Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Ashampoo Photo Optimizer 8
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

Ashampoo Photo Optimizer 9 Ashampoo Photo Optimizer 9
Verbeter en optimaliseer je foto's met één klik! Foto's zijn onvervangbare herinneringen die onze speciale momenten vastleggen. Maar ze pakken niet altijd goed uit - of zouden er gewoon beter uit kunnen zien. Haal met één klik het...
€ 15,20 *
Ashampoo Photo Optimizer 8 Verbeter foto's met slechts één klik! Ashampoo Photo Optimizer...meer

Productinformatie "Ashampoo Photo Optimizer 8"

Ashampoo Photo Optimizer 8

Verbeter foto's met slechts één klik!

Ashampoo Photo Optimizer 8 is beeldbewerking met een druk op de knop! Met het programma kunt u de kleuren, het contrast en de belichting automatisch aanpassen voor afzonderlijke foto's of hele fotoverzamelingen. Door een zorgvuldige analyse worden zwakke punten van de foto gevonden en direct geëlimineerd. Of je kunt het zelf doen: Maak kromme beeldhorizonten eenvoudig recht, corrigeer het perspectief of voeg talrijke effecten toe aan uw foto's. Zelfs kleine oneffenheden zoals rode ogen, huidvlekken of vlekken kunnen gemakkelijk worden verwijderd. Dankzij de eenvoudige bediening bespaart u tijd en zenuwen en behaalt u in een handomdraai schitterende resultaten!

po8-optimaliseren-resultaat.png

Pictogram: markering Briljante perspectiefcorrectie voor natuurlijke lijnen
Pictogram: markering Sterk verbeterde automatische beeldoptimalisatie
Pictogram: markering Bliksemsnelle toegang tot favoriete functies onder Favorieten
Pictogram: markering Handmatig wijzigen van de kleurtemperatuur
Pictogram: markering Aanpassing van de gradiëntcurves
Pictogram: markering Verbeterd geheugenbeheer voor snellere en stabielere prestaties
Pictogram: markering 64Bit versie
 
 

 

 

Een kwestie van perspectief!

Als je een gebouw fotografeert, sta je meestal onderaan - wat je later duidelijk kunt zien! Lijnen "vallen", het beeld lijkt te kantelen en het motief verliest zijn charme. Of je merkt bij het bekijken van de foto's dat je onder een lichte hoek voor de foto's staat en de foto meteen wilt sorteren. Met de nieuwe perspectiefcorrectie is dit geen probleem meer! Corrigeer horizontale of verticale vervormingen met slechts een paar klikken! Geef uw foto's een tweede kans en pas het perspectief gewoon aan totdat het onderwerp is gepositioneerd zoals u dat wilt!

ScreenshotPhoto Optimizer 8 + Box

Favorieten voor handig gebruik

Iedereen heeft zijn favoriete eigenschappen die het meest gebruikt worden. Zodat u niet door het programma hoeft te navigeren om ze te vinden, kunt u de functies eenvoudig opslaan onder Favorieten. Daarna heeft u alle functies "met een klik" en kunt u de werkprocessen op een ontspannen manier vanuit een menu doorlopen. U kunt bijvoorbeeld snel de horizon rechtzetten, het perspectief corrigeren of het beeld bijsnijden na automatische optimalisatie. Geniaal eenvoudig, nietwaar?

Optimaliseert afbeeldingen automatisch zoals geen enkel ander programma

Het geheim van de nieuwe Photo Optimizer ligt in de unieke beeldoptimalisatie. Hiervoor wordt elk beeld in detail geanalyseerd om mogelijke zwakke punten en mogelijkheden voor verbetering te vinden. Wat u misschien overhaast heeft geschoten met uw mobiele telefoon kan optisch worden opgeslagen! Bleke kleuren, verkeerde belichting of ontbrekend contrast - het algoritme van Photo Optimizer vindt alle fouten! Na de analyse wordt door de optimalisatie uw foto's nagemaakt - helder, levendig en precies zoals een goede foto hoort te zijn. Duizenden variaties zijn getest om briljante resultaten te produceren met de hoogste hitrate. En na 2 jaar van programmeren en testen heeft Ashampoo Photo Optimizer 8 een heel nieuw niveau bereikt!

po8-auto-optimalisatie

Meer handmatige aanpassingsopties

Zo goed als de automatische optimalisatie is - misschien wilt u zelf wel wat werk doen? Hiervoor zijn tal van correctiemogelijkheden beschikbaar. Nieuw in versie 8 is de kleurtemperatuur, die een opname een geheel nieuwe uitstraling kan geven. Vooral "koude" gsm-opnamen krijgen een nieuwe sfeer. Met de lichtcurve-functie kunt u eenvoudig gradatiecurves veranderen en zo schaduwen, middentonen en highlights beïnvloeden. Vooral bij RAW opnames zijn de resultaten indrukwekkend! Probeer het maar eens, dankzij de slimme back-up technologie kunt u altijd terug naar oude herinneringen!

Verbeterd geheugengebruik

De nieuwe Ashampoo Photo Optimizer 8 gebruikt het volledige werkgeheugen voor zijn berekeningen indien nodig en profiteert nu van het volledige systeemvermogen van uw PC. Zelfs foto's met een zeer hoge resolutie of hele beeldmappen kunnen in een handomdraai worden geoptimaliseerd. Kijk uit naar de snelste en meest stabiele Photo Optimizer ooit!

Verbetering van de witbalans en intensivering van de contrastverhouding

De kleurtemperatuur van een beeld staat of valt met de witbalans. Vooral digitale camera's hebben vaak de neiging om een blauwzweem te hebben en kleuren te laten verbleken. Foto's zien er zo levenloos uit en leggen het speciale moment niet vast. Vaak zijn laag-contrastfoto's ook het resultaat, vooral in moeilijke lichtomstandigheden. Zelfs deze eigenlijk mislukte foto's kunnen met de contrastverspreiding worden geïntensiveerd en weer respectabel worden! Beide functies zijn opgenomen in de automatische optimalisatie en worden direct geactiveerd zodra ze de foto beter kunnen maken!

Beeldbewerking met een paar klikken

De interface van Photo Optimizer 8 spreekt voor zich. Elke functie is gemakkelijk te vinden, netjes verdeeld in categorieën en maximaal twee klikken verwijderd. Terwijl andere fotobewerkingsprogramma's vereisen dat u eerst door de hulp bladert, heeft u al het uiteindelijke resultaat. Alles is zo logisch en eenvoudig dat elke gebruiker snel het gewenste resultaat krijgt! Zelfs beginners komen aan hun trekken - of gewoon iedereen die geen uren met beeldbewerkingsprogramma's wil doorbrengen.

Comfortabele exportmogelijkheden

Goede foto's willen gezien worden, dus u kunt uw foto's comfortabel per e-mail versturen en gratis uploaden naar het Ashampoo web. U kunt ook direct bijzonder mooie foto's als behang instellen. Om uw foto's af te drukken is er een geavanceerd afdrukdialoogvenster, waarmee u uw foto's kunt vereeuwigen in de beste kwaliteit en, indien gewenst, op een papierbesparende manier.

Functies voor perfectionisten en creatieve mensen

Er zijn veel geavanceerde functies beschikbaar voor degenen voor wie automatische optimalisatie niet voldoende is. Of u nu effectief wilt verscherpen of vervagen, Photo Optimizer biedt geavanceerde functies voor elk gebied. Storende beeldruis kan net zo effectief worden verminderd, de kleurtemperatuur kan worden gewijzigd of het beeld kan gewoon worden bijgesneden. Voor de meer artistieke benadering zijn er genoeg manieren om te experimenteren met golven, wervelingen en implosie.

po8-oppervlakte-afdrukken

Natuurlijk uitziende portretverbeteringen

Gezichten zijn de focus van veel foto's en toch lukt het zelden perfect! Met Photo Optimizer kunt u automatisch portretten verbeteren of handmatig retoucheren. Verwijder eenvoudig rode ogen of witte tanden voor een heldere glimlach. Met de handige vlekverwijderings- en kopieerfunctie voor geselecteerde gebieden kunnen andere gebreken, zoals huidvlekken, onopvallend worden verwijderd. Maak perfecte en toch natuurlijk ogende portretten in een paar klikken!

Breng meer kleur in het spel!

Geen enkel beeld is overtuigend zonder bijpassende kleuren. Met de zeer effectieve kleurcorrectie kunt u uw beelden een unieke stijl of, meer klassiek, een realistische uitstraling geven. Met eenvoudige schuifregelaars kunt u eenvoudig het contrast, de verzadiging en vele andere waarden aanpassen, het programma toont de resultaten direct als voorbeeld. Als u wilt spelen met kleureffecten, kunt u individuele accenten zetten door kleuren, nostalgische sepia of reductie over de drempel toe te voegen. En wat je niet leuk vindt is gewoon ongedaan gemaakt!

Comfortabele batchverwerking

Een groot voordeel van dit programma is dat het geen verdere informatie of parameters nodig heeft, maar zijn werk automatisch doet. Bespaar dus veel tijd door meerdere beelden automatisch te laten optimaliseren. Of het nu gaat om geselecteerde afbeeldingen uit verschillende bronnen of om hele mappen, Photo Optimizer analyseert elke afbeelding nauwkeurig en verbetert de beeldkwaliteit. Zo kan zelfs een hele vakantie in één keer worden verwerkt, kunnen bruiloften in nieuwe pracht en praal schitteren of kan een verjaardag in nieuwe kleuren en een perfect contrast schitteren!

Genoeg ruimte voor experimenten!

Dankzij de beproefde back-up kunt u naar believen experimenteren, de back-up van de originele beelden voorkomt elk ongeluk. Wat u niet bevalt, wordt gemakkelijk in zijn oorspronkelijke staat hersteld. En dankzij de geïntegreerde voor- en na-weergave weet u altijd van tevoren welke veranderingen uw huidige instellingen zullen veroorzaken. Er zijn dus geen onaangename verrassingen en u houdt alleen perfecte beelden bij!

po8-effecten

   
   
   
   
   
 

 

Perfecte foto's zijn onvervangbare herinneringen. Haal het beste uit uw foto's en krijg snel en veilig briljante resultaten - alleen met Ashampoo Photo Optimizer 8!

Na twee jaar van intensieve ontwikkeling is Ashampoo Photo Optimizer 8 nu beschikbaar met krachtige nieuwe functies! De automatische beeldoptimalisatie is door talloze tests sterk verbeterd en zorgt voor nog mooiere, stralende beelden! Nieuwe handmatige instelmogelijkheden zoals kleurtemperatuur, gradatiecurves of de innovatieve perspectiefcorrectie vergroten uw mogelijkheden om zelfs de finishing touch te geven. Onder Favorieten kunt u nu eenvoudig uw favoriete functies opslaan en heeft u altijd direct toegang voor de perfecte workflow! Dankzij het nieuwe geheugenbeheer loopt Photo Optimizer nog sneller en stabieler en kan hij hoge beeldresoluties of hele mappen in een handomdraai verwerken. Trakteer uzelf en uw foto's op onze beste beeldoptimalisatie!

 

Afbeelding bewerken  
Sterk verbeterde beeldoptimalisatie
- NIEUW
Handmatig wijzigen van de kleurtemperatuur
NIEUW
Aanpassing van de gradiëntcurves
NIEUW
Intelligente witbalans
-
Automatisch contraststrooien voor de beste resultaten
-
Beelden automatisch optimaliseren
-
Watermerk als tekst of afbeelding invoegen
Snijden
Beeld vrij roteren
Horizontale rechtzetting
Beeld omdraaien en omdraaien
Kleurcorrectie
Portretbewerking  
Huidvlekken verwijderen
GETROKKEN
melktanden
Kopieergebieden
Verwijder rode ogen
Effecten  
Afbeelding overlay
Embossing
Vervormingsfilters: stuwkracht, golf, imploderen/explodeer en vortex
Schaduwen
Blauwe shift
Segmentatie
Solariseren
Plaatsing
Schets
Lawaai: Toevoegen van ruis, middeling, ruisonderdrukking en pixelvorming
Omkeren
Grijstinten
Sepia
Verouderingsbeeld
Scherpte
Vervagen
Mediaan
Contour
Geluidsreductie
Algemeen  
Verbeterd geheugenbeheer voor snellere en stabielere prestaties
NIEUW
Bliksemsnelle toegang tot favoriete functies onder Favorieten
NIEUW
64Bit versie
NIEUW
Oogbeschermend, ergonomisch oppervlak
-
Logische, intuïtieve programmastructuur
-
Gemakkelijk te gebruiken en te navigeren
-
Batchverwerking
-
Tijdsbesparing door meer snelheid dankzij multi-core ondersteuning
-
Export en presentatie  
Gemakkelijk uploaden naar Ashampoo Webspace
GETROKKEN
Ingesteld als behang
Verstuur per e-mail
U hebt de 64-bits versie van de volgende besturingssystemen nodig:

Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7

Computer:

Elke computer die de bovengenoemde besturingssystemen ondersteunt.

Andere:

Microsoft Visual C++ 2015 x86 Opnieuw toe te wijzen

Een internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmalicentie wordt regelmatig gecontroleerd.

   
   
   
   
   
   
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Ashampoo Photo Optimizer 8"
3 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Preisgünstige SW-Lizenzen mit Freischaltung innerhalb von Minuten ..

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

€ 15,29 opgeslagen
Ashampoo Driver Updater Ashampoo Driver Updater
€ 15,20 * € 30,49 *
€ 30,54 opgeslagen
Ashampoo ActionCam Ashampoo ActionCam
€ 20,29 * € 50,83 *
€ 35,63 opgeslagen
Ashampoo Photo Commander 16 Ashampoo Photo Commander 16
€ 15,20 * € 50,83 *
€ 25,46 opgeslagen
Ashampoo Photo Optimizer 7 Ashampoo Photo Optimizer 7
€ 15,20 * € 40,66 *
€ 52,92 opgeslagen
Laatst bekeken