Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Audials Moviebox 2019

Audials Moviebox 2019

€ 15,20 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820435
 • P14747-01
 • Levenslang
 • DE | EN | ES | FR | JP
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Met Audials Moviebox 2019  kun je alle  Films, video's, series of clips van...meer

Productinformatie "Audials Moviebox 2019"

Met Audials Moviebox 2019 kun je alle Films, video's, series of clips van videostreamingdiensten, online videotheken en video-on-demand diensten opnemen, opslaan, converteren en ervan genieten op je pc of mobiele apparaten! 

 

Archiveer gekochte filmsvan DVD met Audials Moviebox 2019 . De software kan onbeveiligde dvd's directlezen of maaktkopieën van beveiligde dvd's voor archivering en in het juiste videobestandsformaat voor weergave op alle apparaten viahervattingenzonder kwaliteitsverlies.

 

Converteer met Audials Moviebox 2019 op het internet gekauof van de online videoof van de online video naar het juiste bestandsformaat voor pc's, smartphones en tablets.

 

Diensten
 • Automatisch opnemen van alle films en series

 • Automatisch benoemen en toevoegen van tags voor titel, filmcover, genre, jaar, acteur, regisseur, producent, scriptschrijver, productiemaatschappij, land van herkomst

 • Verwerk bioscoopfilms van DVD, TV of beveiligde video's van het internet

 • Je eigen mediabibliotheek opzetten en onderhouden

 • DVD's voorbereiden of archiveren voor tablets en netbooks

 • Bescherm je DVD-collectie tegen verlies met privékopieën!

 • Online video's in het juiste bestandsformaat voor smartphones & tablets

 • Universele converter met eenvoudige bediening voor een betaalbare prijs

 • Converteer films, series en video's voor pc, smartphones, tablets, netbooks, consoles en mobiele apparaten

 

Functies

Video streamen

 • Je videorecorder voor opnemen betaald streamen

In de Audials software zijn de belangrijkste videostreamingdiensten, videoportals en mediabibliotheken al voorgeconfigureerd met de beste opnamemethode. Klik gewoon op de Audials-tegel voor de gewenste videostreaming, start de film en Audials neemt op in het videoformaat van je keuze, geoptimaliseerd voor elk apparaat.

 • Alleen met Audials: Automatisch opnemen en archiveren van elke aflevering en alle seizoenen van je favoriete series op Amazon en Netflix!

Met Audials kun je alle series op Amazon & Netflix automatisch aflevering voor aflevering laten opnemen met de autoplay functie in de videostream recorder. Je krijgt elk seizoen vrijwel 's nachts gearchiveerd. Dit werkt geweldig met de Google Chrome browser en in elk bestandsformaat voor PC, game console, smartphone en tablet!

 • Opnames plannen is kinderspel met Audials

Je speelt de gewenste film kort af in de browser. Audials pakt de link naar de stream. Zack - voeg de film toe aan de opnameplanner! Zodra je alle films bij elkaar hebt, kun je Audials laten beginnen met opnemen.

 • Neem eenvoudig alle video's en films van het internet op met één klik

Netflix, Amazon en andere grote online videowinkels versleutelen de videostream. De meeste tools kunnen geen versleutelde videostreams opnemen. Met Audials Moviebox kun je elk type videostream direct opnemen terwijl het afspeelt. Zonder kwaliteitsverlies en in originele grootte slaat Audials gratis en beveiligde video's en films van elke bron voor je op als legale privékopie.

 • Autotagging voor films en editor voor handmatige bewerking

Opgenomen speelfilms en tv-series worden automatisch benoemd en getagd met titel, filmcover, genre, jaar, acteur, regisseur, producent, scriptschrijver, productiemaatschappij, land van herkomst naast informatie over de opnamebron, bitrate en container. Met een editor is handmatig bewerken ook altijd mogelijk.

 • Vind snel en eenvoudig de programma's die je interesseren

Audials Moviebox presenteert alle programma's van tv-kanalen overzichtelijk gerangschikt op zender, categorie of datum. Met de zoekfunctie vind je snel je favoriete programma of, met behulp van trefwoorden, alle programma's over een bepaald onderwerp. Met Audials kun je de programma's opnemen en opslaan in elk gewenst bestandsformaat.

 

Video conversie

 • Audials Moviebox is je video converter voor alle bestandsformaten

Audials Moviebox is een converter voor alle videobestandsformaten voor pc's, smartphones, tablets,  netbooks, notebooks, ultrabooks, gameconsoles en andere apparaten. Video's en films worden snel en in de hoogste kwaliteit geconverteerd naar elk bestandsformaat.

 • Vrijheid voor gekochte films en alle apparaten

Als gekochte films en video's niet kunnen worden afgespeeld vanwege DRM-kopieerbeveiliging of bestandsformaat, helpt Audials Moviebox je en verlost je van alle problemen: Per legale heropname met de PerfectVideo kwaliteitsgarantie lost Audials Moviebox alle kopieerbeveiligingsproblemen op, slaat alle films op als nieuwe, onbeveiligde MP4, WMV of bijv. h.264 bestanden en zorgt zo voor onbeperkt plezier op alle apparaten. 

 • Archiveer DVD-films en speel ze af op apparaten zonder DVD-station

Onbeveiligde DVD's worden in een oogwenk gekopieerd. Met de heropnamefunctie van Audials Moviebox kunnen zelfs beveiligde dvd's legaal worden gekopieerd. Bezitters van tweede apparaten zonder dvd-station, zoals smartphones, netbooks, ultrabooks of tablets, kunnen Audials Moviebox op de pc gebruiken om alle films van dvd voor deze apparaten te converteren. Audials slaat zelfs de verschillende taalversies en hoofdstukken van de films van de DVD op.

 • Blu-ray films in het juiste bestandsformaat voor PC, smartphone en tablet

Audials software kan Blu-ray discs niet rechtstreeks kopiëren. Met verschillende andere softwareprogramma's kun je MKV-bestanden maken van Blu-ray films. Niet alle apparaten kunnen echter het MKV videoformaat afspelen. Audials kan hier weer helpen als probleemoplossing en converteert de films van Blu-ray uit het bestaande MKV videoformaat betrouwbaar en zonder kwaliteitsverlies naar nieuwe bestanden in MP4, WMV, AVI of andere videoformaten. 

 
 
Individuele mediabibliotheek
 
Audials Moviebox helpt je om je eigen videobibliotheek op te bouwen. Media management voor PC, clouds, voor het vullen van smartphones & tablets en een handige mediaspeler met vele extra's zijn daarom ook inbegrepen.
Je filmschatten zijn duidelijk gestructureerd in categorieën. Getagde films worden automatisch toegewezen aan een map met het bijbehorende filmgenre. Op deze manier wordt je eigen videotheek gecreëerd met elke nieuwe film die wordt toegevoegd.
 
Je kunt handmatig of automatisch mappen maken voor je favoriete acteurs, regisseurs of, als er meerdere delen van een film zijn, ze allemaal in een aparte map verzamelen. In plaats van alleen titels of namen te gebruiken, kun je door je videocollectie bladeren met filmcovers en de gewenste inhoud selecteren en afspelen.

 

 

Wat is er NIEUW & BETER?

 

 • NIEUW! Meer dan 100 TV livestreams: Duitse zenders zoals NTV, Tagesschau24, Disney Channel en internationale zenders

 

Naast de beste mediabibliotheken en eerdere tv-aanbiedingen van internet, biedt Audials nu een enorm aantal nieuwe Duitstalige en internationale live tv-streams!
 
Door over te stappen op de nieuwe software kun je nu genieten van meer dan 150 live streams en tienduizenden programma's uit alle Duitse mediabibliotheken.
 

 

 • NIEUW! Meer streamingdiensten voorgeconfigureerd

 

7 nieuwe diensten zijn vooraf geconfigureerd voor opname en kunnen met één klik worden geselecteerd met hun eigen tegel in de nieuwe Audials Moviebox 2019.

 

 

 

 
Systeemeisen
Versie 2019
Besturingssysteem Windows 7, Windows 7 64-bits, Windows 7 32-bits, Windows 8 32-bits, Windows 8 64-bits, Windows 8, Windows 10

 

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Audials Moviebox 2019"
4 nov. 2020

Thank you.

Fast delivery, quick help with questions, gladly again

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken