Gratis hotline 0800 54 45 8
 

Ashampoo Snap 14

€ 23,34 * € 40,66 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241822125
 • P27618-01
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Hoe kan ik een screenshot maken? Met gemak! De schermafdruk app om te nemen, bewerken en...meer

Productinformatie "Ashampoo Snap 14"

Hoe kan ik een screenshot maken? Met gemak!

De schermafdruk app om te nemen, bewerken en knippen!

Leg in een oogwenk informatie vast en bespaar tijd met een schermafdruk

Met Ashampoo Snap 14 kun je als bij toverslag een screenshot of video maken van elke inhoud! Wat er ook op je scherm staat, het wordt betrouwbaar vastgelegd, met veel intelligente opties. De taken kunnen dan in de editor bewerkt worden, opgeslagen en gedeeld. Maar Snap biedt ook grafische bewerking van je schermafbeeldingen met automatische nummering, commentaar, stickers en nog veel meer! Of je nu in een thuiskantoor werkt, iets kort wilt uitleggen of een hele handleiding wilt maken, Snap 14 heeft het allemaal!

 • Voor maximaal 3 toestellen
 • Volledig compatibel met Windows 11
 • Gloednieuwe foto-editor
 • Eenvoudige en elegante GUI met optimaal overzicht
 • Uitstekende videokwaliteit tot 4K
 • Verbeterde geluidskwaliteit door hogere audio bitrate
 • Handige weergave van functienamen
 • Geheel nieuw schietgebied
 • Multifunctionele opname voor rechthoekige gebieden, volledige en bladerbare pagina's
 • Geanimeerde, duidelijke gebruikersinterface
 • Redacteur in nieuw, modern ontwerp
 • Belangrijke opties direct in het opnamegebied
 • Nieuwe, duidelijke instellingen dialoog


Voor maximaal 3 PC's in een huishouden

Als je Ashampoo Snap privé gebruikt, kun je met één licentie 3 van je computers met het programma uitrusten!

Het nieuwe hart en brein van Ashampoo Snap 14

Het hart van Snap is de foto-editor, hier worden schermafbeeldingen van aantekeningen voorzien, pijlen, highlights en effecten toegevoegd, opgeslagen en gedeeld. Precies dit gebied is voor versie 14 helemaal opnieuw ontworpen! Met een sensationeel overzicht vind je elke functie op het eerste gezicht! Elke functie is op de proef gesteld en geoptimaliseerd. Ervaar zelf hoe logisch, duidelijk en variabel een screenshot programma kan zijn! Geen kiekje heeft ooit zo goed gevoeld!

Een concept dat overtuigt

Bekijk de nieuwe foto-editor van Snap 14. Visueel teruggebracht tot de essentie, kom je in een oogwenk bij elke functie; als je wilt, kun je de labels ook laten vervagen. Gebruik je favorieten en optimaliseer je werkstroom. Ervaar meer ruimte voor je creativiteit en verspil geen gedachte aan de technische uitvoering! Zelfs wie nog nooit met Snap gewerkt heeft zal het binnen enkele minuten productief gebruiken. Bespaar je vervelende beschrijvingen met een enkele screen capture!

De onvervangbare metgezel voor je thuiskantoor

Ashampoo Snap 14 kan ook je thuiskantoor optimaliseren met screenshots en video's. Of het nu intern is of in contact met de klant, informatie kan sneller, doeltreffender en begrijpelijker overgebracht worden. Voorstellen, bespreken of uitleggen - alles gaat gemakkelijker met plaatjes! Wat op het scherm te zien is, wordt betrouwbaar vastgelegd en kan aangevuld worden met teksten, grafieken en effecten. Video's kunnen ook in een handomdraai gemaakt, bewerkt en gedeeld worden. Zonder lange inwerkperiode, met lage hardware-eisen, is Snap gewoon praktisch!

Ga snel aan de slag, thuis en op het werk

Ashampoo Snap 14 maakt het maken van schermafdrukken en video's eenvoudiger dan ooit. Werk slanker, slimmer en productiever met snelle 1-klik bewerkingen, creatieve ontwerpmogelijkheden en de opgeruimde foto-editor. Maak pixel-perfecte schermafbeeldingen en video's in een handomdraai, leg vakkundig accenten met tekst, hint en notitie-elementen, en ook met pijlen, vrije-vorm gebieden en clipart. Laat in een flits zien waar de grafiek interessant wordt, waar je fouten gevonden hebt, of stimuleer de gedachte met tekst en beelden. Je zult er versteld van staan hoe snel en productief Ashampoo Snap 14 in je dagelijkse werk integreert!

Leg het bureaublad slim vast en deel het gemakkelijk

Als Snap geactiveerd is, herkent het programma of je met je muis over een browservenster, een menu of een afbeelding gaat en geeft zo een pinpoint-opname. Maar het "magische oog" kan nog meer: het biedt mogelijkheden voor het vastleggen van rechthoekige gebieden, scrollbare inhoud en hele pagina's! Je kunt dan de voltooide beelden opslaan zoals je wilt of ze uploaden naar de Ashampoo webruimte. En natuurlijk is de beproefde mailfunctie nog steeds beschikbaar!

Bewerk video's snel en gemakkelijk

Niet elke opgenomen video is perfect, vaak zijn reclames, onnodige stappen of wachttijden hinderlijk. Maar zelfs met een schermopname zijn alleen de belangrijkste momenten van belang! Met Ashampoo Snap bewaar je alleen de hoogtepunten, knip je eenvoudig b.v. reclames, fouten of andere overbodige scènes eruit of sla je een video in afzonderlijke afleveringen op. Of je nu gewoon snel iets wilt vastleggen, een webinar wilt opnemen of een presentatie op het hoogste niveau wilt produceren, elke schermvideo slaagt hier!

Neem het bureaublad op en deel gemakkelijk

Wil je je screenshots en video's delen met familie, collega's of op sociale netwerken? Met Ashampoo Snap heb je alle mogelijkheden, privé en professioneel! Met één klik kun je foto's uploaden naar Twitter of Facebook, je kunt ze ook uploaden naar de meest populaire clouds (DropBox / Microsoft One-Drive / Google Drive, enz.) of naar Ashampoo's gratis webruimte. En natuurlijk is er de beproefde postdienst, die vooral in de beroepssector populair is.

Maak video's voor elk doel

Met Ashampoo Snap slagen educatieve video's of documentaires als bij toverslag. Je kunt zelfs de opname zelf - live - bewerken en er tekst, tekeningen of commentaar aan toevoegen via de microfoon. Toon muisklikken en toetsaanslagen afzonderlijk, vervaag watermerken voor je copyright of integreer je webcam met één klik. Maak een tutorial, bereid een webinar voor of laat privé zien wat belangrijk voor je is!

Ideaal voor verschillende resoluties en multi-monitoring

Ashampoo Snap kan gemakkelijk gebruikt worden voor meerdere monitoren en alle resoluties en DPI instellingen. Zelfs als je bijvoorbeeld Full HD en 4K monitoren door elkaar gebruikt, werkt Ashampoo Snap zonder problemen. Elke resolutie wordt in volle scherpte vastgelegd en kan onmiddellijk bewerkt worden. Ervaar uitstekende rijeigenschappen voor zowel beginners als profs!

Maak GIFS van elke video

GIFs zijn op het Internet onmisbaar geworden als kleine, vaak grappige animaties. Ze kunnen ook gebruikt worden in leerprogramma's voor korte demonstraties en centrale handbewegingen. Met Ashampoo Snap kun je GIFS maken van een filmclip naar keuze. Stel eenvoudig het begin en einde van de video in, laat hem converteren, klaar!

Meer dan een knipgereedschap dankzij handige functies

Ashampoo Snap neemt je veel werk uit handen en maakt je werk variabeler. Met automatische nummering of de praktische tijdvertraagde opname, maak je eenvoudig meer uit je schermafbeeldingen. Voeg verklarende tekst en grafieken direct in de editor toe en vul gebieden met om het even welke kleur! Markeer delen, vervaag gevoelige plekken of gebruik de kleurrijke markeerstiften van het programma!

Leg het bureaublad vast om video's en foto's van het Internet op te slaan

Het Internet staat vol met fascinerende, grappige en leerzame foto's, teksten en video's. Met Ashampoo Snap kun je gemakkelijk opslaan wat je leuk vindt! Sla allerlei soorten foto's op, neem video's op en bewerk schermafbeeldingen en films tegelijk als dat nodig is! Wat je ook ziet op je scherm of hoort op je geluidskaart, Snap neemt het voor je op!

Maak snel en variabel schermafbeeldingen

Schermafbeeldingen zijn kinderspel om te maken met Ashampoo Snap. Of je nu het hele bureaublad vastlegt, scrollende webpagina's of alleen kleine delen, het is allemaal maar een klik verwijderd. Leg het bureaublad alleen in delen vast, desgewenst vertraagd, of maak pixel-perfecte schermafbeeldingen op ware grootte! Ashampoo Snap is het Windows hulpmiddel voor schermafbeeldingen dat gewoon alle mogelijkheden biedt en volkomen intuïtief te gebruiken is!

Maak screenshots van je spellen in volle kwaliteit

Ashampoo Snap maakt perfecte screenshots van je spellen, zelfs in volledig scherm modus. Of het nu een klein 2D spel is of een indrukwekkend 3D spel in volledig scherm modus! Laat zien uit welk hout ze gesneden zijn en leg vooral epische momenten van hun avonturen vast in tot 4K resolutie! Vereeuwig je grootste triomfen, high scores en spelhoogtepunten voor altijd!

Scherm opnemen met het "magische oog

Ashampoo Snap 14 gaat met volle vaart van start! We hebben het programma op de cruciale plaatsen herwerkt: Maak kennis met en hou van de gloednieuwe foto-editor! Nooit eerder kon je je schermafbeeldingen zo duidelijk, variabel en logisch bewerken. Alles is maar een klik van je verwijderd en zal je niet afleiden van het belangrijkste - je projecten! Ervaar de nieuwe look & feel van Snap, test het zelf en laat je overtuigen. Samen met de geoptimaliseerde video-opname tot 4K en het sterk verbeterde geluid, is Ashampoo Snap 14 de perfecte upgrade!

 

Screenshot modus  
Multifunctioneel vastleggen voor rechthoekige gebieden, volledige en scrollbare pagina's
Geheel nieuw vanggebied
Geanimeerde, duidelijke interface
Belangrijke opties direct in het opnamegebied
Totaal overzicht tijdens opname en bewerking
Schermafbeeldingen van 3D spellen in volledig scherm
Voeg automatisch watermerken toe
Verzamel kleuren onafhankelijk van het programma met de kleurenpipet
Maak tijdgestuurde opnamen
Maak collages van meerdere schermafbeeldingen
Volledige ondersteuning van 32bit transparanten (RGBA)
Videomodus  
Nieuwe video codecs voor betere kwaliteit
Referentieklasse geluidsopnamen
Geoptimaliseerde automatische instellingen
WMV opnamen variabeler configureerbaar
Video bewerkingsgebied
Sla video's op in afleveringen
Verbindende video's
Verbeterd watermerk met live voorbeeld
Maak GIF animaties direct uit video bewerkingen
Verbeterde opname van het geluidsspoor
Neem resoluties op tot 4K
Live bewerken met tekst en pen bij video-opname
Weergave van toetsenbordinvoer in de video
Mobiel opnamevenster voor video-opnamen
Opnemen van opmerkingen via de microfoon tijdens webcam opnamen
Instelbare webcam positie en grootte
Eenvoudiger bediening van video en muiseffecten
Verbeterde weergave van MP4/WMV bestanden via New Media Foundation
Video-opname met timer
Beperking van de opnamelengte door teller
Opname pauzeren en hervatten
Weergave van opnameduur
Maak time-lapse video's
Neem webcam op
Geef muisklikken weer met effecten
OCR / tekstherkenning  
Tekstherkenning ondersteunt zes talen (Engels, Frans, Duits, Spaans, Turks en Russisch)
Nieuwe taal voor tekstherkenning: Japans
Tekst uit beelden extraheren met tekstherkenning
Maak tekst uit OCR en kopieer die naar het klembord
Tekstherkenning ondersteunt zeven talen (Japans, Engels, Frans, Duits, Spaans, Turks en Russisch)
Gebruiksgemak  
Nieuwe, duidelijke instellingen dialoog
Verbeterde werksnelheid op alle gebieden
Multi-monitoring tot 4k schermresolutie
Afbeeldingen voorzien van internetadres
Bewaar de herkomst van Internet afbeeldingen in metadata
Nieuwe sneltoetsen en screenshot opties
Leg in de browser gekopieerde beelden vast
Geanimeerde GIF's maken, bv. voor memes
Door de gebruiker te definiëren sneltoetsen voor veel functies
Geoptimaliseerd gebruik van moderne processoren
Alle objecten/instellingen kunnen op elk moment gewijzigd worden via intelligent versiebeheer
Intelligent back-up mechanisme
Meer snelheid! Dankzij nieuwe ondersteuning voor multi-core processoren
Delen, verzenden en uploaden  
Exporteer alle objecten naar Photoshop
Integreer elke app om te bewerken of op te slaan
Vrije keuze van programma om PSD bestanden te openen
Web uploads voor het delen van unieke internet links, nu ook voor video's
Probleemloos uploaden naar de Ashampoo Snap webruimte
Bewerkingsmodus  
Redacteur in nieuw, modern ontwerp
Aanpassing aan verschillende DPI instellingen van een systeem
Vrije monitor keuze voor bewerkingsmodus
Grafisch meer variabele nummering
Aanpassing aan alle DPI instellingen van verschillende monitoren
Objecten uit de bewerkingsmodus naar het klembord kopiëren
Objecten kopiëren tussen verschillende schermafbeeldingen
Gebogen pijlen en lijnen voor nog meer ontwerpvrijheid
Opgeslagen beelden in screenshots invoegen
Kloon voorwerpen gemakkelijk
Directe kleurkeuze uit screenshot met de eyedropper in de kleurenselector

 

Systeemvereisten

Besturingssysteem

 • Windows® 11, Windows® 10 (64bit)

Vereisten:

 • Elk apparaat dat de bovenstaande besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.

Andere

 • Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

Talen

 • Duits Duits
 • Engels Engels
 • Nederlands Nederlands
 • Français Français
 • Magyar Magyar
 • P P
 • Polski Polski
 • Italiano Italiano
 • Português Português
 • Español Español
 • Svenska Svenska
 • Türkçe Türkçe
 • Slovenščina Slovenščina
 • 汉语 汉语
 • Brits Engels Brits Engels
 • български език български език
 • Српски Српски
 • Português (Br) Português (Br)
 • עברית עברית
 • 漢語 漢語
 • 한어 한어
 • Română Română
 • Slovenský Slovenský
 • Suomi Suomi
 • Српски Српски
 • Norsk Nynorsk Norsk Nynorsk
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Ashampoo Snap 14"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken