Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Avast Business Patch Management

Avast Business Patch Management

€ 17,23 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821794
 • 009301
 • 1 Jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Jaar/jaren:

Gebruiker(s):

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
    Veiligere netwerken met Avast Business Patch Management Avast Business...meer

Productinformatie "Avast Business Patch Management"

AvastBedrijfspartner_Blitzhandel24

 

 

Veiligere netwerken met Avast Business Patch Management

Avast Business Patch Management is een patchbeheeroplossing die is ontworpen om organisaties te helpen hun computersystemen up-to-date te houden en te beschermen tegen beveiligingslekken. Deze tool automatiseert het proces van het identificeren, downloaden en installeren van beveiligingspatches voor besturingssystemen en applicaties van derden op de apparaten in het bedrijfsnetwerk.

Waarom is Avast Business Patch Management de optimale oplossing?

Ons bewezen, toonaangevende patchbeheer houdt al je Windows systemen en toepassingen van derden up-to-date met de nieuwste patches.

 • Automatisering om tijd te besparen: Dankzij onze automatisering kunnen grondig geteste patches in enkele minuten worden ingezet op duizenden apparaten, waardoor de impact op uw netwerk minimaal is.
 • Ondersteuning voor patches voor toepassingen van derden: We ondersteunen patches voor Microsoft Windows en honderden bekende leveranciers en producten zoals iTunes®, Oracle®, Java, Adobe® Flash® en Reader.
 • Patchbeheer op afstand: Ongeacht of de Apparaten op reis zijn, zich achter de firewall bevinden, zich op gedecentraliseerde locaties bevinden of zich in de energiebesparende modus bevinden, alle Apparaten kunnen worden gepatcht.
 • Gecentraliseerd beheer: Beheer alle updates voor Microsoft Windows en honderden softwaretoepassingen van derden via een gecentraliseerd online beheerplatform.
 • Kwetsbaarheden opsporenen verhelpen: Compliance bereiken, exploits indammen, beveiligingslekken dichten en op afstand software en Windows updates uitvoeren.

Hoe het werkt:

Patchbeheer verkort het software-updateproces van enkele maanden tot slechts enkele minuten. Ons team van patchcontentexperts analyseert elke patch voordat deze aan u beschikbaar wordt gesteld om de noodzakelijke compliance te garanderen. We passen onze jarenlange branche-expertise en innovatie toe op de relevante tests, zodat je je applicaties van derden snel en veilig kunt patchen.

Alle Apparaten controleren op ontbrekende patches:
Selecteer hoe vaak je wilt controleren op patches - dagelijks, wekelijks of maandelijks - en geef aan wanneer de scan moet worden uitgevoerd.

Patchesimplementeren:
Patches worden automatisch geïmplementeerd, ongeacht de leverancier, softwaretoepassing of ernstgraad. Je kunt echter gemakkelijk individuele leveranciers van dit proces uitsluiten als dat nodig is.

Patchstatus controleren:
Via het dashboard kun je ontbrekende patches, patchnamen en ernstniveaus opvragen. Versienotities, releasedata en andere informatie worden ook weergegeven.

In combinatie met Avast antivirusbescherming in de Avast Business Management Console krijgt u een uitgebreide beveiligingsoplossing om de beveiliging van eindpunten naadloos te beheren met één enkel platform.
 • Flexibele schema's: Rol patches uit naar computers of groepen op gewenste tijdstippen of handmatig getriggerd
 • Intuïtieve gebruikersinterface : Beheer alle software-updates, met grafische analyses van geïnstalleerde, ontbrekende of mislukte updates
 • Aanpasbare patches: fabrikant, producten of ernstgraad kunnen worden geselecteerd voor het toepassen van patches; eenvoudig uitzonderingen maken voor applicaties
 • Met master agent: Download alle updates naar de master agent, die ze verspreidt in het beheerde netwerk
 • Resultaten van patchscans: Gedetailleerde resultaten in het beheerplatform over ontbrekende patches, ernst, kennisbankkoppelingen, releasedatum, details en meer
 • Geavanceerde rapporten : Overzicht van de gezondheids- en beveiligingsstatus van apparaatsoftware met een selectie van eenvoudig te configureren rapporten
 • Geautomatiseerde scans: Stel elke 24 uur automatische scans in en rol elke donderdag updates uit. Deze instellingen kunnen op elk moment worden aangepast
 • Duizenden patches: Rol patches uit voor Windows besturingssystemen en duizenden andere applicaties van derden voor uitgebreide beveiliging

 avast_patch_scherm2

 

 

Systeemvereisten

Windows

Microsoft Windows11 - x64
Microsoft Windows10 (Pro, Education en Enterprise edities) - x64, x86
Microsoft Windows  8/8.1 (alle versies behalve RT en Starter Edition) - x64, x86
Microsoft Windows  7 SP1 (vereist KB3033929) - x64, x86

Windows Server

Server 2022, 2019, 2016, 2012 (elke editie met laatste servicepack behalve Server Core) - x64
Server 2008 R2 (vereist KB3033929) - x64
Small Business Server 2011 - x64

eigenschappen: "Avast Business Patch Management"
Besturingssysteem:
Windows
Windows Server
Inbegrepen Toepassingen:
Patch Management
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Avast Business Patch Management"
Besturingssysteem:
Windows
Windows Server
Inbegrepen Toepassingen:
Patch Management
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Avast Business Patch Management"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken