Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Batch Picture Protector

Batch Picture Protector

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • BH2003
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Beste Batch Watermerk Software voor Windows PC Hoe kun je foto's van een copyright voorzien...meer

Productinformatie "Batch Picture Protector"

Beste Batch Watermerk Software voor Windows PC

Hoe kun je foto's van een copyright voorzien

Je kunt je foto's beschermen door dit programma te gebruiken als copyright generator. Je kunt je foto's auteursrechtelijk beschermen door een watermerk te maken en het te plaatsen als auteursrechtelijke handtekening voor je foto's. Je kunt Batch Watermark Software zelfs gebruiken als logo maker om een watermerk te maken om je foto's te beschermen.

Hoe maak je een watermerk met Batch Watermerk Software

Als je Batch Picture Protector gebruikt, kun je met de beste watermerk software tekst, logo's, merknamen en copyright symbolen aan je foto's toevoegen. Dit beschermt je foto's en laat anderen zien dat jij de rechten erop bezit, zodat ze niet gereproduceerd kunnen worden.

Deze software werkt met veel verschillende formaten, waaronder JPG, BMP, TIFF, GIF, PNG, PCX en TGA. Je kunt de watermerkafbeelding toevoegen en de foto's opslaan. Dit is handig als je een ontwerper, schilder, spandoekenmaker of fotograaf bent, omdat je je foto's kunt publiceren en weet dat ze beschermd zijn.

Zodra je de foto of foto's hebt geüpload naar de foto-watermerksoftware met Bestand toevoegen, kun je je watermerk maken. Sla het op en kies dan Load Watermark om een watermerk te kiezen dat je al hebt gemaakt. Je kunt het selecteren en opslaan op de foto's. Dit is het hele proces.

Batch watermerken maken

Als je watermerken voor foto's maakt, bescherm je je foto's. Je kunt een watermerk maken voor een enkele foto, of je kunt deze software gemakkelijk gebruiken om je watermerk op meerdere foto's in batchmodus te plaatsen. Klik gewoon op batchmodus en voeg je watermerk toe.

Automatische plaatsing van het watermerk: je kunt het plaatsen waar je wilt

Wanneer je een watermerk aan je foto toevoegt, kun je het plaatsen waar je maar wilt. Als je het toevoegt aan een liggende of staande foto, kun je ervoor zorgen dat het niet interfereert met het onderwerp op je foto. Selecteer gewoon het gedeelte van de foto waar je het watermerk wilt hebben en de software doet de rest.

Handmatig het watermerk plaatsen

Als je het watermerk op je foto plaatst en het staat niet helemaal goed, kun je het handmatig verplaatsen naar waar je het wilt hebben. Als je eenmaal je watermerk op je foto's hebt geplaatst, kun je de nodige handmatige aanpassingen doen om het watermerk precies daar te plaatsen waar je het wilt hebben. Je kunt het verplaatsen met het gereedschap Positie.

Watermerk toevoegen als tegel (vulling) voor maximale bescherming

Als je je afbeelding zoveel mogelijk wilt beschermen, kun je tegelwatermerken gebruiken om de afbeelding volledig te bedekken. De beste watermerksoftware voor Windows herhaalt het tekst- of logo-watermerk zodat het de hele afbeelding bedekt. Als je het scherm Watermerk geopend hebt, kijk dan in de opties en herhaal het watermerk om je hele afbeelding te bedekken.

Opdrachtregel-modus

De Batch Picture Protector software heeft een opdrachtregelmodus. Je kunt een opdrachtregel typen zoals de volgende:

PicWatermark.exe -in "inputFile" -out "outputFolder" -wm "WatermarkFile.wat"

In dit geval is -in het pad naar de invoer van de te watermerken afbeelding, -out het pad naar de uitvoermap waar de gewatermerkte foto zal worden opgeslagen, en -wm het pad naar het watermerkbestand. Je moet dit bestand in GUI-modus maken met het commando Watermerk opslaan. Zo kun je het proces van watermerken maken automatiseren.

Systeemeisen

Besturingssysteem:
Windows 7, Windows 10, Windows 11

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Batch Picture Protector"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken