Gratis hotline 0800 2633100
 

Ashampoo Office 8

€ 37,95 * € 69,99 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821486
 • A_204552
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Maak eenvoudig documenten, spreadsheets en presentaties - indrukwekkend compatibel! Iedereen...meer

Productinformatie "Ashampoo Office 8"

Maak eenvoudig documenten, spreadsheets en presentaties - indrukwekkend compatibel!

Iedereen kent alternatieven voor Microsoft Office, maar kent u een betaalbaar kantoorpakket dat echt volledig compatibel is met de nieuwste, maar ook met klassieke Microsoft-formaten? Een kantoorpakket zonder compromissen, zonder het gedoe van veranderen? Met Ashampoo Office 8 kunt u sneller dan ooit documenten, berekeningen en presentaties maken. Met alle mogelijkheden en comfort die u wenst in een modern kantoor. Ashampoo Office 8 slaat uw bestanden niet ergens in een cloud op, maar op uw computer - waar ze thuishoren. Dit kantoor biedt precies wat u nodig heeft!

Voor maximaal 5 PC's in een huishouden

Icoon 5 PC Licentie

Als u Ashampoo Office 8 privé gebruikt, kunt u met één licentie vijf van uw computers met het programma uitrusten! Koop slechts één licentie en uw hele familie zal een krachtig kantoor hebben! Alleen voor commercieel gebruik: één licentie, één installatie.

 

Uitstekende tekstverwerking: Schrijf

Met het moderne Word-alternatief Write maakt u in een handomdraai documenten van elk formaat - of het nu gaat om een wenskaart, een zakenbrief, een brochure of een compleet studiedocument. Zelfs in grote documenten verliest u nooit het overzicht dankzij de nieuwe paginaminiaturen en aanklikbare inhoudsopgaven! Met de unieke objectmodus kunt u vrij afbeeldingen, tekeningen en tekst in het document plaatsen. Dankzij de real-time woordteller weet u altijd de exacte omvang van uw document en kunt u dus "op lengte" schrijven. Professionals kunnen ook SQLite en dBASE databases gebruiken, zelfs mail merge vanuit XLSX bestanden. Met Microsoft Word-compatibele voetnoten en eindnoten in hetzelfde document kan professioneel werk op het hoogste niveau worden geleverd. En dankzij het native gebruik van het DOCX-bestandsformaat zijn uw documenten altijd compatibel met Microsoft Word in alle versies. Natuurlijk kunt u de voltooide documenten niet alleen afdrukken, maar ook delen als PDF's of e-boeken.

Spreadsheet perfectie: Bereken

Met het krachtige spreadsheet Calculate kunt u gemakkelijk berekeningen, tabellen en diagrammen van elke complexiteit maken. Van een eenvoudig tijdschema tot de volledige financiële planning van een bedrijf, met deze Excel-vervanger beschikt u over alle mogelijkheden. En als er een fout in uw spreadsheet sluipt, geven syntax highlighting en formulecontrole u snel de foutlocatie. Met meer dan 350 rekenfuncties, gebruiksvriendelijke spreadsheets en enorme werkbladen met een miljoen rijen is Calculate 8 geschikt voor allerhande berekeningen. Professionele functies zoals draaitabellen (met gegroepeerde elementen!) bieden geavanceerde gebruikers de hoogste gebruikswaarde. Afdrukken na het werk kunnen perfect worden voorbereid met de nieuwe voorbeeldweergave voor pagina-einden. Calculate 8 gebruikt het XLSX bestandsformaat - net als Microsoft Excel!

Indrukwekkende presentaties. Presenteer

Present is de krachtige tegenhanger van PowerPoint. Maak eenvoudig presentaties die indruk maken. In de nieuwe versie kunt u zelfs zelflopende diavoorstellingen maken die op elke computer worden afgespeeld zonder software te installeren! Dankzij adembenemende animaties en nieuw ontworpen diaovergangen, evenals een geavanceerd master page concept, bent u perfect uitgerust voor elke presentatie. Je kunt nu zoveel master lay-outs maken als je wilt, waarop je met een paar klikken elke placeholder kunt plaatsen. Dit zorgt niet alleen voor een uniform uiterlijk van uw presentatie, maar ook voor een naadloze compatibiliteit met PowerPoint. Talrijke kant-en-klare ontwerpsjablonen, die fris worden bijgewerkt en met een druk op de knop kunnen worden aangepast, doen het werk voor u. Geef uw presentaties net dat beetje extra met afbeeldingen, grafieken, geluid, video en animatie. Met het nieuwe tabblad Media Ribbon wordt het beheren van deze items een fluitje van een cent! Present maakt ook gebruik van de populaire PPTX-bestandsindeling, zodat delen met Microsoft PowerPoint probleemloos verloopt. Gun uzelf het kantoorpakket met de sensationele prijs-prestatieverhouding! Koop het één keer en gebruik het zo lang als je wilt!

Zo moet een kantoor zijn: snel, krachtig en volledig compatibel!

Ashampoo Office 8 is de moeite waard! Onze nieuwe Office is compatibel met alle MS Office-versies, inclusief Office 365 en Office 2019. Wat is er verbeterd voor alle drie de modules (tekstverwerking, spreadsheet, presentatie): het werken is veel eenvoudiger dankzij voorbeeldafbeeldingen voor alle stijlen. Ontwerp aantrekkelijke documenten met vectorafbeeldingen of AutoForm-objecten en maak zelfs geavanceerde lay-outs in een handomdraai! Op de verbeterde gebruikersinterface worden objecten handig gerangschikt, de automatische woordafbreking werkt nu perfect. Met de langetermijnarchivering volgens PFD/A kunt u ook gemakkelijk toegang krijgen tot oude geheugenniveaus en altijd volgens de normen archiveren. Maar dat is nog niet alles! Kijk eens wat er allemaal in de modules is gedaan!

Talen

Duits  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Duits
Engels  Engels ( Ashampoo)
Nederlands  Nederlands
Frans  Frans
Hongaars  Hongaars
Russisch  Russisch
Pools  Pools
Italiaans  Italiaans
Portugees  Portugees
Spaans  Spaans
Turks  Turks
Sloveens  Sloveens
ChineesVereenvoudigd  ChineesSimplified
Japans  Japans
Bulgaars  Bulgaars
Oekraïens  Oekraïens
Portugees (Braziliaans) 
xml

Systeem Vereisten

Besturingssysteem

Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7

Computer:

Elke computer die de hierboven vermelde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.

Andere:

Internetverbinding is vereist om het programma te activeren. De licentie van het programma wordt periodiek gecontroleerd.

Beheerdersrechten op het systeem zijn vereist om het programma te gebruiken.

Versie: 2021.11.15

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Ashampoo Office 8"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken