Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

Ashampoo Burning Studio 24 Ashampoo Burning Studio 24
Een krachtig brandprogramma geschikt voor het branden en kopiëren van CD's, DVD's en Blu-ray Discs. Met de nieuwe Ashampoo Burning Studio 24 kun je alles branden wat je maar wilt - zelfs audioboeken, podcasts en hoorspelen!...
€ 15,20 *
Branden, back-uppen, kopiëren en converteren van alle soorten bestanden - met een brandprogramma...meer

Productinformatie "Ashampoo Burning Studio 22"

Branden, back-uppen, kopiëren en converteren van alle soorten bestanden - met een brandprogramma van topklasse!

De nieuwe Ashampoo® Burning Studio 22 kan ook uw gegevens comfortabel en veilig branden, kopieert probleemloos CD's, DVD's en Blu-ray discs en heeft eersteklas multimedia functies. Maak eenvoudig films of diavoorstellingen, bewerk media of maak videodiscs met geanimeerde menu's. Automatisch muziek-cd's rippen, in een handomdraai back-ups maken en zelfs de perfecte cover art voor uw projecten printen! Of maak een back-up van belangrijke gegevens op elk medium, optimaal gecomprimeerd en beveiligd met een wachtwoord. Kijk uit naar de gloednieuwe Burning Studio!

Uw voordelen in een oogopslag

 • Onovertroffen eenvoudig branden, kopiëren en back-uppen
 • Geniaal films knippen, maken en branden
 • Fotoherinneringen in de mooiste vorm als diavoorstelling
 • Muziek-CD's maken, branden en coveren
 • Met moderne H.265 decoder voor briljante videokwaliteit
 • Betrouwbare back-up met slimme planning
 • Muziek in de juiste volgorde en het beste formaat voor de autoradio

Klaar voor H.265 - HEVC klaar!

Geen multimedia project is mogelijk zonder codecs en de nieuwe Ashampoo® Burning Studio 22 heeft een nieuwe primeur aan boord! Vergeleken met zijn voorganger bereikt H.265 (ook HEVC genoemd) een tot 50% hogere datacompressie bij gelijkblijvende kwaliteit! Maak gebruik van moderne coderingstechnologie. Zelfs uw films die met H.265 zijn gemaakt, bijv. van een digitale videocamera, een mobiele telefoon of een action cam, kunnen nu zonder problemen worden verwerkt!

Snel als een flits naar uw functie

Burning Studio heeft veel vrienden gemaakt vanwege het overzicht en omdat je snel bij elke module kunt komen. Maar het is nog sneller! Kies uw favoriete module en maak moeiteloos een bureaubladpictogram om snel te starten. Dit is mogelijk vanaf elke module! Wees waar u wilt zijn in seconden - met slechts één klik!

Beter rippen met cover, artiest, titel en veel meer

Het rippen (lezen) van titels is al lang comfortabeler in Burning Studio dan in bijna elk ander programma. Het programma herkent de CD automatisch en zoekt naar de juiste meta data, zodat je er geen werk aan hebt. In Burning Studio 22 is deze techniek geheel herzien en vindt sneller en preciezer de altijd juiste covers, artiesten, titels, etc.. Voor het snelste en meest comfortabele rippen met een Burning Studio ooit!

Productonderhoud dat rendeert

De IT-wereld verandert en dat geldt ook voor besturingssystemen, bestandsformaten en hardware. Ashampoo® Burning Studio 22 heeft daarom een basis update ondergaan. Zo zijn de centrale verbrandings- en omzettingsprocessen aan strenge tests onderworpen en zijn sommige ervan nagebouwd. Er kwamen meer dan 200 nieuwe autoradio's bij en er werden talrijke verbeteringen op multimediagebied aangebracht. En last but not least - Burning Studio is nog nooit zo mooi geweest!

Maak eenvoudig uw eigen films en diavoorstellingen

Met Burning Studio 22 zijn er geen grenzen aan uw creativiteit! Uw films kunnen gemakkelijk worden geknipt en voorzien van openings- of sluitingscredits. Video's die verkeerd om zijn, kunnen nu met één druk op de knop worden gedraaid. Met ondertitels voor uitleg, kant-en-klare thema's of uw eigen graphics, kunt u uw eigen individuele project creëren. Maak indrukwekkende diavoorstellingen die, vergezeld van muziek, uw mooiste herinneringen op sfeervolle wijze vastleggen. En met de nieuwe H.265-decoder is het programma nog flexibeler in het leveren van resultaten van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om een familiefeest, een klus of een vakantie, met dit multimediaverbrandingsprogramma behaalt u altijd schitterende resultaten!

Met het beste plan voor veilige back-ups

Slaat u uw gegevens op in de cloud? Niet iedereen zijn kopje thee! Waarom niet een back-up van uw gegevens gebrand op CD / DVD of BD! Met de handige back-upplannen kunt u belangrijke gegevens nog gemakkelijker branden of opslaan op een harde schijf. Als u wilt, kan het programma u er zelfs aan herinneren wanneer een nieuwe back-up moet worden gemaakt! Je kunt dus nooit een back-up vergeten. Het back-upbeheer toont u uw back-ups en laat u ze met één klik opnieuw maken. Het kan niet handiger! En als iets niet helemaal op de gegevensdrager past, distribueert Burning Studio de gegevens automatisch en veilig voor u. Compressie en veilige wachtwoordbeveiliging inbegrepen!

Met het beste geluid in de auto, of het nu voor muziek of audioboeken is

Als u muziek voor uw auto samenstelt, wordt u vaak met een probleem geconfronteerd: gebrand of op een USB-stick, vrijwel geen enkele autoradio kan alle geluidsformaten aan, de sortering gaat soms volledig verloren en de nummers worden wild door elkaar afgespeeld. De nieuwe Burning Studio maakt hier een eind aan! Voor meer dan 1800 autoradio's zijn profielen beschikbaar, dus het aantal ondersteunde apparaten is sinds versie 20 uitgebreid! CD-wisselaar emulators worden ook volledig ondersteund, zodat de volledige functionaliteit van deze apparaten kan worden gebruikt. En voor een optimale audiokwaliteit in de auto is er een equalizer en klassieke normalisatie. Luister onderweg naar uw liedjes en audioboeken in de beste kwaliteit en natuurlijk in de juiste volgorde!

Geniaal eenvoudig CD rippen en muziek branden

Wilt u uw audio CD's rippen? Met de ingenieuze automatische functie van Ashampoo® Burning Studio, is het rippen van muziek en audio zo snel als de bliksem! Artiest en titel worden automatisch herkend, dus u hoeft niets handmatig in te voeren. Rip en bewaar CD's in de beste kwaliteit, vooral ruimtebesparend en in het door u gewenste formaat. Nooit meer defecte of ongetitelde bestanden! Muziek-CD's branden met deze brandsoftware net zo comfortabel, eventueel met equalizer of volumeregeling voor een beter geluid, voordat een passende hoes wordt gedrukt. Klinkt dat goed? Is goed!

Snel naar het afgewerkte filmproject

Een van de grote sterke punten van Ashampoo® Burning Studio: Er is een manier voor elk project. Als u haast hebt, kunt u met een paar klikken afbeeldingen en video's combineren, eventueel muziek toevoegen - en uw video is klaar voor gebruik. Geen lange navigatie door menu's, geen verdere invoer door u is nodig. Effectieve beeldovergangen of de weergaveduur van beelden kunnen individueel worden aangepast als u uw project de final touch wilt geven - anders is het gewoon: film afmaken en gaan!

Het juiste formaat bij de hand - voor elke film!

Het maken en branden van video DVD's of Blu-ray Discs op uw computer is een van de belangrijkste disciplines van Ashampoo® Burning Studio! Om uw films te kunnen branden op een disc die compatibel is voor spelers, moeten ze worden geconverteerd vanuit verschillende formaten. Met diverse populaire formaten zoals MPEG4, H.265 en AAC en geluidsformaten zoals MP3, WMA, OGG en nog veel meer, zit u met Burning Studio altijd goed. Van eenvoudige mobiele telefoonopnames tot ambitieuze hobbyfilms, Burning Studio brandt uw projecten op een comfortabele en betrouwbare manier!

Zelfs het lezen van beschadigde schijven - dankzij de krasbescherming

Met de bewezen bescherming tegen krassen blijven uw gegevens altijd veilig. Door meerdere malen op verschillende plaatsen op de blanco disc te branden, verliezen zelfs duidelijk zichtbare krassen hun schrik! Deze High Security Discs kunnen normaal worden gebruikt en tonen hun bijzondere kracht in noodgevallen: met een slank noodprogramma, dat op elke disc is gebrand, kunnen de gegevens zelfs van beschadigde kopieën worden hersteld. Ideaal voor belangrijke gegevens, onmisbare documenten en dierbare herinneringen!

Gemakkelijk werken met disc images zoals ISO of CUE/BIN

Vooral voor professionals is het werken met images zoals ISO, CUE/BIN of ASHDISC een dagelijkse routine. Met Ashampoo® Burning Studio, kan iedereen gemakkelijk werken met dergelijke beelden, kopieën maken en ze branden op elke standaard gegevensdrager. Beeldbestanden kunnen ook gemakkelijk worden bekeken, en er is zelfs een praktische voorbeeldfunctie voor beeldgegevens. Uw eigen afbeeldingen maken is ook gemakkelijk en tijdbesparend.

Maak geschikte covers en hoezen voor elke disc

Het maken van covers en hoezen is altijd een sterk punt van Burning Studio geweest. Al in het overzichtelijke startmenu kunt u comfortabel uw keuze maken welk project u wilt aanpakken en desgewenst professioneel ontworpen sjablonen of uw eigen afbeeldingen selecteren. Daarna neemt het programma u stap voor stap mee naar het eindresultaat. Met de importfunctie kunt u zelfs een CD laten importeren en er een kant-en-klare hoes voor zoeken of bijvoorbeeld de titels van de liedjes als tracklist invoegen. Dit bespaart tijd en moeite! Of u nu snel een omslag wilt maken met automatische functies of een geheel eigen omslag wilt maken met veel aandacht voor detail, het resultaat zal u overtuigen!

Gebruik Ashampoo® Burning Studio 22 voor het beste branden en kopiëren van uw gegevens, films en muziek op alle CD's, DVD's of Blu-ray Discs!

Ashampoo® Burning Studio 22 is verbeterd op de gebieden waar u dat het meest zult merken! Met de nieuwste H.265-decoder slagen nog meer multimediaprojecten perfect, terwijl het rippen van cd's nog betere resultaten oplevert met de nieuwe zoekmachine. Heb je al je favoriete functies? Maak dan snelkoppelingen en start ze direct vanaf het bureaublad! En het is niet alleen de stijlvolle interface die nieuw is, "onder de motorkap" branden, back-uppen en converteren zijn massaal herwerkt, versneld en geoptimaliseerd. U zult het verschil merken! Kijk uit naar de gloednieuwe versie van onze beste brandsoftware!

 

Systeemeisen

Besturingssysteem

Windows 10, Windows 8, Windows 7

Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.

Software:
  • Windows Media Player 10
  • Microsoft .NET Framework 4.5
  • DirectX 9.0C
Geheugen (RAM):

2 GB

Capaciteit harde schijf:

  • 250 MB vrije ruimte op de harde schijf voor de installatie van het programma
  • 9 GB vrije ruimte op de harde schijf voor tijdelijke bestanden (DVD)
  • 25/50 GB vrije ruimte op de harde schijf voor tijdelijke bestanden (Blu-ray)
  • 100 GB vrije ruimte op de harde schijf voor tijdelijke bestanden (Blu-ray XL)

Grafische kaart:

DirectX 9 hardware pixelshader v2.0, min 128 MB RAM.

Geluidskaart:

Standaard geluidskaart (b.v. OnBoard of USB adapter)

Andere:

Internetverbinding is vereist om het programma te activeren.
De programmalicentie wordt regelmatig gecontroleerd.


Voor sommige diensten is een internetverbinding vereist. Een internetverbinding kan nodig zijn om het serienummer te controleren bij gebruik van bepaalde functies.

Talen

Duits Duits
Engels  Engels
Nederlands  Nederlands (Guy Raedersdorf)
Frans  Frans (Guy Raedersdorf)
Hongaars  Hongaars (László Koncz)
Russisch  Russisch (Сергей Царёв)
Pools  Pools (Artur Krupa)
Italiaans  Italiaans
Noors  Noors (Ulf Aasen )
Portugees  Portugees (Manuela Silva)
Spaans  Spaans (Miguel Blasco)
Zweeds  Zweeds (Olle Ohlsson)
Turks  Turks (Çağdaş Tatar)
Sloveens Sloveens (Jadran)
Tsjechisch  Tsjechisch (Libor Divis)
ChineesVereenvoudigd  ChineesSimplified (Smilefly )PortugeesSpaansZweedsTurksSloveensTsjechischChineesVereenvoudigd
Brits Engels  Brits Engels (Chris Brooker)
Bulgaars  Bulgaars (BgInterface)
Servisch Servisch (Ilija Komljenović)
Portugees (Braziliaans)  Portugees (Braziliaans) (Josè Carlos Taveira)
ChineesTraditioneel  ChineesTraditioneel (Alan)
Deens  Deens (Kjeld Børager)
Grieks  Grieks (Aldi Duzha)
Roemeens  Roemeens (Andrei Grigorcea)
Catalaans  Catalaans (Joan Queralt)
Slowaaks  Slowaaks (Milan Slovák)
Fins  Fins (Veikko Muurikainen)
Lets  Lets (Voldemars Bulans)
Servisch  Servisch (Ilija Komljenović)
Spaans (Argentinië)  Spaans (Argentinië) (Angel De Giorgi)
Noors Nynorsk  Noors Nynorsk (Olai Otterå)

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Ashampoo Burning Studio 22"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken