Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
Maak met gemak een back-up, red en herstel van bestanden, dankzij Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17 neemt de angst voor virussen, ransomware en hardwarestoringen weg! Ervaar een gebruiksvriendelijke, goed ontworpen en...
€ 15,20 *
Ashampoo Backup Pro 15 Terugtrekken, redden, herstellen!   Back-up, redding en...meer

Productinformatie "Ashampoo Backup Pro 15"

Ashampoo Backup Pro 15

Terugtrekken, redden, herstellen!

 

Back-up, redding en herstel van gegevens - het is gemakkelijk!

 

Met Ashampoo® Backup Pro 15 verliezen virussen, ransomware of hardwarefouten hun horror! Ervaar een eenvoudig te gebruiken, overzichtelijke en toch krachtige back-up software. De nieuwe Ashampoo® Backup Pro 15 biedt u alle mogelijkheden om een back-up te maken van bestanden of hele partities op lokale opslagmedia of online. Het programma werkt op de achtergrond, met behoud van middelen en toch krachtig. Het herstellen van uw back-ups is ook geen probleem. Zelfs in het geval van een complete systeemuitval brengt een speciaal noodprogramma uw systeem veilig terug!

 

Back-up Pro 15 Sreen + box

 

Zodat Windows-updates de horror verliezen

 

 • Duidelijk startmenu met alle belangrijke informatie
 • Toegang tot alle belangrijke menu's met één klik
 • Sjablonen voor kant-en-klare back-up plannen
 • Praktisch overzicht van back-up plannen
 • Spannende gedetailleerde informatie over elke back-up
 • Laatste updates voor alle cloudverbindingen
 • Uitgebreide online hulp, af te drukken als PDF
 • Nog stabieler, variabeler en performanter

 

De nieuwe start in Ashampoo® Backup Pro 15

 

Met één klik op alles wat voor u belangrijk is!

 

Ashampoo® Backup Pro 15 ziet er niet alleen geweldig uit, het laat ook alles zien wat u moet weten op het nieuwe startmenu. Zoek in één oogopslag uit of alles klopt, hoeveel back-upplannen er actief zijn of dat er problemen zijn. Met één klik kunt u direct naar uw back-upplannen gaan, nieuwe plannen maken of naar een ander belangrijk menu in het programma gaan. Back-up is nog nooit zo netjes geweest, eleganter ontworpen en volledig vanzelfsprekend!

 

Met dank aan Ashampoo® Backup Pro 15 voor back-up op maat

 

Met slechts een paar klikken voor een snelle back-up of uw eigen back-upplan

 

Onze back-up is voor iedereen, van beginners tot professionals in databeveiliging. Daarom zijn onze back-up plannen zo variabel mogelijk! Gebruik onze nieuwe standaardinstellingen om met een paar klikken direct veilig te zijn. Wilt u gewoon een back-up maken van uw documenten of van het volledige systeem? Wilt u mails, contactpersonen of browsergegevens opslaan? Of wilt u een uitgekiend back-upplan dat individueel is aangepast aan uw behoeften? Met slechts een paar vermeldingen kunnen zelfs complexe back-ups worden gemaakt. Of het nu snel of geavanceerd is, met Ashampoo® Backup Pro 15 zijn back-up plannen een koud kunstje!

 

Een nieuw overzicht van uw back-upplannen

 

De lijst van uw back-ups schoon en flexibel te volgen

 

Ashampoo® Backup Pro 15 richt zich sterk op meer beschikbare informatie voor de gebruiker. Bekijk uw back-upplannen in het nieuwe, handige overzicht met alle relevante informatie. Ontdek razendsnel wanneer de laatste back-up is gemaakt of wanneer de volgende zal starten. Als u vooral geïnteresseerd bent in een back-up, is één klik voldoende voor gedetailleerde informatie en alle opties zoals herstellen, verifiëren, bekijken, verwijderen en nog veel meer. Gebruik dit maximale overzichtelijke menu om uw back-ups in een handomdraai te beheren!

 

Backup Pro 15 plannen

 

Bekijk de individuele back-ups van dichtbij

 

Houd een oogje op de back-up plannen en bekijk belangrijke details

 

Bekijk in één oogopslag de nieuwe detailweergave wanneer uw back-up werd uitgevoerd, wanneer deze de volgende keer start, de inhoud en de locatie van de back-up. De oorsprong van het bestand en het back-uptype worden ook weergegeven. Zelfs als u meerdere back-ups tegelijk uitvoert, verliest u nooit het overzicht. Als u het precies wilt weten, kunt u een gedetailleerd rapport bekijken dat nauwkeurige informatie geeft over de back-up. En als er iets niet lukt omdat bijvoorbeeld een externe harde schijf al vol is, wordt u natuurlijk ook op de hoogte gebracht!

 

Redding in noodgevallen met UEFI-ondersteuning

 

Het reddingssysteem voor het herstel van vernielde besturingssystemen

 

Als computers zijn geïnfecteerd door ransomware of als er een fout op de harde schijf is opgetreden, kan het besturingssysteem niet meer worden opgeslagen. Een kostbare herinstallatie van Windows en alle programma's en instellingen dreigt als er geen schone back-up beschikbaar is! Bespaar uren en moeite met Ashampoo® Backup Pro 15, een eigen noodsysteem dat uw computer opstart vanaf een DVD of USB-stick. Met zijn hulp wordt de back-up volledig hersteld en start de computer zonder problemen op. Zo gaan er nooit meer gegevens verloren!

 

Uw bescherming tegen malware

 

Geen kans op chantagesoftware, virussen en wormen

 

Malware van welke aard dan ook bedreigt ook uw computer op elk moment. Een verkeerde klik, een veiligheidsgat in het systeem en een vervuilde mail en het kan te laat zijn! Niet elke malware kan worden gedetecteerd en onschadelijk worden gemaakt door antivirusprogramma's. Deskundigen schatten dat er dagelijks 300.000 nieuwe bedreigingen worden geïntroduceerd, die wereldwijd worden verspreid. Vooral ransomware, waarbij gebruikers alleen voor geld weer toegang krijgen tot hun gegevens, is wijdverbreid. Maar wil je onderhandelen met datakidnappers van het internet? Alleen met een back-up heb je absolute zekerheid. Als uw besturingssysteem is geïnfecteerd, wordt er eenvoudigweg een schone back-up gemaakt. Gedaan!

 

Backup Pro 15 Notebook

 

Professionele technologie voor iedereen

 

Ook u kunt gebruik maken van de technologie van de beheerders

 

De belangrijkste beveiligingsstrategieën van dit back-upprogramma zijn ontworpen voor zakelijk gebruik en voldoen aan de strenge normen voor professionele toepassingen. Want alleen wat aan de hoogste normen voldoet, kan de beveiliging van de gegevens op uw computer garanderen! De zeer betrouwbare backup-engine, een constante verificatie van de geback-upte gegevens en de hoogwaardige versleuteling worden ook door beheerders van grote bedrijven gewaardeerd. Gebruik daarom professionele beveiliging voor uw PC!

 

Geen angst voor Windows updates!

 

Gewoon een back-up van de oude versie toen alles nog draaide!

 

Updates zijn essentieel voor elke PC, maar ze zijn soms defect. Als gevolg daarvan kunnen individuele functies fouten of gegevensverlies melden. In het ergste geval is een Windows update zo gebrekkig dat de computer nauwelijks werkt of helemaal niet opstart. In dit geval denk je weemoedig dat "gisteren nog werkte". Met Ashampoo® Backup Pro 15 wordt uw computer in precies deze toestand hersteld! Als u ontspannen bent over updates van het besturingssysteem, beveiligingssoftware of belangrijke programma's, kan er niets meer gebeuren met uw computer!

 

Ruimtebesparende opslag, waar en hoe u wilt

 

Of het nu gaat om een externe harde schijf, stick, NAS of cloud, Ashampoo® Backup slaat volledig flexibel op!

 

Ashampoo® Backup Pro slaat uw back-ups op alle harde schijven, USB-sticks, netwerkschijven of in de cloud op. De geavanceerde beeldback-up maakt gebruik van de krachtige "Infinite Reverse Incremental" technologie, die slechts een minimum aan opslagruimte vereist en maximale veiligheid biedt. Bepaal zelf welke compressie wordt gebruikt; er zijn vier sterke compressienormen beschikbaar. En het beste: Bespaar tot 50% van de opslagruimte in vergelijking met concurrerende producten!

 

Allround bescherming door controle van de harde schijf

 

De back-up die zelfs zijn locatie controleert

 

Elke back-up is slechts zo veilig als de harde schijf waarop hij is opgeslagen! Daarom biedt Backup Pro 15 een voorzorgscontrole van de harde schijf aan. Tijdens het proces worden ook SMART gegevens uitgelezen, wat aangeeft dat er problemen kunnen ontstaan voordat deze acuut worden! Zo kunt u reageren voordat er schade ontstaat. Bij een andere schijf-/partitiecontrole wordt de schijf per sector onderzocht en indien nodig gerepareerd. Of het nu gaat om interne of externe harde schijven, geniet van maximale veiligheid voor uw gegevensmedia!

 

Back-up Pro 15 checkdisk

 

Gewoon een back-up naar de cloud

 

Alle gangbare aanbieders en opslagmethoden snel beschikbaar

 

Beveiliging in de cloud wordt steeds belangrijker omdat u onafhankelijk bent van lokale apparaten en beveiligd bent tegen uitval van opslagmedia. De nieuwe Ashampoo® Backup Pro 15 maakt van cloud backup een makkie! Maak dataverlies praktisch onmogelijk en doe het zonder uw eigen opslagmedia! Dit geldt niet alleen voor normale databack-ups, ook back-ups van complete partities zijn mogelijk! Alle toegangen tot online clouds zijn geüpdatet, geoptimaliseerd en gecontroleerd! Maak eenvoudig een back-up via OneDrive Business / Office 365, Owncloud, Dropbox, Deutsche Telekom, Google Drive, OneDrive, Strato, 1&1 en nog veel meer!

 

Geen belasting voor uw systeem

 

De voordelen van de Ashampoo® Backup Pro strategie

 

Bij de meeste concurrerende programma's eindigt uw werk op de computer automatisch wanneer de back-ups beginnen. Wanneer hun back-ups starten, is de computer vrijwel verlamd en reageert hij slechts langzaam. Met Ashampoo® Backup Pro 15 zal dit u nooit overkomen! U zult de back-ups praktisch niet opmerken en toch zijn de back-ups altijd up-to-date. Backup Pro 15 werkt volledig op de achtergrond. Het programma analyseert de belasting van uw systeem en maakt alleen een back-up als er voldoende stroom is. U kunt de computer gewoon gebruiken en altijd veilig blijven.

 

Volledig inzicht met de Backup Viewer

 

Gemakkelijke weergave van back-ups zonder ze te hoeven openen

 

Hoewel back-ups vooral bedoeld zijn voor het maken van back-ups en het herstellen van gegevens, wilt u soms gewoon een kijkje nemen. Daarom biedt Ashampoo® Backup Pro 15 een ruimte waar u dat kunt doen. Op deze manier heeft u direct toegang tot alle bestanden van een back-up zonder dat u deze apart hoeft te herstellen. Bovendien worden de bestanden in een speciaal beveiligde ruimte geopend, zodat de back-ups zelf hierdoor niet kunnen worden gewijzigd of beschadigd!

De allereerste start van Ashampoo® Backup Pro 15 laat zien: er is veel gebeurd! Het hele programma is overzichtelijker en toont alle belangrijke informatie in één oogopslag. Uw back-upplannen hebben nu een eigen menu met veel ruimte voor belangrijke informatie en kleine details. Op verzoek van de klant hebben we sjablonen ontwikkeld die bijna volledig voor u back-upplannen maken en alle instellingen zelf afhandelen. Kies gewoon en wees veilig! Voor back-up professionals en al diegenen die dat willen worden, hebben we ook de nieuwe detailweergave ontwikkeld, waarbij u echt alle informatie over elke back-up kunt zien. Onze helpbestanden zijn nu online en kunnen als PDF worden afgedrukt, wat zeer nuttig kan zijn in geval van een crash. En dankzij de vele veranderingen "onder de motorkap" is Ashampoo® Backup Pro 15 stabieler en presteert het beter dan zijn voorgangers. Probeer het eens!

 

Waar kan ik een back-up maken?  
Lokale harde schijven
Verwijderbaar opslagapparaat
OneDrive Business / Office 365, Owncloud en Nextcloud ondersteund
GETROKKEN
OneDrive
GETROKKEN
1&1 Wolk
GETROKKEN
Dropbox
GETROKKEN
Google Drive
GETROKKEN
Strato HiDrive (WebDav)
GETROKKEN
Telecom MagentaCLOUD
GETROKKEN
Online opslag
GETROKKEN
Netwerkschijven (NAS)
Elke andere dienst die het WEBDAV-protocol ondersteunt.
GETROKKEN
Wat kan ik besparen?  
Scheidingswanden en harde schijven
Back-up en herstel van complete Windows-systemen
Bestanden en mappen
Netwerkschijven
Windows Mail, Kalender & Contacten (App)
Slimme regels voor Microsoft Outlook
Slimme regels voor Mozilla Thunderbird
Slimme regels voor Google Chrome
Slimme regels voor Microsoft Edge
Slimme regels voor Internet Explorer
Slimme regels voor Firefox
Hoe ga je terug naar boven?  
Geheugenbeeld (beeld back-up om uw Windows besturingssysteem te herstellen)
1:1-bestandsexemplaren inclusief vergelijking en verificatie
Compleet (volledige back-up en eenvoudige bediening tijdens het herstel)
Incrementele (50% kleinere back-ups door middel van Infinite Reverse Incremental Backup technologie)
Bestandstypespecifiek (opslaan van zelfgedefinieerde bestandsgroepen; bijv. foto's, video's, documenten)
Versiebeheer (automatisch opslaan van volledige bestandshistorie)
Proactief (back-up start en stopt automatisch bij systeembelasting)
Automatische synchronisatie (werkt op de achtergrond via eigen service)
Voordelen en functies  
Duidelijk startmenu met alle belangrijke informatie
NIEUW
Toegang tot alle belangrijke menu's met één klik
NIEUW
Sjablonen voor kant-en-klare back-up plannen
NIEUW
Praktisch overzicht van back-up plannen
NIEUW
Spannende gedetailleerde informatie over elke back-up
NIEUW
Uitgebreide online hulp, af te drukken als PDF
NIEUW
Laatste updates voor alle cloudverbindingen
NIEUW
Nog stabieler, variabeler en performanter
NIEUW
Volledig gereviseerde reservemotor
Automatische back-up verificatie
Back-up Viewer: Handige toegang tot alle back-upgegevens
Volledig nieuwe, zelfverklarende gebruikersbegeleiding
Windows-gebaseerd reddingssysteem
Controle van de slaapstand tijdens de back-up
Zelfverklarende werking (geen technische kennis nodig)
Rapporten per e-mail
Encryptie (256-bits AES)
Compressie (7Zip/LZMA)
Wachtwoordbeveiliging
Assistenten
Taakplanning
Virtuele schijven (voor directe toegang tot de inhoud van opgeslagen back-ups)
Integriteitsverificatie (controleert en waarborgt de integriteit van uw gegevens)
Foutmelding
Beeld back-up van harde schijven > 2 TB
Uitgebreide tijdsplanning

 

Talen


Engels Duits
Duits Engels
Nederlands Nederlands (Guy Raedersdorf)
Frans Frans (Guy Raedersdorf)
Hongaars Hongaars (László Koncz)
Russisch Russisch (Сергей Царёв)
Pools Pools (Jacek Milecki)
Italiaans Italiaans
Portugees Portugees (Manuela Silva)
Spaans Spaans (Miguel Blasco)
Zweedse Zweeds (Olle Ohlsson)
Turks Turks (Çağdaş Tatar)
Sloveens Sloveens (Jadran)
Tsjechisch Tsjechisch (Libor Divis)
ChineesVereenvoudigd ChineesVereenvoudigd (Smilefly)
Brits Engels Brits Engels (Chris Brooker)
Bulgaars Bulgaars (Георги Миргов)
Servisch Serviër (Ilija Komljenović)
Portugees (Braziliaans) Portugees (Braziliaans) (Josè Carlos Taveira)
Chinees-Traditioneel Chinees-Traditioneel (Alan)
Deens Deens (Kjeld Børager)
Roemeens Roemeens (Andrei Grigorcea)
Catalaans Catalaans (Joan Queralt)
Slowaaks Slowaaks (Milaan Slovák)
Fins Fins (Veikko Muurikainen)
Lets Lets (Voldemars Bulans)
Servisch Serviër (Ilija Komljenović)
Spaans (Argentinië) Spaans (Argentinië) (Angel De Giorgi)
Wit-Russische Wit-Rusland (Arhim2005)
Noors Nynorsk Noors Nynorsk (Olai Otterå)

 

Systeemeisen

Besturingssysteem

Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7

Computer:

Elke computer die de bovengenoemde besturingssystemen ondersteunt.

Andere:

Een internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmalicentie wordt regelmatig gecontroleerd.

Administratieve rechten op het systeem zijn nodig om het programma te kunnen gebruiken.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Ashampoo Backup Pro 15"
2 nov. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

Alles bestens ,tolle schnelle Kaufabwicklung ,
Top jederzeit wieder

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken