Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Ashampoo ZIP Business, Download

Ashampoo ZIP Business, Download

€ 20,29 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820401
 • 4250949203925
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
De compressiesuite voor professioneel gebruik Ashampoo ZIP Business biedt u acht krachtige...meer

Productinformatie "Ashampoo ZIP Business, Download"

De compressiesuite voor professioneel gebruik

Ashampoo ZIP Business biedt u acht krachtige modules voor het comprimeren, uitpakken, verzenden en coderen van gegevens. Het programma bestrijkt dus alle gebieden die belangrijk zijn voor een bedrijf. Ashampoo ZIP Business kan meer dan 30 archiefformaten razendsnel openen en verwerken. Dankzij de maximale betrouwbaarheid van alle functies en de onbreekbare 256-bits encryptie zijn zelfs gevoelige bedrijfsgegevens altijd veilig. Met volledige multi-core ondersteuning kunt u eenvoudig archieven maken, automatisch back-ups maken en zelfs grote hoeveelheden gegevens zonder problemen verwerken. Bijzonder innovatief is de geïntegreerde Explorer, die klassiek in twee delen is verdeeld en bovendien praktische cloud-verbinding, FTP-toegang en natuurlijk alle ZIP-kernfuncties biedt.

Multicore-ondersteuning
Volledige 256 bit encryptie
Excel- en Word-toevoegingen voor het comprimeren, verzenden en coderen
Draagbare ZIP-versie inbegrepen
Split Explorer met extra ZIP-functies
Toegang tot de belangrijkste functies via de rechtermuisknop in Windows Verkenner
Geschikt voor 4K monitoren
Comfortabele cloudverbinding
Gebruik van virtuele schijven
Documenten coderen of ondertekenen
Automatisch maken van back-ups
Zelf uitpakkende bestanden maken

Alles onder één dak

Met één klik uit het formaat jungle! Of het nu gaat om ZIP, RAR, TAR, CAB en vele andere - Ashampoo ZIP Business opent uw bestanden snel en betrouwbaar en voegt ook meerdelige archieven samen. Waar het ook gaat om inpakken, uitpakken, coderen of verzenden, het programma biedt zijn diensten aan en maakt uw werk op de computer veel gemakkelijker. Bespaar tijd en zenuwen en gebruik het enorme scala aan functies van Ashampoo ZIP Business!

ZIP Business to go

Voor eigenaren van de volledige versie is ZIP ook gratis beschikbaar in een draagbare versie! Je hebt dus altijd de allrounder bij je, bijvoorbeeld op een externe harde schijf. Alle instellingen die op de harde schijf zijn opgeslagen, worden automatisch door de computer gelezen wanneer u de schijf aansluit. De draagbare versie is slank maar krachtig, bijna alle functies zijn beschikbaar en kunnen zonder installatie worden gebruikt!

Uw onmisbare helper voor Outlook, Excel en Word

Ashampoo® ZIP lost twee bekende e-mailproblemen in één keer op: omvang en veiligheid. Met de Outlook-invoegtoepassing kan de inhoud van de e-mail gecomprimeerd en versleuteld worden met maximale beveiliging. U kunt zelf bepalen vanaf welke grootte ZIP actief wordt, welke compressies worden gebruikt en of het voorgecodeerd moet worden of u kunt het programma deze instellingen automatisch laten selecteren. En omdat deze functies direct in Outlook zijn geïntegreerd, hoeft u geen ander programma te openen. Met Word en Excel vindt u ook directe functies om bestanden te comprimeren, te verzenden of te versleutelen. Alles eenvoudig en praktisch vanuit de programma's!

Niet zomaar een Explorer - Uw Explorer

Mis je de oude, tweedelige Explorer van Windows? Ashampoo® ZIP Business neemt dit idee meesterlijk op en voegt functies toe voor het comprimeren, uitpakken, branden, verzenden en nog veel meer! Hier kunt u eenvoudig archieven aanmaken en openen, naar de cloud sturen of gebruik maken van FTP of een preview, geen probleem. Krachtig, maar duidelijk en zelfverklarend. Geniet van de Explorer die u altijd al wilde!

Encrypteren en tekenen voor maximale veiligheid

Ashampoo® ZIP Business kan uw bestanden met optimale 256bit coderen en zo beschermen tegen ongeautoriseerde toegang door derden. Zelfs Office- en PDF-documenten kunnen rechtstreeks vanuit het programma worden gecodeerd en ondertekend. Dit wordt aanbevolen voor officiële of gevoelige documenten, bijvoorbeeld om de veiligheid en geloofwaardigheid te vergroten. Zodat uw gegevens altijd veilig en onveranderd blijven.

Gemakkelijk afbeeldingen openen

Ashampoo® ZIP Business kan eenvoudig gegevensdragers zoals DVD's converteren naar een beeld (bestand) en deze vervolgens gebruiken als een normaal station. Alsof ze gewoon de CD (DVD, Blu-ray) in de drive hebben, kunt u snel en eenvoudig toegang krijgen tot de inhoud. Het opzetten van meerdere aandrijvingen en het parallel gebruiken ervan is ook geen probleem. Ook ideaal voor gerichte toegang tot gegevensbeelden!

Altijd klaar met een rechter muisklik

Via de slimme systeemintegratie heeft u ook direct toegang tot de kernfuncties van ZIP in Explorer. Met één klik met de rechtermuisknop kunt u een bestand openen, inpakken, verzenden, versleutelen of in de cloud uploaden. ZIP hoeft niet open te staan, selecteer gewoon de juiste functie en het programma doet zijn werk op een betrouwbare manier.

De beste manier om in de wolken te komen

Toegang tot cloud services kan niet handiger zijn dan in Ashampoo® ZIP. Het uploaden en downloaden via Dropbox, Google Drive, Amazon S3, Sky Drive, Box.Net en Azure gebeurt rechtstreeks vanuit het programma. Daar opgeslagen gecomprimeerde bestanden kunnen "live" worden geopend en zelfs automatische back-ups naar de cloud zijn mogelijk! Voer gewoon uw registratiegegevens in, dat is alles. Dat klinkt zeer gebruiksvriendelijk - en dat is het ook.

De redding

Bestanden van downloads of van defecte media en harde schijven zijn vaak beschadigd en lijken onherstelbaar verloren te gaan. Geen reden om alle hoop te laten varen. Ashampoo ZIP repareert deze bestanden en herstelt veel inhoud. Repareer dergelijke archieven en berging wat kan worden gered.

Systeemvereisten:

Vensters 10
Vensters 8
Vensters 7

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Ashampoo ZIP Business, Download"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken