Gratis hotline 0800 54 45 8
 

Ashampoo PDF Pro 3

€ 28,42 * € 71,17 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241822078
 • P27615-01
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Praktische en elegante lint-interface Oogvriendelijke donkere modus voor meer...meer

Productinformatie "Ashampoo PDF Pro 3"

 • Praktische en elegante lint-interface
 • Oogvriendelijke donkere modus voor meer productiviteit.
 • Schakel met één klik over naar de werkmodus die altijd bij u past.


Ashampoo PDF Pro 3 is de complete oplossing voor het eenvoudig bewerken van uw PDF's. Deze PDF-software bevat alle hulpmiddelen die u nodig hebt om PDF-bestanden te maken, te converteren, te bewerken, samen te stellen en te beveiligen. Maak met PFD Creator ondertekende bestanden die overal leesbaar zijn, altijd de optimale grootte hebben en met encryptie kunnen worden beveiligd. Maak of bewerk naar believen interactieve formulieren, of bewerk bestaande PDF's net als een gewoon Word-document!


Tot 3 computers per huishouden

Als u Ashampoo® PDF Pro privé gebruikt, kunt u met één licentie 3 van uw computers met het programma uitrusten! Koop slechts één licentie en uw hele familie zal een krachtige PDF hebben! Alleen voor commercieel gebruik: één licentie, één installatie.

Waar u naar uit kunt kijken

 •     Individuele toegangsbalk met alle belangrijke commando's.
 •     Praktisch zoomen in de statusbalk
 •     Nieuwe dropdown-elementen voor de belangrijkste functies.
 •     Digitale handtekeningen voor betrouwbare PDF's
 •     Snelle en nauwkeurige vergelijking van twee documenten
 •     PDF/A-export voor permanente archivering

Bewerken net zo gemakkelijk en snel als in Word

Met Ashampoo® PDF Pro 3 kunt u PDF-documenten net zo gemakkelijk bewerken als met een uitstekende tekstverwerker. Ashampoo® PDF Pro 3 biedt u een nieuwe lint-interface zoals u die kent van moderne kantoorprogramma's. Kennismaking en overgang zijn volledig probleemloos! De belangrijkste commando's bevinden zich op plaatsen die u al kent van Microsoft Word, Ashampoo® Write of andere Office-toepassingen. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om PDF-bestanden te bewerken!

Een dromerige look

Werken op een computerscherm is meestal moeilijk voor de ogen, en documenten met grote witte vlakken doen de rest! Ashampoo® PDF Pro 3 verhelpt dit effectief: met slechts één klik kan de gebruikersinterface worden omgeschakeld naar een oogvriendelijke donkere modus. Hierdoor kunt u langer en productiever met het programma werken, zelfs bij professioneel gebruik!

Gemakkelijk nieuwe PDF's maken

Ashampoo PDF maakt hoge kwaliteit PDF bestanden van alle Windows programma's. Open gewoon "Print" in een willekeurig programma en selecteer de PDF printer driver die bij Ashampoo PDF wordt geleverd. Als bijzonder compacte PDF-bestanden nodig zijn, bijvoorbeeld voor publicatie op het Internet, converteert Ashampoo PDF de afbeeldingen naar een lagere resolutie van uw keuze.

Voor maximaal drie PC's in een huishouden
Als u Ashampoo® PDF Pro privé gebruikt, kunt u 3 van uw PC's met het programma uitrusten met één enkele licentie! Koop slechts één licentie en uw hele huishouden zal een krachtige PDF hebben! Alleen voor commercieel gebruik geldt de regel: één licentie, één installatie.

Een goed ontworpen en volledig op maat gemaakt herontwerp.

Als u al met Ashampoo® Office hebt gewerkt, kent u misschien al de toegangsbalk DeepL onder het lint. In Ashampoo® PDF Pro 3, zijn de belangrijkste commando's ook hier toegankelijk met één klik. U kunt de selectie van commando's aanpassen aan uw voorkeuren - u beslist welke functies u wilt gebruiken om uw individuele werkprocessen efficiënt te organiseren. Een goed PDF-programma past zich aan uw behoeften aan - en niet andersom!

Rustig aan, niet typen.

Ashampoo PDF converteert uw PDF bestanden in tekst documenten die u kunt bewerken met Microsoft Word of Ashampoo Office. Conversie naar HTML, EPUB, JPG of RTF is ook mogelijk. Bovendien converteert Ashampoo PDF Pro gescande pagina's in bewerkbare en doorzoekbare PDF bestanden die kunnen worden bewerkt met OCR.

Talen Ashampoo PDF 3

Talen_Ashampoo3

Systeemeisen

Besturingssysteem
Windows® 11, Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7
Vereisten:
Elk apparaat dat de hierboven vermelde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Diversen
Eeninternetverbinding is vereist om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Ashampoo PDF Pro 3"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken