysteem: Windows 7 of hoger
 • Processor: x86 of x64
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Harde schijf: 500 MB vrije ruimte
 • Grafische kaart: DirectX 10-compatibele grafische kaart
 • Internetverbinding voor softwareactivering en updates

Aanbevolen systeemvereisten

 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: Intel Core i5 of gelijkwaardig
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Harde schijf: 1 GB vrije ruimte
 • Grafische kaart: DirectX 11-compatibele grafische kaart
 • Internetverbinding voor softwareactivering en update

 

Kan BitRaser echt alle gegevens veilig verwijderen?
Absoluut! BitRaser gebruikt geavanceerde algoritmen die alle gegevens permanent wissen. Er wordt geen middel onbeproefd gelaten.
Is BitRaser Mobile Eraser & Diagnostics makkelijk te gebruiken?
De gebruiksvriendelijke interface maakt het een fluitje van een cent om je gegevens te wissen en een diagnose van je apparaat te stellen.
Hoe lang duurt het wissen van gegevens met BitRaser Mobile Eraser & Diagnostics?
De duur van het gegevenswisproces hangt af van de grootte van het mobiele apparaat en de hoeveelheid gegevens die moet worden gewist. BitRaser Mobile Eraser & Diagnostics is echter geoptimaliseerd om het wisproces efficiënt en snel uit te voeren.
Hoe veilig is het wissen van gegevens met BitRaser Mobile Eraser & Diagnostics?
BitRaser Mobile Eraser & Diagnostics gebruikt geavanceerde algoritmen en technieken om je gegevens veilig en permanent te wissen. Je kunt er zeker van zijn dat je persoonlijke gegevens niet kunnen worden hersteld.
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "BitRaser Mobile Eraser & Diagnostics"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken