Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
AIDA64 Business

AIDA64 Business

€ 293,86 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820949
 • 0729958878140
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
AIDA64 Bedrijf Complete hardware- en software-inventarisatieoplossing voor ondernemingen,...meer

Productinformatie "AIDA64 Business"

AIDA64 Bedrijf

Complete hardware- en software-inventarisatieoplossing voor ondernemingen, met netwerkbewaking en IT-middelenbeheer, gebaseerd op de bekroonde AIDA64-engine. AIDA64 Business ondersteunt IT-beslissingen met statistische gegevens en helpt de IT-kosten en -uitgaven te optimaliseren.

Overzicht

 

Met behulp van commandoregelautomatisering verzamelt AIDA64 Business automatisch gedetailleerde hard- en software-informatie over computers die zijn aangesloten op een netwerk. De rapporten op elke computer kunnen worden opgeslagen in open, herbruikbare bestandsformaten of in een SQL-database. De AIDA64 Change Manager detecteert en toont veranderingen die kunnen worden gezien bij het vergelijken van individuele voorraadgegevens - die op verschillende tijdstippen zijn aangemaakt. De real-time notoficatiefunctie informeert de verantwoordelijke persoon per e-mail over wijzigingen in hardware en software. Er kan ook een alarm worden ingesteld. Dankzij de bewaking op afstand en de toegang op afstand kan het hele netwerk  op afstand worden bewaakt en helpt AIDA64 de PC's te onderhouden. AIDA64 Business is compatibel met alle 32 en 64bit Windows versies, inclusief Windows 10 en Windows Server 2016.

 

Linux-uitbreiding voor AIDA64

Voor de zakelijke versies van ADIA64 is een Linux-extensie ontwikkeld, waarmee systeembeheerders de gegevens die nodig zijn voor de rapportages ook van de Linux-computers kunnen verkrijgen.

Systeemeisen

 • Besturingssysteem: Microsoft Windows 95 of later
 • Bewerker: Intel Pentium of nieuwer
 • Geheugen: minimaal 32 MB (of 128 MB of meer om de benchmarks uit te voeren)
 • Harde schijf: 40 MB

Nuttige links:

Geautomatiseerde netwerkinventarisatie

Met behulp van commandoregelautomatisering verzamelt AIDA64 automatisch hardware- en software-informatie over computers die op een netwerk zijn aangesloten. De gegevens van elke computer kunnen worden opgeslagen in CSV- of XML-rapportagebestanden en in een SQL-database. De verzamelde rapporten worden verwerkt door de AIDA64 Audit Manager. Zo wordt een inventarisatie van het netwerk gemaakt, evenals distributiestatistieken van de hardware- en softwarecomponenten.

Wijzig tracking en netwerkwaarschuwing

De AIDA64 Change Manager detecteert en toont veranderingen die kunnen worden gezien bij het vergelijken van individuele voorraadgegevens (aangemaakt op verschillende tijdstippen). Wijzigingen in hardware en software kunnen worden gegroepeerd per gebruiker, computer en datum. De real-time meldfunctie informeert de systeembeheerder per e-mail over wijzigingen in hardware of software. Een alarm kan ook worden ingesteld als de hoeveelheid beschikbare schijfruimte een kritiek niveau bereikt of als de antivirusdatabases niet up-to-date zijn.

Bewaking op afstand en toegang op afstand

Met AIDA64 bewaking op afstand wordt de status en activiteit van het gehele computernetwerk op afstand bewaakt: toepassingen en diensten kunnen op afstand worden uitgevoerd, computers op afstand kunnen opnieuw worden opgestart of uitgeschakeld. Met AIDA64 toegang op afstand kan de volledige controle over een computer op afstand worden overgenomen voor administratieve doeleinden of bestandsoverdracht.

Hardwaredetectie

AIDA64 heeft de meest nauwkeurige hardware-detectie in de klasse van de systeemdiagnosesoftware. De hardware-detectiemodule is gebaseerd op een hardware-database met meer dan  208 000 componenten. Deze database biedt uiterst gedetailleerde en betrouwbare informatie over computeronderdelen.


CPU, geheugen en hardeschijfbenchmarks

AIDA64 implementeert een reeks van 64-bits benchmarks om te meten hoe snel de computer verschillende gegevensverwerkingen en wiskundige berekeningen kan uitvoeren. Er zijn geheugen- en cache benchmarks beschikbaar om werkende prion, bandbreedte en latentie te analyseren. Processorbenchmarks gebruiken MMX, SSE, XOP, FMA, AVX en AVX2 instructies en schalen tot 32 processorkernen. Voor oudere processoren zijn alle benchmarks ook beschikbaar in een 32-bits versie. De AIDA64-schijfbenchmark bepaalt de snelheid van de gegevensoverdracht van harde schijven, SSD-schijven, optische schijven en flash-geheugen.


Hardware-diagnose, stabiliteitstest

De andere modules van AIDA64 geven specifieke details over de processorsnelheid en de status van het CRT- en LCD-scherm. De systeemstabiliteitstest in AIDA64 maakt gebruik van een 64-bit multi-threaded stress testmodule die de computer tot zijn absolute grenzen kan duwen. Tijdens de test worden de temperatuur en de spanningen in real time bewaakt, zodat stabiliteitsproblemen betrouwbaar kunnen worden gedetecteerd.

Sensorbewaking

AIDA64 ondersteunt verschillende sensoren voor het meten van temperaturen, spanningen, ventilatorsnelheden en stroomverbruik via  250 .

Sensor display, alarmen

De gemeten waarden kunnen worden weergegeven in de systeemvakpictogrammen, OSD-panelen, gadgets voor de zijbalk en Logitech G15/G19-game-toetsenborden. De waarden kunnen ook worden gelogd en geëxporteerd naar externe toepassingen zoals RivaTuner of Samurai. AIDA64 kan de gebruiker waarschuwen als het oververhitting, overspanning of problemen met de ventilator detecteert.

Software-diagnose

AIDA64 verzamelt meer dan 50 pagina's informatie over geïnstalleerde programma's, productsleutels, beveiligingstoepassingen en Windows-instellingen. De software geeft een overzicht van alle geladen processen en diensten, DLL-bestanden en autostartprogramma's.Details...

Geautomatiseerde rapportgeneratie

AIDA64 kan ook worden bestuurd via commandoregelparameters, waardoor de automatisering van de rapportgeneratie zeer flexibel is.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "AIDA64 Business"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken