Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
AOMEI Backupper Technician Plus 6.9.2

AOMEI Backupper Technician Plus 6.9.2

€ 549,02 * € 710,75 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820778
 • 1393
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Levenslange upgrades:

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
De meeste professionele Windows-software voor gegevensback-up en -herstel waarmee u gegevens...meer

Productinformatie "AOMEI Backupper Technician Plus 6.9.2"

De meeste professionele Windows-software voor gegevensback-up en -herstel waarmee u gegevens op alle pc's en servers binnen een organisatie kunt beschermen en technische diensten voor bedrijven en particulieren kunt leveren.

Levenslange upgrades: De "lifetime upgrade" garandeert dat u het recht hebt om GRATIS te upgraden naar alle latere nieuwe versies die wij na aankoop uitbrengen. Geen jaarlijkse facturering of verlengingskosten. De licentie omvat ook gratis doorlopende technische ondersteuning.

Zonder levenslange upgrades:Deze licentie is alleen geldig voor de versie die u koopt. Er is geen gratis upgrade-bescherming. U zult een extra vergoeding moeten betalen om de "huidige versie" te updaten naar elke nieuwere versie die we uitbrengen.

 

AOMEI Backupper (AB) Technician Plus is de hoogste versie van de backup- en herstelsoftware. Het omvat alle back-up, restore, clone en tool functies zoals Pro Version; ondersteunt zowel PC als server systemen zoals Server Edition en maakt het mogelijk om betaalde technische diensten te leveren voor meerdere computers zoals Technician Version. Het is ontworpen voor technici die gespecialiseerd zijn in het bedienen van hun klanten en het maken van winst. Het ondersteunt ook onbeperkt gebruik binnen een bedrijf, ongeacht welke filialen van het bedrijf het zijn.

Als u AOMEI Backupper Technician Plus Edition wilt proberen, hoeft u alleen maar Server Edition te downloaden omdat ze vergelijkbare functies hebben.

 

Kenmerken van AOMEI Backupper Technician Plus

Back-up, klonen, bestanden herstellen

Back-up functie: Back-up van systeem, partitie, harde schijf, bestanden naar lokaal of netwerk.

Herstelfunctie: Herstel de afbeeldingsbestanden naar de oorspronkelijke locatie en andere locaties zoals Universal Restore.

Kloonfunctie: Migratie van systeem, harde schijf en partitie naar een andere harde schijf, gemapt station of netwerk.

Hulpmiddelen: Maakt het mogelijk om opstartbare media te maken, afbeeldingen samen te voegen, afbeeldingen te controleren en PXE Boot Tool te gebruiken.

Geavanceerde instellingen: Ondersteunt compressie, encryptie, e-mailnotificatie, VSS, enz.

Image Deploy Tool & Draagbare Versie

Snelle en eenvoudige implementatie/herstel van het systeembeeldbestand op de computer aan de serverzijde naar meerdere client-side computers via het netwerk of kloon meerdere computers via het netwerk; Het kan u helpen tijd en middelen te besparen door honderden pc's en servers tegelijkertijd te implementeren. Real-time monitoring van het implementatieproces en het krijgen van een tip over het al dan niet succesvol zijn van het herstel. AOMEI Backupper Technician Plus kan direct op een andere computer worden gebruikt door alleen de installatiemap van de oorspronkelijke machine te kopiëren.

Alle technologieën worden ondersteund

Ondersteunde besturingssystemen: Windows PC en server systemen.

Ondersteunde bestandssystemen: NTFS, FAT32/FAT16, exFAT/ReFS, Ext2/Ext3/Ext4, enz.

Opslagmedia zoals HDD, SSD, externe harde schijven (USB), verwisselbare flash drives, duimstations, CD/DVD, RAID, NAS / Shared Network, virtuele harde schijven, etc.; volumetypen zoals MBR, GPT, dynamisch volume, etc.

Onbeperkt gebruik & technische ondersteuning met hoge prioriteit

Een licentiecode kan worden gebruikt om het programma te registreren op alle PC's en servers binnen een bedrijf.

Hiermee kunt u de software op de computers van uw klanten registreren om hen technische diensten te verlenen.

Met de Technician Plus-licentiecode kunt u het hoogste niveau van technische ondersteuning krijgen van AOMEI Backupper en krijgt u zonder extra kosten levenslange upgrades.

Winstgevende Toolkit & Redelijke Prijs

Vergeleken met concurrenten, in plaats van de jaarlijkse vergoeding, kunt u met de redelijke en aantrekkelijke prijs voor een keer altijd genieten van de functies van AOMEI Backupper Technician Plus Edition.

Wat is er nog meer? Met AOMEI Backupper Technician Plus kunt u betaalde technische diensten aanbieden aan uw klanten.

Dit betekent dat u met behulp van AOMEI Backupper Technician Plus uw klanten kwalitatief hoogwaardige diensten kunt leveren en dat u na de service winst kunt maken. Met dit privilege kunt u meer verdienen dan wat u voor dit programma betaalt.

 

Voordelen van AOMEI Backupper Technician Plus

Het volgende toont producten met verschillende licentiemodi. Vergelijk ze zorgvuldig en controleer de voordelen van AOMEI Backupper Technician Plus. Daarna kunt u de juiste versie kiezen volgens uw behoeften.

Scherm-xnaXExJh8ch3CzScherm-xxtDWrBuSTRIgp4

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "AOMEI Backupper Technician Plus 6.9.2"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken