Gratis hotline 0800 54 45 8
 
AIDA64 Business

AIDA64 Business

€ 293,86 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820949
 • 0729958878140
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
AIDA64 Bedrijf Complete hardware- en software-inventarisatieoplossing voor ondernemingen,...meer

Productinformatie "AIDA64 Business"

AIDA64 Bedrijf

Complete hardware- en software-inventarisatieoplossing voor ondernemingen, met netwerkbewaking en IT-middelenbeheer, gebaseerd op de bekroonde AIDA64-engine. AIDA64 Business ondersteunt IT-beslissingen met statistische gegevens en helpt de IT-kosten en -uitgaven te optimaliseren.

Overzicht

 

Met behulp van commandoregelautomatisering verzamelt AIDA64 Business automatisch gedetailleerde hard- en software-informatie over computers die zijn aangesloten op een netwerk. De rapporten op elke computer kunnen worden opgeslagen in open, herbruikbare bestandsformaten of in een SQL-database. De AIDA64 Change Manager detecteert en toont veranderingen die kunnen worden gezien bij het vergelijken van individuele voorraadgegevens - die op verschillende tijdstippen zijn aangemaakt. De real-time notoficatiefunctie informeert de verantwoordelijke persoon per e-mail over wijzigingen in hardware en software. Er kan ook een alarm worden ingesteld. Dankzij de bewaking op afstand en de toegang op afstand kan het hele netwerk  op afstand worden bewaakt en helpt AIDA64 de PC's te onderhouden. AIDA64 Business is compatibel met alle 32 en 64bit Windows versies, inclusief Windows 10 en Windows Server 2016.

 

Linux-uitbreiding voor AIDA64

Voor de zakelijke versies van ADIA64 is een Linux-extensie ontwikkeld, waarmee systeembeheerders de gegevens die nodig zijn voor de rapportages ook van de Linux-computers kunnen verkrijgen.

Systeemeisen

 • Besturingssysteem: Microsoft Windows 95 of later
 • Bewerker: Intel Pentium of nieuwer
 • Geheugen: minimaal 32 MB (of 128 MB of meer om de benchmarks uit te voeren)
 • Harde schijf: 40 MB

Nuttige links:

Geautomatiseerde netwerkinventarisatie

Met behulp van commandoregelautomatisering verzamelt AIDA64 automatisch hardware- en software-informatie over computers die op een netwerk zijn aangesloten. De gegevens van elke computer kunnen worden opgeslagen in CSV- of XML-rapportagebestanden en in een SQL-database. De verzamelde rapporten worden verwerkt door de AIDA64 Audit Manager. Zo wordt een inventarisatie van het netwerk gemaakt, evenals distributiestatistieken van de hardware- en softwarecomponenten.

Wijzig tracking en netwerkwaarschuwing

De AIDA64 Change Manager detecteert en toont veranderingen die kunnen worden gezien bij het vergelijken van individuele voorraadgegevens (aangemaakt op verschillende tijdstippen). Wijzigingen in hardware en software kunnen worden gegroepeerd per gebruiker, computer en datum. De real-time meldfunctie informeert de systeembeheerder per e-mail over wijzigingen in hardware of software. Een alarm kan ook worden ingesteld als de hoeveelheid beschikbare schijfruimte een kritiek niveau bereikt of als de antivirusdatabases niet up-to-date zijn.

Bewaking op afstand en toegang op afstand

Met AIDA64 bewaking op afstand wordt de status en activiteit van het gehele computernetwerk op afstand bewaakt: toepassingen en diensten kunnen op afstand worden uitgevoerd, computers op afstand kunnen opnieuw worden opgestart of uitgeschakeld. Met AIDA64 toegang op afstand kan de volledige controle over een computer op afstand worden overgenomen voor administratieve doeleinden of bestandsoverdracht.

Hardwaredetectie

AIDA64 heeft de meest nauwkeurige hardware-detectie in de klasse van de systeemdiagnosesoftware. De hardware-detectiemodule is gebaseerd op een hardware-database met meer dan  208 000 componenten. Deze database biedt uiterst gedetailleerde en betrouwbare informatie over computeronderdelen.


CPU, geheugen en hardeschijfbenchmarks

AIDA64 implementeert een reeks van 64-bits benchmarks om te meten hoe snel de computer verschillende gegevensverwerkingen en wiskundige berekeningen kan uitvoeren. Er zijn geheugen- en cache benchmarks beschikbaar om werkende prion, bandbreedte en latentie te analyseren. Processorbenchmarks gebruiken MMX, SSE, XOP, FMA, AVX en AVX2 instructies en schalen tot 32 processorkernen. Voor oudere processoren zijn alle benchmarks ook beschikbaar in een 32-bits versie. De AIDA64-schijfbenchmark bepaalt de snelheid van de gegevensoverdracht van harde schijven, SSD-schijven, optische schijven en flash-geheugen.


Hardware-diagnose, stabiliteitstest

De andere modules van AIDA64 geven specifieke details over de processorsnelheid en de status van het CRT- en LCD-scherm. De systeemstabiliteitstest in AIDA64 maakt gebruik van een 64-bit multi-threaded stress testmodule die de computer tot zijn absolute grenzen kan duwen. Tijdens de test worden de temperatuur en de spanningen in real time bewaakt, zodat stabiliteitsproblemen betrouwbaar kunnen worden gedetecteerd.

Sensorbewaking

AIDA64 ondersteunt verschillende sensoren voor het meten van temperaturen, spanningen, ventilatorsnelheden en stroomverbruik via  250 .

Sensor display, alarmen

De gemeten waarden kunnen worden weergegeven in de systeemvakpictogrammen, OSD-panelen, gadgets voor de zijbalk en Logitech G15/G19-game-toetsenborden. De waarden kunnen ook worden gelogd en geëxporteerd naar externe toepassingen zoals RivaTuner of Samurai. AIDA64 kan de gebruiker waarschuwen als het oververhitting, overspanning of problemen met de ventilator detecteert.

Software-diagnose

AIDA64 verzamelt meer dan 50 pagina's informatie over geïnstalleerde programma's, productsleutels, beveiligingstoepassingen en Windows-instellingen. De software geeft een overzicht van alle geladen processen en diensten, DLL-bestanden en autostartprogramma's.Details...

Geautomatiseerde rapportgeneratie

AIDA64 kan ook worden bestuurd via commandoregelparameters, waardoor de automatisering van de rapportgeneratie zeer flexibel is.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "AIDA64 Business"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken