Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Ashampoo 3D CAD Architecture 9

Ashampoo 3D CAD Architecture 9

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822351
 • P27603-01
 • 1 jaar
 • DE | EN | NL | FR | HU | RU | PL | ES | SK | TR
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
De 3D huisplanner met maximaal overzicht en praktische hulp! Wil je je huis op je gemak op de...meer

Productinformatie "Ashampoo 3D CAD Architecture 9"

De 3D huisplanner met maximaal overzicht en praktische hulp!

Wil je je huis op je gemak op de pc plannen? Ashampoo 3D CAD Architecture is het handige tekenprogramma voor iedereen die zijn visie in werkelijkheid wil omzetten! Met de stapsgewijze wizard kun je snel en gemakkelijk de eerste resultaten bereiken. Dankzij 2D-, 3D- en doorsnedeoverzichten heb je altijd een overzicht van de status van je project. Herken onmiddellijk wat er ontbreekt en waar je nog veranderingen in je planning moet aanbrengen! Het programma helpt je deze zwakke punten en knelpunten op te sporen! Of je nu een huis bouwt, verbouwt of gewoon inricht - zie van tevoren hoe het er later uit zal zien! Gebruik de 3D huisplanner die je echt zal helpen!

Ashampoo 3D CAD Architecture 9 biedt nieuwe ontwerp- en constructietools

Numerieke invoerinstrumenten zijn het summum van nauwkeurig ontwerpen, dus deze nieuwe versie blinkt hier echt uit! Nieuwe numerieke invoermogelijkheden voor muren, ramen en deuren maken je werk gemakkelijker, terwijl nieuwe numerieke bewerkingsgereedschappen voor dezelfde gebieden je projecten nog preciezer en variabeler maken. Samen met nieuwe extra onderdelen voor ramen en deuren, rolluikkasten, jaloezieën en omlijstingen is het ontwerp- en bouwgebied aanzienlijk verbeterd!

Veel nieuwe catalogi en objecten in Ashampoo 3D CAD Architecture 9

Ashampoo 3D CAD Architecture 9 is ook zo populair omdat het een groot aantal 3D-objecten bevat. Profiteer van meer dan 1.200 nieuwe 3D-objecten en meer dan 250 kant-en-klare groepen in de nieuwe groepscatalogus! De catalogus bevat onder andere groepen met prefab garages, keukens, tuinhuizen en sauna's. Maak je eigen catalogusmappen en gebruik ze direct in de catalogi, praktischer dan dit wordt het niet! En op speciaal verzoek van klanten kunnen nu ook hoogtemetingen met waarden boven zeeniveau worden gebruikt in doorsneden en aanzichten. Kijk uit naar een programma dat ook in detail schittert!

Nieuw in Ashampoo 3D CAD Architecture 9

 • Catalogus met groepen prefab garages, keukenblokken, tuinhuizen en sauna's
 • Nieuwe numerieke invoerinstrumenten voor muren
 • Nieuwe numerieke invoertools voor ramen en deuren
 • Nieuwe numerieke bewerkingsgereedschappen voor muren, ramen en deuren
 • Extra onderdelen voor ramen en deuren, rolluikkasten, jaloezieën, bekledingen
 • Maak je eigen catalogusmappen en gebruik ze direct in de catalogi
 • Hoogtemaatvoering met waarden boven zeeniveau in doorsneden en aanzichten
 • Meer dan 1.200 nieuwe 3D-objecten
 • Meer dan 250 kant-en-klare groepen in de nieuwe groepscatalogus

Fotovoltaïsche panelen - voor systemen op daken en platte daken

Bij een goede projectplanning mag de planning van fotovoltaïsche systemen niet vergeten worden. Voor platdaksystemen werk je eerst op basis van montagevlakken. Binnen deze gebieden kun je gebieden definiëren waar geen modules geïnstalleerd mogen worden. Vervolgens plaats je het hele systeem in het gedefinieerde gebied met slechts twee muisklikken. Daarbij kun je de afstanden tussen de rijen veranderen, ze naar wens draaien of handmatig uitlijnen - alles voor een perfecte planning vooraf!

Ashampoo 3D CAD Architecture 9 heeft een krachtige functie voor gebiedsevaluatie

Op veler verzoek hebben we extra gebiedsevaluaties en geschikte uitgangsmaskers daarvoor geïntegreerd. Naast de uitvoer van zuivere woongebieden zijn er nu ook tal van andere gebiedsevaluaties beschikbaar: Vloeroppervlakten, wand- en plafondoppervlakten, geveloppervlakten en nog veel meer. De uitvoer van alle gevelvlakken is ook handig mogelijk als PDF-, RTF- of Excelbestand! Vensterstandlijsten zijn net zo gemakkelijk te realiseren.

Eenvoudig objecten spiegelen met Ashampoo 3D CAD Architecture 9

Voor het spiegelen van elementen zoals 3D objecten en 2D symbolen zijn twee gereedschappen beschikbaar. Spiegelen kan op elke as of in het midden van het object. Spiegelen werkt ook met meerdere selecties van dezelfde elementtypen, wat veel tijd kan besparen! Flexibeler werken met CAD kan bijna niet!

Ongeëvenaarde efficiëntie

Met de duidelijke, thematisch gestructureerde gebruikersinterface is elke functie slechts een muisklik verwijderd. Alle bedieningselementen zijn logisch gerangschikt en snel toegankelijk. Je kunt kiezen of je een klassieke werkbalk wilt gebruiken of een moderne weergave met tabbladen, zoals je die kent van Microsoft Office producten.

Ongecompliceerd dankzij invoerhulpen en wizards

Van het maken van je eigen dakconstructie tot terreinplanning - Ashampoo 3D CAD Pro 7 ondersteunt je bij alle complexe procedures met handige invoerhulpjes en assistenten. Jij concentreert je op de inhoud en de software doet de rest - zoals het hoort.

Exterieur- en interieurontwerp inbegrepen

De geïntegreerde objectcatalogus geeft je toegang tot een groot aantal bouwelementen, texturen, materialen en symbolen. Van deuren, ramen, balkons en carports tot sanitair en elektrische installaties, alle objecten die je nodig hebt kun je meteen met een muisklik plaatsen. Veel andere objecten kunnen gemakkelijk worden geïmporteerd uit SketchUp en Collada. Zo krijg je al in de planningsfase een beeld van het eindproduct - tot in detail!

Systeemvereisten van Ashampoo 3D CAD Architecture 9

Besturingssysteem
Windows® 11, Windows® 10
Systemen met ARM-processoren worden niet ondersteund.

Vereisten:
Elk apparaat dat de bovenstaande besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM-processoren worden niet ondersteund.

Overige
Een internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt regelmatig gecontroleerd.
Administratieve rechten op het systeem zijn nodig om het programma te kunnen gebruiken.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Ashampoo 3D CAD Architecture 9"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken