Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Avanquest Fix-It Registry Optimizer

Avanquest Fix-It Registry Optimizer

€ 20,33 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820439
 • 4023126118257
 • Levenslang
 • DE
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
  Hangt je computer af en toe vast of werkt hij extreem langzaam? Blijf rustig! Je...meer

Productinformatie "Avanquest Fix-It Registry Optimizer"

 

Hangt je computer af en toe vast of werkt hij extreem langzaam?

Blijf rustig! Je hoeft niet veel geld te investeren in modernere hardware of zelfs een nieuwe computer. Vaak worden deze problemen veroorzaakt door het Windows register®.

Als je het register regelmatig opschoont en optimaliseert, zal je pc in de toekomst als nieuw draaien!

Het Windows register is de plaats waar instellingen en opties voor Microsoft Windows® worden opgeslagen. Na verloop van tijd neemt de grootte van het register toe en hopen zich veel ongeldige en onnodige gegevens op. Problemen in het Windows register zijn vaak de oorzaak van Windows crashes, verminderde prestaties en foutmeldingen.

Fix-It Registry Optimizer bespaart je tijdrovende en vermoeiende probleemoplossing door het register snel te controleren op fouten en optimalisatiemogelijkheden. Fix-It Registry Optimizer is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en veilig in gebruik. Binnen twee minuten of minder wordt een complete lijst met alle registerfouten en optimalisatiemogelijkheden van je pc weergegeven, die indien nodig direct kan worden uitgevoerd.

 

Kenmerken
 • Effectieve registerscan - in 2 minuten 
  In slechts een paar minuten voert Fix-It Registry Optimizer een grondige scan uit van het register op fouten en vindt ongeldige sleutels, verouderde gegevens en andere potentiële problemen die ervoor kunnen zorgen dat je pc trager wordt of Windows vastloopt. De scanresultaten worden zodanig gepresenteerd dat ze gemakkelijk te begrijpen zijn. Je hebt dan de optie om de gevonden problemen onmiddellijk met één klik te verhelpen.

 • Optimaliseer systeem-, beveiligings- en internetinstellingen
  Optimaliseer de instellingen van je computer om ervoor te zorgen dat hij altijd optimaal presteert. Met Fix-It Registry Optimizer kun je de instellingen zelf aanpassen of de aanbevelingen van het programma opvolgen om de prestaties en snelheid van te optimaliseren.

 • Uitzonderlijk gebruiksvriendelijk
  We zijn trots op de gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Het startscherm bevat een grote knop "Start Check" en op het resultatenscherm vind je een grote knop "Fix Error". Met Fix-it Registry Optimizer kunnen zowel gevorderde als beginnende gebruikers de prestaties en snelheid van hun pc verhogen.
  Met de geïntegreerde planner stel je een afspraak in voor de registercontrole en laat je de uitvoering van over aan het programma!
  Vanaf nu is er geen reden meer voor traag werkende computers. Stel gewoon de geïntegreerde planner in om automatisch een controle uit te voeren bij het opstarten of programmeer om een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse controle uit te voeren.

 • Extra beveiliging door back-up- en herstelfuncties
  Met Fix-It Registry Optimizer kunnen onnodige vermeldingen in het register veilig en eenvoudig worden verwijderd. Voor de veiligheid kunnen er ook back-ups en systeemherstelpunten worden gemaakt via het back-upmenu.

 • Pas de controle aan je eigen behoeften aan
  Misschien wil je bepaalde sleutels in het register uitsluiten van de controle? Geen probleem. Fix-It Registry Optimizer maakt het eenvoudig om de registerscan aan te passen door bepaalde bestanden op te nemen in of uit te sluiten van toekomstige scans.

 • Gratis controle
  Met Fix-It Registry Optimizer heb je binnen een paar minuten een schoon register en geoptimaliseerde instellingen. Doe nu een gratis controle van je register en verheug je op een snellere en efficiëntere pc.

 

Systeemeisen

 

Versie 2
Besturingssysteem Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista 32-bits, Windows Vista 64-bits, Windows XP 64-bits, Windows 7, Windows 7 64-bits, Windows 2008 Server, Windows 2008 Server 64-bits, Windows 2003 Server 64-bits, Windows 7 32-bits, Windows 8, Windows 10
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Avanquest Fix-It Registry Optimizer"
3 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Alles schnell und einwandfrei erledigt. Rechnung erhalten.

2 nov. 2020

Top Abwicklung, gerne wieder.

Alles top gelaufen, gerne wieder.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken